Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Iτάνζ
4
9%
Σκόνδρας
1
2%
Παπαγιαννόπουλος
4
9%
Τζαβέλλας
19
40%
Κωνσταντινίδης
10
21%
Βιτόρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
1
2%
Γκολάσα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Περέιρα
1
2%
Μακ
1
2%
Κουλούρης
1
2%
Νομπόα
1
2%
Παπαδόπουλος
2
4%
Αθανασιάδης
2
4%

Σύνολο ψήφων: 47

Άβαταρ μέλους
falconakis

Re: Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από falconakis »

Ρε παιδιά για να καταλάβω κάτι...
Θελει πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι η ομάδα δεν μπορεί να τρέξει από το 60 και μετά για να μην πω από το 30 και μετα...
Θελει πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι η ψυχολογία στα σπορ έχει τεράστιο βάρος;
Θελει πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι την ομάδα την στηρίζεις στα δύσκολα και όχι όταν πετάει;
Δεν με νοιάζει ποιός φταίει για το χάλι μας αλλά με το να ζητάμε το κεφάλι 20 παικτών επί πίνακει τι κερδίζουμε...
Αναρωτιέμαι που είναι ο λαός που όταν ο Δημόπουλος έχασε το πέναλτυ με την Αιντραχτ το μόν οπου είχε να πει ήταν
ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!
:cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Στην κατασταση που έχει περιέλθει η ομαδα μόνο ενα γερο σοκ μπορει να την αφυπνύσει. Ένα σοκ που θα χτυπησει το μεγαλομέτοχο, τους παικτες, τον κ΄σμο, όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Να αποκλειστούμε για φετος απο την Ευρώπη.Ξέρω οτι πονάει, πονάει πολύ, ιδίως μάλιστα φέτος με την κατασταση που εχει διαμορφωθεί. Θα βοηθησει ομως να γινουν κατανοητα πολλα πραγματα για τη λειτουργια της ομάδας και το κυριοτερο θα δωσει τον χρόνο και την ηρεμια να ανασυνταχθεί η ομάδα απο μηδενική βάση. Να βρεθεί ο ικανός τεχνικος διευθυντής στον οποιο ο μεγαλομέτοχος, δια του προεδρου, να θέσει τους στόχους και στη συνέχεια να εξελιχθούν τα πράγματα με μια φυσιλογική ροή: τεχνικό επιτελείο-απομακρύνσεις-μεταγραφές-προετοιμασία-δεσιμο ομάδας. Αυτά για να γίνουν θελουν χρόνο και ηρεμία. Και για να αποκτήσεις ηρεμία μια απλη λύση υπαρχει: να βγούν και να εξηγήσουν στον κοσμο όλο αυτο που θα γίνει, ομορφα και ωραια , χωρις φανφάρες , χωρίς φοβο και βάζοντας ρεαλιστικούς στόχους.
Άβαταρ μέλους
john4serres
Been thanked: 3 times

Δημοσίευση από john4serres »

Λευτερια στον ΠΑΟΚ

Ας τελειωσει αυτος ο μαρτυρικος 2ος γυρος
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
simba έγραψε:Απλα στηθηκε για εκατοσταρι και οχι για 1000μ, μαζι με τα τραγικά λαθη διαχειρισης με παίκτες οπως ρατς, τζιολης κλπ με 17-20 συνεχομενα ματς, τραυματισμους και αθλια αποκατασταση..
Το gung-ho με τους παικτες να τερματίζουν τα κοντερ και να πιέζουν και τα σημαιακια, ειναι μονο για 10 ματς..

Και εκει π ανεβηκαν οι προσδοκιες που ενα σαθρο οικοδομημα δε μπόρεσε ν τις υποστηειξει, ηρθε και το breaking point οσον αφορα τις δυναμεις, πηραν και τα μυαλα αερα και σε δυσκολα ματς κατεβαινε η ομαδα με τραγικη τακτικη αντιμετώπιση και κανενα ορθολογισμο, ήρθαν κ τα κρουσματα αναξιοκρατιας, η διαχειριση τιμωρημενων και η απουσια του κατσε, 0 επικοινωνια του αναχρονιστικου με τον ευθυνοφοβο στις μεταγραφες κλπ,
και ζωη σε λογου μας...

