Ζήσης Βρύζας (ΙΙ)
- Amon Tobin
Re: Ζήσης Βρύζας (ΙΙ)
τυχαια σαφως και οχι μπαρλοου.
επιτηδες εγινε. αλλα το θεμα ειναι γιατι εγινε. εμεις βγαλαμε πορισμα. επιστρεφει. η παε, εβγαλε ανακοίνωση. δεν επιστρέφει λεει. ε, εγω θα πιστεψω τον τζατζαρα, σαν σωστος ΠΑΟΚτσής αλλωστε.
επιτηδες εγινε. αλλα το θεμα ειναι γιατι εγινε. εμεις βγαλαμε πορισμα. επιστρεφει. η παε, εβγαλε ανακοίνωση. δεν επιστρέφει λεει. ε, εγω θα πιστεψω τον τζατζαρα, σαν σωστος ΠΑΟΚτσής αλλωστε.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εγω παλι λεω να πιστέψω τα ματακια μου.
Τα μεγάλα, καστανα, τσακίρικα, μπιρμπιλωτά μου ματια, που τον ειδαν να περιφερεται στην Τουμπα.
ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ
ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΛΛΑΑΑΑ,
Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΑΑΑ,
ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗΗΗΗ
Η ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΦΥΥΥΥΥΓΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ
ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑΑΑΑΑ
ΕΝΑ ΟΟΟΟΟΝΕΙΡΟ ΚΑΚΟΟΟΟ
ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΣΒΗΣΑΑΑΑΑΑ
Τα μεγάλα, καστανα, τσακίρικα, μπιρμπιλωτά μου ματια, που τον ειδαν να περιφερεται στην Τουμπα.
ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ
ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΛΛΑΑΑΑ,
Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΑΑΑ,
ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗΗΗΗ
Η ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΦΥΥΥΥΥΓΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ
ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑΑΑΑΑ
ΕΝΑ ΟΟΟΟΟΝΕΙΡΟ ΚΑΚΟΟΟΟ
ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΣΒΗΣΑΑΑΑΑΑ
δεν ακουω ραδια δε διαβαζω εφημεριδες.
ουτε υπαινιχθηκα οτι επιστρεφει ως τδ.
αυτο που λεω ειναι οτι καποια ατομα ειτε δεν θελουν ειτε δεν τους αφηνουν να μην περιστρεφονται γυρω απο την παε.
δεν ειναι τοσο δυσκολο καποιος να παραιτηθει , να γινει δεκτη η παραιτηση και να μην εχει εσωτερικη σχεση με την πρωην εργασια του.
εσενα αν η ολη αυτη φαση με τη μη αποδοχη της παραιτησης και τις βολτες σε παγκους και αποδυτηρια σου κανει σε κατι συνηθισμενο παω πασο.
και ακομα και ετσι να ειναι , γαμω το μπελα μου ειναι νωρις για να γινεται με αυτον τον τροπο.ας κανουν και κατι για τα ματια του κοσμου.επικοινωνιακα.μουσαντενια πως να το πω.να μην δινουν τροφη για σχολια.
ας πηγαινε στην παε.τοσα χρονια δουλεψε σε αυτο το γηπεδο , απολυτα φυσιολογικο ειναι.ας παει ομως στα γραφεια.η αν ειναι να πηγαινει σε αποδυτηρια αυτο γινεται και χωρις παρεα απο αρδ.
επισης θες πες το ξερολιαση,πες το βλαχονοοτροπια , ποτε δε δινω σημασια σε επικοινωνιακες ανακοινωσεις εταιριων.
διαχειριση επικοινωνιακων κρισεων λεγεται.
αφου ρε φιλε εχεις μαζεψει ολη την αρνητικη ενεργεια του κοσμου.δικαιολογημενα η αδικαιολογητα (σιγουρα σε μεγαλυτερο βαθμο απο οτι του αξιζει) τι ταλαιπωρεις και εσενα και τον κοσμο.οριστε δουλεια δεν εχουμε , ασχολουμαστε με αλλον εναν υπαλληλο που του εχουν αποδοθει χαρακτηριστικα υπερφυσικα πλεον.
δεν μπορει να μην το βλεπουν πλεον οτι η αποψη της μεγαλης πλειοψηφιας του κοσμου πλεον εχει γινει εμμονικη.τοσο γιγαντιος τεχνικος διευθυντης ειναι πια?τι διαολο.δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που συμβαινει.
ουτε υπαινιχθηκα οτι επιστρεφει ως τδ.
αυτο που λεω ειναι οτι καποια ατομα ειτε δεν θελουν ειτε δεν τους αφηνουν να μην περιστρεφονται γυρω απο την παε.
δεν ειναι τοσο δυσκολο καποιος να παραιτηθει , να γινει δεκτη η παραιτηση και να μην εχει εσωτερικη σχεση με την πρωην εργασια του.
εσενα αν η ολη αυτη φαση με τη μη αποδοχη της παραιτησης και τις βολτες σε παγκους και αποδυτηρια σου κανει σε κατι συνηθισμενο παω πασο.
και ακομα και ετσι να ειναι , γαμω το μπελα μου ειναι νωρις για να γινεται με αυτον τον τροπο.ας κανουν και κατι για τα ματια του κοσμου.επικοινωνιακα.μουσαντενια πως να το πω.να μην δινουν τροφη για σχολια.
ας πηγαινε στην παε.τοσα χρονια δουλεψε σε αυτο το γηπεδο , απολυτα φυσιολογικο ειναι.ας παει ομως στα γραφεια.η αν ειναι να πηγαινει σε αποδυτηρια αυτο γινεται και χωρις παρεα απο αρδ.
επισης θες πες το ξερολιαση,πες το βλαχονοοτροπια , ποτε δε δινω σημασια σε επικοινωνιακες ανακοινωσεις εταιριων.
διαχειριση επικοινωνιακων κρισεων λεγεται.
αφου ρε φιλε εχεις μαζεψει ολη την αρνητικη ενεργεια του κοσμου.δικαιολογημενα η αδικαιολογητα (σιγουρα σε μεγαλυτερο βαθμο απο οτι του αξιζει) τι ταλαιπωρεις και εσενα και τον κοσμο.οριστε δουλεια δεν εχουμε , ασχολουμαστε με αλλον εναν υπαλληλο που του εχουν αποδοθει χαρακτηριστικα υπερφυσικα πλεον.
δεν μπορει να μην το βλεπουν πλεον οτι η αποψη της μεγαλης πλειοψηφιας του κοσμου πλεον εχει γινει εμμονικη.τοσο γιγαντιος τεχνικος διευθυντης ειναι πια?τι διαολο.δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που συμβαινει.
ελευθερος ανθρωπος ειναι εχει δικαιωμα να παει οπου θελει αρκει να μην καταργει την ελευθερια αλλων.georgedoulk2008 έγραψε:Εγω παλι λεω να πιστέψω τα ματακια μου.
επισης, αλλο να περιφερεται, αλλο να εργαζεται και αλλο το να ηρθε πχ για να αποχαιρετησει.
και επειδη μαλλον παραξηγησες αυτο που ειπα, ξανατονιζω: απο τη στιγμη που η παε εβγαλε ανακοινωση για το θεμα, ΔΕΝ θα πιστεψω τον καθε τυχαρπαστο αρδ αλλα την παε. εκτος αν κανω καποιο λαθος οποτε διορθωσε με.
και ναι, ο μπαρλοου παραπανω και μπορει (και εχει) δικαιο. αλλα απαξ και υπαρχει ανακοινωση το μονο που θεωρω συνετο να κανω ειναι υπομονη για να δω πως θα ξετυλιχτει το κουβαρι της ιστοριας.
το μονο λαθος που κανεις ειναι πως θεωρεις οποιδηποτε αλλη οπτικη απο αυτην της παε ως αποψη αρδ.
