Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
παοκαρα23

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Αναρτηση πριν απο λιγο του Ζαγορακη στο facebook του

«Έχω μάθει να μη κρύβω τα λόγια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που το δίκαιο αίτημα του ΠΑΟΚ ικανοποιείται.
Δυστυχώς, οι σχετικές διεργασίες που ξεκίνησαν από την προηγούμενη κυβέρνηση δεν πρόλαβαν να γίνουν πράξη.
Εύχομαι, από καρδιάς, τα καλύτερα για την ομάδα μας.»
ρε Ζαγορ λιγη τσιπα δεν βλαπτει.σεβασου λιγο τον εαυτο σου..ελεος!!
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

trelopaoki444 έγραψε:Αν τα νεα επαληθευτουν και την αλλη βδομαδα το χρεος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι ΜΗΔΕΝ, καλο θα ειναι η ΠΑΕ να ενημερωσει και για τις ημερομηνιες διαθεσης των διαρκειας για τις σεζον 2015-16, 2016-17, 2017-18...

:opaokara:
ετσι ακριβως φιλε γιατι η παρουσια μας φετος ηταν της πλακας
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

"Κράζω" συχνά τον Ιβάν (και θα συνεχίσω να το κάνω αν και όταν υπάρχουν κακώς κείμενα) αλλά αν αποπληρωθούν τα χρέη θα τον στηρίξω με κάθε μέσο που έχω ως οπαδός. Μετά από καιρό έσκασε το χειλάκι μας...
:opaokara:
Απλα την αλλη Κυριακη πρεπει να εχει sold out και ευχαριστηριο πανο και απο κατω προτροπη "Φτιαξε το μεγαλο ΠΑΟΚ
Δωσε νοημα στις Κυριακες μας"
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ωπα ωπα,τι σολντ αουτ κ μλκιες λετε ρε,αφου δεν ειχαμε πανω απο 15κ οταν ειμασταν +5 απο τον γκει δεν θα γινει κανενα σολντ αουτ επειδη εχωσε ο κυριος "δεν εχει δευτερο σακακι" 10.5 για να μας ξεχρεωσει....
Εμεις δηλαδη θα πλερωσουμε τα σπασμενα?με 20 σολντ αουτ τα εβγαλε τα λεφτα του εμεις την ξεχρεωσαμε την παε....
Στα σοβαρα τωρα αν επιτελους τελειωσουμε με αυτη την δυσβασταχτη μλκια με τα χρεη θα ειναι το μεγαλυτερο βημα για τον νεο ΠΑΟΚ.
Στα λογιστικα τωρα που αφορουν καθαρα τα διαδικαστικα η διαδικασια για την ενταξη θα παρει πανω απο ενα μηνα οποτε αρχεσ μαη θα εχει τελειωσει το θεμα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πας να γραψεις για την επιλυση του αιωνιου βραχνα του ΠΑΟΚ και βλεπεις να ασχολουνται με ραπτομυρτσοπουλεους και το λοιπο συναφι τους...μαγκες μου εσεις τους δινετε αξια και τους αναγετε σε κομματι της καθημερινοτητας του ΠΑΟΚ...οταν δεν θα ασχολειται κανεις μαζι τους τοτε θα παψουν να υπαρχουν...οσο θα μπαινετε στο τρυπακι να τους ακουτε/διαβαζετε/αναπαραγετε κλπ τοσο και αυτοι θα κανουν το κομαμτι τους...ετσι ζουν τα παρασιτα πως να το κανουμε...

η μεγαλη στογμη για τον ΠΑΟΚ μας εφτασε...δεν ειναι καιρος για ευχολογια...ειναι καιρος για σκεψεις,προβληματισμο,αφυπνιση και ενεργοποιηση για να μην ξαναφτασουμε ποτε σε αυτη τη θεση...

ΠΑΟΚ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Είναι καιρός για πράξεις, βασικά. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ακόμη είσαι καχυποπτος; τουλάχιστον στα οικονομικά αυτό που λέει το κάνει.... Τι δικαιολογία θα βρει για να μην το κάνει; αλλά πες εδώ λέγανε λαμογιο ΑΡΔ ότι θα φύγει
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αντε μπας και φτιαξουμε και γηπεδο χωρις ταρταν
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sera4 έγραψε:δεν ειναι καιρος για ευχολογια...ειναι καιρος για σκεψεις,προβληματισμο,αφυπνιση και ενεργοποιηση για να μην ξαναφτασουμε ποτε σε αυτη τη θεση...
αυτο πρεπει να ξαναγραφτεί. και να ξαναγραφτεί και να ξαναγραφτεί, μέχρι να γίνει μέρος όχι μονο στη συνείδηση αλλά και του υποσυνείδητου μας.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ηρθε ο καιρός να κανει ομάδα με αξιόπιστα ατομα , τεχνοκράτες. Όχι αλλά μπαλώματα με αμπαλους
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Βγαλε την θηλεια απο τον λαιμο και μετα απο εκει ανακοινωσε το πλανο που εχεις στο μυαλο σου..και ξαφνικα θα ξαναδεις την Τουμπα γεματη (ελπιζω δηλαδη , ακομα πιστευω στον ΠΑΟΚτση..και για αυριο πιστευω..)