ΠΑΟΚ 2014-2015

Ρε simba πραγματικα ρε φιλαρακι ποτε θα καταλαβεις οτι το προβλημα στον ΠΑΟΚ δεν ειναι αγωνιστικο?
Και στο κατω κατω το οτι ο Αγγελος Αναστασιαδης,με ολα τα κουσουρια του και τις εμμονες του που ειναι γνωστος για το επιπεδο της πειθαρχιας που επιβαλει στις ομαδες του,εχασε για πρωτη φορα στην καριερα του τα αποδυτηρια δεν σου λεει τιποτα?

Μου λέει πολλά αδερφέ. Κατ΄αρχάς μου λέει το αυτονόητο, ότι ο Άγγελος αποδείχθηκε εντελώς ακατάλληλος για τον ΠΑΟΚ. Επίσης μου λέει πως αυτός που τον επέλεξε αντί του Σάντος, αποδείχθηκε ότι θα πρέπει καλύτερα να ασχοληθεί με ο,τιδήποτε άλλο, από την παραγωγή καπνών ή τυριών έως την εκτόξευση πυραύλων, παρά με την επιλογή προπονητών στο ποδόσφαιρο.

Σημειωτέον ότι ο Σάντος είχε να διαχειριστεί προσωπικότητες μεγέθους Γκαρσία και όχι Τζανδάρη ή Τζαβέλλα, αλλά ποτέ δεν έχασε τα αποδυτήρια.

Από την άλλη, ο Στέφενς πέρυσι έστειλε παίκτες στην διοίκηση για τιμωρία, αλλά του επιστράφηκαν με συσκευασία δώρου και πολλές ευχές για βίον ανθόσπαρτον. Από την στιγμή που υπεύθυνος γι αυτό ήταν ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος με το Skype, το Dropbox και άλλες ιντερνετικές μεθόδους remote control, ο Ολλανδός κατάλαβε ότι δεν είχε νόημα πλέον να προσπαθεί να αλλάξει αυτήν την κατάσταση και προσπάθησε να συμβιβαστεί με τα δεδομένα.

Για κάθε ενέργεια υπάρχει κάποιος που ευθύνεται. Είναι ο δράστης, αυτουργός ή όπως αλλιώς ονομάζεται. Αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ. Ζει ανάμεσά μας. Κι έχει ονοματεπώνυμο. πχ μπορεί να ονομάζεται Άγγελος Αναστασιάδης, Ιβάν Σαββίδης κοκ
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Σοβαροτητα ,οργανωση,προγραμματισμός και σωστή στελέχωση χωρίς συναισθηματισμούς θέλει απο εδω και πέρα,οχι να αποκλειστει η ομάδα απο την Ευρώπη . Ισχυρο σοκ για τον μεγαλομετοχο είναι τα 40 εκατομμυρια που εχει δώσει και δεν εχει πάρει ουτε μια χαρά. Πληρωνει τα χρέη και στο τέλος του πρωταθληματος ,παίρνει αυτους που πρέπει να πάρει που προσωπικα δεν θέλω να έχουν καμία σχέση με το παρελθόν.

Υ.Γ Προσωπικα ο Λούκας δεν μου έκανε έτσι πως τον χρησιμοποιουσαν ,δίνεις εναν παίκτη και ολη την χρονια παίζεις χωρίς δεκαρι και αριστερο εξτρεμ και βάζεις τον Αθανασιαδη να κάνει τα πάντα ενω ειναι μόνο σεντερ φορ περιοχής, αυτά δεν πρέπει να ξαναγίνουν .
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από kataramenos5 »

simba έγραψε:Ποσοι απο σας τριβατε τα ματια σας με το Ρατς στις αρχες?
Ποσοι απο σας ειχατε θαμπωθει με το Μακ στις αρχες?
Ποσοι απο σας ετοιμαζατε τα λαβαρα του πολεμου αν δεν ανανεωνονταν ο Κλαους, ο μονιμος γκολεαδορ της ομαδας?
Ποσοι απο σας γουσταρατε τον Κατσε που ηταν παντου λες και ειχε εφευρει την τηλεμεταφορα, που εβαζε κ γκολακια, που αναλαμβανε κ καποιες επιθετικες πρωτοβουλιες?
Ποσοι απο σας τριβατε τα ματια σας με το μεταμορφωμενο Σκονδρα?

........

Δηλαδη, υπαρχει ΕΝΑΣ που πιστευει οτι εστω και μ'αυτο το μετριο ροστερ κ μ'αυτο το μετριο ΤΔ, αλλα με τον Σαντος και το επιτελειο του (σημαντικο), θα ειχαμε τετοια χαλια?

