Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Iτάνζ
4
9%
Σκόνδρας
1
2%
Παπαγιαννόπουλος
4
9%
Τζαβέλλας
19
40%
Κωνσταντινίδης
10
21%
Βιτόρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
1
2%
Γκολάσα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Περέιρα
1
2%
Μακ
1
2%
Κουλούρης
1
2%
Νομπόα
1
2%
Παπαδόπουλος
2
4%
Αθανασιάδης
2
4%

Σύνολο ψήφων: 47

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από danirifle »

ο ΠΑΟΚ του σαββίδη, νοσεί σε όλα τα επίπεδα
αυτό είναι φταίξιμο του ίδιου
αυτό το δεδομένο έχει πολλές εξηγήσεις... ο καθένας έχει τη δική του
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Ο Μπάγεβιτς φεύγοντας από τον Π.Α.Ο.Κ. άφησε μια κανονική-δουλεμένη ομάδα στον ΑΑ

Ο Σάντος το ίδιο και μάλιστα μια ποιο ποιοτική-αρενική ομάδα.

Ο ΑΑ τις 4 φορές που ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να με πει κάποιος τι στον π??τσο μου άφησε?
Άβαταρ μέλους
VictorAK47

Δημοσίευση από VictorAK47 »

Εικόνα

Ο μόνος που μπορεί να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη στην ομάδα που μέχρι 3/12/2014 ήταν χάρμα οφθαλμών και από κει και έπειτα κατήντησε περιφερόμενος θίασος.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

ariskatiforos έγραψε:δε φταιει ο ιβαν οταν υπαρχει τετοια συστοιχια πυροβολικου, οργανωμενων συμφεροντων συμφεροντων και βλακειας/.
συγνωμη αγαπητοι συμΠΑΟΚΤσηδες αλλα πρεπει να καταλαβετε οτι πρεπει να ειστε αντικειμενικοι!
οχι για να υπερασπιζουμε τη αποψη μας να βαζουμε το συμφερον του ΠΑΟΚ στην ακρη
ειναι γελοιο να ριχνουμε τα παντα στον αα!
τελικα εσεις εχετε το κολλημα.
σας παρακαλω φιλικα σταματηστε το και δειτε καταματα την πραγματικοτητα
η οποια ειναι οτι τοσα χρονια μερικοι μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες
πειτε μου αν αξιζει ο κλαους 700000
πειτε μου αν το ροστερ του ΠΑΟΚ ειναι πραγματικα καλο
σας παρακαλω ας ξεκολλησουμε απο τις εμμονες εμεις μονο μπορουμε μεσω της ορθης κρισης κατευθυνομενης στους πραγματικα υπαιτιους να βοηθησουμε τον ΠΑΟΚ μας

κατηφορε εχει καλο ροστερ η ομαδα.δεν εχει παικταραδες(εκτος απο Νομποα και Μακ για μενα) αλλα εχει καλα εργαλεια.Xρειαζεται 2 παικταραδες να κανει καλη μεσοεπιθετικη τριαδα και νομιζω θα μαστε κομπλε οσον αφορα τους βασικους γιατι στον παγκο χρειαζονται αρκετες αντικαταστασεις.Την γνωμη μου για τον Κλαους την εχω πει σημερα εχει και το ελαφρυντικο οτι εφαγε ξυλο απ τα ταγαρια της αμυνας του Πανθρα και ο κοραξ δεν σφυριζε με τπτ.Αν δεν παρει τουλαχιστον δυο παικταραδες το καλοκαιρι τι να πω πια.Ας φερει τον Σαντος.Μπορει μπαλα να μην δουμε τουλαχιστον τετοιες ξεφτιλες δεν θα χει το μενου.Ασε που για να φτιαξεις ομαδα που παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο χρειαζεται υπομονη που εμεις δεν εχουμε..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε παιδια βασικα πραγματα ειναι, οχι καμια πυρηνικη φυσική ουτε ανωτερες σκοτεινες δυναμεις...
Καταλαβαινει κανεις οτι η φυσικη κατασταση και η ταχυδυναμη ειναι το 85% μιας ομαδας, ποσο μαλλον δε μιας ομαδας μέτριας οπως η δικια μας, με ανισο ροστερ και κακη ψυχολογια...
Κανεις δεν ειπε πως οι παικτες ειναι γκαλακτικος, κανεις δεν είπε πως ηρθε ο μουρινιο...

