31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από mpouJr »

Το οτι μερικοι εχουμε κομπλεξ με μερικους ποδοσφαιριστες για τους χ,ψ,ω λογους μπορω να το καταλαβω κ μερικες φορες εχουμε κ δικιο,το οτι παντα οτι κ να γινει θα φταει η παε βρεξει χιονισει λιακαδα να εχει τα ιδια,κερδιζουμε φταει η παε χανουμε παλι η παε ισοπαλια παλι η παε,κυπελλο στο βολλευ καταρες στην παε,κυπελλο στο χαντμπολ καταρες ξανα στην παε,σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω εχουμε γινει χειροτεροι απο τους αρδ που κραζουμε τα γυρναμε οπως μας βολευει,που ειναι ρε η στηριξη σας στο βολλευ κ το χαντμπολ?που η μικρα κ το παλατακι αρχισαν να κοβουν εισητηρια μονο μετα τις επιτυχιες?κ αυτα για κανα μηνα ακομα παλι του χρονου εμεις κ εμεις θα μεινουμε....
Σαν δεν ντρεπεστε που ειστε κ περηφανοι κ καταριεστε την παε κ γραφετε στα @@ σας τους ποδοσφαιριστες ενω αμα ρωτησω κανεναν απο εσας πως ειναι η μπαλα του χαντμπολ θα μου πειτε τριγωνη με τυρι....ασε που αν ρωτουσες κανεναν ποσο εληξε ο τελικος με την χανουμα θα σου λεγαν 2-0 σταυρουπολη/πανι στο παλατακι......
200 ατομα ΜΑΞΙΜΟΥΜ πανε σε καθε αγωνα κ ισως να υπερβαλω κιολας θυμαμαι χαρακτηριστικα που σε εντος εδρας αγωνα στο χαντμπολ φετος ειμασταν 8 ατομα κ οι 2 ηταν της αθλητικης βιας,φυσικα ολα αυτα πριν ανακαλυψουμε οτι υπαρχουν κ αλλα αθληματα.(μετα απο κανα 2 κουπες)
Ας κραξουμε τον τζαβελλα τον γχ τον κοντο την παε τον ποντιο για την μιζερια μας κ την καταντια μας,εμας ποιος θα μας κραξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ που δεν ξερουμε τι ακριβως θελουμε???ουτε τι ακριβως θελουμε ουτε πως το θελουμε ουτε γιατι το θελουμε,απλα ν κραξουμε κ οτι βγει.
Παλι τα ειπε ο ιβαν λεει με τους οπαδους,χωρις να ξερω τιποτα θα υποθεσω μανι μανι τι ακριβως ζητησαμε
Διωξε τον κοντο τον τζαβελλα τον γχ εκεινο τον μπατσο το γκαγκατσοπαιδι τον αεκση τον βαζελο διωξε κ κανα δυο ακομα γιατι δεν μας αρεσουν τα μουτρα τους,γενικα διωξε.
Προτασεις ιδεες ονοματα για αντικαταστατες?μπ@ βρεστους εσυ ετσι ωστε αν δεν μας αρεσουν ξανα να ξερουμε σε ποιον να ριξουμε την ευθυνη αλλωστε δουλεια σου δεν ειναι να τους βρεις?
Αλλα εμας ποια ακριβως ειναι η δουλεια μας ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει?να ζηταμε αποπομπες?να κραζουμε?να γιουχαρουμε παιχτες με τον δικεφαλο?προπονητες?προεδρους?
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

εχεις απολυτο δικιο Ασιμε.δυστυχως αυτο συμβαινει και σε πολλα αλλα θεματα.
επισης εννοειται οτι το προβλημα μας δεν ειναι ο Τζαβελλας αλλα αυτοι που(μεταξυ αλλων) τον κρατανε στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Έχεις χίλια δίκια καρντάση αλλά το σημερινό λάθος του "σέλφι" ούτε σε παιδικό 5χ5 .... Έχει δώσει δικαιώματα!!!
Χώρια ότι έχει και ένα τρόπο να πουλά παοκτσιδιλίκι...

Εγώ προτιμώ επαγγελματίες και ας κάνουν λάθη, παρά παοκάρχες και φανατικούς θεατρίνους !!!