Ο ΑΑ τυγχανε καθολικης στηριξης ειδικα με το πυροτεχνημα που παρουσιασε στην αρχη,
ειχε και τον καλα εκπαιδευμενο στρατο των αγγελοσκυλων,
πηρε και για αρκετες βδομαδες και δευτερη ευκαιρια που ελαχιστοι στον κοσμο θα επαιρναν μετα απο τοσες τριαροτεσσαρες και αρρωστη εικονα..)

:? :?

simba έγραψε:Ρε παιδια βασικα πραγματα ειναι, οχι καμια πυρηνικη φυσική ουτε ανωτερες σκοτεινες δυναμεις...
Καταλαβαινει κανεις οτι η φυσικη κατασταση και η ταχυδυναμη ειναι το 85% μιας ομαδας, ποσο μαλλον δε μιας ομαδας μέτριας οπως η δικια μας,με ανισο ροστερ και κακη ψυχολογια...
Κανεις δεν ειπε πως οι παικτες ειναι γκαλακτικος, κανεις δεν είπε πως ηρθε ο μουρινιο...

Το ροστερ μας ειναι το πολυ, επιπεδου αστερα και παναιτωλικου..

Για μια ομαδα μετρια με ανισο ροστερ οπως λες ΕΣΥ φταιει για ολα ο προπονητης που δεν αντεξε στην πορεια πρωταθλητισμου.Ενας προπονητης που οπως λες στηρίχτηκε κι ενω ζητουσε επειγόντως 3 ετοιμους παικτες για να ισορροπήσει το ροστερ του φεραν μισο Νομποα(απο φυσικη κατασταση).Εαν αυτο ειναι στηριξη (εκει παιχτηκε το παιχνίδι οσον αφορα τις ευθηνες της διοικησης) ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.Προσωπικα και για να μην ακουμε παλι της ιδιες σαχλαμαρες περι αγιοποιησης του τρελου πιστευω οτι η καταληξη θα ταν πανω κατω η ίδια ισως με οχι τοσο αποτομη πτωση αλλα η ομαδα θα ταν σκασμένη.Τα γραψαμε απ την αρχη αλλα καποιοι προκειμενου να περασετε τη γραμμή σας τα προσπερνάτε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πιο πολυ για το γκολ μας ντράπηκα παρα για την εμφάνιση

Στα καθαρά αγωνιστικα φάνηκε ξανα οτι μεσοεπιθετικά μας λείπει ποιοτητα .. Η μπάλα έφτανε εξω απο την περιοχή και μετα τπτ

Οτι η ομαδα εχει σκατα ψυχολογία ακομα και μετα το γκολ μας αντί να πιέσουμε γόνα με χειρότεροι , αυτο μετα τα 4 σεντερφορ ειναι ηλιθιότητα που συνεχίζεται

Δυνάμεις η ομαδα δεν εχει πλην κωνσταντινιδη -τραγικό

Δυστυχως η στενοχώρια για την ομαδα δε βλεπω να χει στοπ

Ο πάτος ούτε καν αχνοφαίνεται
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Dinos έγραψε:
northend4 έγραψε:Η admin team με τον τίτλο "έφυγε ο τσοπάνης κ κεντάει η ομάδα" δείχνει οτι συνεχίζει να λειτουργεί με αλλά μετρα και αλλά σταθμά όσων αφορά στο θέμα Αναστασιαδη.
Ηταν εμφανέστατο το "λιβάνισμα" που ειχε ο Αγγελος σε ανάλογες ξεφτίλες σαν την σημερινή όπου τότε στις ήττες έφταιγαν οι παίκτες κατα κύριο λόγο και κάπου στα ψιλά (για να δείχνουμε και καλά δίκαιοι) και ο Αγγελος.
Τα παραπάνω ειναι μια απλή προσωπική διαπίστωση και όφειλα να την παραθέσω για να είμαι καλά απέναντι στον εαυτό μου πρώτα, γιατί ενώ προσπαθώ να είμαι δίκαιος ΠΑΝΤΑ, στο θέμα Αναστασιαδη νιώθω οτι απο την admin team έχω υποστεί μια τυπου υποτίμηση της νοημοσύνης μου.