Το ροστερ μας ειναι το πολυ, επιπεδου αστερα και παναιτωλικου..
Ο διαχειριστης για λιγους μηνες ειναι επιπεδου χαβου..

Αλλα δεν ειναι δυνατον σε καμμενη γη να φυτρωσουνε τριανταφυλλα, και ειδικα σε 5 μερες οπως κάποιοι αμπαλοι λένε εχοντας βέβαια αλλα πραγματα στο μυαλλο τους...
Ουτε σε 40 μερες δεν αλλάζει αυτό..
Αντε ν γινει κάποιο ειδικο πρόγραμμα τωρα στη διακοπη, αλλα το τρενο εχει χαθει προ πολλού..
Η καμμενη γη πρεπει να ηρεμησει και το καλοκαιρι με καλο οργωμα απο καλους μαστορους (προπονητικο επιτελειο) και καλες επιλογες σπορων (απο τδ), να αρχιζει ν φυτρώνει..

Υ.Γ. Ποιον φουστη ΚΑΝΟΝΙΚΟ νοήμων προπονητη περιμενατε να ερθει στο τσιρκο που αφεθηκε, απορω?

Αλλαγη προπονητή μεσουσης της χρονιάς κανεις οταν βλεπεις οτι δεν υπαρχει καμια σωτηρια με τα υπαρχοντα, οτι μονο χειροτερα μπορεις να πας, και απλα ελπιζεις σενα ηλεκτροσοκ και θαυμα με μια ενδεχομενη ενεση ψυχολογιας και λιγο καλυτερη διαχειριση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 21 Μαρ 2015, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

για μενα δεν εχει καλο ροστερ..
ροστερ δεν ειναι μονο τα ονοματα αλλα και η χημεια (πχ αστερας βαζελος φτηνο αλλα με χημεια)
τι να το κανω αν εχω τα ακριβα ονομαστα ρουχα τα οποια ομως δεν συνδυαζονται μεταξυ τους
ασε που οπως ειπα αυτα που θεωρουμε καλα και ακριβα ρουχα ειναι φυκια που αγορασαμε για μεταξωτες κορδελες και δεν αναφερομαι στον νομποα
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

