Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Προπονητής με προοπτική, όραμα και νεαρή ηλικία. Ο 40χρονος, σημαίνει ότι αποτέλεσε μέρος της μεταβολής που επιβλήθηκε στο ποδόσφαιρο την προηγούμενη δεκαετία. Σημαίνει επίσης, ότι έχει φρέσκιες ιδέες και θα εργαστεί σκληρά για να πάρει κάποιο καλύτερο εισιτήριο στο μέλλον.
Εγώ, παρακολουθώντας το πρωτάθλημα της Αργεντινής, έχω ξεχωρίσει περιπτώσεις προπονητών με πολύ θετικά δείγματα.
Mauricio Pellegrino : Με πέρασμα ως βοηθός από Λίβερπουλ και Ίντερ. Έχοντας, διατελέσει ως πρώτος προπονητής με σχετική αποτυχία από την Βαλένθια, ανέλαβε το 2013 την Εστουδιάντες και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Ανέδειξε παίκτες, όπως τον Rulli, τον Carillo. Πλασάρισε την ομάδα αρκετά κοντά στο δεύτερο γύρο, με ομάδα χωρίς ιδιαίτερα φοβερούς παίκτες ή ταλέντα και έχοντας πίεση, καθώς η Εστουδιάντες είναι μία μεγαλομεσαία ομάδα της Αργεντινής.

Diego Cocca : Ο θρίαμβος της looser ομάδος με το όνομα Racing Club, τα λέει όλα. Πολύ καλό ποδόσφαιρο πέρυσι από την Racing, ανάδειξη παικτών (Bou, Centurion) και ένας θριαμβευτικός τίτλος κόντρα στην καλύτερη ποιοτικά Ρίβερ. Απ'όσο είδα πέρυσι, η Ράσινγκ ήταν μία ομάδα με πολύ καλό τρανζίσιον που εκμεταλλευόταν στο έπακρο την ταχύτητα. Ωστόσο, μετά τις πωλήσεις Centurion, Hauche η Ράσινγκ δεν τα πάει καλά, συν και η μεταγραφική αστοχία, οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση να απολυθεί ο Κόκα και να ψαχτεί για Ευρώπη. Ουσιαστικά, η Ράσινγκ είναι το εισιτήριο του για μια μεγαλύτερη ''μεταγραφή'', είναι μόλις 42.

Marcelo Gallardo : Μεγάλος ποδοσφαιριστής κάποτε, δεκάρι παλιάς κοπής και γνωστός φαντάζομαι. Ως προπονητής, ανέλαβε μία River Plate πρωταθλήτρια που έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο επί Ramon Diaz και κατάφερε να κάνει ακόμη μεγαλύτερες εμφανίσεις τη χρονιά που πέρασε, στο δεύτερο μισό. Μιλάμε για πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι, με καλή αμυντική λειτουργία, τακτική με γνώμονα κυρίως την κατοχή της μπάλας. Εκμεταλλεύτηκε βέβαια και το γεγονός πως η Ρίβερ ακόμη και τώρα, διαθέτει μακράν το καλύτερο ρόστερ. Όμως, έχασε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες από τη Racing, πήρε όμως το Sudamericana. Θεωρώ, πως από τους παραπάνω, είναι αυτός που θα μπορούσε να ακολουθήσει μεγάλη καριέρα ως προπονητής στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά, κάτι η πεντάρα από την Μπόκα το καλοκαίρι, κάτι και η μέχρι στιγμής μετριότητα της Ρίβερ, μόλις αρχίζει ο λαός να αποδοκιμάζει, θα βρεθούν μαύρα σύννεφα και δεν θεωρώ απίθανη την απόλυση του, αν δεν βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.
Τολμώ να πω, ότι είναι ικανός απ'όσα έχω δει, να ακολουθήσει την πορεία του Σιμεόνε.

