Τελ. Κυπέλλου,ΑΕΚ- Π.Α.Ο.Κ.,27-29, σχόλια & παραλειπόμενα
- kazampoukou
Re: Τελ. Κυπέλλου,ΑΕΚ- Π.Α.Ο.Κ.,29/3/15,15:00,ΝΕΡΙΤ plus
φιλε Σακερη +1926...αλλα οχι απαγορευση εισοδου στα γηπεδα για καποιο χρονικο διαστημα αλλα για ΠΑΝΤΑ!!!!!!....τουλαχιστον για πολλα-πολλα χρονια. φυλακη παντως οχι, κατηγορηματικα οχι!
Ασήμαντος λογος ειναο η ριψη με στυλο που μπορει ν καρφωθει στο κεφαλι του αλλου?
Ας σοβαρευτουμε λιγο παιδια...
Οποιος ειναι ανεγκέφαλος αρκετα για να πετα αντικειμενα σε ανθρωπους και ποσο μαλλον φωτοβολιδες, θελει σωφρονισμο, οχι απλα απαγορευση εισοδου στο γηπεδο..
Υπαρχει καποιος π δε συμφωνει με αυτο?
Δε συμφωνω με το ιδιώνυμο που με τη γελοια ανικανη αστυνομια της χώρας μας μπορεί ν στείλει κάποιους αθωους αδικα,
ΑΛΛΑ η αδιαψευστη αληθεια της καμερας δε νομίζω οτι ειναι λαθος ναρχισει ν χρησιμοποιειται...
Ας σοβαρευτουμε λιγο παιδια...
Οποιος ειναι ανεγκέφαλος αρκετα για να πετα αντικειμενα σε ανθρωπους και ποσο μαλλον φωτοβολιδες, θελει σωφρονισμο, οχι απλα απαγορευση εισοδου στο γηπεδο..
Υπαρχει καποιος π δε συμφωνει με αυτο?
Δε συμφωνω με το ιδιώνυμο που με τη γελοια ανικανη αστυνομια της χώρας μας μπορεί ν στείλει κάποιους αθωους αδικα,
ΑΛΛΑ η αδιαψευστη αληθεια της καμερας δε νομίζω οτι ειναι λαθος ναρχισει ν χρησιμοποιειται...
ξερεις τι εγινε στις Σερρες;αν μιλας γι αυτο το περιστατικο κατακριτεο ηταν αυτο που συνεβει αλλα νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι οταν υπαρχει δραση ερχεται κι η αντιδραση.psykoman έγραψε:Χωρις καμια δοση ειρωνιας....Θεωρεις συνοπαδο και ''αδερφο'' σου αυτον που αφησε ενα παλικαρι φυτο στην εντατικη και το αλλο παλικαρι τυφλο και στα 2 ματια;;;παοκαρα23 έγραψε:οτι θα εβλεπα σε οπαδικο παοκτσηδικο σαιτ να βριζονται συνοπαδοι μου με τον πιο αισχρο τροπο δεν το περιμενα.ουτε περιμενα οτι θα βρισκαν ευκαιρια μερικοι εδω μεσα να ξετρυπωσουν απ τη φωλια τους και να αρχιζουν να γεμιζουν ενα τοπικ του σαιτ με λογικες αλλων εποχων.λες και σ ενα καθεστως ανομιας, φταινε τα "τσογλανια" και βριζετε τις μανες και τους πατεραδες τους φιλησυχοι αστοι του κολου..
οποιος θελει βουρδουλα ας τον εφαρμοσει σπιτι του και αν θελουν ας τον ανεχτουν οι οικιοι του..
οτι δεν λειτουργει τιποτα δεν σας ενοχλει,ε;τα "τσογλανια" ειναι το προβλημα!!
Για να ξερουμε τι λεμε...και τι υποστηριζουμε...
- aisiodoksos
το βιντεο στη κεντρικη που δειχνει μονο τους οπαδους της κουλας να πετανε φωτοβολιδες πιο πολυ καιει εμας παρα αυτους..το βιντεο απο το ινπαοκ εννοω.. Σε ολο το βιντεο μοιαζει λες και το ξεκιναμε εμεις και οτι τους ριξαμε 3-4 φωτοβολιδες.
Οπως κ να εχει ουτε αυτοι που πραγματικα ειναι μπερδεμενοι να αποβληθουν δια παντως απο καθε δραστηριοτητα του ΠΑΟΚ μας...για της κουλας τους οπαδους δν μου καιγεται καρφι.
Και φυσικα για τα επεισοδια εξω απο γηπεδα καθως και ραντεβου θανατων κτλ κτλ τοτε ναι φυλακη και ψυχιατρειο επειγοντως.
υγ. ουτε ορεξη να το δω δεν εχω πλεον , παρολαυτα καλη επιτυχια ΠΑΟΚΑΡΑ.
Κριμα για τον λιγο κοσμο που πηγε να δει κατι ομορφο και του γαμησαν με το ετσι θελω αλλο ενα μεγαλο παιχνιδι.
