Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- thanos-xanthi
Re: Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εχουμε χορτασει πικρα
και ο καθε ανυπαρκτος πλεον το πιστευει οτι μπορει να σε κερδισει
και οχι απλα να σε κερδισει
να σου ριξει και ενα τριμπαλο, τετραμπαλο
τελειως αδουλευτη και αγυμναστη ομαδα
και ο καθε ανυπαρκτος πλεον το πιστευει οτι μπορει να σε κερδισει
και οχι απλα να σε κερδισει
να σου ριξει και ενα τριμπαλο, τετραμπαλο
τελειως αδουλευτη και αγυμναστη ομαδα
- ΑποστόληςΑ
simba έχεις την άποψή σου, έχω τη δική μου. Εγώ δεν θεωρώ ότι η ομάδα είναι κουρασμένη, πολύ περισσότερη καμένη. Εδώ και 2 μήνες έχει δώσει λίγους σχετικά αγώνες.
Η αλήθεια είναι ότι όταν αλλάζεις τον Μάρτιο προπονητή και φέρνεις υπηρεσιακό, οποιος και να είναι αυτός, μετά δεν έχει νόημα να έχεις και πολλές απαιτήσεις. Όταν μια ομάδα δεν είναι δουλεμένη δε μπορεί να αλλάξει τον Μάρτιο και στην ουσία είναι σαν να πετάς λευκη πετσέτα. Και για μένα δεν έχει και νόημα οποιαδήποτε κριτική γίνετε σε παίχτες και προπονητή. Οι καταδικαστικές για τη χρονια επιλογές που γίνανε το καλοκαίρι όσον αφορά τον προπονητή και την κατάρτιση του roster νομίζω ότι μας έχουν φέρει σε απόγνωση και σε αγωνιστικό και σε διοικητικό επίπεδο. Όσο μοιρολατρικό κι αν ακούγεται νομίζω ότι όλοι πλέον ΠΑΕ, παίχτες και κόσμος περιμένουμε απλά να τελειώσει η χρονια με τις λιγότερες δυνατές απώλειες και με την ελπίδα ότι στους τρεις μήνες που ακολουθούν θα γίνει μια προεργασία ώστε να στελεχωθεί η ΠΑΕ με άτομα που θα μπορέσουν να καταστρώσουν ένα πλάνο τριετίας...
- kataramenos5
Simba συμφωνουμε οτι η ομαδα εσκασε αλλα ακομα κι ετσι η εικονα του να τρως σχεδον ολα τα γκολ στο 20 δε δικαιολογειται,ειναι θέμα συγκέντρωσης.Και κατι ακομα περσι με Τσιμα που τον θεωρώ κορυφη απο οσους περασαν για φυσικη κατάσταση γιατι μετα το Μαρτη εμφάνιζες παλι αντιστοιχη εικόνα?Δε στεκει.Περα απ τη φυσική κατάσταση επηρεάζει και η ψυχολογία και άλλα στην απόδοση.Αν ως παικτης βλεπεις την ομαδα να γινεται μπ@@@@λο για ακομα μια χρονια ε λες αντε.... κι εσεις κι ο γρύλος σας το ριχνω κι εγω στη τρελιτσα.
Αλήθεια επειδη λεμε για τους παικτες(κι εγω μεσα) πως θα ταν αν το βλεπαμε λιγο απ τη μεριά τους?
Σου φερνουν ενα παλαβό που θελει να δινεις το 120% σε καθε παιχνίδι(σε ξεζουμιζει δηλαδη) ,που εχει κανει τα αποδυτήρια εκκλησία (πραγματική ομως με εικονισματα,θυμιατα κλπ) και σου λέει οτι θα πρέπει να νικαμε και διαιτητές( δηλ. θα μας πηδανε και μεις τσιμουδιά).Ακομα οταν κερδίζεις δε το κανεις εσυ αλλα η Παναγιά
Βλέπεις ακόμα συμπαίκτες να παίζουν βρέξει χιονίσει ακόμα και τραυματίες ή και αλλους που ενω πεφτουν σε παράπτωμα η διοίκηση κανει το κοροιδο(παει η πειθαρχία). Βλέπεις ΤΔ και τον προπονητή να τρώγονται όλη τη χρονιά ,τη διοίκηση να σφυράει αδιάφορα για ολα αυτά και ξέρεις οτι μολις ερθουν οι στραβές(νομοτελιακά) παλι εσύ θα τ ακούσεις απ τους παλαβούς.Κι ενω περιμένεις το Δεκέμβρη να ερθει καποιος μεταγραφή για να σε ξεκουράσει γιατι στράγγιξες , βλεπεις να ερχονται παικτες τυπου Κοστα και να πρέπει να τρεχεις και γι αυτον(να τον καλύψεις ).Μετα απ ολα αυτά τι κουράγιο να χεις να τα δώσεις ολα?Το χεις κανει προ πολού και στέρεψες.

