Π.Α.Ο.Κ.- Ξανθη, 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- paokovios1974
Re: Π.Α.Ο.Κ.- Ξανθη, 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ας μην κατεβουμε καθολου ρε παιδια εφοσον ειναι ετσι.
Τι το παιδευουμε.
Εγω παντως την πιστευω την ομαδα οτι παρολο την περιπετεια που εχει περασει οτι μπορει να τα καταφερει.
Και ναι πρεπει να στηριξουμε ολοι.
Αλλα αυτο ειναι δυσκολο γιατι ο ενας κατηγορει τον αλλο.
Τι το παιδευουμε.
Εγω παντως την πιστευω την ομαδα οτι παρολο την περιπετεια που εχει περασει οτι μπορει να τα καταφερει.
Και ναι πρεπει να στηριξουμε ολοι.
Αλλα αυτο ειναι δυσκολο γιατι ο ενας κατηγορει τον αλλο.
thanos-xanthi έγραψε:για την φυσικη κατασταση της ομαδας και το πως σερνονται στο τελευταιο μισαωρο καθε αγωνα, τα ειπαν και οι ιδιοι οι παιχτες
το προηγουμενο ντεμεκ επαγγελματικο τιμ, το παρεακι που ηρθε με τους κουμπαρους
απλα κατεστρεψε μια ολοκληρη χρονια..
το να ζηταει κανεις απο τον απειρο γχ, που δεν ειναι προπονητης, αλλα ενας διαχειριστης να βγει η χρονια, εξηγησεις για την παρουσα κατασταση, ειναι αστειο
επαγγελματια προπονητη για του χρονου, οχι αλλους "τσομπανηδες"
- Ekatnetworkltd
Βαθειά αρρωστη ομάδα,οπαδοί ,διοίκηση!Γιαυτό δεν πάμε πουθενά
Εγώ δε λέω να μη του γίνει κριτική. Έστω κι αν ειναι καθαρά για εσωτερική κατανάλωση και για να έχουμε κατι να συζητάμε. Γιατι πέρα απο αυτά επαναλαμβάνω δεν εχει κανένα νόημα η απόδοση ευθυνών σε έναν υπηρεσιακό προπονητη που αναλαμβάνει Μάρτιο. Κι αυτή η κριτική ομως εχει βάση μονο οταν γίνετε μεμονωμένα για κάθε αγώνα και κυρίως πανω στις επιλογές του στην ενδεκάδα. Για το οτι ο ΠΑΟΚ σέρνεται ειναι ο τελευταίος που φταιει . Αν ο ΠΑΟΚ δε βγει ουτε καν δεύτερος τη κυριότερη ευθύνη εξακολουθούν να την έχουν αυτοι που έστησαν την ομαδα το καλοκαίρι. Ζησης και Αγγελος...paokovios1974 έγραψε:Γιατι δεχτηκε να επωμιστει την ευθυνη του να βγαλει τον ΠΑΟΚ πρωτο στα πλει οφ.chrisg4 έγραψε:paokovios τι νόημα εχει να τα άκουσει ο Γωργιαδης δε καταλαβαίνω ειλικρινά. Για τι πράγμα ακριβώς ευθύνεται; Πια η λογική και το κέρδος του ΠΑΟΚ να γίνει οποιαδήποτε κριτική σε έναν προπονητη που ειρθε ίσα ίσα για να βγει η χρονια. Το οτι ειναι ενας μέτριος απειρος προπονητης που δε κανει για τον ΠΑΟΚ το ξέρουν όλοι. Το οτι θα φύγει μετα τα πλέι οφ επίσης. Άρα για πιο λόγο το κραξιμο στον Γεωργιάδη;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξαναλεω ο ιδιος ανελαβε αυτην την ευθυνη.
Ξερω και ξερουμε ολοι οτι η ομαδα ειναι χαλια,οι λογοι εχουν αναλυθει ξανα και ξανα.
