Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από guardian4 »

ωραιος γκεο, αν και δεν ηταν οφτοπικ ;) ;) ;) ;) ;);););)
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ακου ρε περιεργε

καθε βιντεο φωτομονταζ αφφισα ανακοινωση τρικακια που προωθει μια συγκεκριμενη θεση για τον δσ και παιρνει δημοσιοτητα ελεγχεται ο μονος τροπος για να κερδισει τον ελεγχο ειναι να μεταδωθει απο σατιρικες εκπομπες ραδιο αρβυλα λαζοπουλο οπου δεν θα τολμησει η παε και οι τζιχαντιστες να προχωρησουν σε καταγγελια

οταν στελνεις σε αρδσαιτ αυτοματα παει στην παε και πεφτει

σε νομικο πλαισιο εισαι χαμενος οσο δειχνει αγωνες

αν δεν δειχνει αγωνες μπορει θεωριτικα να κερδισει και δικαστικα την παε και τους τζιχαντιστες
κανενας δικηγορος του δσ δεν μπορει να σου κανει τιποτα

θες να ακυρωσεις την λογοκρισια?
υπαρχουν ΜΚΟ ενωσεις αρδ εφημεριδες παρουσιαστες σατιρικων εκμπομπων που θα σταθουν στο πλευρο σου
ακομα και πολιτικοι σχηματισμοι εντος και εκτος ελλαδας

δυσκολο εως αδυνατο? συμφωνω αλλα αυτο ειναι

για το βιντεο που λες ενημερωθηκε η παε που με την σειρα τους ενημερωσε το youtube για το θεμα οχι για δικα της πνευματικα δικαιωματα ουτε καμια σημασια εχει ο τιτλος μελος της παε
θα γελουσε και η κουτση μαρια σε καποιο δικαστηριο
αλλη λογικη εξηγηση δνε υπαρχει
φυσικα υλικο που ανηκει στην παει μενει εκει αν και κατεβαινει και υλικο απο παλιους αγωνες
με 2 λογια δεν θα εχει ΠΑΟΚ το youtube σε λιγο καιρο λογω πνευματικων δικαιωματων
ως εδω ομως
[imghttps://left.gr/sites/left.gr/files/styles/large/public/sima_logokrisias_tileorasi_0.jpg?itok=BG_-zDDJ][/img]

η μοναδικη λυση ειναι να ακολουθησουμε την ανακοινωση των οπαδων τις ΜΙΛΑΝ που μιλανε για μποικοταζ στον μπερλουσκονι ( αποχη - καμια αγορα απο μπουτικ κ.α μεχρι τελους)
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Φρουρε προλαβες να διαβασεις ,πως απεκτησα αυτογραφο,
και πως εκανα χειραψια με τον Σαλπι?

γιατι καποιος(τεμον ο φιλον,θαρρω) το εσβησε.
Άβαταρ μέλους
guardian4

μολις βρηκα την λυση!
εχουμε ακρη σε πολιτκο σχηματισμο εκτος ελλαδας
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

και τι να κανουμε ρε μαρλει
οποτε βγει κατι να το στελνουμε κατευθειαν ραδιο αρβυλα
δηλαδη ελεος, πραγματικα ουτε στην χουντα

και η ΠΑΕ τι ειπε στο γιοιτιουμπ δηλαδη ? θυγεται ο δημητρης μας σβηστε το βιντεο?
αποκλειεται . λογικα για δυσφημηση στην παε ΠΑΟΚ δηλαδη στον ΠΑΟΚ, επειδη εγραφε το ονομα τους
αλλιως δεν θα τους το εγκρινανε
μονο ετσι μπορω να το κατανοησω αυτο που εγινε

πρισ?τι??? αυτογραφο?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ναι,εχω αυτογραφο του Μητσαρα.
Αν μου πει καποιος τον τροπο,
θα ψησω τα κοριτσια μου,να το ποσταρω.

Απο αυριο ομως,γιατι συναντηθηκαμε στην πορτα.

Εγω ερχομουν κι αυτες..........................εφευγαν. :twisted:
marley 4

ναι βρε μπουφε μονο σε ραδιο αρβυλα και σε καμια ακρη με κανενα συγγραφεα θα σταθει

πνευματικα δικαιωματα ειναι η εκμπομπη οχι ο τιτλος
δεν θιγεται κανενας δσ και καμια παε
πνευματικα δικαιωματα

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ
εχει στην κατοχη του αυτογραφο δσ και ειπε θα μου το κανει δωρο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

prist64 έγραψε:Ναι,εχω αυτογραφο του Μητσαρα.
Μη τα πετας ετσι αυτα .Λιποθύμησε ο Dimg4.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ξερω και το σπιτι του.

Να μαζευτουμε και να παμε να ευχηθουμε,περαστικα.