Καμία υποτίμηση, φίλε από την Αθήνα, της νοημοσύνης κανενός. Υπάρχει σχόλιο από κάτω που εξηγεί έμμεσα που αναφέρεται ο τίτλος:

daimon έγραψε:Ο ΓΧ έχει ευθύνη έμεση, απλή συμμετοχή, όλη η δουλειά ήταν να διώξουν αυτόν που δεν γούσταραν, αυτόν που δεν στήριξαν, αυτό που ξεφτύλιζαν κάποιοι στις εκπομπές τους (όπως κάνουν κάθε φορά που δεν γουστάρουν κάποιον), χωρίς η διοίκηση να τους ξεσκίσει...
Δες πότε άλλαξε προπονητή ο ΠΑΟΚ: Μόλις πέρασαν όλα τα ματς με τις ομάδες που είναι κοντά του στη βαθμολογία. Τυχαίο; Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό

Όχι, φυσικά, στον ΓΧ, αλλά στους "παραγωγούς" και στους αερητζήδες των FM και του διαδικτύου... Ποτέ δεν είπαμε ότι δεν έχει ευθύνες ο Άγγελος - και μάλιστα μεγάλες - για την εικόνα των τελευταίων μηνών. Όμως κάποιοι κορόιδευαν από την πρώτη στιγμή με ύφος χιλίων καρδιναλίων και ποτέ τους δεν στήριξαν πραγματικά. Εάν πιστεύουν ότι τώρα που επιτέλους "πέτυχαν" το σκοπό τους και ότι η ομάδα θα κεντάει, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Αυτό ήθελε να πει ο τίτλος και αυτούς εννοούσε.

Τώρα, εάν εσείς θέλετε αμέσως να "κρεμάσετε" το site για κάτι που έγραψε, έστω και εάν είναι 100% λάθος κατά τη γνώμη σας, ούτε αυτό είναι σωστό νομίζω! Το site έχει ιστορία 8 ετών και είναι άδικο να βάλετε, χωρίς καν να μπείτε στον κόπο να αναρωτηθείτε εάν αντιληφθήκατε σωστά κάτι.

Πιστεύω να σε κάλυψα, φίλε northend4.

Δυστυχως εχει δικιο ο φιλος northend4..

To site με τετοιες αποψεις, τις ιδιες που διατυπωνουν αλλοι "παραγωγοι" και αερητζηδες των FM, χωρις να προσπαθει με ψυχραιμια και κριτικο πνευμα να αξιολογησει τα γεγονοτα δικαια,
κρεμιεται μονο του..

Και οπως λες, ενα site με τοση ιστορια, "sets the tone" και επηρρεαζει τους οπαδους και πραγματικα επρεπε να δειχνει το δρομο με καθαρες φωνες και οχι να βαδιζει στα χναρια της επικινδυνης συνωμοσιολογιας λεγοντας οτι ολη η δουλεια καποιων παραγωγων και των παικτων (γτ αν δεν κανω λαθος αυτοι ειναι που παιζουν) ηταν να διωξουν αυτον που δεν γουσταραν...
Και ξαφνικα σε κανα κλαρινο στην τουμπα θα δουμε πετρες στα αμαξια τους και κυνηγητα...ΩΡΑΙΑ
Και μετα θα κλαιγομαστε που δεν ερχονται σοβαροι παικτες σ'αυτο το τσιρκο..

Δες πότε άλλαξε προπονητή ο ΠΑΟΚ: Μόλις πέρασαν όλα τα ματς με τις ομάδες που είναι κοντά του στη βαθμολογία.

Πραγματικα τωρα, σοβαρα? Αποτελει αυτο επιχειρηματολογια για την κεντρικη ενος site? Τι επρεπε να γινει δλδ οταν με αυτες τις ομαδες (και οχι μονο γτ υπηρχαν και χωρια) ετρωγες τριαροντορτια και η πεμπτη θεση στα playoffs θα αποτελουσε σιγα σιγα επιτυχια? Να υπηρξε και αλλη στηριξη?

Που ως αποψη και μονο αποτελει αερολογια για το πολυ απλο γεγονος οτι τα ματς αυτα δεν περασαν, στα playoffs με τις ιδιες κοντινες ομαδες που σε ξεφτυλισαν θα επαιζες...

Δυστυχως θα παρει λιγο καιρο μεχρι να δειτε την αληθεια και θα σταματησετε να κατασκευαζετε τη δικη σας..

ΕΛΠΙΖΩ πραγματικα, αν φωτισει καποιους στην ΠΑΕ και φερουν ενα κανονικο ΤΔ που θα φερει ενα κανονικο προπονητη και ενα κανονικο επιτελειο,
με την πλειονοτητα των ιδιων ΔΥ και στημενων παικτων,
του χρονου να δειτε την αληθεια....

Υ.Γ. Φιλε Ντινο, ποτε δεν ειπα πως επρεπε καποιος να ειναι απικο, απλα το εστειλα για να επιληφθει καποιος του θεματος οταν το εβλεπε το πρωι..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

:? :?
Αυτο αποτελει επιχειρηματολογια?
Ή θα μου πεις οτι ειναι αντιφατικα τα λεγομενα μου? Γι'αυτο χρησιμοποιησα β' πληθυντικο..
Τα ερωτηματα τα εβαλα για να εκθεσω οποιες αποψεις που προσπαθουν να πεισουν οτι ξαφνικα εγιναν ΔΥ και στημενοι...

Αλλα γι'αυτα δεν ειδα να κοπτεσαι ιδιαιτερα...

Δηλαδη, υπαρχει ΕΝΑΣ που πιστευει οτι εστω και μ'αυτο το μετριο ροστερ κ μ'αυτο το μετριο ΤΔ, αλλα με τον Σαντος και το επιτελειο του (σημαντικο), θα ειχαμε τετοια χαλια?

Δεν απαντησες... (οπως και στα υπολοιπα π εγραψα..)

φταιει για ολα ο προπονητης που δεν αντεξε στην πορεια πρωταθλητισμου.
Ενας δρομεας 5km που στα πρωτο km τρεχει σα χαζος και ειναι πρωτος, και στα 3km ξαφνικα δε μπορει να παρει τα ποδια του, δεν κανει πορεια πρωταθλητισμου, ειναι τουβλο και αρχαριος

Ενας προπονητης που οπως λες στηρίχτηκε κι ενω ζητουσε επειγόντως 3 ετοιμους παικτες για να ισορροπήσει το ροστερ του φεραν μισο Νομποα(απο φυσικη κατασταση).Εαν αυτο ειναι στηριξη (εκει παιχτηκε το παιχνίδι οσον αφορα τις ευθηνες της διοικησης) ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
Οχι θα κατσικωνονταν ο ΠΑΟΚ επι 3 χρονια Βεληδες, Τζανηδες, Ναζλιδηδες και αλλους πουθεναδες..Αφου οσο ανεπαρκης και αν ηταν ο ΤΔ στα δικα του καθηκοντα, απο Ξανθη και Γιαννενα εβλεπε οτι αυτο το πραγμα δεν εχει σωτηρια και θα ξεφουσκωσει παταγωδως και προσπαθησε να κανει ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ, να κοιταξει να φερει 1-2 παικτες κοιτωντας μακροπροθεσμα..

Προσωπικα και για να μην ακουμε παλι της ιδιες σαχλαμαρες περι αγιοποιησης του τρελου πιστευω οτι η καταληξη θα ταν πανω κατω η ίδια ισως με οχι τοσο αποτομη πτωση αλλα η ομαδα θα ταν σκασμένη.Τα γραψαμε απ την αρχη αλλα καποιοι προκειμενου να περασετε τη γραμμή σας τα προσπερνάτε.

Αδερφε εσυ προσπερνας γνωμες κ επιχειρηματα με γεγονοτα και εστιαζεις εκει που θες, μην κανοντας γονιμο διαλογο..
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

Διαβάζω διάφορα... ένα κάρο γνώμες και ένα κάρο ειδικοί σε θέματα ποδοσφαίρου και προπονητικής!
Εγώ θα ρωτήσω κάτι που δεν μπορώ να βρω απάντηση ειλικρινά μέχρι τώρα...
Αν μπορείτε δώστε μου λογική απάντηση εφόσον συμφωνείτε με αυτά που θα πω:

Η Ομάδα ξεκίνησε τρένο το πρωτάθλημα, Πετούσε στην κυριολεξία!
Η οικονομική κατάσταση ήταν και είναι θαυμάσια και όπως φαίνεται η μόνη στο πρωτάθλημα που πληρώνει τους πάντες στην ώρα τους! Ο προπονητής μέχρι τότε άρχοντας, τον ήθελε και η Εθνική.
Η ομάδα παίρνει τα σώβρακα του γαύρου μέσα στο σπίτι τους και τους αφήνει πίσω στην βαθμολογία...
και εκεί τα πάντα άλλαξαν και συμβαίνουν πράγματα που δεν τα χωράει ο νους?

Έχει λογική απάντηση κανείς?
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

barlow4 έγραψε:αστροναυτη, μπεσα πες να το λυσουμε το θεμα
πιστευεις οτι παιζει καποιου ειδους συνομωσια στο φορουμ στην οποια συμμετεχουν ολοι εκτος απο εσενα?η εκτος απο λιγους?ξερεις κατι?με ενδιαφερει ειλικρινα.
πιστευεις οτι ειναι οργανο της παε που κρυβεται απο πισω κ εχει βαλει μερικους υπαλληλους να μας πιανει κοτσο?
ξερεις εσυ καποια πραγματα που δεν ξερουμε οι υπολοιποι κ επειδη δεν μπορεις να τα πεις ευθεως , προσπαθεις να μας τα περασεις με αλλο τροπο?
παρακαλω και το μοντερεσιο να μην μπαναρει να μην απειλησει κ στα πλαισια των κανονων του φορουμ κ χωρις χαρακτηρισμους (αν φυσικα θελει ) να μου πει τη γνωμη του.
υγ.ουτως η αλλως δε θεωρω οτι κανεις χαρακτηρισμους.η αποψη μου ειναι οτι δε γινεται να πεις ασχημα πραγματα με ομορφες λεξεις.μοιραια υπαρχουν ενοχλητικες λεξεις.
υγ1. ο ΠΑΟΚ φετος καταρρει χωρις προηγουμενο,χωρις λογικη εξηγηση, χωρις οικτο.η πορεια στο δευτερο γυρο ειναι πορεια υποβιβασμου.αν εχεις αστροναυτη οποιαδηποτε σχετικη γνωση εγω νομιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις εχει αξια.
ο κατηφορος μας ξεπερναει ουτως η αλλως.ειναι σοκαριστικο αυτο που συμβαινει.

Μπέσα θα σου πω, Κεν.
Πιστεύω ότι κάποιοι λίγοι (ποιοτικά & ποσοτικά) έχουν σκοπό/αποστολή να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα της διοίκησης. Δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτή τους η ανάγκη. Ούτε και με νοιάζει να μάθω αν πληρώνονται ή αν στήνουν κ0λο μήπως και πληρωθούν. Υπάρχει, βέβαια, πάντα και το ενδεχόμενο να είναι φοβισμένα πουλάκια που τρομάζουν στην ιδέα της «αλλαγής».. κάτι σαν τα ζαλισμένα κεντροδεξιά κοτόπουλα που έφαγαν τον τρομο-παπά τού Αντωνάκη.

Οι υπόλοιποι, μεταξύ αυτών κι εγώ, διατυπώνουμε την άποψή μας σύμφωνα με την κριτική μας ικανότητα & τα βιώματά μας –και κάποιες φορές σύμφωνα με τα θέλω μας, πχ ανανέωση Σάλπι & Γλύκου, επιστροφή Τζαβελλίτα & ΓΧ κλπ.

Όσο για τους «έγχρωμους», η σιωπή τους στην κεντρική σίγουρα (με) προβληματίζει.
Δεν γνωρίζω πώς πρωτοστήθηκε το σάιτ. Έχω περίπου δυο χρόνια που ενημερώνομαι από εδώ. Ούτε τί γινόταν/επικρατούσε στο φόρουμ μέχρι να εγγραφώ. Απ’τη στιγμή όμως που έγινα μέλος/μέρος του δεν έχω κανένα (τρομερό) παράπονο καθώς μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα χωρίς (ιδιαίτερες) συστάσεις και (κυρίως) λογοκρισία. Οπότε, δεν έχω κανέναν ιδιαίτερο λόγο να πιστεύω ότι χειραγωγείται από την γκαγκατσοπαε. Η όποια λογοκρισία θεωρώ ότι είναι στη λογική «να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο από αγωγές ή/και να μη μας πρήζει τα μέζεα»... (εσύ νεομπλέ μην αναθαρρείς, για άλλους κάνω λόγο)
Όμως, θεωρώ αδιανόητο να βιώνουμε σχεδόν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πανηγυρτζίδηκες καταστάσεις/αποφάσεις και η προσέγγισή τους (στην κεντρική) να είναι είτε επιφανειακή είτε με το γάντι. Ας είναι.. Τουλάχιστον, κάποιοι συνοπαδοί/συμφορουμίτες θα χαρούν με τις υπογεγραμμένες φανέλες τού «ξερόλα των μεταγραφών»...
Τέλος, μια προτροπή, πιστεύω ότι θα’χε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μαθαίναμε την άποψη τού Αρκάδα για τα μέχρι στιγμής φετινά τεκταινόμενα στην παε. Από τον Ιούλιο μέχρι τώρα. Για στόχους, παίκτες, προπονητές, στελέχη και τον Ιβάν. Ας είναι η εξαίρεση στον κανόνα (του)...