Αλήθεια επειδη λεμε για τους παικτες(κι εγω μεσα) πως θα ταν αν το βλεπαμε λιγο απ τη μεριά τους?
Σου φερνουν ενα παλαβό που θελει να δινεις το 120% σε καθε παιχνίδι(σε ξεζουμιζει δηλαδη) ,που εχει κανει τα αποδυτήρια εκκλησία (πραγματική ομως με εικονισματα,θυμιατα κλπ) και σου λέει οτι θα πρέπει να νικαμε και διαιτητές( δηλ. θα μας πηδανε και μεις τσιμουδιά).Ακομα οταν κερδίζεις δε το κανεις εσυ αλλα η Παναγιά

Βλέπεις ακόμα συμπαίκτες να παίζουν βρέξει χιονίσει ακόμα και τραυματίες ή και αλλους που ενω πεφτουν σε παράπτωμα η διοίκηση κανει το κοροιδο(παει η πειθαρχία). Βλέπεις ΤΔ και τον προπονητή να τρώγονται όλη τη χρονιά ,τη διοίκηση να σφυράει αδιάφορα για ολα αυτά και ξέρεις οτι μολις ερθουν οι στραβές(νομοτελιακά) παλι εσύ θα τ ακούσεις απ τους παλαβούς.Κι ενω περιμένεις το Δεκέμβρη να ερθει καποιος μεταγραφή για να σε ξεκουράσει γιατι στράγγιξες , βλεπεις να ερχονται παικτες τυπου Κοστα και να πρέπει να τρεχεις και γι αυτον(να τον καλύψεις ).Μετα απ ολα αυτά τι κουράγιο να χεις να τα δώσεις ολα?Το χεις κανει προ πολού και στέρεψες.

Άφησα να περάσει μια ημέρα, πριν μπω να δω ποιόν ψηφίζουν ως MVP οι οπαδοί.
Περίμενα διότι ήθελα πολύ να δω τα κριτήρια ορισμένων.
Έως τώρα, πρώτος είναι ο Τζαβέλας με 17 ψήφους.
Θέλω να πω τα εξής:
αιώνιο πρόβλημα του ΠΑΟΚ, είναι ο ΠΑΟΚ. Και όταν λέμε ΠΑΟΚ εννοούμε τον κόσμο. Το είχε πει ο Άγγελος, το λένε και πολλοί σοβαροί άνθρωποι-οπαδοί της ομάδος.
Και δεν έχουν δίκαιο.
Οι ψήφοι στον Τζαβέλα, σε αυτό το παιχνίδι, δηλώνει και το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ - το κόμπλεξ που βγάζουν.
Κόμπλεξ έναντι σε όλους όσους προσπαθούν να κάνουν την ομάδα πρώτη, κόμπλεξ έναντι σε όλους όσους προσπαθούν να κάνουν την κερκίδα ΚΑΜΙΝΙ.
Και εξηγούμε:
Από την στιγμή που μπήκε ο Τζαβέλας, χάσαμε οιανδήποτε επιθετική προσπάθεια από τα αριστερά. Ενώ ο Σκόνδρας ζητούσε τη μπάλα, εκμεταλευόμενος το κενό χώρο, όποτε αυτός υπήρχε, ο Τζαβέλας σταματούσε τα ανεβάσματά του έως το κέντρο.
Όποτε έπαιρνε τη μπάλα, είτε την έδινε στον κεντρικό αμυντικό δίπλα του, είτε πετούσε τη μπάλα στα τυφλά μπροστά.
Ούτε μια μπαλιά δεν έδωσε σωστά.
Στις διεκδικήσεις του, έπαιζε συνεχώς με την κάρτα.
Στις διαμαρτυρίες του, έμοιαζε οικτρά με γαύρους.
Κι όμως, 17 τον ψήφισαν.
Δεν θεωρώ αυτούς τους 17 ως τυφλούς ή άμπαλους.
Τους θεωρώ *****************.
Θεωρούν τη ψήφο τους στον Τζαβέλα, ως μπιχτή για τον Άγγελο. Λες και κάτι θα δηλώσουν, αν φανεί πως ο Τζαβέλας ήταν ο ''καλύτερος'' μετά την φυγή του Άγγελου.
Ψήφισα Αθανασιάδη.