Τα γλυκα και τα λουλουδια,ειναι ευγενικη χορηγια του

φιλου μου του Dimg4 :mrgreen:

Dino,να πιταζω τη γαρη μ΄,κι εφτάει πισία για τον παιδά?
marley 4

ερχεται ο ντινος
τα λεμε σε κανενα μηνα

αμπαλε φρουρρ στειλε μειλ

παπα στειλε το αυτογραφο να κοσμησει τον μπιντε μου
Άβαταρ μέλους
guardian4

marley εχεις μειλ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

καλημέρα σας :D :D :D
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

guardian4 έγραψε: που εισαι στεφανε που μου ελεγες οτι το καναν αυτο με ολους τους ποδοσφαιριστες και καλα για δικαιωματα νοβα
Φίλε μου, ποτέ δεν έγραψα αυτό που κατάλαβες. Αυτό που σου έγραψα είναι απλό:
Για δικά μου μονταρισμένα βίντεο δέχτηκα παρατηρήσεις από το youtube για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ένα από τα βίντεο σβήστηκε χωρίς άλλη προειδοποίηση, τα υπόλοιπα τα έκρυψα.
ΔΕΝ λέω ότι δεν κυκλοφορούν εκεί έξω βίντεο που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα. Λέω ότι ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ μπορεί ο εκάστοτε θιγόμενος να χρησιμοποιήσει τη δύναμη που του δίνει ο νόμος.
Εσύ αύριο μπορείς να σηκώσεις βίντεο με τα λάθη του Μπεργκ (που τον έχω δει να σωριάζεται μόνος του φαρδύς πλατύς σε φάση που είναι φάτσα με το τέρμα, το ξέρει αυτό κανείς ΠΑΟΚτσής, ΜΠΑΑΑΑΑ, «παιχταράς ο Μπεργκ, δες τον κοντό τί αστεία λάθη που κάνει»). Εγώ όμως πλέον ΔΕΝ μπορώ να το κάνω, διότι ο λογαριασμός μου παρακολουθείται και θα φάω διαγραφή, καπίς;
guardian4 έγραψε:σαν δεν ντρεπεσετε εχουμε ξεφτυλιστει απο το +5 και στο παρολιγο +7 καναμε 10 ηττες σερι με τον Αγγελο να θελει κοντο εξτρεμ
Όταν φτάσαμε στο +5, δεν είχαμε κοντό εξτρέμ; ;)
guardian4 έγραψε: τριτη συνεχομενη χρονια σκ@τα
Τρίτη; Τί τρίτη;
Τριακοστή να λες.
guardian4 έγραψε:Υ.Γ.4 παμε στην καθαρα αγωνηστικη κριτικη
οποτε βγαζει σεντρα σηκώνονται τα τουρκικα φ-16 για αναχαιτηση
Τώρα είσαι ωραίος!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Μπόλονι: «Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ» (και εγω θελω να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ! :D )

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Λάζλο Μπόλονι, του οποίου το συμβόλαιο στην Αλ-Κορ του Κατάρ λήγει στο τέλος της σεζόν.
Ο Ρουμάνος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην εφημερίδα ArenaPress και τόνισε πως θα επέστρεφε στον Δικέφαλο για να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία του, τρία σχεδόν χρόνια μετά την αποχώρησή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπόλονι στην ArenaPress:

-Κύριε Μπόλονι, καλησπέρα. Θα θέλαμε να μας μιλήστε για τα μελλοντικά σχέδιά σας.

«Αυτή την στιγμή είμαι στην Αλ Κορ στο Κατάρ. Η σεζόν και το συμβόλαιό μου τελειώνει τον Μάιο. Από κει και πέρα ως επαγγελματίας είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις».

-Η επιστροφή στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ, θα σας ενδιέφερε; Είναι μία από τις επιλογές σας, εφόσον δεχόσασταν πρόταση;

«Φυσικά! Μπορεί να είναι μία από τις επιλογές μου, εφόσον, εννοείται, πως θα είμαι κι εγώ επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ναι, θέλω να επιστρέψω σ' ένα πρωτάθλημα γεμάτο πάθος και έντονα συναισθήματα, όπως είναι το ελληνικό. Είχα πολλές φιλίες στην Ελλάδα και έκανα ακόμα περισσότερες από την ώρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Εκτιμώ τον Παντελή Κωνσταντινίδη, τον Γιώργο Γεωργιάδη και τον πρόεδρο που είχαμε, τότε, τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Η δουλειά στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρή, αλλά τώρα είμαι πιο προετοιμασμένος, γνωρίζω από μέσα περισσότερα πράγματα για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γενικότερα θα ήθελα να δουλέψω ξανά στην Ελλάδα».

-Τι θυμάστε από την εποχή που δουλεύατε για τον ΠΑΟΚ;

«Είχαμε κάνει μία αξιόλογη ομάδα, πηγαίναμε καλά και στην Ευρώπη, αλλά στη μέση της σεζόν, χάσαμε τον Βιερίνια, τον Κοντρέρας και, δευτερευόντως, τον Αρίας. Υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα, η κατάσταση στα αποδυτήρια ήταν πολύ δύσκολη, γιατί οι παίκτες ήταν για πολλούς μήνες απλήρωτοι, δεν είχαν πάρει ούτε καν το μπόνους από την νίκη στην Αγγλία με την Τότεναμ. Με όλα αυτά τα προβλήματα, έκανα το καλύτερο δυνατό, αλλά ήταν ανέφικτο στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε πολλά πράγματα. Ακόμα και με το νέο αθλητικό κέντρο είχαμε πολλά προβλήματα».

