barlow4 έγραψε:αστροναυτη, μπεσα πες να το λυσουμε το θεμα
πιστευεις οτι παιζει καποιου ειδους συνομωσια στο φορουμ στην οποια συμμετεχουν ολοι εκτος απο εσενα?η εκτος απο λιγους?ξερεις κατι?με ενδιαφερει ειλικρινα.
πιστευεις οτι ειναι οργανο της παε που κρυβεται απο πισω κ εχει βαλει μερικους υπαλληλους να μας πιανει κοτσο?
ξερεις εσυ καποια πραγματα που δεν ξερουμε οι υπολοιποι κ επειδη δεν μπορεις να τα πεις ευθεως , προσπαθεις να μας τα περασεις με αλλο τροπο?
παρακαλω και το μοντερεσιο να μην μπαναρει να μην απειλησει κ στα πλαισια των κανονων του φορουμ κ χωρις χαρακτηρισμους (αν φυσικα θελει ) να μου πει τη γνωμη του.
υγ.ουτως η αλλως δε θεωρω οτι κανεις χαρακτηρισμους.η αποψη μου ειναι οτι δε γινεται να πεις ασχημα πραγματα με ομορφες λεξεις.μοιραια υπαρχουν ενοχλητικες λεξεις.
υγ1. ο ΠΑΟΚ φετος καταρρει χωρις προηγουμενο,χωρις λογικη εξηγηση, χωρις οικτο.η πορεια στο δευτερο γυρο ειναι πορεια υποβιβασμου.αν εχεις αστροναυτη οποιαδηποτε σχετικη γνωση εγω νομιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις εχει αξια.
ο κατηφορος μας ξεπερναει ουτως η αλλως.ειναι σοκαριστικο αυτο που συμβαινει.
Μπέσα θα σου πω, Κεν.
Πιστεύω ότι κάποιοι λίγοι (ποιοτικά & ποσοτικά) έχουν σκοπό/αποστολή να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα της διοίκησης. Δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτή τους η ανάγκη. Ούτε και με νοιάζει να μάθω αν πληρώνονται ή αν στήνουν κ0λο μήπως και πληρωθούν. Υπάρχει, βέβαια, πάντα και το ενδεχόμενο να είναι φοβισμένα πουλάκια που τρομάζουν στην ιδέα της «αλλαγής».. κάτι σαν τα ζαλισμένα κεντροδεξιά κοτόπουλα που έφαγαν τον τρομο-παπά τού Αντωνάκη.
Οι υπόλοιποι, μεταξύ αυτών κι εγώ, διατυπώνουμε την άποψή μας σύμφωνα με την κριτική μας ικανότητα & τα βιώματά μας –και κάποιες φορές σύμφωνα με τα θέλω μας, πχ ανανέωση Σάλπι & Γλύκου, επιστροφή Τζαβελλίτα & ΓΧ κλπ.
Όσο για τους «έγχρωμους», η σιωπή τους στην κεντρική σίγουρα (με) προβληματίζει.
Δεν γνωρίζω πώς πρωτοστήθηκε το σάιτ. Έχω περίπου δυο χρόνια που ενημερώνομαι από εδώ. Ούτε τί γινόταν/επικρατούσε στο φόρουμ μέχρι να εγγραφώ. Απ’τη στιγμή όμως που έγινα μέλος/μέρος του δεν έχω κανένα (τρομερό) παράπονο καθώς μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα χωρίς (ιδιαίτερες) συστάσεις και (κυρίως) λογοκρισία. Οπότε, δεν έχω κανέναν ιδιαίτερο λόγο να πιστεύω ότι χειραγωγείται από την γκαγκατσοπαε. Η όποια λογοκρισία θεωρώ ότι είναι στη λογική «να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο από αγωγές ή/και να μη μας πρήζει τα μέζεα»...
(εσύ νεομπλέ μην αναθαρρείς, για άλλους κάνω λόγο) Όμως, θεωρώ αδιανόητο να βιώνουμε σχεδόν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πανηγυρτζίδηκες καταστάσεις/αποφάσεις και η προσέγγισή τους (στην κεντρική) να είναι είτε επιφανειακή είτε με το γάντι. Ας είναι.. Τουλάχιστον, κάποιοι συνοπαδοί/συμφορουμίτες θα χαρούν με τις υπογεγραμμένες φανέλες τού «ξερόλα των μεταγραφών»...
Τέλος, μια προτροπή, πιστεύω ότι θα’χε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μαθαίναμε την άποψη τού Αρκάδα για τα μέχρι στιγμής φετινά τεκταινόμενα στην παε. Από τον Ιούλιο μέχρι τώρα. Για στόχους, παίκτες, προπονητές, στελέχη και τον Ιβάν. Ας είναι η εξαίρεση στον κανόνα (του)...