Από κει και πέρα Κεν, στο αγωνιστικό, την πορεία στο δεύτερο γύρο τη χωρίζω σε δύο σκέλη. Με σημείο καμπής το ματς με τον Χάβο. Έπειτα από αυτό το (ατυχές) ματς, η πορεία έχει λογική εξήγηση. Ο Τρελός συνειδητοποίησε ότι το όνειρο/πρωτάθλημα χάθηκε –μαζί του και οι παίκτες. Έχε γειά Παναγιά λοιπόν. Εξ ου και το ξενέρωμα τού Κλάους. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η εμφάνιση-σκορποχώρι την αμέσως επόμενη αγωνιστική στον ΟΦΗ. Το πήραν απόφαση λοιπόν ότι τον Μάη θα (πρέπει να) ξαναπαίξουν σοβαρή μπάλα. Όλο το στόρυ είναι μέχρι το ματς με τον Χάβο...

- Στην Ξάνθη, ο Τρελός κατέβασε την ομάδα με νοοτροπία Πρωταθλητή. Καλά έκανε. Προερχόμασταν από άνετες νίκες & επιβλητικό διπλό στο τηγάνι. Δεν του βγήκε. Δεν τρέχει τίποτα.. ήμασταν ακόμα στο +4. Φάνηκαν όμως ξεκάθαρα οι αδυναμίες τού ρόστερ... Και κυρίως αυτές του γρήγορου στόπερ & του δεξιού εξτρέμ.
- Το διπλό στον Κομποτιακό, και ο τρόπος που ήρθε, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα ακόμα πίστευε στο όνειρο. Ωραία ήταν να κάνεις πρωτοχρονιά πρωτοπόρος –πόσο μακρυνό ακούγεται πλέον...
- Τώρα, το τί έγινε με τις μεταγραφές, γιατί δεν απομακρύνθηκαν οι ΣπυροΤζαβέλλες, γιατί δεν υλοποιήθηκε η επιθυμία τού προπονητή για άμεση ανανέωση των Κατσικά & Τζανδάρη (στόπερ & χαφ) ενώ λεφτά υπήρχαν, γιατί αναγκάστηκε να πει δημόσια ότι ο Μάρτενς (εξτρέμ) δεν θα ξαναβάλει τη φανέλα, γιατί έγιναν 2 και όχι 3 μεταγραφές (όπως «έταξε» ο Ζησάο στους οργανωμένους) και μάλιστα με χαρακτηριστική αργοπορία και μάλιστα όχι εξτρέμ, θα μας το φανερώσει(?) κάποτε ο ΤΔ της καρδιάς μας.
Μέχρι τότε θα φταίει ο Τρελός που με 12-13 παίκτες έκανε πρωταθλητισμό για ένα γύρο και όλοι εμείς θα αναρωτιώμαστε μέχρι πού θα μπορούσε να μας πάει, σε λίγδα & γιουρόπα, αν είχε 18 παίκτες...

Τέλος, για να έρθουμε και στο σήμερα, το μεγάλο γέλιο θα πέσει όταν ο ΓΧ αναγκαστεί -λόγω ρόστερ- να επαναφέρει το 4-3-3. Ήδη βλέπουμε ότι ο Κλάους τραβιέται στο κέντρο για να ακουμπήσει μπάλα. Ήδη φαίνεται ότι το δίδιμο Τζιόλη-Νομπόα δεν τραβάει.
Επίσης, έτσι για το ονόρε, αν αυτές τις αλλαγές τις έκανε ο Τρελός, οι γνωστοί άγνωστοι αρδ θα μιλάγανε για αναίτιο καταλογισμό ευθυνών σε Παπατζον & Γκολάσα... Για τα δε 4 σεντερφόρια θα γινόταν η σφαγή τού Δράμαλη...