keep_paokizein έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει κανένα νόημα κι αν βοηθάει σε κάτι την ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά μετά από σιωπή ετών, τώρα νομίζω ότι, απενοχοποιημένα πλέον, μπορώ να συμπληρώσω, στα όσα ο paokovios ανέφερε σε προηγούμενο post του ταξιδεύοντας όμως μακριά στο χρόνο, ότι ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα των 20.000 διαρκείας, των ενωμένων οπαδών, του οράματος, των επιτυχιών (έστω κι αν δεν συνοδεύτηκαν από τίτλους), η ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ομάδα με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό (έστω κι αν κάποιοι διαφωνούσαν μ αυτόν), ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, ομάδα με οργάνωση και καλή λειτουργία σε όλους τους τομείς. Μια πραγματικά μεγάλη επαγγελματική ομάδα!
Ο καθενας μπορει να βαλει τις δικες του εικονες τα δικα του βιωματα,απο την ομαδα του Σαντος κραταω 2 στιγμες,Την προσευχη του Garcia στη μητερα του και ολο το γηπεδο ορθιο να χειροκροτει.
Και φυσικα το μεγαλο επος της Κωσταντινουπολης με τον Ζλαταν να υψωνει τον δικεφαλο αετο ΜΕΣΑ στην Πολη
Οπως και να εχει ολα αυτα αρχιζουν να μοιαζουν πλεον πολυ μακρινα και το κουραγιο τελειωνει.
Δεν ξερω ποια τι μπορει να αλλαξει για να ξαναδουμε τον ΠΑΟΚ που αγαπαμε.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αυτο που ζούμε φέτος ειναι προϊόν μιας τριετίας γεμάτη λάθη. Το ενα μετα το αλλο το ενα χειρότερο απο το αλλο. Ο Δωνης ο Αγγελος και καμια 20αρια παλτά που έχουν περάσει απο την ομαδα ειναι μερικά απο αυτά τα λάθη. Ο Σαββιδης για κάποιο περίεργο λόγο δεν εχει καταλάβει οτι αυτούς που πρεπει να διώξει πρώτα δεν ειναι τα λάθη ειναι αυτούς που εδώ και τρια χρονια τα επαναλαμβάνουν. Που θα παει κάποια στιγμή θα το καταλάβει. Άλλωστε πλέον ειναι τόσο εμφανή τα αποτελέσματα που πρεπει να ειναι ηλίθιος κάποιος για να μη καταλαβαίνει το κυριότερο προβλημα ειναι μια ΠΑΕ που λειτουργεί άκρως ερασιτεχνικά . Το να κάνουμε αγωνιστική ανάλυση ειναι εντελώς ανούσιο. Ο τελευταίος που δούλεψε σοβαρά την ομαδα ήταν ο Μπόλονι εκεί τελειώνουν ολα. Όπως ειπα το να πάρουμε τη πρώτη θέση στα πλέι οφ ειναι στα όρια του θαύματος. Η χρονια με τις επιλογές του καλοκαιριού ειδικά στο θέμα προπονητη ήταν καταδικασμένη. Το μονο που μπορούν να κάνουν Ιβαν και Τζακ ειναι να ξεκινήσουν απο τώρα τη προσπάθεια στελέχωσης της ΠΑΕ και του τεχνικού τιμ ώστε να ειμαστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμοι για την επόμενη...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να παρουμε παικτες και προπονητή που σιχενονται την ηττα .Παικτες με @@ και κάτι Κλάους και τζαβελλες να τους πουλήσει σε καμμιά Ευρώπη να ηρεμήσουν αυτοί και εμείς αν ήμουν ιβαν θα τελείωνα άμεσα το θέμα τδ και θα έκλεινα Κανονικό προπονητή με 2,5 χρονια συμβόλαιο να τρέξει άμεσα την ομαδα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μεχρι το γαυρο γιατι βγαζαν φωτιες.
εγω πραγματικα δε βρισκω εξηγηση λογικη.
δεν υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

barlow4 έγραψε:μεχρι το γαυρο γιατι βγαζαν φωτιες.
δεν υπαρχει.
Αυτο το ξερουν μονο οι παικτες και ο Αγγελος
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

barlow4 έγραψε:μεχρι το γαυρο γιατι βγαζαν φωτιες.
δεν υπαρχει.
Δεν νομιζω οτι η απαντηση περιοριζεται στο οτι ...Κλαταρε η ομαδα
Αυτο δεν ειναι κλαταρισμα ειναι πτωση απο 40000 ποδια χωρις αλεξιπτωτο.
παοκαρα23

γι αυτο μιλαω για αντικαταστασεις..το ροστερ μας μονο ορθολογικο δεν ειναι.οτι εχουμε αγορασει πολλες φορες φυκια για μεταξωτες κορδελες ειναι δεδομενο.το ποιος οφειλεται γι αυτο ας αναρωτηθουν αλλοι γιατι δεν εχω ορεξη να ακουσω και σημερα καμια εξυπναδα.παρ ολα αυτα πιστευω οτι εχουμε εναν κορμο γυρω στους 12 παικτες παικτες που μπορουν μαζι με 2 παικταρες να φτιαξουν την ενδεκαδα μας.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εντωμεταξύ από τα 3 γκολ που τρώμε, τα 2 πάλι είναι χτυπητά προσωπικά λάθη
λάθη ερασιτεχνικού επιπέδου και αυτό του παπατζον και το πέναλτι του μυταρά
παοκαρα23

ace79grpaok έγραψε:Εγώ το μόνο που θέλω είναι να παρουμε παικτες και προπονητή που σιχενονται την ηττα .Παικτες με @@ και κάτι Κλάους και τζαβελλες να τους πουλήσει σε καμμιά Ευρώπη να ηρεμήσουν αυτοί και εμείς αν ήμουν ιβαν θα τελείωνα άμεσα το θέμα τδ και θα έκλεινα Κανονικό προπονητή με 2,5 χρονια συμβόλαιο να τρέξει άμεσα την ομαδα
++++++++++++αν και καταδοτης συμφωνω απολυτα :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος παοκαρα23 την Σάβ 21 Μαρ 2015, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”