Ο Κόστα Γιατί έμεινε; Ο Σκόνδρας , γιατί γι'αυτούς δεν Ρωτάς;Pa0ki έγραψε:Ο Παπαγιαννοπουλος γιατί έμεινε εκτός αποστολής αφού ο γχ έχει περιορισμένες επιλογές;
Π.Α.Ο.Κ.- Ξανθη, 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.- Ξανθη, 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.- Ξανθη, 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εννοείται, ειδικά αν είναι οπαδοί άλλων ομάδων τις πόλης που είναι στα τάρταρα, ευκαιρία για να κράξουν κιόλλας.back in black έγραψε:Αν καποιος δεν ειναι ΠΑΟΚ, είναι τριτος, ουδέτερος, υπάρχει περίπτωση να ξοδέψει 2 ωρες απο το χρονο του για να δει τον ΠΑΟΚ; Και δεν μιλαω να παει στο γήπεδο, μιλαω να κάτσει απογευματάκι να πιεί τον καφέ του με φίλους να τον δει στην τηλεόραση. Η ομάδα όπως ειναι σήμερα δεν είναι απλως αντιαιασθητική, ειναι απωθητική. Απο το σημερινό κρατάτω μονο τους βαθμούς, την καλούτσικη εμφάνιση του Κωνσταντινίδη και το 1ο τέταρτο του β ημιχρόνου , που δίνει κάποιες (αμυδρές) ελπίδες για καλύτερη συνέχεια.
Νομίζω η ομάδα ήταν καλά στημένη σήμερα από τον ΓΧ, απλά τα παιδιά είναι άμπαλα. Θα δούμε στη συνέχεια.
- paokovios1974
Σε ποιο ρε paokipaoki1985 έγραψε:Δεν ξηγιέσαι καλά ομως. Δεν μου απαντας.paokovios1974 έγραψε:Ελα κοψε το δουλεμα αρκετα νευρα εχουμε.buffos έγραψε:Εγώ ξαναρωταω, τι επιλογές είχε και δεν τις χρησιμοποίησε. Αρκετά με τα αγγελοσκυλα. Να γίνετε Πλατανιάς
Για όποιον καταλαβαίνει τι βλέπει,η ομάδα μπήκε συντηρητικά, δέχτηκε συνολικά μια ευκαιρία, οπότε αμυντικά τα πήγε καλά.
Στα αλλά δεν έχει δυνάμεις, δεν έχει άκρα, δεν έχει χαφ.
Τα έχουμε πει αυτά πεντακόσιες φορές
Στα αλλά δεν έχει δυνάμεις, δεν έχει άκρα, δεν έχει χαφ.
Τα έχουμε πει αυτά πεντακόσιες φορές
Αυτό και μόνο αυτό!!!!back in black έγραψε:Αν καποιος δεν ειναι ΠΑΟΚ, είναι τριτος, ουδέτερος, υπάρχει περίπτωση να ξοδέψει 2 ωρες απο το χρονο του για να δει τον ΠΑΟΚ; Και δεν μιλαω να παει στο γήπεδο, μιλαω να κάτσει απογευματάκι να πιεί τον καφέ του με φίλους να τον δει στην τηλεόραση. Η ομάδα όπως ειναι σήμερα δεν είναι απλως αντιαιασθητική, ειναι απωθητική. Απο το σημερινό κρατάτω μονο τους βαθμούς, την καλούτσικη εμφάνιση του Κωνσταντινίδη και το 1ο τέταρτο του β ημιχρόνου , που δίνει κάποιες (αμυδρές) ελπίδες για καλύτερη συνέχεια.
Υ.Γ.
Εγώ θα πρόσθετα και την εκπληκτική αμυντική συνέπεια του Τζαβέλλα (2-1 το είχε παίξει ο σέλφι

- paokovios1974
Δεν κραταω ημερολογιο ρε συ ντεσπε.desperando έγραψε:σου έχω δείξει ποτέ ότι έχω συμπάθεια τον Τζαβέλα ή τον γχ ?paokovios1974 έγραψε:Απο τον τζαβελα παντως καλυτερος ο παπατζον.