Θεωρώ πως σε αυτόν τον ΠΑΟΚ, μόνο αυτός, ο Τζιόλης, ο Κάτσε, ο Σκόνδρας και ο Περέιρα μπορούν να σταθούν άξια με τη φανέλα. Μόνο αυτοί οι 4 ξέρουν μπάλα. Και όταν λέμε ξέρουν μπάλα εννοούμε: ξέρω να κρατάω μπάλα, να μοιράζω μπαλιές, να διεκδικώ μπάλα. Όλοι οι υπόλοιποι δεν κάνουν. Απλά πράγματα.
Ο Άγγελος, αυτό που μπόρεσε έκανε. Πήρε μια ομάδα που είχε μόνο 4 παίχτες που γνωρίζουν μπάλα, και έφταιξε ένα σύνολο που στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος έπαιρνε αποτελέσματα.
Αλλά βεβαίως οι **************** είναι πολλοί. Και τον έφαγαν. Όπως είχαν φάει και άλλους παλαιότερα.
Μείναμε τώρα με τους τζαβέλες να αναζητούμε την...επανάσταση.
Η κερκίδα της Τούμπας είναι για το ανάθεμα.
Συνθήματα μόνο του στυλ "την έχουμε μεγαλύτερη από τους άλλους''.
Καμία ώθηση για την ομάδα, κανένα φόβητρο για τον αντίπαλο.
Αλλά έχουμε..τζαβέλες. Δεν φοβόμαστε.
επεξεργάστηκε. οπως θελουμε να σεβονται τις απόψεις μας θα πρεπει και εμείς να σεβόμαστε τις αντίθετες απόψεις.
K_geo
Περίμενα διότι ήθελα πολύ να δω τα κριτήρια ορισμένων.
Έως τώρα, πρώτος είναι ο Τζαβέλας με 17 ψήφους.
Θέλω να πω τα εξής:
αιώνιο πρόβλημα του ΠΑΟΚ, είναι ο ΠΑΟΚ. Και όταν λέμε ΠΑΟΚ εννοούμε τον κόσμο. Το είχε πει ο Άγγελος, το λένε και πολλοί σοβαροί άνθρωποι-οπαδοί της ομάδος.
Και δεν έχουν δίκαιο.
Οι ψήφοι στον Τζαβέλα, σε αυτό το παιχνίδι, δηλώνει και το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ - το κόμπλεξ που βγάζουν.
Κόμπλεξ έναντι σε όλους όσους προσπαθούν να κάνουν την ομάδα πρώτη, κόμπλεξ έναντι σε όλους όσους προσπαθούν να κάνουν την κερκίδα ΚΑΜΙΝΙ.
Και εξηγούμε:
Από την στιγμή που μπήκε ο Τζαβέλας, χάσαμε οιανδήποτε επιθετική προσπάθεια από τα αριστερά. Ενώ ο Σκόνδρας ζητούσε τη μπάλα, εκμεταλευόμενος το κενό χώρο, όποτε αυτός υπήρχε, ο Τζαβέλας σταματούσε τα ανεβάσματά του έως το κέντρο.
Όποτε έπαιρνε τη μπάλα, είτε την έδινε στον κεντρικό αμυντικό δίπλα του, είτε πετούσε τη μπάλα στα τυφλά μπροστά.
Ούτε μια μπαλιά δεν έδωσε σωστά.
Στις διεκδικήσεις του, έπαιζε συνεχώς με την κάρτα.
Στις διαμαρτυρίες του, έμοιαζε οικτρά με γαύρους.
Κι όμως, 17 τον ψήφισαν.
Δεν θεωρώ αυτούς τους 17 ως τυφλούς ή άμπαλους.
Τους θεωρώ *****************.
Θεωρούν τη ψήφο τους στον Τζαβέλα, ως μπιχτή για τον Άγγελο. Λες και κάτι θα δηλώσουν, αν φανεί πως ο Τζαβέλας ήταν ο ''καλύτερος'' μετά την φυγή του Άγγελου.
Ψήφισα Αθανασιάδη.
Θεωρώ πως σε αυτόν τον ΠΑΟΚ, μόνο αυτός, ο Τζιόλης, ο Κάτσε, ο Σκόνδρας και ο Περέιρα μπορούν να σταθούν άξια με τη φανέλα. Μόνο αυτοί οι 4 ξέρουν μπάλα. Και όταν λέμε ξέρουν μπάλα εννοούμε: ξέρω να κρατάω μπάλα, να μοιράζω μπαλιές, να διεκδικώ μπάλα. Όλοι οι υπόλοιποι δεν κάνουν. Απλά πράγματα.
Ο Άγγελος, αυτό που μπόρεσε έκανε. Πήρε μια ομάδα που είχε μόνο 4 παίχτες που γνωρίζουν μπάλα, και έφταιξε ένα σύνολο που στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος έπαιρνε αποτελέσματα.
Αλλά βεβαίως οι **************** είναι πολλοί. Και τον έφαγαν. Όπως είχαν φάει και άλλους παλαιότερα.
Μείναμε τώρα με τους τζαβέλες να αναζητούμε την...επανάσταση.
Η κερκίδα της Τούμπας είναι για το ανάθεμα.
Συνθήματα μόνο του στυλ "την έχουμε μεγαλύτερη από τους άλλους''.
Καμία ώθηση για την ομάδα, κανένα φόβητρο για τον αντίπαλο.
Αλλά έχουμε..τζαβέλες. Δεν φοβόμαστε.
επεξεργάστηκε. οπως θελουμε να σεβονται τις απόψεις μας θα πρεπει και εμείς να σεβόμαστε τις αντίθετες απόψεις.
K_geo
Προς αδερφια προβληματισμενα για το ποσο γυμνασμενοι ειναι οι παικτες και ποσο ερασιτεχνικα στηθηκε η ομαδα ( που σημαινει οτι για ολα φταιει ο "τρελλος" ), εχω να σας πω τα εξης:
1 Μπορει να διασυρθηκαμε αλλα κερδισαμε νεα ανοιξιατικη μεταγραφη (γυμνασμενο και super επαγγελματια) αριστεροποδαρο MVP....
2 ΥΠΟΜΟΝΗ ερχονται τα play off ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ θα προετοιμασει την ομαδα σωστα (αλλοιμονο μας...) και ο ...πρωην ΤΔ θα επισκεπτεται αποδυτηρια για ενα γεια...
3 Ας προσευχηθουμε με την σειρα μας στην Παναγια ... να παρει ο γαυρος το κυπελλο, γιατι αλλιως δυστυχως δεν μας βλεπω ουτε Europa League του χρονου. Ντρεπομαι γι' αυτο που λεω αλλα νομιζω αν νομιζει κανεις οτι με τζαβελλα παπαδοπουλο και σπυροπουλο που θα τον δουμε σιγουρα να παιζει, μπορουμε να κατακτησουμε αλλη θεση στα play off απο την τελευταια σιγουρα ειναι φαντασιοπληκτος. Εκτος αν νικαμε με γκολ σαν το χθεσινο κια δεν νομιζω να το θελει κανεις ΠΑΟΚΤΣΗΣ...
Α!! κι επειδη πολλα λεγονται για παικτες ονοματα ποιοτοικους - ονοματα- εμπειρους κτλ ο πιο ασχετος με το τοπι (οπως ειμαι και εγω) αντιλλαμβανεται οτι η μπαλλα δεν παιζεται ουτε με ονοματα ουτε με δημοσιες σχεσεις ουτε με selfies, οπως κανουν ολοι αυτοι οι "παικταραδες" που τους κουβαλησαν στον ΠΑΟΚ οι μανατζεροπαρεες... Γι αυτο ας μην απορουμε γιατι μας τρυπαει το καθε χωριο. Γιατι εκεινοι βαζουν ποδια και εμεις εχουμε "ποιοτητα" και τραβαμε selfies. Αληθεια ξερει κανεις τα "πιτσιρικια" οπως π.χ. κουλουρης, γιατι εξαφανιστηκαν???
1 Μπορει να διασυρθηκαμε αλλα κερδισαμε νεα ανοιξιατικη μεταγραφη (γυμνασμενο και super επαγγελματια) αριστεροποδαρο MVP....
2 ΥΠΟΜΟΝΗ ερχονται τα play off ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ θα προετοιμασει την ομαδα σωστα (αλλοιμονο μας...) και ο ...πρωην ΤΔ θα επισκεπτεται αποδυτηρια για ενα γεια...
3 Ας προσευχηθουμε με την σειρα μας στην Παναγια ... να παρει ο γαυρος το κυπελλο, γιατι αλλιως δυστυχως δεν μας βλεπω ουτε Europa League του χρονου. Ντρεπομαι γι' αυτο που λεω αλλα νομιζω αν νομιζει κανεις οτι με τζαβελλα παπαδοπουλο και σπυροπουλο που θα τον δουμε σιγουρα να παιζει, μπορουμε να κατακτησουμε αλλη θεση στα play off απο την τελευταια σιγουρα ειναι φαντασιοπληκτος. Εκτος αν νικαμε με γκολ σαν το χθεσινο κια δεν νομιζω να το θελει κανεις ΠΑΟΚΤΣΗΣ...