υγ2. και οσους λετε οτι ενταξει μεχρι το 20 δεν καναμε τιποτα αλλα οταν μπηκαν οι κουλες ξεκινησαν ολα...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ...να σκοτωνομασταν και μονοι μας...αν και τα εχω δει ολα απο εμας.
Οπως κ να εχει ουτε αυτοι που πραγματικα ειναι μπερδεμενοι να αποβληθουν δια παντως απο καθε δραστηριοτητα του ΠΑΟΚ μας...για της κουλας τους οπαδους δν μου καιγεται καρφι.
Και φυσικα για τα επεισοδια εξω απο γηπεδα καθως και ραντεβου θανατων κτλ κτλ τοτε ναι φυλακη και ψυχιατρειο επειγοντως.
υγ. ουτε ορεξη να το δω δεν εχω πλεον , παρολαυτα καλη επιτυχια ΠΑΟΚΑΡΑ.
Κριμα για τον λιγο κοσμο που πηγε να δει κατι ομορφο και του γαμησαν με το ετσι θελω αλλο ενα μεγαλο παιχνιδι.
υγ2. και οσους λετε οτι ενταξει μεχρι το 20 δεν καναμε τιποτα αλλα οταν μπηκαν οι κουλες ξεκινησαν ολα...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ...να σκοτωνομασταν και μονοι μας...αν και τα εχω δει ολα απο εμας.
- Kostas_Peraia4
Θα ξαναρωτησω...Υπαρχει κανεις που να γνωριζει αν θα συνεχισει την μεταδοση του τελικου η ΝΕΡΙΤ?Γιατι στο program guide της τηλεορασης λεει οτι στις 6 εχει τον τελικο στο βολλει γυναικων
Ξερω πολυ καλα τι εγινε στις Σερρες...και τους μεν και τους δε...και παρα πολυ καλα μαλιστα...παοκαρα23 έγραψε:ξερεις τι εγινε στις Σερρες;αν μιλας γι αυτο το περιστατικο κατακριτεο ηταν αυτο που συνεβει αλλα νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι οταν υπαρχει δραση ερχεται κι η αντιδραση.psykoman έγραψε:Χωρις καμια δοση ειρωνιας....Θεωρεις συνοπαδο και ''αδερφο'' σου αυτον που αφησε ενα παλικαρι φυτο στην εντατικη και το αλλο παλικαρι τυφλο και στα 2 ματια;;;παοκαρα23 έγραψε:οτι θα εβλεπα σε οπαδικο παοκτσηδικο σαιτ να βριζονται συνοπαδοι μου με τον πιο αισχρο τροπο δεν το περιμενα.ουτε περιμενα οτι θα βρισκαν ευκαιρια μερικοι εδω μεσα να ξετρυπωσουν απ τη φωλια τους και να αρχιζουν να γεμιζουν ενα τοπικ του σαιτ με λογικες αλλων εποχων.λες και σ ενα καθεστως ανομιας, φταινε τα "τσογλανια" και βριζετε τις μανες και τους πατεραδες τους φιλησυχοι αστοι του κολου..
οποιος θελει βουρδουλα ας τον εφαρμοσει σπιτι του και αν θελουν ας τον ανεχτουν οι οικιοι του..
Για να ξερουμε τι λεμε...και τι υποστηριζουμε...
Αλλα οταν καποιος σου πεταει ενα συνθημα για την ομαδα βγες και ριξτου 2-3 χαστουκια( κι αυτο παλι μαλακια ειναι αλλα λεμε τωρα) και τελος...τωρα ενας σε κωμα ενας τυφλος και 4 στα σιδερα...
6 οικογενειες καηκαν...ΓΙΑΤΙ;;;;
Το αυτοΟπως κ να εχει ουτε αυτοι που πραγματικα
ειναι μπερδεμενοι να αποβληθουν δια παντως
απο καθε δραστηριοτητα του ΠΑΟΚ μας...
Και φυσικα για τα επεισοδια εξω απο γηπεδα
καθως και ραντεβου θανατων κτλ κτλ τοτε ναι
φυλακη και ψυχιατρειο επειγοντως.
υγ2. και οσους λετε οτι ενταξει μεχρι το 20 δεν
καναμε τιποτα αλλα οταν μπηκαν οι κουλες
ξεκινησαν ολα...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ...να
σκοτωνομασταν και μονοι μας...αν και τα εχω
δει ολα απο εμας.
- aisiodoksos
Kostas_Peraia4 έγραψε:Θα ξαναρωτησω...Υπαρχει κανεις που να γνωριζει αν θα συνεχισει την μεταδοση του τελικου η ΝΕΡΙΤ?Γιατι στο program guide της τηλεορασης λεει οτι στις 6 εχει τον τελικο στο βολλει γυναικων
θα το δειξει μαγνητοσκοπηση η νεριτ απο οτι ειδα πριν λιγο στο γκαζεττα να ξερεις.

Θριαμβος παλι!