ε λοιπον εγω σου λεω οτι για τον ΠΑΟΚ μπαινω μονο εδω και ο τζατζαρας δεν ξερω καν σε ποιο ραδιοφωνο ειναι.δεν ξερω καν ποια ραδιοφωνα υπαρχουν πια.τους βαριεμαι αφορητα και τους θεωρω τους περισσοτερους τουλαχιστον καθυστερημενους.νοιωθω οτι θα υποτιμησω τον εαυτο μου αν τους βαλω να τους ακουσω.καλυτερα να κανω φουσκες με τη μυξα μου παρα να τους ακουσω.πιο λιγες ενοχες για το χαμενο χρονο θα νοιωσω.
ε λοιπον εγω σου λεω οτι για τον ΠΑΟΚ μπαινω μονο εδω και ο τζατζαρας δεν ξερω καν σε ποιο ραδιοφωνο ειναι.δεν ξερω καν ποια ραδιοφωνα υπαρχουν πια.τους βαριεμαι αφορητα και τους θεωρω τους περισσοτερους τουλαχιστον καθυστερημενους.νοιωθω οτι θα υποτιμησω τον εαυτο μου αν τους βαλω να τους ακουσω.καλυτερα να κανω φουσκες με τη μυξα μου παρα να τους ακουσω.πιο λιγες ενοχες για το χαμενο χρονο θα νοιωσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 19 Μαρ 2015, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εδω κανεις λαθος κεν.
η μεν παε ειπε οτι "οκ ρε μαγκες επισκεψη εκανε αλλα εχει πει οτι δεν θα ασχοληθει αλλο οποτε τι ζορι τραβατε".
οι δε αρδ ειπανε "μα καλα ειναι δυνατον αυτος να ειναι εδω, στη τουμπα; και γιατι ειναι εδω;"
εμεις ειπαμε "μα καλα ειναι δυνατον αυτος να ειναι εδω, στη τουμπα;και γιατι δεν φευγει;".
η μεν παε ειπε οτι "οκ ρε μαγκες επισκεψη εκανε αλλα εχει πει οτι δεν θα ασχοληθει αλλο οποτε τι ζορι τραβατε".
οι δε αρδ ειπανε "μα καλα ειναι δυνατον αυτος να ειναι εδω, στη τουμπα; και γιατι ειναι εδω;"

εμεις ειπαμε "μα καλα ειναι δυνατον αυτος να ειναι εδω, στη τουμπα;και γιατι δεν φευγει;".

δε με νοιαζει ουτε τι λεει η παε ουτε τι λενε τα αρδ.
με νοιαζει οτι επικοινωνιακα ενισχυει την παραφιλολογια και το διχασμο.
στα @@ ο βρυζας και που γυρναει και με ποια ιδιοτητα.
δεν θα ειναι αυτος το κοκκινο πανι θα βρεθει αλλος.
για τα παντα υπαρχει ο καταλληλος χρονος.ακομα και για να επιστρεψει καβαλα στο αλογο.ε πως να το κανουμε.αυτος δεν ηταν τωρα.και ειδικα σε παγκους και αποδυτηρια.
με νοιαζει οτι επικοινωνιακα ενισχυει την παραφιλολογια και το διχασμο.
στα @@ ο βρυζας και που γυρναει και με ποια ιδιοτητα.
δεν θα ειναι αυτος το κοκκινο πανι θα βρεθει αλλος.
για τα παντα υπαρχει ο καταλληλος χρονος.ακομα και για να επιστρεψει καβαλα στο αλογο.ε πως να το κανουμε.αυτος δεν ηταν τωρα.και ειδικα σε παγκους και αποδυτηρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 19 Μαρ 2015, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό ρε barlow δεν μας ψυλλιάζει λίγο? Τόσα λάθη μαζεμένα είναι δυνατον να γίνονται ή έχουμε μάθει να βλέπουμε και να διογκώνουμε μόνο τα λάθη?barlow4 έγραψε: τοσα λαθη μαζεμενα κι απανωτα να θες δε γινονται..
