http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 99#p940099
(εκτός αν πιστεύεις / θεωρείς ότι έτσι θα πάρεις κανα πονταλάκι παραπάνω στον ξερόλα. που και να πάρετε, τον Kgeo, δεν τον φτάνετε....

Ας ελπισουμε οτι θα τον πιστεψει...αλλωστε καλο παιδι φαινεται, ειλικρινης και τιμιοςKronou18 έγραψε:Αφού τον Παπαγιανόπουλο δεν τον πιστεύει καθόλου!kazampoukou έγραψε:Παιδες, οσοι βαζετε στην ενδεκαδα τον -τσιχλοφουσκα-...κανετε πλακα ε???!!!...ελατε , πειτε ΝΑΙ, δεν μπορει να σοβαρολογειτε?
Δεν γνωρίζω κανένα παίκτη του ΠΑΟΚ που να τον λένε τσιχλόφουσκα. Ακόμα και να δεχτούμε ότι κανείς μας δεν τον "πάει", θα ήθελα να μην εκφραζόμαστε έτσι όσο κάποιος φοράει τη φανέλα της ομάδας μας.kazampoukou έγραψε:Παιδες, οσοι βαζετε στην ενδεκαδα τον -τσιχλοφουσκα-...κανετε πλακα ε???!!!...ελατε , πειτε ΝΑΙ, δεν μπορει να σοβαρολογειτε?
Προτείνεις να αυξήσω την ιδιαιτέρως χαμηλή ποινή, ε;kazampoukou έγραψε:...υγ1...εκτος Παοκμανια 2 μηνες και βλεπουμε!...Η εννοια της Δημοκρατιας, του ενος ομωςDinos_Liverpool έγραψε:Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Παπαγιαννόπουλος, Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Περέιρα, Μακ, Κλάους.
Αλλαγές: Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης
ΥΓ1. Όποιος από τα κουταβάκια, που με προσπερνούν ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ στη βαθμολογία, τολμήσει να αντιγράψει την νικητήρια σύνθεση και τις αλλαγές που παρέθεσα... 2 μήνες εκτός Παοκμάνια και βλέπουμε!
ΥΓ2. Και όχι μόνο να παίζουμε "ξερόλες"... και γήπεδο όσοι μπορούν! Τα παιδιά του χάντμπολ θέλουν το χειροκρότημά μας για ένα ακόμα κύπελλο που έφεραν, όπως και ο Ιβάν που σε λίγο καιρό θα έχει ξεχρεώσει την ομάδα!![]()
Εχεις απολυτο δικιο για τους χαραχτηρισμους...και εγω ειμαι εναντιον αν και για τον συγκεκριμενο μου βγηκε εντελως αυθορμητα...παντως στο αγωνιστικο, 1000 φορες να πιστεψει στον Παπατζον και να του δωσει ευκαιριες!...Στα περι δημοκρατιας...1926 δικια σε δινω...ακους εκει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!Dinos_Liverpool έγραψε:Δεν γνωρίζω κανένα παίκτη του ΠΑΟΚ που να τον λένε τσιχλόφουσκα. Ακόμα και να δεχτούμε ότι κανείς μας δεν τον "πάει", θα ήθελα να μην εκφραζόμαστε έτσι όσο κάποιος φοράει τη φανέλα της ομάδας μας.kazampoukou έγραψε:Παιδες, οσοι βαζετε στην ενδεκαδα τον -τσιχλοφουσκα-...κανετε πλακα ε???!!!...ελατε , πειτε ΝΑΙ, δεν μπορει να σοβαρολογειτε?
Ήρθαν ΝτίνοDinos_Liverpool έγραψε:Τα ΕΛΤΑ έρχονται καθόλου στην Καστοριά ή μπαααα, κ. αλυτάρχα;