Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Ρε συ Κωστα Περαια, δεν αποτελεσε στηριξη στον ΑΑ οταν του εδωσε δευτερη ευκαιρια (κόντρα στη λογικη και στην πορεια της φετινης χρονιας) επι τοσα ματς παροτι ξεφτιλιζομασταν?
Νομιζω υπηρξε και ανακοινωση εκεινο τον καιρο, αλλα και το μετεφερε και στους παικτες..
Επειδη σε μια τεταμενη περιοδο, με την πικρα των αγγελοσκυλων, και το νοσηρο κλιμα που προωθούν καμορες και πετρουλακηδες (π ζησαμε και τη στιγμη π τα αγγελοσκυλα επικαλουνται τα λεγομενα απο 2 γλιτσες σαν κ αυτούς ως αξια αναφορας και διερευνησης),
παθαινοντας σοκ και με τα 2χιλιαρικα στο γηπεδο,
σε μια απελπιδα προσπαθεια να σωθει καπως η χρόνια, βγαινει κ λεει ενα απλο πραγμα, στηριξη κ πιστη?
Ειναι τοσο περιεργο?
Αυτό π δε μου ηχησε καλα ειναι οι αναφορες σε χτισιμο νεας χρονιας με τους παρόντες και η διαψευση για κροιφ (που btw αν ισχυει, με 300 χιλοαρικα εκει, θελει και αυξηση)
Νομιζω υπηρξε και ανακοινωση εκεινο τον καιρο, αλλα και το μετεφερε και στους παικτες..
Επειδη σε μια τεταμενη περιοδο, με την πικρα των αγγελοσκυλων, και το νοσηρο κλιμα που προωθούν καμορες και πετρουλακηδες (π ζησαμε και τη στιγμη π τα αγγελοσκυλα επικαλουνται τα λεγομενα απο 2 γλιτσες σαν κ αυτούς ως αξια αναφορας και διερευνησης),
σε μια απελπιδα προσπαθεια να σωθει καπως η χρόνια, βγαινει κ λεει ενα απλο πραγμα, στηριξη κ πιστη?
Ειναι τοσο περιεργο?
Αυτό π δε μου ηχησε καλα ειναι οι αναφορες σε χτισιμο νεας χρονιας με τους παρόντες και η διαψευση για κροιφ (που btw αν ισχυει, με 300 χιλοαρικα εκει, θελει και αυξηση)
Οι Ινδοι ειχαν κανει πισω γιατι ( αν θυμαμαι σωστα) τους ειχαν υποσχεθει οτι θα αναλαμβαναν την υπερχρεωμενη ΣΕΚΑΠ ,χαριζοντας τους τα χρεη,δηλ.καθαρη.dimbar έγραψε:Τον πρώτο διαγωνισμό τον κέρδισε η (ΙΝΔΙΚΗ) Bommidala Enteprprises, η οποία μετά έκανε πίσω.Δεν είναι γνωστό το γιατί.potamda έγραψε:Γιατί δεν αναφέρει το άρθρο ποιος είχε κερδίσει τον διεθνή διαγωνισμό; Εκεί είναι το κρίσιμο ερώτημα!
Στον δεύτερο διαγωνισμό που κέρδισε ο Σαββίδης, ενδιαφέρον εκδηλώθηκε και από την κοινοπραξία της (Ελληνικής) ΕΛΓΕΚΑ-(Τουρκικής) SEBA .
Ισως το κρίσιμο ερώτημα να είναι γιατί έκαναν πίσω οι Ινδοί .
Επισης θυμαμαι οτι τοτε παρακαλουσαν τον Σαββιδη να αγορασει την εταιρεια για να μην πεσει στα χερια Τουρκων.
Τωρα βεβαια τα ξεχασαν....ομως μπορουν παντα να την ξανα-κρατικοποιησουν εαν δεν τους αρεσει η (οποια) επενδυση,γιατι δεν το κανουν?
Η γνωμη μου βεβαια οτι περαν ολων αυτων,κακως βαζουμε εδω και συζηταμε πραγματα για αλλες δουλιες του Σαββιδη,περαν του ΠΑΟΚ.
