31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Ας του δοθεί άλλη μια ευκαιρία να δείξει την αξία του, είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, αλλά ας παίξει στην θέση του. Πως θα τον ξεφορτωθώ το καλοκαίρι, μοστράροντας τον τώρα για τον υποψήφιο αγοραστή σε άλλη θέση που τον ωθεί σε λάθη και κατεβάζουν την τιμή του;;
Sent from my AT270 using Tapatalk
Sent from my AT270 using Tapatalk
ε ναι.μετα ουρες θα κανουν.λες και πουλησαμε ποτε παικτη πανω απο 26-27 χρονων.
εχει μια ακομα ευκαιρια να ξεπλυνει το ονομα του κ να συνεχισει να παιζει σε μεγαλη ομαδα.
εχει μια ακομα ευκαιρια να ξεπλυνει το ονομα του κ να συνεχισει να παιζει σε μεγαλη ομαδα.
- kazampoukou
Ο τζαβελλας σημερα ηταν σταθερος και αποφασιστικος. ΑΝ εχει κανει 3 καλα παιχνιδια με την ομαδα μας, το σημερινο ηταν ενα απο αυτα.Το λαθος που κανει ειναι τραγικο και κοστιζει αμεσα στην ομαδα γιατι γινεται στο σημειο που γινεται, δηλαδη ειναι ο τελευταιος παιχτης....Τον συγκεκριμενο παιχτη δεν τον συμπαθω αγωνιστικα ουτε εστω και ελαχιστα! αλλα σημερα εδειξε θεληση να παιξει για την ομαδα και το θετικο αποτελεσμα! Το να κραζουμε και να αποδοκιμαζουμε τους παιχτες μας με την εισοδο τους για ζεσταμα, ειναι ανεπιτρεπτο και αθλιο! Το να μαλωνουμε μεταξυ μας για το ποιος εχει κανει μεγαλυτερες θυσιες και αγωνες για τον ΠΑΟΚ ειναι επισης αθλιο και ανεπιτρεπτο! Εξαιτιας μερικων να στερουμαστε τον διαλογο, την πλακα και την παρεα που μας προσφερει το φορουμ...ειναι επισης αθλιο και ανεπιτρεπτο!...Πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν ειμαστε εμεις αυτοι που αποφασιζουν για το αν και ποτε θα φυγει ενας παιχτης απο την ομαδα, ουτε για το αν και ποσο θα παιζει. Το κομματι μας ειναι στην εξεδρα και στην συμπαρασταση στην ομαδα μας!
- desperando
- Επικοινωνία:
εσύ μίλησες για συγκεκριμένη μερίδα κόσμου (αποδέκτες του "σους"), οπότε εσύ χώρισες το λαό σε πλευρές. άσε τους στρουνθοκαμηλισμούςdanirifle έγραψε:mpafos4 έγραψε:
έλα μπάφε ηρέμησε
μην ανάβεις τα αίματα, γιατί πάλι θα μπαναρίζεται η γνωστή "πλευρά" επειδή θα απαντήσει σε ανάλογο ύφος
Εγω να ηρεμησω?....Που εδω και καιρο διαβαζω εδω μεσα του κοσμου τις .........και δεν γραφω τιποτα γιατι ειμαι τρελαμενος?....Αλλα τα πραγματα εχουν ξεφυγει εντελως!!!!
Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ?.....Ποια γνωστη πλευρα?.....Αυτη που εχει χαμενη τη μπαλα εδω και μια πενταετια και κανει οτι της καταιβαινει στο κεφαλι γραφοντας την "αλλη" (???) πλευρα στ'@@ της?......