Από κει και πέρα Κεν, στο αγωνιστικό, την πορεία στο δεύτερο γύρο τη χωρίζω σε δύο σκέλη. Με σημείο καμπής το ματς με τον Χάβο. Έπειτα από αυτό το (ατυχές) ματς, η πορεία έχει λογική εξήγηση. Ο Τρελός συνειδητοποίησε ότι το όνειρο/πρωτάθλημα χάθηκε –μαζί του και οι παίκτες. Έχε γειά Παναγιά λοιπόν. Εξ ου και το ξενέρωμα τού Κλάους. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η εμφάνιση-σκορποχώρι την αμέσως επόμενη αγωνιστική στον ΟΦΗ. Το πήραν απόφαση λοιπόν ότι τον Μάη θα (πρέπει να) ξαναπαίξουν σοβαρή μπάλα. Όλο το στόρυ είναι μέχρι το ματς με τον Χάβο...
- Στην Ξάνθη, ο Τρελός κατέβασε την ομάδα με νοοτροπία Πρωταθλητή. Καλά έκανε. Προερχόμασταν από άνετες νίκες & επιβλητικό διπλό στο τηγάνι. Δεν του βγήκε. Δεν τρέχει τίποτα.. ήμασταν ακόμα στο +4. Φάνηκαν όμως ξεκάθαρα οι αδυναμίες τού ρόστερ... Και κυρίως αυτές του γρήγορου στόπερ & του δεξιού εξτρέμ.
- Το διπλό στον Κομποτιακό, και ο τρόπος που ήρθε, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα ακόμα πίστευε στο όνειρο. Ωραία ήταν να κάνεις πρωτοχρονιά πρωτοπόρος –πόσο μακρυνό ακούγεται πλέον...
- Τώρα, το τί έγινε με τις μεταγραφές, γιατί δεν απομακρύνθηκαν οι ΣπυροΤζαβέλλες, γιατί δεν υλοποιήθηκε η επιθυμία τού προπονητή για άμεση ανανέωση των Κατσικά & Τζανδάρη (στόπερ & χαφ) ενώ λεφτά υπήρχαν, γιατί αναγκάστηκε να πει δημόσια ότι ο Μάρτενς (εξτρέμ) δεν θα ξαναβάλει τη φανέλα, γιατί έγιναν 2 και όχι 3 μεταγραφές (όπως «έταξε» ο Ζησάο στους οργανωμένους) και μάλιστα με χαρακτηριστική αργοπορία και μάλιστα όχι εξτρέμ, θα μας το φανερώσει(?) κάποτε ο ΤΔ της καρδιάς μας.
Μέχρι τότε θα φταίει ο Τρελός που με 12-13 παίκτες έκανε πρωταθλητισμό για ένα γύρο και όλοι εμείς θα αναρωτιώμαστε μέχρι πού θα μπορούσε να μας πάει, σε λίγδα & γιουρόπα, αν είχε 18 παίκτες...
Τέλος, για να έρθουμε και στο σήμερα, το μεγάλο γέλιο θα πέσει όταν ο ΓΧ αναγκαστεί -λόγω ρόστερ- να επαναφέρει το 4-3-3. Ήδη βλέπουμε ότι ο Κλάους τραβιέται στο κέντρο για να ακουμπήσει μπάλα. Ήδη φαίνεται ότι το δίδιμο Τζιόλη-Νομπόα δεν τραβάει.
Επίσης, έτσι για το ονόρε, αν αυτές τις αλλαγές τις έκανε ο Τρελός, οι γνωστοί άγνωστοι αρδ θα μιλάγανε για αναίτιο καταλογισμό ευθυνών σε Παπατζον & Γκολάσα... Για τα δε 4 σεντερφόρια θα γινόταν η σφαγή τού Δράμαλη...
** Μπήκα στο σάιτ της παε για να διαβάσω την οπτική της για το ματς στην Κομοτηνή. Πάντα το κάνω για να πάρω κλίμα. ΤΡΑΓΙΚΟΣ τόσο ο τίτλος που αφήνει υπονοούμενα για τον Τρελό όσο και η αοριστολογία «οι λόγοι είναι αρκετοί». Βαριόταν να τους αναφέρουν?
Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι το «πρόβλημα» έφυγε. Ότι με τον Τέλη, τρεις μέρες πριν, που είναι ίδιας δυναμικότητας με τον Πάνθραξ, η ομάδα κέρδισε. Κι αν σταθούν στην απουσία των Κόστα & Ρατς, γιατί τέτοιοι είναι, ας τους ενημερώσει κάποιος ότι καί στη Ξάνθη καί στα Γιάννενα ίδιου τύπου απουσίες είχαμε...** Προς ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ:
- ΠΑΟΚ ΕΣΥ γ@μώ την επο & την εθνική
-
******** γ@μιόλα ο ΠΑΟΚ πάνω απ’όλα
- Βουντού βουντού & μια καρφίτσα μαύρη, η ΛΕΥΤΕΡΙΑ είναι κοντά, πουτ@νας γιέ (...)
Quiz: Το Μαράκι συνόδευσε τον ιό στο χαβουζογραφείο ή ο ιός το Μαράκι?