Τέλος, αναφέρθηκα στην Αργεντινή αφενός γιατί έχω δει δείγματα της δουλειάς των παραπάνω και αφετέρου γιατί θεωρώ, με βάση και την πορεία του Σιμεόνε, πως οι Λατίνοι προπονητές έχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και έχουν προσαρμόσει το Ευρωπαικό ποδόσφαιρο στην ιδιοσυγκρασία και νοοτροπία του Νοτιοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, δημιουργώντας ένα φοβερό συνδυασμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακάλυπτος την Πέμ 02 Απρ 2015, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Άλλο ένα Μπολονόσκυλο...ο τύπος ότι παίκτες είχε Μπαλάφες Γεωργιάδηδες ΕττοΦωτάκηδες τους έκανε να φαίνοται 3 φορές καλύτεροι...με τη στήριξη του Ιβάν σε μεταγραφές θα μπορούσε να κάνει τρομερά πράγματα
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ακάλυπτος έγραψε:Προπονητής με προοπτική, όραμα και νεαρή ηλικία. Ο 40χρονος, σημαίνει ότι αποτέλεσε μέρος της μεταβολής που επιβλήθηκε στο ποδόσφαιρο την προηγούμενη δεκαετία. Σημαίνει επίσης, ότι έχει φρέσκιες ιδέες και θα εργαστεί σκληρά για να πάρει κάποιο καλύτερο εισιτήριο στο μέλλον.
Εγώ, παρακολουθώντας το πρωτάθλημα της Αργεντινής, έχω ξεχωρίσει περιπτώσεις προπονητών με πολύ θετικά δείγματα.
Mauricio Pellegrino : Με πέρασμα ως βοηθός από Λίβερπουλ και Ίντερ. Έχοντας, διατελέσει ως πρώτος προπονητής με σχετική αποτυχία από την Βαλένθια, ανέλαβε το 2013 την Εστουδιάντες και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Ανέδειξε παίκτες, όπως τον Rulli, τον Carillo. Πλασάρισε την ομάδα αρκετά κοντά στο δεύτερο γύρο, με ομάδα χωρίς ιδιαίτερα φοβερούς παίκτες ή ταλέντα και έχοντας πίεση, καθώς η Εστουδιάντες είναι μία μεγαλομεσαία ομάδα της Αργεντινής.

Diego Cocca : Ο θρίαμβος της looser ομάδος με το όνομα Racing Club, τα λέει όλα. Πολύ καλό ποδόσφαιρο πέρυσι από την Racing, ανάδειξη παικτών (Bou, Centurion) και ένας θριαμβευτικός τίτλος κόντρα στην καλύτερη ποιοτικά Ρίβερ. Απ'όσο είδα πέρυσι, η Ράσινγκ ήταν μία ομάδα με πολύ καλό τρανζίσιον που εκμεταλλευόταν στο έπακρο την ταχύτητα. Ωστόσο, μετά τις πωλήσεις Centurion, Hauche η Ράσινγκ δεν τα πάει καλά, συν και η μεταγραφική αστοχία, οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση να απολυθεί ο Κόκα και να ψαχτεί για Ευρώπη. Ουσιαστικά, η Ράσινγκ είναι το εισιτήριο του για μια μεγαλύτερη ''μεταγραφή'', είναι μόλις 42.

Marcelo Gallardo : Μεγάλος ποδοσφαιριστής κάποτε, δεκάρι παλιάς κοπής και γνωστός φαντάζομαι. Ως προπονητής, ανέλαβε μία River Plate πρωταθλήτρια που έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο επί Ramon Diaz και κατάφερε να κάνει ακόμη μεγαλύτερες εμφανίσεις τη χρονιά που πέρασε, στο δεύτερο μισό. Μιλάμε για πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι, με καλή αμυντική λειτουργία, τακτική με γνώμονα κυρίως την κατοχή της μπάλας. Εκμεταλλεύτηκε βέβαια και το γεγονός πως η Ρίβερ ακόμη και τώρα, διαθέτει μακράν το καλύτερο ρόστερ. Όμως, έχασε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες από τη Racing, πήρε όμως το Sudamericana. Θεωρώ, πως από τους παραπάνω τρεις, είναι αυτός που θα μπορούσε να ακολουθήσει μεγάλη καριέρα ως προπονητής στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά, κάτι η πεντάρα από την Μπόκα το καλοκαίρι, κάτι και η μέχρι στιγμής μετριότητα της Ρίβερ, μόλις αρχίζει ο λαός να αποδοκιμάζει, θα βρεθούν μαύρα σύννεφα και δεν θεωρώ απίθανη την απόλυση του, αν δεν βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.
Τολμώ να πω, ότι είναι ικανός απ'όσα έχω δει, να ακολουθήσει την πορεία του Σιμεόνε.