Αποκτησαμε και πλευρες?....Πως προεκυψαν?...Γιατι υπαρχουν?....Γιατι η "δικη" μου πλευρα λεει ΠΑΟΚ!!!!!Η αλλη λεει κατι αλλο?....Μιλας για την πλευρα που θα ξαναφερει στα γηπεδα τη βια και που κανει συνθημα το ξυλο που εδωσε στο Βοτση?.....Αυτη ειναι η "αλλη" πλευρα?....Και θες να ειμαι ηρεμος που αλλος γιουχαρει τον παικτη την ωρα που αγωνιζεται?...Σε ποιον κανει κακο?...Δεν βλαπτει τον ΠΑΟΚ?...
Αλλα ποιος ΠΑΟΚ,τωρα?....Ποιος τον γαμει τον ΠΑΟΚ?....
αφού με ρωτάς λοιπόν, μιλάω για την πλευρά που ήταν στον τελικό με το χανούμι, για την πλευρά που τραβιέται στα εκτός, για την πλευρά που έδιωξε το γούμενο, για την πλευρά που κάνει τις κερκίδες για να βγάζουν άλλοι φωτογραφίες και βίντεο, για την πλευρά που κρατάει τη θεσσαλονίκη ασπρόμαυρη, γιατί αν δεν ήταν αυτή η πλευρά θα είχες κάθε κυριακή πανηγυρισμούς χανουμιών, γαύρων και γριών στην καμάρα, και τόσα τόσα άλλα
[/quote]
αν Αυτά τα έλεγες πριν δέκα χρόνια θα είχες απόλυτο δίκιο,σήμερα δυστυχώς η αλήθεια είναι πολύ πιο πικρή.
υγ είναι τουλάχιστον αστείο να είναι κλειδωμένο το τοπικό του αγώνα
Μια μικρη διορθωση για να μην τα τσουβαλιαζουμε ολα, και αφου πας 35 χρονια στη ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ , θα ξερεις απο πρωτο χερι φανταζομαι το συνθημα που φωναζαμε απο την δεκαετια του 70 στα τελη που προλαβα εγω , αλλα και στο 80 πολακις, και λιγοτερο οσο περναν τα χρονια ΠΑΟΚ παιξε την μπαλα της ζωης σου αλλιως θα σε ........εμεις η οπαδοι σου που φυσικα απευθυνοταν στους παικτες μας και κατα συνολο και κατα μονας . ειναι βαρια η κληρονομια της ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ εδρας στον ελληνικο χωρο και μεταχρονολογημενες ανακριβιες σαν τα παραπανω που γραφεις δεν χρειαζονταιmpafos4 έγραψε:Το πως η Τουμπα,μεσα σε μια πενταετια εχει γινει Χαριλαου....δεν μπορω να το εξηγησω...
Οπως επισης δεν μπορω να εξηγησω το "αλανθαστο" κριτηριο ορισμενων,στο γηπεδο...Αυτων που ενω λενε πως ολα ειναι αρρωστα μεσα στην ομαδα,εχουν την απαιτηση να συμπεριφερονται ολοι σωστα!...Αβυσσος το μυαλο του ανθρωπου...
Προσωπικα,οσο αγωνιζεται καποιος με τη φανελα του ΠΑΟΚ,δεν προκειται να τον γιουχαρω ποτε!Ετσι εμαθα απο τη μερα που πρωτοπατησα το ποδι μου στην Τουμπα πριν σχεδον 35 χρονια και αυτο θα κανω μεχρι να μην ξαναπατησω...Και σημερα ο συγκεκριμενος,με εξαιρεση το τραγικο λαθος,αγωνιστηκε και ηταν καλος!...
κριτικη στον Τζαβελλα σε γνωστο αθλητικο σαιτ
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ: Κεντρικό πρόσωπο από το ξεκίνημα. Ξεπέρασε τα προβλήματα και κατάφερε να ανταπεξέλθει, κερδίζοντας κάθε μονομαχία από τον Καπετάνο και όχι μόνο. Έκοψε αντίπαλες επιθέσεις χαμηλά και στον αέρα, ενώ τις πιο πολλές φορές βγήκε πρώτος πάνω στην μπάλα. Έκανε όμως το μεγάλο και αδικαιολόγητο λάθος στο γκολ, που μειώνει την υπόλοιπη εμφάνιση.