η απαντηση του Σεκερη με καλυπτει πληρως.εννοειται οτι για το σημερινο δεν φταινε οι δικοι μας οπως εννοειται οτι δεν ειναι κι αγιοι.εννοειται οτι τετοια περιστατικα ειναι απαραδεκτα και οποιοι τα κανουν ειναι τραμπουκοι.οπως εννοειται οτι αυτοι που βρισκονται πισω απ τα επεισοδεια θα πρεπει να τιμωρουνται καταλληλως.sourmenetes έγραψε:Νομιζω οτι δεν καταλαβαινεις τι λεμε...επειδη δηλαδη υπαρχει ανομια ο αλλος που εχει το πιστολι και φωτοβολιδα δεν ειναι τραμπουκος??παοκαρα23 έγραψε:οτι θα εβλεπα σε οπαδικο παοκτσηδικο σαιτ να βριζονται συνοπαδοι μου με τον πιο αισχρο τροπο δεν το περιμενα.ουτε περιμενα οτι θα βρισκαν ευκαιρια μερικοι εδω μεσα να ξετρυπωσουν απ τη φωλια τους και να αρχιζουν να γεμιζουν ενα τοπικ του σαιτ με λογικες αλλων εποχων.λες και σ ενα καθεστως ανομιας, φταινε τα "τσογλανια" και βριζετε τις μανες και τους πατεραδες τους φιλησυχοι αστοι του κολου..
επειδη εχει καλο στο κεφαλι θα χασει καποιος τη ζωη του??
σε κλειστο γηπεδο φωτοβολισες??ας ειναΙ οποιος θελει...ειναι απαραδεκτος...
Εγω δε λεω οτι για το σημερινο φταινε οι του ΠΑΟΚ γιατι οι αλλοι μπηκαν με φορα..αυτο ομως δε σημαινει οτι ολοι οι δικοι μας ειναι αγιοι..
εχει τεραστια διαφορα αυτο ομως απ το να θελουμε να στησουμε στο εκτελεστικο αποσπασμα παιδια 17,18,20 χρονων που για να εμφανιζουν τετοιες συμπεριφορες μαλλον κατι λαθος θα εχει κανει και η ιδια η κοινωνια.
δεν συμφωνεις;
οπως και το να αποκαλουνται αυτα τα παιδια ζωα και να βριζονται με τον πιο χυδαιο τροπο.
Από την άλλη ουδεν κακον αμιγες καλου...
Μπροστα εχει τα πλευ οφ του βολλευ οπου εχουμε μια ομαδα υπερηχητικη, μια κλαση πανω κι απ'τον οσφπ, όχι ότι ειμαστε γεματοι τιτλους αλλου, αλλα στο βολλευ δεν εχουμε πρωταθλημα, γι'αυτο ας δουμε τι μπορει να γινει για να προστατευτεί η σιγουρη πρωταθλητρια ομαδα μας
Μπροστα εχει τα πλευ οφ του βολλευ οπου εχουμε μια ομαδα υπερηχητικη, μια κλαση πανω κι απ'τον οσφπ, όχι ότι ειμαστε γεματοι τιτλους αλλου, αλλα στο βολλευ δεν εχουμε πρωταθλημα, γι'αυτο ας δουμε τι μπορει να γινει για να προστατευτεί η σιγουρη πρωταθλητρια ομαδα μας
-
Γαμω τη νεριτ. ...τόσα κανάλια έχει ας το έβαζε στο HD
το "ΓΙΑΤΙ" psychoman ειναι μια πολυ μεγαλη κουβεντα ..
καλά για εσάς που μιλάτε για φυλακές,κάμερες κλπ τι να πω,ζείτε στον δικό σας κόσμο.
Το λάθος ειναι των μπατσων που βάλανε τα χανουμια μιση ωρα μετα μεσα,αμα τους έβαζαν μια ωρα πριν οπως ειμασταν κ μεις θα γινοταν οτι γινοταν τοτε και το παιχνιδι θα ξεκινουσε μια χαρά με κερκιδάρα,αφηνιασμένος ο λαός σήμερα,τα ματια ολονων γυαλιζαν.
Τωρα σπιτια μας, ραδιοφωνακι και τζαμπα η γκαυλα μας πήγε.Θα το σηκώσουν τα παλλικάρια ειμαι σιγουρος,οσοι ηταν μεσα το νιώσαμε στο πετσι μας.ΔΕ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟ ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟ Ο Ο
Το λάθος ειναι των μπατσων που βάλανε τα χανουμια μιση ωρα μετα μεσα,αμα τους έβαζαν μια ωρα πριν οπως ειμασταν κ μεις θα γινοταν οτι γινοταν τοτε και το παιχνιδι θα ξεκινουσε μια χαρά με κερκιδάρα,αφηνιασμένος ο λαός σήμερα,τα ματια ολονων γυαλιζαν.
Τωρα σπιτια μας, ραδιοφωνακι και τζαμπα η γκαυλα μας πήγε.Θα το σηκώσουν τα παλλικάρια ειμαι σιγουρος,οσοι ηταν μεσα το νιώσαμε στο πετσι μας.ΔΕ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟ ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟ Ο Ο