Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αυτό που έγραψε ο paokovios πρέπει να το διαβάσουν όλοι!!! Ξανά βάλτο αδερφέ!!!
Το κουράγιο τελειώνει
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Το κουράγιο τελειώνει
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Φίλε μου, όπως φαντάζομαι θα ξέρεις, οι αυτοματισμοί σε όλα τα αθλήματα νικανε την κούραση και κερδίσουν κόπο και ενέργεια.MANIAKOS έγραψε:Καλά και περςι δεν καναν τακτική .. Καθε χρονο συγκεντρώνουμε ταβαιτιαβτουωκακου σ ενα πρόσωπο
Η ομαδα ειναι άρρωστη απο παν έως ΚΑΤ
Το Ότι και πέρσι και φέτος η ομάδα καταρρέει και δεν έχει δουλέψει Όταν πρέπει δεν είναι τυχαίο.
Αν ξέρεις το σωστό χωρίς να σκεφτείς και να καταναλώσεις ενέργεια έχεις διάρκεια.
Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μας κι εσείς το κάνατε το πείραμα σας.Λευτεριά στον ΠΑΟΚ.mvp ο κόσμος που σας ανέχεται ακόμα.
- ΑποστόληςΑ
Προσπαθώ να κατανοήσω γιατί η ομάδα συμπεριφέρεται έτσι. Σαν ομάδα Γ΄ Εθνικής. Προσπαθώ μάλιστα να καταλάβω πώς είναι δυνατόν όταν μειώνεις σε 2-1 και ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι, να γίνεσαι χειρότερος.
Τραγικός ο ΠΑΟΚ για πολλοστή φορά φέτος. Ισάξιός του και ο ΓΧ.
Α ρε μπουφε. Εισαι μεγαλος coach. Φανταζομαι τωρα τελειωνεις και την γυμναστικη ακαδημια αν εισαι μικρος η μπορει αυτο να ειναι το ονειρο σου. Εκτος αν εισαι ηδη μεγαλος και καταξιωμενος προπονητης εστω και σε ερασιτεχνικο επιπεδο. ΡΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΟ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΑΙ. Δες την εθνικη νεων που ειχε καποτε ο γιωτας αυτος που κανει τον προπονητη και μου λες μετα για αυτοματισμους. Αντε γιατι μερικοι παιξατε ενα μαμημενο μανατζερ και γινατι\ε μαγκες της προπονητικηςbuffos έγραψε:Φίλε μου, όπως φαντάζομαι θα ξέρεις, οι αυτοματισμοί σε όλα τα αθλήματα νικήσαμε την κούραση και κερδίσουν κόπο και ενέργεια.MANIAKOS έγραψε:Καλά και περςι δεν καναν τακτική .. Καθε χρονο συγκεντρώνουμε ταβαιτιαβτουωκακου σ ενα πρόσωπο
Το Ότι και πέρσι και φέτος η ομάδα καταρρέει και δεν έχει δουλέψει Όταν πρέπει δεν είναι τυχαίο.
Αν ξέρεις το σωστό χωρίς να σκεφτείς και να καταναλώσεις ενέργεια έχεις διάρκεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki1985 την Σάβ 21 Μαρ 2015, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Τι ειναι το ταβαιτιβτουωκακου;buffos έγραψε:Φίλε μου, όπως φαντάζομαι θα ξέρεις, οι αυτοματισμοί σε όλα τα αθλήματα νικανε την κούραση και κερδίσουν κόπο και ενέργεια.MANIAKOS έγραψε:Καλά και περςι δεν καναν τακτική .. Καθε χρονο συγκεντρώνουμε ταβαιτιαβτουωκακου σ ενα πρόσωπο
Αν ξέρεις το σωστό χωρίς να σκεφτείς
και να καταναλώσεις ενέργεια έχεις διάρκεια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris1960 την Σάβ 21 Μαρ 2015, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γ.Χ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΟΚ !!!! ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΡΛΟΠΜΠΟΥΚΙ!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!
ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΙΒΑΝ!!!!
ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΙΒΑΝ!!!!
Ομάδα κωλοχανείο σε όλα τα επίπεδα
Το βαρέλι δεν φαίνεται να έχει πάτο, κάθε πέρσι και καλύτερα
Πούλο όλοι οι λιπόψυχοι και οι προδότες που μικραίνουν τον Π.Α.Ο.Κ. μας
Το βαρέλι δεν φαίνεται να έχει πάτο, κάθε πέρσι και καλύτερα
Πούλο όλοι οι λιπόψυχοι και οι προδότες που μικραίνουν τον Π.Α.Ο.Κ. μας
Τετοιο ξενερωμα χρονια εχω να δω. Πληρης απαξιωση
- potamda
- Bet Guru 2023
Νομίζω Αποστόλη η ομάδα συμπεριφέρεται έτσι, γιατί εδώ και 3-4 χρόνια μικραίνει σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς. Έχουν γκρεμιστεί τα πάντα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Προσπαθώ να κατανοήσω γιατί η ομάδα συμπεριφέρεται έτσι. Σαν ομάδα Γ΄ Εθνικής. Προσπαθώ μάλιστα να καταλάβω πώς είναι δυνατόν όταν μειώνεις σε 2-1 και ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι, να γίνεσαι χειρότερος.
- paokovios1974
Για μια φορα μονο ας αφησουμε τις προσωπικες μας συμπαθειες και αντιπαθειες στην ακρη.
Φταει ο αγγελος ναι,σε μεγαλο ποσοστο.
Αλλα δεν φταει μονο αυτος.
Φταιει και ο βρυζας φυσικα,σε εξισου μεγαλο ποσοστο.
Αλλα δεν φταιει μονο αυτος.
Περυσι εφταιγε ο Στεφενς
Προπερσι εφταιγε ο Δωνης
Παραπροπερρσι εφταιγε ο μπολονι.
Ειναι φανερο πλεον οτι το οικοδομημα ΠΑΟΚ ειναι σαθρο γιατι καποιος το ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να ειναι σαθρο.
Για να το πω διπλωματικα καποιος δεν βλεπει οτι ειναι σαθρο.
Φταει ο αγγελος ναι,σε μεγαλο ποσοστο.
Αλλα δεν φταει μονο αυτος.
Φταιει και ο βρυζας φυσικα,σε εξισου μεγαλο ποσοστο.
Αλλα δεν φταιει μονο αυτος.
Περυσι εφταιγε ο Στεφενς
Προπερσι εφταιγε ο Δωνης
Παραπροπερρσι εφταιγε ο μπολονι.
Ειναι φανερο πλεον οτι το οικοδομημα ΠΑΟΚ ειναι σαθρο γιατι καποιος το ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να ειναι σαθρο.
Για να το πω διπλωματικα καποιος δεν βλεπει οτι ειναι σαθρο.