Τέλος, αναφέρθηκα στην Αργεντινή αφενός γιατί έχω δει δείγματα της δουλειάς των παραπάνω και αφετέρου γιατί θεωρώ, με βάση και την πορεία του Σιμεόνε, πως οι Λατίνοι προπονητές έχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και έχουν προσαρμόσει το Ευρωπαικό ποδόσφαιρο στην ιδιοσυγκρασία και νοοτροπία του Νοτιοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, δημιουργώντας ένα φοβερό συνδυασμό.
Φίλε μου προσκυνώ...γράφε συχνότερα σε παρακαλώ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι έχουν οι Ρουμάνοι; Για πείτε, γιατί έχω 3 Ρουμάνους εδώ μέσα.. :mrgreen:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

pisakaipoupoula έγραψε:
Ακάλυπτος έγραψε:Προπονητής με προοπτική, όραμα και νεαρή ηλικία. Ο 40χρονος, σημαίνει ότι αποτέλεσε μέρος της μεταβολής που επιβλήθηκε στο ποδόσφαιρο την προηγούμενη δεκαετία. Σημαίνει επίσης, ότι έχει φρέσκιες ιδέες και θα εργαστεί σκληρά για να πάρει κάποιο καλύτερο εισιτήριο στο μέλλον.

Marcelo Gallardo : Μεγάλος ποδοσφαιριστής κάποτε, δεκάρι παλιάς κοπής και γνωστός φαντάζομαι. Ως προπονητής, ανέλαβε μία River Plate πρωταθλήτρια που έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο επί Ramon Diaz και κατάφερε να κάνει ακόμη μεγαλύτερες εμφανίσεις τη χρονιά που πέρασε, στο δεύτερο μισό. Μιλάμε για πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι, με καλή αμυντική λειτουργία, τακτική με γνώμονα κυρίως την κατοχή της μπάλας. Εκμεταλλεύτηκε βέβαια και το γεγονός πως η Ρίβερ ακόμη και τώρα, διαθέτει μακράν το καλύτερο ρόστερ. Όμως, έχασε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες από τη Racing, πήρε όμως το Sudamericana. Θεωρώ, πως από τους παραπάνω τρεις, είναι αυτός που θα μπορούσε να ακολουθήσει μεγάλη καριέρα ως προπονητής στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά, κάτι η πεντάρα από την Μπόκα το καλοκαίρι, κάτι και η μέχρι στιγμής μετριότητα της Ρίβερ, μόλις αρχίζει ο λαός να αποδοκιμάζει, θα βρεθούν μαύρα σύννεφα και δεν θεωρώ απίθανη την απόλυση του, αν δεν βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.

Φίλε μου προσκυνώ...γράφε συχνότερα σε παρακαλώ

Εξαιρετικο το ποστ του φιλου και πολυ ωραια αναλυση..Θα συμφωνησω για τη νεα γενια Αργεντινων τεχνικων και θα προσεθετα στους προαναφερομενους τον Αρουαμπαρενα της Μποκα,αλλα και το Αλμειδα της Μπανφιλντ.Μια ομαδα που παρουσιαχει ενα ευρωπαικο τροπο παιχνιδιου,εντθπωσιακο και συγχρονο ειναι η Ατλετικο Νασιοναλ απο την Κολομβια με προπονητη τον Χουαν Οσοριο,ο οποιος εχει διατελεσει βοηθος στην Σιτυ..
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Μπόλονι μάλιστα, βεβαίως.
Αν πήρε διπλό στο Λονδίνο με το σερραικό γατί για εξτρέμ, φαντάσου τί θα κάνει με τον Μακ.
Αν έβγαλε Σταφυλίδη-Κάτσε, θα δούμε μαγικά με Πόζογλου-Δεληγιαννίδη.
Θα κάνει και ιδιαίτερα τον μπούφο τον φλόκα, μπας και μάθει πώς πατάμε περιοχή επιτέλους.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μπόλονι;;;
Ποιος, πότε, για πόσο;;;
Μην με ξυπνάτε...

Σαν εναλλακτική, θα ήθελα Λατίνο, να έχει τα συκώτια να τους τρέξει όλους, μα ΟΛΟΥΣ, εντός και εκτός ομάδας. Αρκεί να έχει στήριξη. Χωρίς αυτή, ουσιαστικά και παντελονάτα όμως, ας μην έρθει κανένας, ας μείνει ο ΓΧ να μην έχουμε και πήγαινε έλα.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Σε περιπτωση που παμε για ενα καταξιωμενο προπονητη τοτε Λαζλο με τα μπουνια. Δεν χρειαζεται να ξαναγραψω για την μπαλα που επαιξε ο ΠΑΟΚ της εποχης του και πως ξεκινησε και πως του αφησαν την ομαδα απο δεκεμβρη και μετα.

Απο εκει και περα μακαρι να μπορουσαμε να στηριξουμε με πλανο 3ετιας ενα νεαρο και καλο προπονητη αλλα δεν υπαρχει ουτε μια στο δισεκατομμυριο να συμβει αυτο και επειδη δεν μπορω ξανα το εργο ΓΧ τον μαρτη καλυτερα να μην. Παρολα αυτα για μενα το next best thing ειναι ο di francesco της σασουολο.

Αργεντινο προπονητη τα κακομαθημενα βουτυροπαιδα που θελουν να εχουν δυναμεις μετα την προπονηση για να πηγαινουν tribeca θα τον φανε σε 2 μηνες.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

RoMaN έγραψε:Τι έχουν οι Ρουμάνοι; Για πείτε, γιατί έχω 3 Ρουμάνους εδώ μέσα.. :mrgreen:
Άσε τους προπονητές εσύ και τα μάτια σου ανοιχτά μη δεις τίποτα τέτοιο :lol:

Εικόνα

Καλές θάλασσες παλικάρι.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Thanix έγραψε: Παρολα αυτα για μενα το next best thing ειναι ο di francesco της σασουολο..
Πάρα πολύ καλός και αυτός, φοβερή δουλειά έχει κάνει με την Σασουόλο με Ιταλούς και μερικούς νέους παικταράδες.
Άλλα δεν είναι τόσο κορόιδα οι Ιταλοί να τον αφήσουν να τους φύγει ούτε τόσο κορόιδο ο ίδιος να έρθει στην Ελλάδα σ'αυτή την ηλικία.
Έτσι κι αλλιώς, ακούγεται πολύ για Μίλαν και Ρόμα. :cry:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακάλυπτος την Παρ 03 Απρ 2015, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για Gallardo και εγώ ψήνομαι με χίλια.

και σαν παίχτης ήταν πουλεν, γιατί να μην γίνει και σαν Προπονητής; 8-)
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ακάλυπτος έγραψε:
Thanix έγραψε: Παρολα αυτα για μενα το next best thing ειναι ο di francesco της σασουολο..
Πάρα πολύ καλός και αυτός, φοβερή δουλειά έχει κάνει με την Σασουόλο με Ιταλούς και μερικούς νέους παικταράδες.
Άλλα δεν είναι τόσο κορόιδα οι Ιταλοί να τον αφήσουν να τους φύγει ούτε τόσο κορόιδο ο ίδιος να έρθει στην Ελλάδα σ'αυτή την ηλικία.
Έτσι κι αλλιώς, ακούγεται πολύ για Μίλαν και Ρόμα. :cry:

Ετσι ειναι ακαλυπτε. Αλλωστε πριν απο 1,5 μηνα που εγραψα γιαυτον ειπα οτι καλοκαιρι μαλλον παει Ρομα. Πλεον δυστυχως το θεωρω δεδομενο. Κριμα γιατι ειναι πολυ καλος προπονητης!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

In Boloni we trust...
:D
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

teod1980 έγραψε:In Boloni we trust...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

teod1980 έγραψε:In Boloni we trust...
Να δω κανά "++++" από πτολεμαιδα μεριά σε τέτοιο ποστ και τι στον κόσμο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”