Θα κριθει απο το τι θα κανει στην ομαδα μας κι οχι αλλου.
Σωστά να την ξαναπάρει το κράτος και ανά αναλάβουν την διοίκηση τα λουλούδια οι συνδικαλιστοπατερες (μεγάλη αρρώστια από την εποχή του Αντρέα ακόμη ).....
Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε από την ολομέλεια της βουλής το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις, ενώ υπερψηφίστηκαν και τα 4 άρθρα του, για τα οποία η ΝΔ είχε προτείνει τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.
Τελικα η ρυθμιση ειναι ευνοικη ή οχι;;;;;καποιος που ξερει ας απαντησει.
Τελικα η ρυθμιση ειναι ευνοικη ή οχι;;;;;καποιος που ξερει ας απαντησει.
- Kostas_Peraia4
Δε θυμαμαι να ειχε βγαλει ανακοινωση για τον προηγουμενο προπονητη.Μπορει να κανω και λαθος,δεν παιρνω ορκο.Αλλα αν δεν το εκανε,ειναι παραλογο γιατι αφησε μια αιωρουμενη κατασταση που μονο κακο εκανε μεσα και εξω απο την ομαδα.Απο την αλλη δειχνεις εμπρακτη,γραπτη(τα γραπτα μενουν) στηριξη στον νεο προπονητη?Γιατι να το κανεις αυτο?Για τα χρεη τιποτα.Για μενα ειναι εντελως αστοχη και ατυχη η ανακοινωση αυτηsimba έγραψε:Ρε συ Κωστα Περαια, δεν αποτελεσε στηριξη στον ΑΑ οταν του εδωσε δευτερη ευκαιρια (κόντρα στη λογικη και στην πορεια της φετινης χρονιας) επι τοσα ματς παροτι ξεφτιλιζομασταν?
Ειναι τοσο περιεργο?
Άντε Ιβάν ξοφλα και φυγε γιατί δεν το έχεις να πούμε, να αναλάβουν τεχνοκράτες από τον ευρύτερο χώρο του ΠΑΟΚ .....ο μπαμπης Αποστολίδης ο καλύβας ο ορφανός ο Κούδας κλπ. Χωρίς χρέη παπάδες θα κάνουν
:):):)
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε από την ολομέλεια της Βουλής αργά χθες το βράδυ το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις, ενώ υπερψηφίστηκαν και τα 4 άρθρα του, για τα οποία η ΝΔ είχε προτείνει τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.
Απάντηση σε όσους εγκαλούν την κυβέρνηση για ολιγωρία έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης καταλογίζοντας παράλληλα στα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών παρελκυστική τακτική. «Ακόμη δεν μας έχουν πει τι στοιχεία θέλουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης, επισημαίνοντας πάντως ότι παρά τις «μη εύλογες αντιρρήσεις», που διατυπώνονται από κάποιους «ασκούμενους μάγους» των θεσμών, το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης θα είναι συνεχές. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αφορά και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού μπορεί με ένα ποσό της τάξεως των 10.4 εκατομμυρίων ευρώ να «μηδενίσει» το χρέος της.
PAOKplanet
Νομιζω πλεον ειναι οριστικο..!!
Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε από την ολομέλεια της Βουλής αργά χθες το βράδυ το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις, ενώ υπερψηφίστηκαν και τα 4 άρθρα του, για τα οποία η ΝΔ είχε προτείνει τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.
Απάντηση σε όσους εγκαλούν την κυβέρνηση για ολιγωρία έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης καταλογίζοντας παράλληλα στα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών παρελκυστική τακτική. «Ακόμη δεν μας έχουν πει τι στοιχεία θέλουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης, επισημαίνοντας πάντως ότι παρά τις «μη εύλογες αντιρρήσεις», που διατυπώνονται από κάποιους «ασκούμενους μάγους» των θεσμών, το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης θα είναι συνεχές. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αφορά και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού μπορεί με ένα ποσό της τάξεως των 10.4 εκατομμυρίων ευρώ να «μηδενίσει» το χρέος της.