Α!! κι επειδη πολλα λεγονται για παικτες ονοματα ποιοτοικους - ονοματα- εμπειρους κτλ ο πιο ασχετος με το τοπι (οπως ειμαι και εγω) αντιλλαμβανεται οτι η μπαλλα δεν παιζεται ουτε με ονοματα ουτε με δημοσιες σχεσεις ουτε με selfies, οπως κανουν ολοι αυτοι οι "παικταραδες" που τους κουβαλησαν στον ΠΑΟΚ οι μανατζεροπαρεες... Γι αυτο ας μην απορουμε γιατι μας τρυπαει το καθε χωριο. Γιατι εκεινοι βαζουν ποδια και εμεις εχουμε "ποιοτητα" και τραβαμε selfies. Αληθεια ξερει κανεις τα "πιτσιρικια" οπως π.χ. κουλουρης, γιατι εξαφανιστηκαν???
@gpap
Την ψήφο στον Τζαβέλλα ως τρολάρισμα και ειρωνεία την σκέφτηκες;;

nikolasf έγραψε:@gpap
Όχι.
Και ούτε πρέπει να την δούμε έτσι.
Τα γραπτά μένουν.
Απο το να τρολλάρουμε, οι διαχειριστές μπορούν να βάζουν επιλογή ''Κανένας''.
και εγω το εχω αναρωτηθει νικολα αλλα απο την άλλη, παντα καποιος υπάρχει που έπαιξε αν οχι καλά, εστω καλύτερα απο τους άλλους.
οσο για το θέμα Άγγελος, πιστευω ότι εχει λήξει μια και καλή για τον ΠΑΟΚ του τώρα αλλα και του μέλλοντος, και το να το ανασύρουμε μονο κακό θα κανει.
καταλαβαίνω οτι μερικά παιδιά είναι απογοητευμένα ή "πληγωμένα" για το πως εξελίχτηκε η χρονιά, αλλα πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο Άγγελος, οχι απλα απέτυχε, αλλα παραδίδει μια ομάδα σε πολύ χειρότερη κατασταση απο όταν ανέλαβε. για πολλούς και διάφορους λόγους, ναι κάποιους απο αυτούς πανω απο τις δικές του ευθύνες. αλλά και για αυτό απομακρύνθηκε. για να μην γίνει αυτό που μερικοί (καλός ή κακός) κανουν σήμερα λεγαμε να διατηρηθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. η διοίκηση δεν μπορούσε να περιμένει και η ιστορία τέλος.
η ομάδα έχει παρα μα πάρα πολλά προβλήματα να λύσει, ας το σεβαστούμε.
υγ: κατ5, οχι, η ομάδα περυσι το Μάρτιο ήταν σε πολύ καλυτερη φυσικη αλλά και τακτική κατάσταση απο οτι τωρα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΥΘΜΟ και φαίνεται σε καθε κίνηση των παιχτών.
υγ2: για εμένα τη φετινή χρονιά πληρώσαμε το περυσινή μας μλκια με την απομάκρυνση του Στέφενς. οπως εξελίχτηκε η χρονιά, αν ειχαμε για 2η χρονιά τον...τουρίστα
θα είμασταν πιστεύω σε πολυ καλύτερη μοίρα με πολυ πιο σταθερή ομάδα. ας μην χάσουμε και την επόμενη χρονια για τον ίδιο λογο.

οσο για το θέμα Άγγελος, πιστευω ότι εχει λήξει μια και καλή για τον ΠΑΟΚ του τώρα αλλα και του μέλλοντος, και το να το ανασύρουμε μονο κακό θα κανει.
καταλαβαίνω οτι μερικά παιδιά είναι απογοητευμένα ή "πληγωμένα" για το πως εξελίχτηκε η χρονιά, αλλα πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο Άγγελος, οχι απλα απέτυχε, αλλα παραδίδει μια ομάδα σε πολύ χειρότερη κατασταση απο όταν ανέλαβε. για πολλούς και διάφορους λόγους, ναι κάποιους απο αυτούς πανω απο τις δικές του ευθύνες. αλλά και για αυτό απομακρύνθηκε. για να μην γίνει αυτό που μερικοί (καλός ή κακός) κανουν σήμερα λεγαμε να διατηρηθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. η διοίκηση δεν μπορούσε να περιμένει και η ιστορία τέλος.
η ομάδα έχει παρα μα πάρα πολλά προβλήματα να λύσει, ας το σεβαστούμε.