μαλλον πρεπει να κοψω το ποτο..μονο σαν παραισθησεις μπορω να δεχτω τα παραπανω
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ: Κεντρικό πρόσωπο από το ξεκίνημα. Ξεπέρασε τα προβλήματα και κατάφερε να ανταπεξέλθει, κερδίζοντας κάθε μονομαχία από τον Καπετάνο και όχι μόνο. Έκοψε αντίπαλες επιθέσεις χαμηλά και στον αέρα, ενώ τις πιο πολλές φορές βγήκε πρώτος πάνω στην μπάλα. Έκανε όμως το μεγάλο και αδικαιολόγητο λάθος στο γκολ, που μειώνει την υπόλοιπη εμφάνιση.
αν Αυτά τα έλεγες πριν δέκα χρόνια θα είχες απόλυτο δίκιο,σήμερα δυστυχώς η αλήθεια είναι πολύ πιο πικρή.desperando έγραψε:εσύ μίλησες για συγκεκριμένη μερίδα κόσμου (αποδέκτες του "σους"), οπότε εσύ χώρισες το λαό σε πλευρές. άσε τους στρουνθοκαμηλισμούςdanirifle έγραψε:mpafos4 έγραψε:
έλα μπάφε ηρέμησε
μην ανάβεις τα αίματα, γιατί πάλι θα μπαναρίζεται η γνωστή "πλευρά" επειδή θα απαντήσει σε ανάλογο ύφος
Εγω να ηρεμησω?....Που εδω και καιρο διαβαζω εδω μεσα του κοσμου τις .........και δεν γραφω τιποτα γιατι ειμαι τρελαμενος?....Αλλα τα πραγματα εχουν ξεφυγει εντελως!!!!
Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ?.....Ποια γνωστη πλευρα?.....Αυτη που εχει χαμενη τη μπαλα εδω και μια πενταετια και κανει οτι της καταιβαινει στο κεφαλι γραφοντας την "αλλη" (???) πλευρα στ'@@ της?......
Αποκτησαμε και πλευρες?....Πως προεκυψαν?...Γιατι υπαρχουν?....Γιατι η "δικη" μου πλευρα λεει ΠΑΟΚ!!!!!Η αλλη λεει κατι αλλο?....Μιλας για την πλευρα που θα ξαναφερει στα γηπεδα τη βια και που κανει συνθημα το ξυλο που εδωσε στο Βοτση?.....Αυτη ειναι η "αλλη" πλευρα?....Και θες να ειμαι ηρεμος που αλλος γιουχαρει τον παικτη την ωρα που αγωνιζεται?...Σε ποιον κανει κακο?...Δεν βλαπτει τον ΠΑΟΚ?...
Αλλα ποιος ΠΑΟΚ,τωρα?....Ποιος τον γαμει τον ΠΑΟΚ?....
αφού με ρωτάς λοιπόν, μιλάω για την πλευρά που ήταν στον τελικό με το χανούμι, για την πλευρά που τραβιέται στα εκτός, για την πλευρά που έδιωξε το γούμενο, για την πλευρά που κάνει τις κερκίδες για να βγάζουν άλλοι φωτογραφίες και βίντεο, για την πλευρά που κρατάει τη θεσσαλονίκη ασπρόμαυρη, γιατί αν δεν ήταν αυτή η πλευρά θα είχες κάθε κυριακή πανηγυρισμούς χανουμιών, γαύρων και γριών στην καμάρα, και τόσα τόσα άλλα
υγ είναι τουλάχιστον αστείο να είναι κλειδωμένο το τοπικό του αγώνα[/quote]
Το είπα κ εγω στο "καφενείο". Αν δεν απαντήσουνε , τους χαρίζω την ομαδα που νομίζουν ότι υποστηρίζουνε.