-Εδώ και 2,5 χρόνια ο ΠΑΟΚ, λόγω της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη, έχει αφήσει πίσω του τα οικονομικά προβλήματα, κάνει ακριβές και μεγάλες μεταγραφές, εντούτοις, αντιμετωπίζει μία σοβαρή δυστοκία στην δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας για την επίτευξη μεγάλων στόχων. Τι μπορεί να συμβαίνει;

«Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζονται μεγάλες μεταγραφές, αλλά καλές μεταγραφές. Υπάρχει μία σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο αυτές έννοιες. Πρέπει να στοχεύεις στην ουσία και όχι στις εντυπώσεις».

-Παρακολουθείτε την πορεία του ΠΑΟΚ;

«Όσο μπορώ, γιατί βρίσκομαι μακριά, ενημερώνομαι, πιστεύω ότι με τον Γιώργο (σ.σ. Γεωργιάδη) θα πάει η ομάδα καλά στα πλέι οφ. Τα κατάφερε τις δύο προηγούμενες χρονιές να βγάλει τον ΠΑΟΚ στο Champions League, γιατί όχι και φέτος;».

-Έχετε ακόμα πολλούς υποστηρικτές εδώ, μάλιστα αρκετοί φίλαθλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν πως θα ήσασταν η κατάλληλη λύση για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

«Τους ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση. Όλα μπορούν να συμβούν και να ξαναβρεθούμε. Όλα είναι πιθανά στην ζωή. Θέλω να τους πω να συνεχίζουν να στηρίζουν με πάθος την ομάδα, σε όποια κατάσταση κι αν είναι, γιατί τους χρειάζεται».

-Όταν ήσασταν στον ΠΑΟΚ αναφερόσασταν συχνά και στα κοινωνικά προβλήματα της χώρας μας. Εξακολουθείτε να ενημερώνεστε για την κατάσταση της Ελλάδας;

«Φυσικά. Όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ με απασχολούσαν έντονα τα οικονομικά προβλήματα του ελληνικού λαού και τώρα εξακολουθώ να ανησυχώ ακόμα περισσότερο, ενημερώνομαι για την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας. Ελπίζω η δύναμη και η εξυπνάδα του ελληνικού λαού, σε συνδυασμό με την βοήθεια της Ευρώπης, να οδηγήσει σε μία αμοιβαία συμφέρουσα λύση. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερης τύχης»

-Σας λείπει η Τούμπα;

«Έζησα πολύ έντονα και δυνατά συναισθήματα με τον ΠΑΟΚ και με τους οπαδούς του. Δεν μπορώ και δεν θέλω να ξεχάσω όσα πέρασα στην Τούμπα και στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να ξαναδώ την Θύρα 4 και να ζήσω πάλι από κοντά την ατμόσφαιρα, τον ενθουσιασμό, τον δυναμισμό, τον παλμό και την ένταση αυτού του φανατικού κοινού. Πήρα μαζί μου, φεύγοντας, πολύ έντονα συναισθήματα από τον ΠΑΟΚ και από τον κόσμο του».

-Ποια είναι η ισχυρότερη ανάμνηση σας;

«Το πιο δυνατό συναίσθημα που βίωσα στον ΠΑΟΚ ήταν η επιστροφή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης από την Αγγλία μετά την νίκη επί της Τότεναμ. Το αεροδρόμιο ήταν γεμάτο από χιλιάδες κόσμου που μας περίμεναν με ανυπομονησία και μας αποθέωσαν. Χάρηκα τόσο πολύ με την χαρά τους. Ήταν μία φανταστική υποδοχή. Αξίζουν περισσότερες και μεγαλύτερες χαρές οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ».
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αντε ενας ενας να γυρνανε να καταρριπτονται οι μυθοι να γλιτωσουμε και απο τα φαντασματα του παρελθοντος μια για παντα.
σταρ αυτης της εβδομαδα ο Αγιος Μπολονι.
το παραπανω αρθρο αν το διαβασει ενας ασχετος βγαζει το συμπερασμα οτι δε χασαμε προπονητη , μαλαμα χασαμε.μονο καλα εχουμε να θυμομαστε.20 χρονια μονο επιτυχιες .
στο σημειο αυτο να τονισω και το ονομα του αρδ . Σακης Γκινας.
στο σημειο αυτο να τονισω τη χρονικη στιγμη. σημειο βρασμου του λαου.
στο σημειο αυτο να τονισω και τη λογικη της συνεντευξης. διαιρει και βασιλευε.
υγ.τελος να τονισω οτι στα ταλεντα που ανεδειξε ο εν λογω ξεχασαν να βαλουν τον κουδα τον τουρσουνιδη και το φορη γεντζή.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

prist64 έγραψε: Dino,να πιταζω τη γαρη μ΄,κι εφτάει πισία για τον παιδά?
Και για μας τεμετερον.... :D :D :D :D :D :D :D :D
Και πιροσκια...Με πατατα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”