υγ: κατ5, οχι, η ομάδα περυσι το Μάρτιο ήταν σε πολύ καλυτερη φυσικη αλλά και τακτική κατάσταση απο οτι τωρα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΥΘΜΟ και φαίνεται σε καθε κίνηση των παιχτών.
υγ2: για εμένα τη φετινή χρονιά πληρώσαμε το περυσινή μας μλκια με την απομάκρυνση του Στέφενς. οπως εξελίχτηκε η χρονιά, αν ειχαμε για 2η χρονιά τον...τουρίστα

Παρα πολυ ωραια τα λες kat, και οχι μονο και μονο επειδη συμφωνω μαζι σου αλλα και γιατι παρατασεις επιχειρηματα με λογικη..
Φυσικα και η ψυχολογια παιζει καθοριστικοτατο ρολο στους ποδοσφαριστες και ιδιαιτερα σε παιδακια..
Ποσο μαλλον σ'ενα οργανισμο οπως ο δικος μας που απ'τη στερηση αλλα και την αμπαλοσυνη, η πιεση και το αγχος πολλαπλασιαζονται (γιουχα στην πρωτη λαθος πασα, μπουκες, σπασμενα αμαξια κλπ)
Φαντασου τον Κλαους που πηγαινε ολοταχως για 25γκολ+, ξαφνικα να τον στελνει αδιαβαστο στον ασβεστη, να χανει το touch με τα διχτυα που ειναι η τροφη ενος επιθετικου, η ομαδα δεν εχει το παραμικρο πλανο να τον τροφοδοτησει, και εν τελει να εχει ψυχολογια στον πατο ως ΠΑΟΚτσακι που με τις παλινωδιες η ομαδα καηκε, χαθηκε η παλη για το πρωταθλημα και καθε πιθανο στοχο,
και απο πανω να τον κραζουν τοσοι......
Εγω θα τους πληρωνα και θα εφευγα να γλυτωσω απ'αυτο το σιχαμα που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο..
Σκεψου ψυχολογια παικτων που ενω παλευουν σα σκυλια, σε καθε ματς σε σφαζει ο καθε τυχαρπαστος και η διοικηση σου αγρο αγοραζει και ο προπονητης σου ξεκαθαρισε απο αρχη τη θεση του οτι καμια διαιτησια δε μας φταιει...
Πολλοι λενε οτι "καθε ομαδα εχει το χαρακτηρα του προπονητη της"...
Πως να διαφωνησω μ'αυτο??
Στα δυσκολα-κρισιμα, ηταν θολωμενος, παραιτημενος, κυκλοθυμικος, τα αφησε ολα στην Παναγια, σε καθε στραβη υπηρχε ενας παικτης να τα φορτωσει και καθε εννοια αξιοκρατιας χαμενη...
Ετσι και η ομαδα...
Και επισης σ'αυτο που λες συμφωνω, οτι εν μερει ειναι και ανθρωπινη αντιδραση οταν χανεις ολους τους στοχους απο Μαρτη, οταν εχεις ανεπαρκη διοικηση, οταν παιζεις σ'ενα πρωταθλημα που στηνονται και τα σημαιακια και δεν αλλαζει τιποτα, οταν βλεπεις αδεια γηπεδα, να μην εχεις πλεον ψυχολογικα και μαχητικα αποθεματα...
Αλλα απ'την αλλη, εδω ερχεται και η αλλη αποψη οτι "ρε φιογκο πληρωνεσαι στην ωρα σου και αδρα μαλιστα, να δειξεις επαγγελματισμο, προσωπικο εγωισμο και να μαχεσαι για τη φανελα και οσους ερχονται να σε δουνε"
Φυσικα και η ψυχολογια παιζει καθοριστικοτατο ρολο στους ποδοσφαριστες και ιδιαιτερα σε παιδακια..
Ποσο μαλλον σ'ενα οργανισμο οπως ο δικος μας που απ'τη στερηση αλλα και την αμπαλοσυνη, η πιεση και το αγχος πολλαπλασιαζονται (γιουχα στην πρωτη λαθος πασα, μπουκες, σπασμενα αμαξια κλπ)
Φαντασου τον Κλαους που πηγαινε ολοταχως για 25γκολ+, ξαφνικα να τον στελνει αδιαβαστο στον ασβεστη, να χανει το touch με τα διχτυα που ειναι η τροφη ενος επιθετικου, η ομαδα δεν εχει το παραμικρο πλανο να τον τροφοδοτησει, και εν τελει να εχει ψυχολογια στον πατο ως ΠΑΟΚτσακι που με τις παλινωδιες η ομαδα καηκε, χαθηκε η παλη για το πρωταθλημα και καθε πιθανο στοχο,
και απο πανω να τον κραζουν τοσοι......