Ειχαμε λοιπον την επιλογη να παμε σε χαλαρα πλει οφ θετοντας στοχο απλως την εξοδο στην ευρωπη.
Εαν γινοταν κατι τετοιο τοτε οντως δεν θα ετρωγε κραξιμο.
Απο την στιγμη ομως που μπηκε στοχος της πρωτιας(και καλα εκανε αν θελεις)
Τοτε θα αναλαβει και αυτος τις οποιες ευθυνες θα φερει με βαση τον στοχο που τεθηκε.
Εγώ δε λέω να μη του γίνει κριτική. Έστω κι αν ειναι καθαρά για εσωτερική κατανάλωση και για να έχουμε κατι να συζητάμε. Γιατι πέρα απο αυτά επαναλαμβάνω δεν εχει κανένα νόημα η απόδοση ευθυνών σε έναν υπηρεσιακό προπονητη που αναλαμβάνει Μάρτιο. Κι αυτή η κριτική ομως εχει βάση μονο οταν γίνετε μεμονωμένα για κάθε αγώνα και κυρίως πανω στις επιλογές του στην ενδεκάδα. Για το οτι ο ΠΑΟΚ σέρνεται ειναι ο τελευταίος που φταιει . Αν ο ΠΑΟΚ δε βγει ουτε καν δεύτερος τη κυριότερη ευθύνη εξακολουθούν να την έχουν αυτοι που έστησαν την ομαδα το καλοκαίρι. Ζησης και Αγγελος...paokovios1974 έγραψε:Γιατι δεχτηκε να επωμιστει την ευθυνη του να βγαλει τον ΠΑΟΚ πρωτο στα πλει οφ.chrisg4 έγραψε:paokovios τι νόημα εχει να τα άκουσει ο Γωργιαδης δε καταλαβαίνω ειλικρινά. Για τι πράγμα ακριβώς ευθύνεται; Πια η λογική και το κέρδος του ΠΑΟΚ να γίνει οποιαδήποτε κριτική σε έναν προπονητη που ειρθε ίσα ίσα για να βγει η χρονια. Το οτι ειναι ενας μέτριος απειρος προπονητης που δε κανει για τον ΠΑΟΚ το ξέρουν όλοι. Το οτι θα φύγει μετα τα πλέι οφ επίσης. Άρα για πιο λόγο το κραξιμο στον Γεωργιάδη;
Ξαναλεω ο ιδιος ανελαβε αυτην την ευθυνη.
Ξερω και ξερουμε ολοι οτι η ομαδα ειναι χαλια,οι λογοι εχουν αναλυθει ξανα και ξανα.
Ειχαμε λοιπον την επιλογη να παμε σε χαλαρα πλει οφ θετοντας στοχο απλως την εξοδο στην ευρωπη.
Εαν γινοταν κατι τετοιο τοτε οντως δεν θα ετρωγε κραξιμο.
Απο την στιγμη ομως που μπηκε στοχος της πρωτιας(και καλα εκανε αν θελεις)
Τοτε θα αναλαβει και αυτος τις οποιες ευθυνες θα φερει με βαση τον στοχο που τεθηκε.
- paokovios1974
- Amon Tobin
Ekatnetworkltd έγραψε:Βαθειά αρρωστη ομάδα,οπαδοί ,διοίκηση!Γιαυτό δεν πάμε πουθενά
-
Asimos
εξω απο τις 4 γραμμες του γηπεδου ειμαστε πιο άρρωστοι αλλα και αρκετά δυνατοι να αντιμετωπισουμε ολα τα καρκινωματα που αφησε ο ΑΑ.
Στα του ματς, στα παπαρια μας το ματς. Ολα θα κριθουν στα ΠΟ, εκτος αν γινει κανενα κουλο και φαει ο γκει καμια β εθνικη, οπου τοτε εγω ο ιδιος θα παω να βρω τον ΑΑ και να τον ρωτήσω αν νιωθει τι συνεβη...
Στα του ματς, στα παπαρια μας το ματς. Ολα θα κριθουν στα ΠΟ, εκτος αν γινει κανενα κουλο και φαει ο γκει καμια β εθνικη, οπου τοτε εγω ο ιδιος θα παω να βρω τον ΑΑ και να τον ρωτήσω αν νιωθει τι συνεβη...
- Amon Tobin
περιμενουμε ολοι να διαβασουμε πως θα τον δικαιολογησουν στο 24.
(τους εχω ικανους να γραψουν πως εφταιγε ο Ιτανζ που δεν βγηκε γρηγορα πανω στη μπαλα...
)[/quote]
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κ εγώ.πήγε πολύ χαλαρά Ιτάνζ στη φάση κ κρέμασε τον παικταρά...
Τώρα που το σκέφτομαι πιστεύω θα ακολουθήσει την γραμμή του αγαπημένου του ΓΧ
''ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου αλλα είχε μια άτυχη στιγμή''
''κ για την γιούχα δεν καταλαβαίνει κι δεν ξέρει το λόγο''
(τους εχω ικανους να γραψουν πως εφταιγε ο Ιτανζ που δεν βγηκε γρηγορα πανω στη μπαλα...
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κ εγώ.πήγε πολύ χαλαρά Ιτάνζ στη φάση κ κρέμασε τον παικταρά...
- sourmenetes
- Moderator
Κοιτα να δεις που θα πεφτουν τα ban ακομα και σε νικη....
Αντε να ηρεμησετε λιγο παιδες....
Φτανει ρε....
Αντε να ηρεμησετε λιγο παιδες....
Φτανει ρε....
- mitsotakis
Amon Tobin έγραψε: Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κ εγώ.πήγε πολύ χαλαρά Ιτάνζ στη φάση κ κρέμασε τον παικταρά...
Πιθανώς ο ΓΧ να μην ακούει Ραπτόπουλο και αθηναικά στημένα μμε που σε έβαλαν στο κεφάλι τη μαλακία πως ο Τζαβέλλας φταίει για όλα.
- Amon Tobin
Πιθανώς να μην έχω θέμα με το τρολάρισμα,πιθανώς να το γουστάρω κιόλας...paokovios1974 έγραψε:Μην καρφωνεσαι mitsotakis θα νομιζουν καποιοι οτι τρολαρεις.mitsotakis έγραψε:Amon Tobin έγραψε: Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κ εγώ.πήγε πολύ χαλαρά Ιτάνζ στη φάση κ κρέμασε τον παικταρά...
Πιθανώς ο ΓΧ να μην ακούει Ραπτόπουλο και αθηναικά στημένα μμε που σε έβαλαν στο κεφάλι τη μαλακία πως ο Τζαβέλλας φταίει για όλα.
Πιθανώς για μένα ποδοσφαιριστής Τζαβέλλας στον ΠΑΟΚ μόνο ως τρολλάρισμα δικαιολογείτε...
Άσχετο αλλά η φωτο στο αβαταρ σου είναι θεική...
Κ εννοείται πως ο ΓΧ δεν ακούει το βρωμοσκούληκο το Ραπτόπουλο...
Ο ΓΧ μόνο τον κόλακα του κ μιζέρογλου ακούει...
- sourmenetes
- Moderator
Ρε αντε ρε που θα ασχολουμαστε με τα κομπλεξ σας...
Κλεινουμε.
3 παρατηρησεις εκανα και με γραψατε στα κακαλα σας...
******* τελικα..
Κλεινουμε.
3 παρατηρησεις εκανα και με γραψατε στα κακαλα σας...
******* τελικα..
λοιπόν....
το τόπικ ξεκλειδώνει. άλλη δουλειά δεν είχα βραδυάτικα, έσβηνα τις ππριες.
λοιπόν. οποιος αρχίσει τις άνευ ουσίας και περιεχομένου προσωπικές νίξεις θα πηγαίνει για...τσιπουράκια. και όχι μονο σε αυτό το τοπικ. γενικά. τέλος με αυτό το θέμα.
μερικοί ήδη είναι καθ΄οδόν.
οπότε, παρακαλώ σύνεση, ηρεμία και λογική.
στα του ματς... λίγα απο σήμερα,
περισσότερα θα πω αύριο με πιο καθαρό κεφάλι. παντως ξαναφάνηκε η διάθεση για πιο χαμηλό τέμπο, αλλά ξαναρχίσαμε να βάζουμε το στοιχείο της ανα διαστήματα πίεσης ψηλά, που βγάλαμε και φάσεις έτσι. μλκια τζεβελλα, σωστη η αντιδραση του μετα αλλα λαθος της υπολοιπης ομαδας.
Επίσης, θεωρώ οτι αν ειναι να πάς στο γήπεδο για να "κράξεις" μην πηγαίνεις ρε φιλε. δεν υπάρχει λόγος. η ομάδα θέλει στήριξη όχι χλευασμό. αν δεν σου αρέσει, σπίτι, καφενείο, καναπέ. στην Τούμπα άνθρωποι πέθαναν φωνάζοντας μόνο ΠΑΟΚ.
αυτα για την ώρα απο εμένα. ξαναεπαναλαμβάνω. σύνεση και ηρεμία. αν δεν έχετε καποιο ποδοσφαιρικό ή αθλητικογενές -γενικά- επιχείρημα ή άποψη να παραθέσετε, μην το κανετε.
το τόπικ ξεκλειδώνει. άλλη δουλειά δεν είχα βραδυάτικα, έσβηνα τις ππριες.
λοιπόν. οποιος αρχίσει τις άνευ ουσίας και περιεχομένου προσωπικές νίξεις θα πηγαίνει για...τσιπουράκια. και όχι μονο σε αυτό το τοπικ. γενικά. τέλος με αυτό το θέμα.
μερικοί ήδη είναι καθ΄οδόν.
οπότε, παρακαλώ σύνεση, ηρεμία και λογική.
στα του ματς... λίγα απο σήμερα,
περισσότερα θα πω αύριο με πιο καθαρό κεφάλι. παντως ξαναφάνηκε η διάθεση για πιο χαμηλό τέμπο, αλλά ξαναρχίσαμε να βάζουμε το στοιχείο της ανα διαστήματα πίεσης ψηλά, που βγάλαμε και φάσεις έτσι. μλκια τζεβελλα, σωστη η αντιδραση του μετα αλλα λαθος της υπολοιπης ομαδας.
Επίσης, θεωρώ οτι αν ειναι να πάς στο γήπεδο για να "κράξεις" μην πηγαίνεις ρε φιλε. δεν υπάρχει λόγος. η ομάδα θέλει στήριξη όχι χλευασμό. αν δεν σου αρέσει, σπίτι, καφενείο, καναπέ. στην Τούμπα άνθρωποι πέθαναν φωνάζοντας μόνο ΠΑΟΚ.
αυτα για την ώρα απο εμένα. ξαναεπαναλαμβάνω. σύνεση και ηρεμία. αν δεν έχετε καποιο ποδοσφαιρικό ή αθλητικογενές -γενικά- επιχείρημα ή άποψη να παραθέσετε, μην το κανετε.
- Μπαρκαρούτσος
Καλά ρε, λίγη ντροπή ρε γαμώτο... Κέρδισε ο Π.Α.Ο.Κ. και πάλι βρίζεστε;
Λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια... Λείπω εγώ ο σκληρός δηλαδή και εκμεταλλεύεστε τον δόκιμο; Ντροπή ρε, ντροπή... Π.Α.Ο.Κ. είστε να 'ούμε...
Λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια... Λείπω εγώ ο σκληρός δηλαδή και εκμεταλλεύεστε τον δόκιμο; Ντροπή ρε, ντροπή... Π.Α.Ο.Κ. είστε να 'ούμε...