Ολα τα κακως κειμενα για μενα θα ειναι μια κακη παρενθεση , αρκει να πραγματοποιησεις αυτο που ειπες , και αυτο που ειμαι σιγουρος πως θα κανεις.
Αλλα ΠΛΑΝΟ 3ΕΤΙΑΣ - ΜΕ ΞΕΝΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ - ΞΕΝΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΓΗΠΕΔΟ.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚ :pano:

υγ. αντε γιατι απο οτι φαινεται (δυστυχως) η γκ@υλα αλλιως δεν γυρναει....
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Ιβαν αυτοί πέρασαν την ρύθμιση που θέλαμε 'ολοι.
Οι 'αλλοι απλά σε δούλευαν ψιλό γαζί και εσύ έστειλες τον Ζαγοράκη στην ευρωβουλή μαζί με την Καιλή :twisted:

Εικόνα

Δεν ήξερες?Δεν ρώταγες?
Δεν σε είπαν οι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου τη εστί Βαγγελης Σαμμαράς? :evil:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

koylispontios πόσο έχεις δίκιο.
Kostas_Peraia4 έγραψε:Αναρτηση πριν απο λιγο του Ζαγορακη στο facebook του

«Έχω μάθει να μη κρύβω τα λόγια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που το δίκαιο αίτημα του ΠΑΟΚ ικανοποιείται.
Δυστυχώς, οι σχετικές διεργασίες που ξεκίνησαν από την προηγούμενη κυβέρνηση δεν πρόλαβαν να γίνουν πράξη.
Εύχομαι, από καρδιάς, τα καλύτερα για την ομάδα μας.»
Μιλάει ο άνθρωπος που είχε κάνει την ΠΑΕ μία ΠΑΟΚ Bank για τους κολλητούς του.

ΟΝ τόπικ, ελπίζω σε άμεση επικοινωνία του μεγαλομετόχου με την κυβέρνηση για όλα τα θέματα στην ανάπτυξη της εταιρείας ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

Εδώ ζουσαμε (και ζούμε ακομα ) σε ενα περιβάλλον το οποιο λέει ( και δυστυχώς το πιστευει ) :
α) ο ΠΑΟΚ δε θα έπεφτε ποτε λογω χρεών γιατί ειναι ΠΑΟΚ και μπλα-μπλα-μπλα ( και ας έχει πέσει ακομα και η αεκ με ολους τους (λαμογιο-)επιχειρηματίες που χει απο πισω της ).
β) σιγά τα λεφτά που χει βάλει. Ξέρεις ποσα έσοδα έχει το brand name ΠΑΟΚ ? Μη σε πω πως κονομά κιολας εις βάρος μας.
γ) αν έβαζε 2-3 παραπανω εκατομμυρια το καλοκαιρι και άλλα 2 το Γενάρη θα χαμε πάρει το πρωταθλημα με 15βαθμους διαφορα και θα χαμε τσεπώσει τα 25 εκατομμυρια του τσουλου και θα ξεπληρώναμε και τα χρέη και θα μας περισσευαν ( και θα κληρώναμε και μια φερράρι σε καθε εντος έδρας αγώνα λεω εγώ!! ) . Και με τόσα λεφτά θα μας ησουν αχρηστος ρε παλιοκλεφτη ρωσε κοντέ ...τάβαριτς!! Ε Τάβαριτς, παλιο Τάβαριτς! Θα σε διώχναμε μετά και θα μας παρακάλαγες να σε κρατησουμε.
Αλλά οταν έχουμε τετοια μυαλά πάλι καλα που μας αντεχει ο άνθρωπος. Μυαλά που τα διαμορφώνει ο κάθε καφρος με μικρόφωνο στα ερτζιανά της πολης. Είτε λογω ...βλακείας, είτε γιατί τα παιρνει χοντρά απο κάτω, είτε γιατι ξέρει πως το καφριλικι και η ιντριγκα φέρνει νουμερα και λεφτά και το χει κανει επάγγελμα.

Περιμένω μετά τη ληξη του θεματος των χρεών εξελίξεις με αυτους που διαμορφώνουν κλιμα στην πολη ( οι άλλοι απο "κάτω" ειναι αλλη ιστορία ).
Προφανως δε μιλάω για μαφία ή "οργάνωση" στα προτυπα του χοντρού αλλά εξυπνος ανθρωπος ειναι θα μπορέσει να βάλει μια τάξη και σε αυτό το θεμα.

Γιατί οταν με το καλο ληξει το θεμα των χρεών συντομα θα αρχίσουμε να ακουμε :
α) και τι να το κανω εγώ που με καθαρισει απο τα χρεη αφου δεν έχουμε δει ουτε ενα πρωτάθλημα ενω ο γαυρος εχει πάρει τοσα ( λες και γιναμε ΠΑΟΚ για να κάνουμε διαγωνισμο με τα γαυράκια για το ποσες κουπες έχουμε και το ποσα αστέρια στη φανελα έχουμε... τετοιους οπαδους δεν τους θελω εγω κοντα στην ομάδα )
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:Ακόμη είσαι καχυποπτος; τουλάχιστον στα οικονομικά αυτό που λέει το κάνει.... Τι δικαιολογία θα βρει για να μην το κάνει; αλλά πες εδώ λέγανε λαμογιο ΑΡΔ ότι θα φύγει
Tα 43 εκ € δεν είναι πράξη, είναι έκθεση ιδεών!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”