Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Αυτό γράφτηκε πριν τη πράξη ΝΠ, που είναι και μια από τις σωστές διαδικασίες. Το σχόλιο μου αναφερόταν σε περιστατικά από το παρελθόν που εκδόθηκαν παράνομες εγκύκλιοι και στην ουσία άλλαζαν το νόμο.barlow4 έγραψε:η εγκυκλιος ειναι διοικητικης φυσης κειμενο και επεξηγει διαταξη νομου.δεν εχει η ιδια η εγκυκλιος κανονιστικη ισχυ.KOSTAS54 έγραψε:@ teod1980
Πολύ σωστά, αλλά στο Ellada έχει συμβεί εγκύκλιος να αλλάζει νόμο, παρανόμως βέβαια.
Σ΄αυτή τη χώρα όλα μπορούν να γίνουν.
@back in black
"Διευκρινίζεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει επιβάρυνση του αρχικά οφειλόμενου ποσού απο εκπρόθεσμες οφειλές, καθώς αυτές έχουν "παγώσει" μεσω των δικαστικών αγωγών" Λάθος.
εν προκειμενω η διαταξη περασε με πραξη νομοθετικου περιεχομενου και δημοσιευτικε στην εφημεριδα της κυβερνησεως.τελος στην εφημεριδα της κυβερνησεως δε σημοσιευονται εγκυκλιοι.
αυτο που λες ισως να εχει με καποια διαταξη νομου που ερμηνευτικε απο τη διοικηση με εγκυκλιο κοντρα στο πνευμα του νομου.
υγ.εκτος αν εγω δεν καταλαβα τι εννοεις.παιζει.
εχεις δικιο δεν ειχα δει την ημερομηνια.
ως προς αυτο που λες πιθανον να εχεις υποψιν σου καποια ερμηνευτικη που αντι να ερμηνευει παρερμηνευε.δεν αποκλειεται.
ως προς αυτο που λες πιθανον να εχεις υποψιν σου καποια ερμηνευτικη που αντι να ερμηνευει παρερμηνευε.δεν αποκλειεται.
Όταν ακούσετε πως δεν ήταν 11.000.000€ αλλά αρκετά παραπάνω μην πέσετε από τα σύννεφα. Είναι η ποιότητα της ενημέρωσης που έχει ο Ιβάν. Το βέβαιο είναι πως θα τα πληρώσει όσα και να είναι γιατί είναι η καλύτερη ρύθμιση ever! 

Από το Ραπτοπουλο ενημερωνεσε εκεί είναι η ποιοτητα ενημέρωσης η δικη σου ?που έλεγε ότι είναι 17 και δεν θα τα πληρώσει ?
Είμαι από τους λίγους που ξέρουν ποιες ΑΚΡΙΒΩΣ εκκρεμότητες υπάρχουν για την ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε κάλυψα; Αν δεν πείστηκες δες τα ποσταρίσματά μου στο συγκεκριμένο θέμα.eorptol έγραψε:Από το Ραπτοπουλο ενημερωνεσε εκεί είναι η ποιοτητα ενημέρωσης η δικη σου ?που έλεγε ότι είναι 17 και δεν θα τα πληρώσει ?
maniatis (καλα και εσυ δεν μπορούσες να βαλεις αλλο νικ;Maniatis έγραψε:Όταν ακούσετε πως δεν ήταν 11.000.000€ αλλά αρκετά παραπάνω μην πέσετε από τα σύννεφα. Είναι η ποιότητα της ενημέρωσης που έχει ο Ιβάν. Το βέβαιο είναι πως θα τα πληρώσει όσα και να είναι γιατί είναι η καλύτερη ρύθμιση ever!

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Απ'ότι διάβασα, όταν αποσύρουμε τις προσφυγές, το πρωτογεννές θα (πρέπει να) επιβεβαιωθεί από την εφορία.
- Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρονίσουν οι εφοριακοί...
- Να ελπίζουν οι ακάματοι γαβροοσφυοκάμπτες ότι δεν θα ξεφυτρώσει κανα φασούλι...
- Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρονίσουν οι εφοριακοί...
- Να ελπίζουν οι ακάματοι γαβροοσφυοκάμπτες ότι δεν θα ξεφυτρώσει κανα φασούλι...
Το ποσο εχει δωθει απο την εφορια. Δεν λεγεται τυχαια ουτε θα πανε να αποσυρθουν χωρις να υπαρχει ακριβες ποσο.
και εμενα με παραξενευει το γεγονος αυτο, καθως το ποσο που εχει βγει εκφραζεται με ακρίβεια...σεντς!
@αστροναύτη, λογικά οι εφοριακοί θα εχουν την έντονη πίεση της κυβέρνησης. λεφτά, δεν υπαρχουν άλλωστε!!!

@αστροναύτη, λογικά οι εφοριακοί θα εχουν την έντονη πίεση της κυβέρνησης. λεφτά, δεν υπαρχουν άλλωστε!!!

Εγώ πιστεύω τους αρχιλογιστές της ΠΑΕ. 10.400.000€. Από την εποχή Ζαγοράκη αυτό λένε. Βέβαια τους πήρε 7 χρόνια να καταλάβουν τη διαφορά προσαυξήσεων και πρόσθετων φόρων αλλά ... μαθαίνουν. Όπως λέει και ο Λιακόπουλος " ο καιρός γαρ εγγύς".Μαυρο Χιονι έγραψε:Τελικά πόσα είναι τα χρέη φίλε μανιάτη;

Σημείωση: Για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, όλο το ποσό των χρεών που εκκρεμεί ανάγεται στην προ Ζαγοράκη εποχή.