Δεν υπηρξε ΠΟΤΕ κατα μονας και δεν υπηρξε ΠΟΤΕ απο την εναρξη του αγωνα!!!!Andrew R έγραψε:Μια μικρη διορθωση για να μην τα τσουβαλιαζουμε ολα, και αφου πας 35 χρονια στη ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ , θα ξερεις απο πρωτο χερι φανταζομαι το συνθημα που φωναζαμε απο την δεκαετια του 70 στα τελη που προλαβα εγω , αλλα και στο 80 πολακις, και λιγοτερο οσο περναν τα χρονια ΠΑΟΚ παιξε την μπαλα της ζωης σου αλλιως θα σε ........εμεις η οπαδοι σου που φυσικα απευθυνοταν στους παικτες μας και κατα συνολο και κατα μονας . ειναι βαρια η κληρονομια της ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ εδρας στον ελληνικο χωρο και μεταχρονολογημενες ανακριβιες σαν τα παραπανω που γραφεις δεν χρειαζονταιmpafos4 έγραψε:Το πως η Τουμπα,μεσα σε μια πενταετια εχει γινει Χαριλαου....δεν μπορω να το εξηγησω...
Οπως επισης δεν μπορω να εξηγησω το "αλανθαστο" κριτηριο ορισμενων,στο γηπεδο...Αυτων που ενω λενε πως ολα ειναι αρρωστα μεσα στην ομαδα,εχουν την απαιτηση να συμπεριφερονται ολοι σωστα!...Αβυσσος το μυαλο του ανθρωπου...
Προσωπικα,οσο αγωνιζεται καποιος με τη φανελα του ΠΑΟΚ,δεν προκειται να τον γιουχαρω ποτε!Ετσι εμαθα απο τη μερα που πρωτοπατησα το ποδι μου στην Τουμπα πριν σχεδον 35 χρονια και αυτο θα κανω μεχρι να μην ξαναπατησω...Και σημερα ο συγκεκριμενος,με εξαιρεση το τραγικο λαθος,αγωνιστηκε και ηταν καλος!...
Αυτη την πολυ βαρια κληρονομια,δεν αντεξαν καποιοι να τη σηκωσουν!...
- ΑποστόληςΑ
Κι όμως ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα, όπως τα λέει το σάιτ. Κι εγώ δεν περίμενα να είναι καλός (προτιμούσα τον Παπαγιαννόπουλο), αλλά ο Γιώργος με διέψευσε. Από την άλλη βέβαια, έκανε απίστευτο λάθος που ισοδυναμεί με αυτογκόλ. Κατά την άποψή μου το λάθος του Σώτου στην Κομοτινή ήταν μικρότερο από το χθεσινό του Τζαβέλλα.παοκαρα23 έγραψε:κριτικη στον Τζαβελλα σε γνωστο αθλητικο σαιτ
Τραγικό να παίζουν τέτοιοι παίκτες στον ΠΑΟΚ. Για το πόσα παίρνει δεν αναφέρομαι καν, είναι ανέκδοτο. Το καλοκαίρι πρέπει να είναι στην λίστα αυτών που θα φύγουν οπωσδήποτε.
- GiorgosAtha
Το θέμα δεν είναι ότι πρέπει να φύγει γιατί δεν παίζει καλά αλλά γιατί δημιούργησε πρόβλημα και ήταν αδιάφορος απέναντι στην ομάδα και το τεχνικό τιμ (το αν το τεχνικό τιμ έκανε λάθη είναι μια άλλη ιστορία... και εγώ μπορεί να θεωρώ ότι ο προϊστάμενος μου είναι μ@λ@κ@ς και κάνει λάθη, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαι αδιάφορος και να τα κάνω ρδελομπού στην εταιρεία).
Επίσης ο Παπαjohn παραγκωνίστηκε για μικρότερο λάθος ενώ δεν ήταν και χειρότερος συνολικά στην απόδοσή του ως τώρα. Ο Τζάβ θα έχει την ίδια αντιμετώπιση?
Γιατί αν δεν την έχει αμέσως τροφοδοτείς την συνωμοσιολογία ότι ο Σουηδός τυγχάνει τέτοιας αντιμετώπισης απλά και μόνο επειδή ήταν επιλογή του ΑΑ.
Για να μη παρεξηγηθώ... Θεωρώ σωστή την απόλυση ΑΑ. Και θεωρώ ότι ο Τζαβ και ο Παπαjohn δεν χωράνε σε έναν ΠΑΟΚ διεκδικητή πρωταθλήματος (ο Τζαβ ούτε σαν αλλαγή γιατί ούτε CB είναι, ούτε είναι -πλέον- LB επιπέδου... ενώ ίσως να έδινα μια ευκαιρία στην προετοιμασία ή μέχρι τον Γενάρη του '16 στον Παπαjohn λόγω ηλικίας, σωματοδομής και χαρακτήρα).
Επίσης ο Παπαjohn παραγκωνίστηκε για μικρότερο λάθος ενώ δεν ήταν και χειρότερος συνολικά στην απόδοσή του ως τώρα. Ο Τζάβ θα έχει την ίδια αντιμετώπιση?
Γιατί αν δεν την έχει αμέσως τροφοδοτείς την συνωμοσιολογία ότι ο Σουηδός τυγχάνει τέτοιας αντιμετώπισης απλά και μόνο επειδή ήταν επιλογή του ΑΑ.
Για να μη παρεξηγηθώ... Θεωρώ σωστή την απόλυση ΑΑ. Και θεωρώ ότι ο Τζαβ και ο Παπαjohn δεν χωράνε σε έναν ΠΑΟΚ διεκδικητή πρωταθλήματος (ο Τζαβ ούτε σαν αλλαγή γιατί ούτε CB είναι, ούτε είναι -πλέον- LB επιπέδου... ενώ ίσως να έδινα μια ευκαιρία στην προετοιμασία ή μέχρι τον Γενάρη του '16 στον Παπαjohn λόγω ηλικίας, σωματοδομής και χαρακτήρα).
- Trilofiotis
Όποιος σήμερα δεν ειδε ότι εκτός της ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ στο γκολ ήταν εξαιρετικός, θα πρέπει να ψαχτεί με τα μάτια του.
Εμενα δε με νοιάζει αν ειναι κακο παιδί, αν δε χωράει στα όνειρα μας αν έφαγε τον Άγγελο ή οτιδήποτε τέτοιο ΑΣΧΕΤΟ με τον ΠΑΟΚ. Εγώ ξέρω ότι έχουμε ξεμείνει απο αμυντικούς και ότι χθες βοηθησε. Για φέτος αν μπορεί να συνεχίσει έτσι αλλα χωρίς να δωρίζει γκολάκια, θα ειναι πολυ καλα, επειδη εμενα δε με ενδιαφέρει ο Γιώργος Τζαβέλας, με ενδιαφέρει να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Του χρόνου ας αποφασίσει η διοίκηση με το νεο ΤΔ και ας κράξουμε τότε αν τον κρατήσουνε, το καλοκαιράκι που ειναι ταμαμ για κραξίδια, όχι τώρα μεσα στην πίεση και το ζόρι.
Αν αυτοι που κράζαν χθες τον Τζαβέλα και πάγωσαν και τους υπόλοιπους 10 ενδιαφέρονται μονο για το να φύγει αυτος, να το παρατήσουμε το άθλημα καλύτερα.
Εμενα δε με νοιάζει αν ειναι κακο παιδί, αν δε χωράει στα όνειρα μας αν έφαγε τον Άγγελο ή οτιδήποτε τέτοιο ΑΣΧΕΤΟ με τον ΠΑΟΚ. Εγώ ξέρω ότι έχουμε ξεμείνει απο αμυντικούς και ότι χθες βοηθησε. Για φέτος αν μπορεί να συνεχίσει έτσι αλλα χωρίς να δωρίζει γκολάκια, θα ειναι πολυ καλα, επειδη εμενα δε με ενδιαφέρει ο Γιώργος Τζαβέλας, με ενδιαφέρει να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Του χρόνου ας αποφασίσει η διοίκηση με το νεο ΤΔ και ας κράξουμε τότε αν τον κρατήσουνε, το καλοκαιράκι που ειναι ταμαμ για κραξίδια, όχι τώρα μεσα στην πίεση και το ζόρι.
Αν αυτοι που κράζαν χθες τον Τζαβέλα και πάγωσαν και τους υπόλοιπους 10 ενδιαφέρονται μονο για το να φύγει αυτος, να το παρατήσουμε το άθλημα καλύτερα.
θα παρακαλούσα λίγο να μου το εξηγήσεις αυτό γιατί μάλλον δεν έχω καταλάβει σωστά τι εννοείς.Mapogo έγραψε: Το είπα κ εγω στο "καφενείο". Αν δεν απαντήσουνε , τους χαρίζω την ομαδα που νομίζουν ότι υποστηρίζουνε.

όσον αφορά το ερώτημα σου στο καφενείο, θεωρώ ότι το απάντησα με κάθε ειλικρίνεια.
προσωπικά πάντως, χθες, στεναχωρήθηκα πολύ γιατί έπρεπε να προτείνω ban και για παλικάρια που και τα συμπαθώ αλλά και δεν το αξίζουν βάση της εικόνας που δείχνουν τόσο καιρό. αλλά παρασύρθηκαν και θα πρέπει είτε να αναθεωρήσουν, είτε να δεχτούν τις -ελάχιστες έστω- συνέπειες....
και ξαναλέω. εδώ είμαστε για να λέμε για τον ΠΑΟΚ. όχι για να συγκρίνουμε..πληκτρολόγια...
Όποιος καταλαβαίνει τι βλέπει, δεν είναι δεδομένο αυτό, θα είδε ότι ο Τζαβέλας πλην της φάσης του αυτογκόλ ήταν εξαιρετικός.
Βέβαια το λάθος όχι μόνο βάζει την Ξάνθη στο παιχνίδι αλλά αλλοιώνει την εμφάνιση της ομάδας, που από μια άνετη επαγγελματική νίκη έγινε μια νίκη με γκρίνιες και άγχος.
Το μεγαλύτερο θέμα αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι τα χαφ του. Είναι όλα σε τραγική κατάσταση.
Με δεδομένο αυτό θεωρώ ότι ήταν απόλυτα σωστή η ενεργοποίηση του κιτσιου σαν χαφ, για να δει αν και τι μπορεί να πάρει από ότι χαφ διαθέτει Τώρα και στα playoff με δεδομένη την έλλειψη νομποα
Βέβαια το λάθος όχι μόνο βάζει την Ξάνθη στο παιχνίδι αλλά αλλοιώνει την εμφάνιση της ομάδας, που από μια άνετη επαγγελματική νίκη έγινε μια νίκη με γκρίνιες και άγχος.
Το μεγαλύτερο θέμα αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι τα χαφ του. Είναι όλα σε τραγική κατάσταση.
Με δεδομένο αυτό θεωρώ ότι ήταν απόλυτα σωστή η ενεργοποίηση του κιτσιου σαν χαφ, για να δει αν και τι μπορεί να πάρει από ότι χαφ διαθέτει Τώρα και στα playoff με δεδομένη την έλλειψη νομποα
Sorry για το off, αλλά μιας και το πιάσαμε έδώ για τα χαφ, ο Σαββίδης παίζει κανονικά πλέον;