** Μπήκα στο σάιτ της παε για να διαβάσω την οπτική της για το ματς στην Κομοτηνή. Πάντα το κάνω για να πάρω κλίμα. ΤΡΑΓΙΚΟΣ τόσο ο τίτλος που αφήνει υπονοούμενα για τον Τρελό όσο και η αοριστολογία «οι λόγοι είναι αρκετοί». Βαριόταν να τους αναφέρουν?
Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι το «πρόβλημα» έφυγε. Ότι με τον Τέλη, τρεις μέρες πριν, που είναι ίδιας δυναμικότητας με τον Πάνθραξ, η ομάδα κέρδισε. Κι αν σταθούν στην απουσία των Κόστα & Ρατς, γιατί τέτοιοι είναι, ας τους ενημερώσει κάποιος ότι καί στη Ξάνθη καί στα Γιάννενα ίδιου τύπου απουσίες είχαμε...

** Προς ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ:
- ΠΑΟΚ ΕΣΥ γ@μώ την επο & την εθνική
- ******** γ@μιόλα ο ΠΑΟΚ πάνω απ’όλα
- Βουντού βουντού & μια καρφίτσα μαύρη, η ΛΕΥΤΕΡΙΑ είναι κοντά, πουτ@νας γιέ (...)

Quiz: Το Μαράκι συνόδευσε τον ιό στο χαβουζογραφείο ή ο ιός το Μαράκι?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σιμπα αν εσυ δε θες πραγματικα να διαβασεις δεν εχει κανενα νοημα να ερχομαι σε αντιπαραθεση .Τα χω γραψει δεκάδες φορές και για τις ευθηνες του ΑΑ και για του Ζηση που τον υπερασπίστηκα κιολας οταν βγηκε το κειμενο της admin team το Δεκεμβρη.Τοσο τυφλωμενο αγγελόσκυλο.Προσπαθω να κανω δικαιη κριτικη οσο μπορω και γουσταρω να συζητάω ,οχι να περάσω ντε και καλά την δική μου γνώμη που μπορει να ναι και λάθος στο φιναλε.Ουτε προπονητής ειμαι ουτε ΤΔ απλά οπαδός.Εσυ βλεπεις στημένους και συνωμοσίες στα κειμενα μου οποτε δεν εχει κανενα νοημα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το μαρακι ο κοστακης ο Κυριάκος ο ιός το ελικοπτερο του Ιβάν τα Α.Τ.Ι.Α οι ανδρικές τουαλέτες και η εξωγήινη μ.....ια πάει σύννεφο ......
Πίσω από την ανωνυμία πήξαμε στην μ.........
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

@kat
Δεν ειπα κατι για στημενους κλπ στα κειμενα σου, αλλα αλλων παιδιων..
Δε χρειαζεται να αποδειξεις αν εισαι αγγελοσκυλο ή οχι, το θεμα ειναι να διατυπωνουμε δικαιες αποψεις και να κρινομαστε βαση υγιων επιχειρηματων..
Φυσικα και θελω να κανω γονιμο διαλογο..
Γι'αυτο και ζητησα την αποψη σου, και στο συγκεκριμενο θεμα που τιθεται για τους παικτες, και για το παραδειγμα με το Σαντος με το ιδιο ανισο ροστερ (αν και αυτος ποτε δε θα ξεκινουσε χρονια με 3.5 στοπερ, ποτε δε θαλεγε οτι εχει 27 ισους, ποτε δε θα ξεκινουσε με 1.5 εξτρεμ μονο κ μονο για να παιζει ο δημητρακης), και στα υπολοιπα για τις ρεαλιστικες πηγες του φετινου αγωνιστικου προβληματος..
(http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 10#p938110)

Αλλα εσυ προσπαθεις να με βγαλεις χαζο παιρνοντας αποσπασματα ..
Anw, καλη καρδια, στο διαλογο δεν ειπα ποτε οχι..
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Στο πρωτο μερος εβαλε ενα γκολ απ το πουθενα ο Πανθραξ,ειχε και 3-4 αναποδα σφυριγματα ο διαιτητης,οι παιχτες φοβοντουσαν να βαλουν τα ποδια τους στη φωτια μην αποκομισουν κανα τραυματισμο λογω του κακου αγωνιστικου χωρου και μιας και στο πρωτο μερος ειδικα φαουλ υπερ μας δεν σφυριζε ο κοραξ(χαρακτηριστικο το χτυπημα με τις ταπες στη γαμπα του Κλαους),εβαλε κι ο ΓΧ στο δευτερο μερος Τζαβελλα αριστερα και Σκονδρα στο κεντρο της αμυνας και η σεμνη τελετη τελειωσε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”