Και συ το ιδιο κανεις παλλικαρε κρινεις με βαση τις συμπαθειες και αντιπαθειες.
Να εισαι λοιπον πιο προσεκτικος και να κανεις και την αυτοκριτικη σου πριν μιλησεις.
Οσο για σενα buffe.
Μη σου θιξουμε τον γχ.
Γιατι εγω σου εδειξα ποτε οτι συμπαθω τον παπατζον?
Συγκριση κανω με τον τζαβελα και μου φαινεται καλυτερος.
Τοσο απλα.
Μην κανουμε την τριχα τριχια για να ξεσπασουμε τα νευρα μας.
- desperando
- Επικοινωνία:
πάνε να πιείς κάνα τσίπουρο με το παρεακι σου που κατέστρεψε την ομάδα και μην ασχολείσαι με την πάρτη μου[/quote]paoki1985 έγραψε:
Θα πάω ρε αδερφέ( που λέει ο λογος). Εσύ παντως φαίνεσαι οτι πίνεις μονιμα τσιπουρο. Να το κοιταξεις.[/quote]
πραγματικά πίστευα ότι μετά το καταστροφικό πέρασμα του Άγγελου και της παρεούλας του από την ομάδα θα γλιτώναμε μια και καλή από σας,αλλά δυστυχώς είστε τόσο πιστά σκυλιά που ποτέ δεν θα ησυχάσει αυτή η ομάδα από την ύπαρξη σας
Αν δεν έκανε την λαλακία ο παικταράς το ματσάκι θα τελείωνε ήσυχα και ωραία, η Ξάνθη δεν έβρισκε διαδρόμους να απειλήσει. Επρεπε όμως να μας χαλάσουν το απόγευμα και πάλι.
Η δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο είναι επιτακτική και εφικτή για να μην μπούμε με μειονέκτημα στα πλέι-οφ. Μετά βλέπουμε.
Η δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο είναι επιτακτική και εφικτή για να μην μπούμε με μειονέκτημα στα πλέι-οφ. Μετά βλέπουμε.
- kazampoukou
Σιγά τον μπεκενμπαουρ που έμεινε εκτός.paoki1985 έγραψε:Ρε συ τι δεν γνωριζεις τον αφησε εκτος για να παιξει αυτος που μασαει μαστιχα.
Και για όποιον δεν κατάλαβε ο μόνος που έκοβε σήμερα στην άμυνα ήταν ο τζαβελλας άσχετα από το τραγικό του λάθος.
αλλά δυστυχώς όλοι σχολιάζουν με βάση τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες τους.
ΠΑΟΚ είναι περισσότερο άρρωστος έξω από τις τέσσερις γραμμές παρά εντός[/quote]
Καλά εσύ αγορι μου απλα...https://www.youtube.com/watch?v=T4MOJj7JeV0[/quote] Οντως Παοκι1985 , ηταν αρκετα καλος, με ψυχη και καθαρο παιχνιδι-χωρις βλαχομαγκιες και φαουλ επικινδυνα- αλλα φιλε μου το λαθος του ειναι τραγικοτατο!!!!!! βεβαια δεν τον διαγραφω, διοτι αν παιζει και δειχνει τον ιδιο ζηλο και εχει την ιδια αποδοση-εκτος του λαθους- τοτε ο μονος κερδισμενος θα ειναι ο ΠΑΟΚ μας και εμενα ,πιστεψε με ,και οχι μονο εμενα θελω να πιστευω, με ενδιαφερει μονο ο ΠΑΟΚ.
Και που να μην είχαμε κάνει νίκη μετά από τόσο καιρό δηλαδή....
Ρε πάτε καθόλου καλά;;
Τι δεν καταλάβατε από το παιχνίδι σήμερα; Η ομάδα έπαιξε ΑΡΚΕΤΑ καλύτερα από το μέσο ορο της τελευταία. Κατά διαστήματα μάλιστα έπαιξε καλα. Η Ξάνθη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΛΕΙΤΟΝ.
Τζαβέλας...αξιοπρεπέστατος μέχρι το λάθος του αλλά και μετά από αυτό. Γιατί δεν παίζει ο Παπατζόν;; Χεστηκα...είδα και στην Κομοτηνή που έπαιξε. Κάνετε σαν τις μυξοπαρθένες όταν έχουν περίοδο. Λές και άφησε εκτος αποστολής τον Κοντρέρας. Όλα τα αναλύετε υπο το...πρίσμα (lol) του "παρεακίου", της διαπλοκής, κι εγω δεν ξερω τι άλλο. Επειδή προσπαθείτε να το παίξετε "ψαγμένοι" και να ...ανοίξετε τα μάτια των υπόλοιπων.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.
ΥΓ... Το πρωταθλημα δεν τελείωσε ...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.
Ρε πάτε καθόλου καλά;;
Τι δεν καταλάβατε από το παιχνίδι σήμερα; Η ομάδα έπαιξε ΑΡΚΕΤΑ καλύτερα από το μέσο ορο της τελευταία. Κατά διαστήματα μάλιστα έπαιξε καλα. Η Ξάνθη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΛΕΙΤΟΝ.
Τζαβέλας...αξιοπρεπέστατος μέχρι το λάθος του αλλά και μετά από αυτό. Γιατί δεν παίζει ο Παπατζόν;; Χεστηκα...είδα και στην Κομοτηνή που έπαιξε. Κάνετε σαν τις μυξοπαρθένες όταν έχουν περίοδο. Λές και άφησε εκτος αποστολής τον Κοντρέρας. Όλα τα αναλύετε υπο το...πρίσμα (lol) του "παρεακίου", της διαπλοκής, κι εγω δεν ξερω τι άλλο. Επειδή προσπαθείτε να το παίξετε "ψαγμένοι" και να ...ανοίξετε τα μάτια των υπόλοιπων.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.
-
Τελικά μεγάλος προπονητής ο γχ. .αφού να φανταστείς για τις δηλώσεις μετά τον αγώνα στέλνει τον βοηθό
- paokovios1974
Εμενα στα τετοια μου και ο τζαβελας και ο παπατζον και ο αγγελος και ο γχ.
Εχω παψει να ασχολουμε σχεδον και εκατσα να δω το ματσακι και συγχηστικα παλι.
Αυτο και μονο αυτο.
Εχω παψει να ασχολουμε σχεδον και εκατσα να δω το ματσακι και συγχηστικα παλι.
Αυτο και μονο αυτο.
- kazampoukou
σωστος!...απλα και ωραια!gpaok έγραψε:Και που να μην είχαμε κάνει νίκη μετά από τόσο καιρό δηλαδή....
Ρε πάτε καθόλου καλά;;
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.
αν ο Γεωργιαδης βγαλει την ομαδα δευτερη θα κλαψουν πολλες μανουλες στο φορουμ...
ο ΑΑ κατεστρεψε ολοκληρωτικα την ομαδα και αφησε καμμενη γη.. εφτιαξε ομαδα για 2 μηνες και εκαψε παικτες, βρυζα, και ιβαν...
δεν υποστηριζω τον Γεωργιαδη απλα θελω και εγω ενα καλο προπονητη στον παγκο αλλα την παρουσα στιγμη ολοι μοκο για να βγει η ομαδα στο τσου λου που θα ειναι κατορθωμα...
ο ΑΑ κατεστρεψε ολοκληρωτικα την ομαδα και αφησε καμμενη γη.. εφτιαξε ομαδα για 2 μηνες και εκαψε παικτες, βρυζα, και ιβαν...
δεν υποστηριζω τον Γεωργιαδη απλα θελω και εγω ενα καλο προπονητη στον παγκο αλλα την παρουσα στιγμη ολοι μοκο για να βγει η ομαδα στο τσου λου που θα ειναι κατορθωμα...