Εγω θα τους πληρωνα και θα εφευγα να γλυτωσω απ'αυτο το σιχαμα που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο..
Σκεψου ψυχολογια παικτων που ενω παλευουν σα σκυλια, σε καθε ματς σε σφαζει ο καθε τυχαρπαστος και η διοικηση σου αγρο αγοραζει και ο προπονητης σου ξεκαθαρισε απο αρχη τη θεση του οτι καμια διαιτησια δε μας φταιει...
Πολλοι λενε οτι "καθε ομαδα εχει το χαρακτηρα του προπονητη της"...
Πως να διαφωνησω μ'αυτο??
Στα δυσκολα-κρισιμα, ηταν θολωμενος, παραιτημενος, κυκλοθυμικος, τα αφησε ολα στην Παναγια, σε καθε στραβη υπηρχε ενας παικτης να τα φορτωσει και καθε εννοια αξιοκρατιας χαμενη...
Ετσι και η ομαδα...
Και επισης σ'αυτο που λες συμφωνω, οτι εν μερει ειναι και ανθρωπινη αντιδραση οταν χανεις ολους τους στοχους απο Μαρτη, οταν εχεις ανεπαρκη διοικηση, οταν παιζεις σ'ενα πρωταθλημα που στηνονται και τα σημαιακια και δεν αλλαζει τιποτα, οταν βλεπεις αδεια γηπεδα, να μην εχεις πλεον ψυχολογικα και μαχητικα αποθεματα...
Αλλα απ'την αλλη, εδω ερχεται και η αλλη αποψη οτι "ρε φιογκο πληρωνεσαι στην ωρα σου και αδρα μαλιστα, να δειξεις επαγγελματισμο, προσωπικο εγωισμο και να μαχεσαι για τη φανελα και οσους ερχονται να σε δουνε"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 23 Μαρ 2015, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kataramenos5 έγραψε:Simba συμφωνουμε οτι η ομαδα εσκασε αλλα ακομα κι ετσι η εικονα του να τρως σχεδον ολα τα γκολ στο 20 δε δικαιολογειται,ειναι θέμα συγκέντρωσης.Και κατι ακομα περσι με Τσιμα που τον θεωρώ κορυφη απο οσους περασαν για φυσικη κατάσταση γιατι μετα το Μαρτη εμφάνιζες παλι αντιστοιχη εικόνα?Δε στεκει.Περα απ τη φυσική κατάσταση επηρεάζει και η ψυχολογία και άλλα στην απόδοση.Αν ως παικτης βλεπεις την ομαδα να γινεται μπ@@@@λο για ακομα μια χρονια ε λες αντε.... κι εσεις κι ο γρύλος σας το ριχνω κι εγω στη τρελιτσα.
Σου φερνουν ενα παλαβό που θελει να δινεις το 120% σε καθε παιχνίδι(σε ξεζουμιζει δηλαδη) ,που εχει κανει τα αποδυτήρια εκκλησία (πραγματική ομως με εικονισματα,θυμιατα κλπ) και σου λέει οτι θα πρέπει να νικαμε και διαιτητές( δηλ. θα μας πηδανε και μεις τσιμουδιά).Ακομα οταν κερδίζεις δε το κανεις εσυ αλλα η Παναγιά![]()
Βλέπεις ακόμα συμπαίκτες να παίζουν βρέξει χιονίσει ακόμα και τραυματίες ή και αλλους που ενω πεφτουν σε παράπτωμα η διοίκηση κανει το κοροιδο(παει η πειθαρχία). Βλέπεις ΤΔ και τον προπονητή να τρώγονται όλη τη χρονιά ,τη διοίκηση να σφυράει αδιάφορα για ολα αυτά και ξέρεις οτι μολις ερθουν οι στραβές(νομοτελιακά) παλι εσύ θα τ ακούσεις απ τους παλαβούς.Κι ενω περιμένεις το Δεκέμβρη να ερθει καποιος μεταγραφή για να σε ξεκουράσει γιατι στράγγιξες , βλεπεις να ερχονται παικτες τυπου Κοστα και να πρέπει να τρεχεις και γι αυτον(να τον καλύψεις ).Μετα απ ολα αυτά τι κουράγιο να χεις να τα δώσεις ολα?Το χεις κανει προ πολού και στέρεψες.![]()
Αυτα,αν τα εγραφες πριν 1-2 μηνες στο τοπικ του Αγγελου,θα σε ειχαν "σκισει"
τα σκυλια του .....................πολεμου.
