33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Δεν νομίζω ότι γράφει την Εθνική ο Στέφανος. Απλά δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Εγώ πιστεύω ότι είναι φορτωμένος άγχος. Χτες 2-3 γκολ ήτανε του χεριού του (του ποδιού ή του κεφαλιού δλδ), αλλά αντί να τα βάλει μάλλον το σκεφτόταν.
Χθες έπαιξε; μισό να τσεκάρω την κάρτα να σιγουρευτώ...τελικά έκανα λάθος, ο παίκτης δεν είναι ντεφορμέ, απλά αόρατος.
Μεγάλη ζημιά του έκανε ο Αγγελος και άντε τώρα να συνέλθει.
Μεγάλη ζημιά του έκανε ο Αγγελος και άντε τώρα να συνέλθει.
- ΑποστόληςΑ
Οι δυο αγωνιστικές σε Κλάους
inpaok - 06 Απριλίου 2015 - 19:21 - Μάνος Τσαλγατίδης
Στους αγώνες με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα εκτίσει ο Στέφανος Αθανασιάδης την ποινή των δυο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για τις 7 κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στον αγώνα με την Ξάνθη.
Αυτή είναι η απόφαση του Γιώργου Γεωργιάδη που θέλει να χρησιμοποιήσει τον διεθνή Ελληνα επιθετικό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα και στο εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε στη συνέχεια να του δώσει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί ενόψει των αγώνων play off.
inpaok - 06 Απριλίου 2015 - 19:21 - Μάνος Τσαλγατίδης
Στους αγώνες με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα εκτίσει ο Στέφανος Αθανασιάδης την ποινή των δυο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για τις 7 κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στον αγώνα με την Ξάνθη.
Αυτή είναι η απόφαση του Γιώργου Γεωργιάδη που θέλει να χρησιμοποιήσει τον διεθνή Ελληνα επιθετικό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα και στο εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε στη συνέχεια να του δώσει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί ενόψει των αγώνων play off.
- thanos-xanthi
ας ξεκουραστει ο Στεφανακος, να καθαρισει λιγο και το μυαλο του, να ηρεμησει
τον βλεπω να κανει οργια στα πλευ οφ, τον χρειαζομαστε
τον βλεπω να κανει οργια στα πλευ οφ, τον χρειαζομαστε
- kazampoukou
Διαβαζω οτι ενδεχεται πωληση του Κλαους και αγορα του Ισραηλινου Μπεν Χαιμ...τρεμω και μονο στην ιδεα...δεν μπορει να σοβαρολογουν
!!!...Υποτιθεται πως αν θελουμε να ενισχυθουμε , πρεπει να παρουμε τον Ισραηλινο χωρις να πουλησουμε τον Κλαους, καθοτι οι Σαλπι καιΠαπ ειναι αμφοβολοι για την ερχομενη χρονια. Τον Κλαους, γνωριζουμε τις ικανοτητες του και σιγουρα ειναι μια βασικη μοναδα της ομαδας. Αν μεινει ο Νομποα και παρουμε ενα καλο εξτρεμ, ο Κλαους θα κανει 30 γκολ...ο Ισραηλινος δεν ξερουμε πως και τι σε καινουργια ομαδα, χωρα κτλ κτλ...

ο Μπεν Χαϊμ ειναι εξτρέμ, αριστερό κυρίως. δεν ειναι σεντερ φορ. σεντερ φορ απο την άλλη είναι ο Περέϊρα.
παντως για Κλαους το διάβασα και εγω.
αποψή μου; αν έρθει πρόταση συμφέρουσα για τον ΠΑΟΚ, απο Πρέμιερ λιγκ και δη καποια απο τις ομάδες που ακούστηκαν (Σουόνσι ειδικά που έχει σουπερ κοουτς) θα έλεγα να παει και να μην το σκεφτεί καθόλου.
μια ζωή έχουμε.
παντως για Κλαους το διάβασα και εγω.
αποψή μου; αν έρθει πρόταση συμφέρουσα για τον ΠΑΟΚ, απο Πρέμιερ λιγκ και δη καποια απο τις ομάδες που ακούστηκαν (Σουόνσι ειδικά που έχει σουπερ κοουτς) θα έλεγα να παει και να μην το σκεφτεί καθόλου.
μια ζωή έχουμε.
Αμα μου σκασει η swansea 2.5 - 3 χαρτια με κορδελιτσα τον στελνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Πέμ 09 Απρ 2015, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν παει καλα στα πλει οφφ (που ειναι το πιο σημαντικό τεστ για την υπόλοιπη σεζόν) πιστεύω ότι το 5αρι μπορεί και παραπάνω το έχει. εφόσον φυσικά μιλάμε για ομάδες Πρέμιερ που όσο να ναι, το κατιτής παραπάνω πάντα το δίνουν....
-
αμα τον θελει ομαδα της πρεμιερ τον πουλαμε και παιρνουμε Μπεργκ η Λαφερτι.
σιγα μην πλερω τη ζελα για μπεργκ. όσο για λάφερτυ, μακριά. απάτη ποδοσφαιρική.
http://www.transfermarkt.co.uk/junior-m ... eler/52915
εδώ είσαι.
αν και ολα αυτά ειναι υποθετικά σενάρια, γιατί το πιο πιθανό είναι αρδια και γιατί ο Κλάους είναι ο born leader του μεγάλου ΠΑΟΚ...
http://www.transfermarkt.co.uk/junior-m ... eler/52915
εδώ είσαι.

αν και ολα αυτά ειναι υποθετικά σενάρια, γιατί το πιο πιθανό είναι αρδια και γιατί ο Κλάους είναι ο born leader του μεγάλου ΠΑΟΚ...
- john4serres
-