Κοπροι
Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 21/3-19:30,NS1 & NS1HD
Re: Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 21/3-19:30,NS1 & NS1HD
ακομα βλεπετε αυτον τον θιασο? δεν σεβεται κανεις τους φιλαθλους του ΠΑΟΚ ουτε η δοιηκηση ουτε οι παικτες ουτε οι προπονητες ουτε οι διαιτητες...
αποχη απτο γηπεδο και ακομα απο τηλεοπτικες προβολες για να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε αβουλα ζωα....αλλιως οταν σου παρουσιαζουν θιασους στο γηπεδο και εσυ πας και τους βλεπεις και τους χειροκροτας,αυτοι τριβουν τα χερια τους
αποχη απτο γηπεδο και ακομα απο τηλεοπτικες προβολες για να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε αβουλα ζωα....αλλιως οταν σου παρουσιαζουν θιασους στο γηπεδο και εσυ πας και τους βλεπεις και τους χειροκροτας,αυτοι τριβουν τα χερια τους
- ace79grpaok
παοκι επειδη εγω κρινω με αυτα που βλεπω ,γχ ελεος ρε φιλε,τι 4-4-2 μας εχουν *αμησει ολα τα χωρια ρε συ γχ ,εχω βαρεθει να παιζω την τουριστρια γκομενα που παει ανυποψιαστη στο βλαχοχωρι και την βαζουν κατω οι νταβραντισμενοι καραβλαχοι οπως στις τσοντες.ΕΛΕΟΣΣΣΣ οχι αλλο εμεις οι βλαχοι οπως λαχει .
ΝΟμποα φερε προταση να γλυτωσεις
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!...nothu έγραψε:Απαράδεκτοι. Αστούς κάνα δίμηνο απλήρωτους ολους να δουμε τι θα κάνουν μετα...
-
ron-swanson
4 φορ ρε Έλληνα Μουρινιο;
Αυτο άφησε ο Αγγελαρας στον ΠΑΟΚ. Σπουδαίο έργο.
Εχθρός του ΠΑΟΚ να ήταν τέτοιο κακό δεν θα έκανε.
Αυτο άφησε ο Αγγελαρας στον ΠΑΟΚ. Σπουδαίο έργο.
Εχθρός του ΠΑΟΚ να ήταν τέτοιο κακό δεν θα έκανε.
Ρε φιλε τρελα πουλας? Δεν καταλαβαινει οτι τρολαρω? Δλδ ελεοςace79grpaok έγραψε:παοκι επειδη εγω κρινω με αυτα που βλεπω ,γχ ελεος ρε φιλε,τι 4-4-2 μας εχουν *αμησει ολα τα χωρια ρε συ γχ ,εχω βαρεθει να παιζω την τουριστρια γκομενα που παει ανυποψιαστη στο βλαχοχωρι και την βαζουν κατω οι νταβραντισμενοι καραβλαχοι οπως στις τσοντες.ΕΛΕΟΣΣΣΣ οχι αλλο εμεις οι βλαχοι οπως λαχει .
Αυτό το καρναβάλι κρατάει πολύ φέτος....Του χρόνου να κατέβουν στο καρναβάλι της Πάτρας...με άρμα...
Ντροπή, πόνεσε η ψυχή μας.....
Ντροπή, πόνεσε η ψυχή μας.....
- ace79grpaok
δεν καταλαβαινεις οτι σε δινω δικιο?αντε ολο αρπαζεσαιpaoki1985 έγραψε:Ρε φιλε τρελα πουλας? Δεν καταλαβαινει οτι τρολαρω? Δλδ ελεοςace79grpaok έγραψε:παοκι επειδη εγω κρινω με αυτα που βλεπω ,γχ ελεος ρε φιλε,τι 4-4-2 μας εχουν *αμησει ολα τα χωρια ρε συ γχ ,εχω βαρεθει να παιζω την τουριστρια γκομενα που παει ανυποψιαστη στο βλαχοχωρι και την βαζουν κατω οι νταβραντισμενοι καραβλαχοι οπως στις τσοντες.ΕΛΕΟΣΣΣΣ οχι αλλο εμεις οι βλαχοι οπως λαχει .
-
panpangr77
Μόνο αν πληρωθουν τα χρέη θα ειμαστε καλα τον Μάη αλλιως ψαξτε να βρείτε την χειροτερη μας χρονιά . Ξεπληρωνει και ξεπλένει την ομαδα διωχνοντας οτι υπαρχει απο την εποχη του 2000 .
- paokovios1974
Για το 3μπαλο το σημερινο φταιει ο Αγγελος?buffos έγραψε:Αυτή η ομάδα απλά δεν υπάρχει. Γι'αυτό και έλεγα ότι πρέπει να μείνει Ο ΑΑ. Αυτός την έκανε αυτός να τα λουστεί....
Σε παρακαλω.
Μηπως φταιει ο Σαλπιγγιδης?
Μηπως φταιει ο στεφενς?Ο Τσιστιακοφ μηπως?
Δεν λεγαμε οτι και καδρονι να κατσει στον παγκο θα παιζουμε καλυτερα επειδη θα κανει ορθολογικες επιλογες θα βαζει τον κλαους στο κουτι,και τους παικτες στην θεση τους?
Η ομαδα ειναι ΑΡΩΣΤΗ ΑΡΩΣΤΗ ΑΡΩΣΤΗ
Και ευθυνη εχουν ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ
Ακομα και τα καρεκλακια
Την μεγαλυτερη βεβαια την εχει ο μεγαλομετοχος.
Θέλω να ακούσω δηλώσεις του στυλ..
Τα παιδιά προσπάθησαν
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Τα παιδιά προσπάθησαν
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
- paokovios1974
Και οχι μονοMANIAKOS έγραψε:Κλαους σημερα τουριστας
ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΖΩΟ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΚΑ ΑΥΡΙΟ.
Ξεφτιλα.
Ξεφτιλα.