PAOKplanet
Μπα ...eorptol έγραψε:Άντε Ιβάν ξοφλα και φυγε γιατί δεν το έχεις να πούμε, να αναλάβουν τεχνοκράτες από τον ευρύτερο χώρο του ΠΑΟΚ .....ο μπαμπης Αποστολίδης ο καλύβας ο ορφανός ο Κούδας κλπ. Χωρίς χρέη παπάδες θα κάνουν:):):)
Πιο πιθανό είναι να κάνουνε μόνο χρέη.
Ρε Πτολεμαΐδα αυτό κατάλαβες εσύ;;; Καλά τα άλλα τα πιτσιρίκια των 100 τοστα απαξιώ αλλά εσύ με ξέρεις από παλιά .. Αυτό κατάλαβες...eorptol έγραψε:Μάλλον δεν κατάλαβες ποια είναι η δεύτερη σκέψη τους, που την κρύβουν. Πλήρωσε "μ@λ@κα ρωσοπόντιε" και όταν η παε είναι καθαρή θα φροντίσουμε να σε στείλουμε, οπως όλους τους άλλους, για να κάνουμε κουμάντο εμείς που τα ξέρουμε όλα.
Μα κωστα αυτό ακριβώς θέλουν να πληρώσει το κορόιδο και να του πουν φυγε δεν σε χρειαζόμαστε .....τοσο έξυπνοι είναι μερικοί ......:):):)
Αυτό που εννοώ ότι "κατά τη γνώμη μου πάντα" αν επιτρέπετε ακόμα να την εκφράζω εδώ μέσα, ο ΙΒΑΝ δεν βλέπω να ωφελεί την ομάδα πέρα του οικονομικού γιατί από ποδόσφαιρο ντιπ. Οπότε το προσωπικό μου ενδιαφέρον περιορίζεται στο θέμα των χρεών ... δεν του είπα να φύγει και ούτε μπορώ να τον διώξω.
Και ποιοί είναι αυτόί ρε Πτολεμαϊδα οι διαφορετικοί από τους άλλους σε ποιούς ρε καρντάση αναφέρεσαι σε τρίτο πρόσωπο...
Παρακάθησα εδώ μέσα και παραγνωριστήκαμε!
Αλλά ΠΑΟΚ στυλ μαρινακιομάγαζου για πρόβατα εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Άλλο ΠΑΟΚ έμαθα και αυτή είναι η γνώμη μου και αν δεν τη σέβεστε δεν την ξαναγράφω εδώ μέσα ! ΤΕΣΠΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Παρ 20 Μαρ 2015, 23:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
ZamanFou έγραψε:ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
PAOKplanet
Αντε να δουμε και ολο με παιρνει τηλεφωνο ο ντρογκμπα
να μαζεψει βαιλτσες η να μη μαζεψει?
μια ετσι μια αλλιως,μια σαμαρα βαλει ψηφισμα μια τσιπρα ντρογκμπα χασει υπομονη
τελει επιτελους παιξει συμπαικτη με φονικο πιστολι σαλπιγγιντι
- kataramenos5
Πέστου "πονάει ντάκτυλο"...
Ελεος ρε σεις
Τον ξεσκίζουμε όταν παίζει , τα ίδια όταν δεν παίζει.
Τώρα το κάνετε να φαίνεται σα να μην είχε τι να κάνει κ είπε "Ας κάνω μια εγχειρισούλα στο δάχτυλο... να περάσει κ η ώρα"
Εχω αρπαχτεί 5 φόρες για τον Σάλπι.
Τις 2 τον υποστήριζα, τις 2 τον έβριζα κ την 5η δεν ξέρω γιατί.
Μήπως το παραμαμάμε όμως ?
Ελεος ρε σεις
Τον ξεσκίζουμε όταν παίζει , τα ίδια όταν δεν παίζει.
Τώρα το κάνετε να φαίνεται σα να μην είχε τι να κάνει κ είπε "Ας κάνω μια εγχειρισούλα στο δάχτυλο... να περάσει κ η ώρα"
Εχω αρπαχτεί 5 φόρες για τον Σάλπι.
Τις 2 τον υποστήριζα, τις 2 τον έβριζα κ την 5η δεν ξέρω γιατί.
Μήπως το παραμαμάμε όμως ?