Αν ειχα αμνησια και μου λεγανε οτι,αυτα τα εγραψα εγω,θα το πιστευα.
Τελος παντων,γραψε τη διευθυνση σου και αυριο πρωι-πρωι,θα σου φερω πιροσκι

ntalipaok έγραψε:...
... Αληθεια ξερει κανεις τα "πιτσιρικια" οπως π.χ. κουλουρης, γιατι εξαφανιστηκαν???
Επειδή «αυτοί που φάγαν τον Άγγελο» (δεν ξέρω ποιοι είναι,αλλά έχω ακούσει ότι υπάρχουν) θέλανε να φάνε και το Κουλούρη για επιδόρπιο?
Επειδή απείλησαν τον Άγγελο ότι αν βάλει «πιτσιρίκι» στην ομάδα, θα σφάξουνε όλα τα νεογέννητα της Θεσσαλονίκης ως σύγχρονοι Ηρώδηδες?
Επειδή ο Σάλπι απείλησε να τους κολλήσει εξόστωση όσους πιτσιρίκους αποπειραθούν να του φάνε την θέση?
Ξέρω ότι το μόνο σίγουρο είναι πως δεν φταίει ο Άγγελος. Αποκάλυψέ μας όμως επιτέλους την σκληρή αλήθεια για το ποιος φταίει. Θα την αντέξουμε. Ποιοι φάγαν τον Άγγελο? Ποιος σκότωσε τον Κέννεντυ? Τι απέγινε η Μπέιμπυ Τζέιν?
- kataramenos5
Δεν ειναι πρωτη φορα που τα γράφω παπα, εξάλου τα "κουσούρια" του Αγγελου ειναι γνωστά.Απο κει και περα ομως το να τα μηδενίζουμε ολα ,να λεμε οτι δεν υπήρχαν αυτοματισμοί,ανάπτυξη και ολα εγιναν κατα λαθος ωστε να ναι πρωτος ο ΠΑΟΚ με +5 ειναι μηδενισμος.Βαλτε κανα βιδεο να δειτε και να θυμηθείτε τα overlap του Σκονδρα και του Ρατς.Του "θερμοσιφωνα" περσι Σκονδρα.Το πνίξιμο στο κεντρο του αντιπάλου και τις κερδισμένες μπάλες.Μεχρι κι αυτος ο Κλοκας το παραδέχτηκε οτι επαιζε μπαλαρα ο ΠΑΟΚ στις αρχες.Το να "ξεχναμε" ολα αυτα που εγιναν μη τυχον και ακουστει καλή κουβεντα για τον ΑΑ το βρισκω τραγικο για να μη πω τιποτ αλλο, και ειδικά απο ΠΑΟΚτσάκια.
Κ_γεο δε θα διαφωνήσω για τη φυσική κατάσταση περσι ,για την τακτική δε μπορω να πω, ομως το ερώτημα παραμενει.Αφου ολα ηταν καλύτερα γιατι σ εκανε πλακα ο Πλατανιας?Γιατί βλεπαμε παλι την ιδια εικόνα διάλυσης στην ομάδα?Γιατι εφυγε ο Χουμπ?
Ξεκολλήστε πια με τον Αναστασιάδη.Εφυγε, τελείωσε, σταματηστε να τον βλεπετε παντου.Αλλος ειναι προπονητής και κριτική γι αυτον δε βλεπω στο παρον τοπικ.Ποσοι μιλήσαν για την αλλαγή πλευρας του Μακ και το κατα ριπας σκοραρισμα του Κλαους με το που σταματησε να χαραμιζετε στο πλαι.Πειτε να μαθουμε κι εμεις οι αμπαλοι.
Κ_γεο δε θα διαφωνήσω για τη φυσική κατάσταση περσι ,για την τακτική δε μπορω να πω, ομως το ερώτημα παραμενει.Αφου ολα ηταν καλύτερα γιατι σ εκανε πλακα ο Πλατανιας?Γιατί βλεπαμε παλι την ιδια εικόνα διάλυσης στην ομάδα?Γιατι εφυγε ο Χουμπ?
Ξεκολλήστε πια με τον Αναστασιάδη.Εφυγε, τελείωσε, σταματηστε να τον βλεπετε παντου.Αλλος ειναι προπονητής και κριτική γι αυτον δε βλεπω στο παρον τοπικ.Ποσοι μιλήσαν για την αλλαγή πλευρας του Μακ και το κατα ριπας σκοραρισμα του Κλαους με το που σταματησε να χαραμιζετε στο πλαι.Πειτε να μαθουμε κι εμεις οι αμπαλοι.