Δυστυχώς ο συγκεκριμένος έχει ιδρώσει στο να χαρακτηριστεί τέτοιος!!!!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

danirifle έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Περισσοτερο ΠΑΟΚτσηδιλικι απο αυτους που δεν θα εφευγαν ποτε δεν εχει πουλησει κανεις αλλος!!....
έλα μπάφε ηρέμησε
μην ανάβεις τα αίματα, γιατί πάλι θα μπαναρίζεται η γνωστή "πλευρά" επειδή θα απαντήσει σε ανάλογο ύφος

Εγω να ηρεμησω?....Που εδω και καιρο διαβαζω εδω μεσα του κοσμου τις .........και δεν γραφω τιποτα γιατι ειμαι τρελαμενος?....Αλλα τα πραγματα εχουν ξεφυγει εντελως!!!!

Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ?.....Ποια γνωστη πλευρα?.....Αυτη που εχει χαμενη τη μπαλα εδω και μια πενταετια και κανει οτι της καταιβαινει στο κεφαλι γραφοντας την "αλλη" (???) πλευρα στ'@@ της?......

Αποκτησαμε και πλευρες?....Πως προεκυψαν?...Γιατι υπαρχουν?....Γιατι η "δικη" μου πλευρα λεει ΠΑΟΚ!!!!!Η αλλη λεει κατι αλλο?....Μιλας για την πλευρα που θα ξαναφερει στα γηπεδα τη βια και που κανει συνθημα το ξυλο που εδωσε στο Βοτση?.....Αυτη ειναι η "αλλη" πλευρα?....Και θες να ειμαι ηρεμος που αλλος γιουχαρει τον παικτη την ωρα που αγωνιζεται?...Σε ποιον κανει κακο?...Δεν βλαπτει τον ΠΑΟΚ?...

Αλλα ποιος ΠΑΟΚ,τωρα?....Ποιος τον γαμει τον ΠΑΟΚ?....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Κυρ 05 Απρ 2015, 21:36, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

mpouJr έγραψε:Το οτι μερικοι εχουμε κομπλεξ με μερικους ποδοσφαιριστες για τους χ,ψ,ω λογους μπορω να το καταλαβω κ μερικες φορες εχουμε κ δικιο,το οτι παντα οτι κ να γινει θα φταει η παε βρεξει χιονισει λιακαδα να εχει τα ιδια,κερδιζουμε φταει η παε χανουμε παλι η παε ισοπαλια παλι η παε,κυπελλο στο βολλευ καταρες στην παε,κυπελλο στο χαντμπολ καταρες ξανα στην παε,σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω εχουμε γινει χειροτεροι απο τους αρδ που κραζουμε τα γυρναμε οπως μας βολευει,που ειναι ρε η στηριξη σας στο βολλευ κ το χαντμπολ?που η μικρα κ το παλατακι αρχισαν να κοβουν εισητηρια μονο μετα τις επιτυχιες?κ αυτα για κανα μηνα ακομα παλι του χρονου εμεις κ εμεις θα μεινουμε....
Σαν δεν ντρεπεστε που ειστε κ περηφανοι κ καταριεστε την παε κ γραφετε στα @@ σας τους ποδοσφαιριστες ενω αμα ρωτησω κανεναν απο εσας πως ειναι η μπαλα του χαντμπολ θα μου πειτε τριγωνη με τυρι....ασε που αν ρωτουσες κανεναν ποσο εληξε ο τελικος με την χανουμα θα σου λεγαν 2-0 σταυρουπολη/πανι στο παλατακι......
200 ατομα ΜΑΞΙΜΟΥΜ πανε σε καθε αγωνα κ ισως να υπερβαλω κιολας θυμαμαι χαρακτηριστικα που σε εντος εδρας αγωνα στο χαντμπολ φετος ειμασταν 8 ατομα κ οι 2 ηταν της αθλητικης βιας,φυσικα ολα αυτα πριν ανακαλυψουμε οτι υπαρχουν κ αλλα αθληματα.(μετα απο κανα 2 κουπες)
Ας κραξουμε τον τζαβελλα τον γχ τον κοντο την παε τον ποντιο για την μιζερια μας κ την καταντια μας,εμας ποιος θα μας κραξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ που δεν ξερουμε τι ακριβως θελουμε???ουτε τι ακριβως θελουμε ουτε πως το θελουμε ουτε γιατι το θελουμε,απλα ν κραξουμε κ οτι βγει.
Παλι τα ειπε ο ιβαν λεει με τους οπαδους,χωρις να ξερω τιποτα θα υποθεσω μανι μανι τι ακριβως ζητησαμε
Διωξε τον κοντο τον τζαβελλα τον γχ εκεινο τον μπατσο το γκαγκατσοπαιδι τον αεκση τον βαζελο διωξε κ κανα δυο ακομα γιατι δεν μας αρεσουν τα μουτρα τους,γενικα διωξε.
Προτασεις ιδεες ονοματα για αντικαταστατες?μπ@ βρεστους εσυ ετσι ωστε αν δεν μας αρεσουν ξανα να ξερουμε σε ποιον να ριξουμε την ευθυνη αλλωστε δουλεια σου δεν ειναι να τους βρεις?
Αλλα εμας ποια ακριβως ειναι η δουλεια μας ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει?να ζηταμε αποπομπες?να κραζουμε?να γιουχαρουμε παιχτες με τον δικεφαλο?προπονητες?προεδρους?
Πολύ μ΄ αρέσει που μας κράζεις που κράζουμε!
Έχεις δίκιο σε όλα.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

mpouJr έγραψε:Το οτι μερικοι εχουμε κομπλεξ με μερικους ποδοσφαιριστες για τους χ,ψ,ω λογους μπορω να το καταλαβω κ μερικες φορες εχουμε κ δικιο,το οτι παντα οτι κ να γινει θα φταει η παε βρεξει χιονισει λιακαδα να εχει τα ιδια,κερδιζουμε φταει η παε χανουμε παλι η παε ισοπαλια παλι η παε,κυπελλο στο βολλευ καταρες στην παε,κυπελλο στο χαντμπολ καταρες ξανα στην παε,σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω εχουμε γινει χειροτεροι απο τους αρδ που κραζουμε τα γυρναμε οπως μας βολευει,που ειναι ρε η στηριξη σας στο βολλευ κ το χαντμπολ?που η μικρα κ το παλατακι αρχισαν να κοβουν εισητηρια μονο μετα τις επιτυχιες?κ αυτα για κανα μηνα ακομα παλι του χρονου εμεις κ εμεις θα μεινουμε....
Αυτο!
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Τζαβέλας είναι εδώ ζωντανός
ενώ ο ΑΑ και και το φοβερό επιτελείο του είναι διωγμένοι και οριστικά ξεγραμμένοι
από την οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.
Εύχομαι ολόψυχα στα τσιουάουα του τσιπουροπαραγωγού ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

mpafos4 έγραψε:
danirifle έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Περισσοτερο ΠΑΟΚτσηδιλικι απο αυτους που δεν θα εφευγαν ποτε δεν εχει πουλησει κανεις αλλος!!....
έλα μπάφε ηρέμησε
μην ανάβεις τα αίματα, γιατί πάλι θα μπαναρίζεται η γνωστή "πλευρά" επειδή θα απαντήσει σε ανάλογο ύφος

Εγω να ηρεμησω?....Που εδω και καιρο διαβαζω εδω μεσα του κοσμου τις .........και δεν γραφω τιποτα γιατι ειμαι τρελαμενος?....Αλλα τα πραγματα εχουν ξεφυγει εντελως!!!!

Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ?.....Ποια γνωστη πλευρα?.....Αυτη που εχει χαμενη τη μπαλα εδω και μια πενταετια και κανει οτι της καταιβαινει στο κεφαλι γραφοντας την "αλλη" (???) πλευρα στ'@@ της?......

Αποκτησαμε και πλευρες?....Πως προεκυψαν?...Γιατι υπαρχουν?....Γιατι η "δικη" μου πλευρα λεει ΠΑΟΚ!!!!!Η αλλη λεει κατι αλλο?....Μιλας για την πλευρα που θα ξαναφερει στα γηπεδα τη βια και που κανει συνθημα το ξυλο που εδωσε στο Βοτση?.....Αυτη ειναι η "αλλη" πλευρα?....Και θες να ειμαι ηρεμος που αλλος γιουχαρει τον παικτη την ωρα που αγωνιζεται?...Σε ποιον κανει κακο?...Δεν βλαπτει τον ΠΑΟΚ?...

Αλλα ποιος ΠΑΟΚ,τωρα?....Ποιος τον γαμει τον ΠΑΟΚ?....
εσύ μίλησες για συγκεκριμένη μερίδα κόσμου (αποδέκτες του "σους"), οπότε εσύ χώρισες το λαό σε πλευρές. άσε τους στρουνθοκαμηλισμούς

αφού με ρωτάς λοιπόν, μιλάω για την πλευρά που ήταν στον τελικό με το χανούμι, για την πλευρά που τραβιέται στα εκτός, για την πλευρά που έδιωξε το γούμενο, για την πλευρά που κάνει τις κερκίδες για να βγάζουν άλλοι φωτογραφίες και βίντεο, για την πλευρά που κρατάει τη θεσσαλονίκη ασπρόμαυρη, γιατί αν δεν ήταν αυτή η πλευρά θα είχες κάθε κυριακή πανηγυρισμούς χανουμιών, γαύρων και γριών στην καμάρα, και τόσα τόσα άλλα

δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε παραπάνω, ούτε λόγος να αντιπαρατεθούμε.
το νήμα είναι για τον μίστερ τζαβαλίτα, με το μαλλί, το γυαλί και το παντελόνι lee.

εσύ από το πουθενά πήγες στο σους και φυτίλιασες το θέμα.
δε γίνεται να αφήνονται όλα αναπάντητα
τελοσπάντων δεν έχω όρεξη να χαλαστώ παραπάνω
αυτά από μένα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν τους θεωρω ΠΑΟΚ για να στρουθοκαμηλισω....

Και πραγματικα απορω με πολλα απο αυτα που αναφερεις ως πραξεις της μιας "πλευρας" γιατι σε πολλες απο αυτες ειμαι μεσα!

Φυσικα για το γεγονος πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΟΚτσης δεν θα κανει το παιδι του οτιδηποτε αλλο εκτος απο ΠΑΟΚ,δεν οφειλεται στην "πλευρα" που αναφερεις.......

Βλεπεις,το να γραφουμε με ιδιαιτερη ευκολια πραγματα σε καποιον που δεν ξερουμε,καμμια φορα μας εκθετει-το εχω παθει κι εγω αυτο!-.
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

Με αυτά που βλέπω εδώ μέσα τρομάζω...
Εσείς τι ομάδα είσαστε???? Τρελαθήκατε?
Ο Τζαβέλας για προσωπικούς του λόγους ενήργησε ώστε να χάσουμε από χωριά και τώρα τα έχετε ξεχάσει????
ΜΠΡΑΒΟ για την ευγένειά σας!
Εγώ δεν θα ξεχάσω όμως...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ήσουνα, όπως ήμουν κι εγώ
τώρα προφανώς βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα

η διαφορά είναι ότι εγώ λέω ότι ΠΑΟΚ είσαι κι εσύ, ΠΑΟΚ είμαι κι εγώ
εσύ λες ότι εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ

άποψή σου, σεβαστή, δε θα κάτσω να σκάσω
σε κάποιο ματς μπορεί να φωνάζουμε σύνθημα δίπλα δίπλα. καλή συνέχεια
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ήταν πολυ καλός σήμερα μέχρι να κάνει την λακαμια,αντικειμενικά εγώ δεν τον γούσταρα όταν έβαλε το γκολμ στην λεβαδεια και έλεγε τους μαμησα λες και έβαλε γκολ στο καραιταβλι,δεν θέλω παοκαρχες θελω καλους παικτες
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ace79grpaok έγραψε:Ήταν πολυ καλός σήμερα μέχρι να κάνει την λακαμια,αντικειμενικά εγώ δεν τον γούσταρα όταν έβαλε το γκολμ στην λεβαδεια και έλεγε τους μαμησα λες και έβαλε γκολ στο καραιταβλι,δεν θέλω παοκαρχες θελω καλους παικτες
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Αυτά τα ανθρωπακια που βρίζανε σήμερα την ώρα του αγώνα τον Τζαβέλλα και τον Γεωργιάδη εκτός από **************************** είναι και ο μεγαλύτερος καρκίνος του ΠΑΟΚ.Τραβάτε να σύρετε την ανυπαρξία σας εκτός Τούμπας!! Αφήστε την ομάδα να αναπνεύσει ρε :redcard:

επεξεργάστηκε. Kgeo
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Κυρ 05 Απρ 2015, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

aoratos έγραψε:Αυτά τα ανθρωπακια που βρίζανε σήμερα την ώρα του αγώνα τον Τζαβέλλα και τον Γεωργιάδη εκτός από κομπλεξικά βλαχάκια είναι και ο μεγαλύτερος καρκίνος του ΠΑΟΚ. Ντροπή των οπαδών :redcard:
Σε παρακαλώ αφού έφαγε τον άγγελο αφού ξέρω γω να πούμε ξέρω γω εντάξει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”