Επίσης σε αυτό που λές ότι έχουν ξενερώσει τον κόσμο διαφωνώ (που συμφωνώ σχεδόν σε όλα σου τα πόστ και θεωρώ πως γραφεις εξαιρετικά) διότι για μένα ο κόσμος έχει ξενερώσει από αυτά που τρώει αμάσητα από το κλίμα που περνάν οι εκάστοτε αντιπολιτευτικοί στα θεματα που αναφέρεις, ΚΥΡΙΩΣ όμως έχει ξενερώσει από τις ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ της ομάδας.
Και εκεί ΝΑΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ και ο Σαββίδης ΑΠΕΤΥΧΑΝ γιατι δεν έδωσαν το κάτι τις παραπάνω. Ηθελαν όμως και οι δυο να πετυχουν.
"κοντος,γκαγκατσης,πηγαινελα με θζ,μπολονι,γκαρσια,δωνης,στεφενς,εκπροσωπηση στα κεντρα αποφασεων και περιεργη σταση,τουιτυ,αναστασιαδης,γραψιμο υποδικων αδερφων"
Εάν εξαιρέσεις τον Γκαγκάτση που κάνει κρα σαν θέμα στα υπόλοιπα και όσων αφορά στο timing που έγιναν νομίζω πως υπήρχε στοχος που ήταν το καλό του ΠΑΟΚ. Άσχετα με το πως κατέληξαν. Ίσως στα παραπάνω να μην έδειξε η διοίκηση σωστά αντανακλαστικά όταν στράβωναν, αλλά εκ την γεννέση τους δεν είχαν δόλο ή σκοπιμότητα.
Εάν είχαμε ενα κυπελάκι παρακαταθήκη από περσι, εάν φέτος συνεχίζαμε το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε στην αρχη της σεζον και κυνηγούσαμε πρωτάθλημα να δεις που δεν θα ασχολούμασταν ποτέ με θέματα Δωνης, Στεφενς, Γκαρσίες, Βρύζες, κτλ.
Είπαμε οι αγωνιστικές αποτυχίες έφεραν τα προβλήματα στην επιφάνεια. Προβλήματα πάντα θα υπάρχουν. Και πόσο μάλλον στον δύσκολο οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ.
Εγώ θέλω διοίκηση που δεν θα άγεται και φέρεται από τον κόσμο αλλά θα δουλεύει και θα κερδίζει τον σεβασμό του κόσμου σιγά σιγά. Μόνο τότε θα έρθουν επιτυχίες.
Υ.Γ.Εξαιρείται το θέμα των υπόδικων αδερφών που πραγματικά σε τετοια θεματα δεν έχω ιδέα τι παίζει.
εξ'ιδιων κρινω νορθεντ.
εμενα ουτε οι επιτυχιες με απασχολησαν ποτε ουτε οι νικες.ειλικρινα στο λεω.εχω αυτισμο με τον ΠΑΟΚ.που να μη νικησουμε και ποτε.ο κοσμος καιγεται και πρωτα για τον ΠΑΟΚ θα ψαξω να ενημερωθω.και ο λογος που εχω ξενερωσει ειναι η νοοτροπια τους.οχι τα αποτελεσματα.
κανεναν δεν κατηγορησα για δολο ουτε καν στον γκαγκατση.δε με νοιαζει ο δολος.μονο η αντικειμενικη ευθυνη με νοιαζει σε αυτες τις ιστοριες.
υπηρχε ενας τροπος ηθικης προσεγγισης των θεματων της παε που συσπειρωνε τον κοσμο.ακομα και αν θελεις να αντικαταστησεις αυτην τη βαση και να φερεις πλουσιες οικογενειες και ωραιες γκομενες αυτο δε γινεται ετσι.τραβελοποιοντας τα παντα γυρω απο την ομαδα.
οι εβραιοι λενε , ελα στο μαγαζι μου και ασε μου μονο τον αερα σου.δεν ειναι χαζοι.
εμενα ουτε οι επιτυχιες με απασχολησαν ποτε ουτε οι νικες.ειλικρινα στο λεω.εχω αυτισμο με τον ΠΑΟΚ.που να μη νικησουμε και ποτε.ο κοσμος καιγεται και πρωτα για τον ΠΑΟΚ θα ψαξω να ενημερωθω.και ο λογος που εχω ξενερωσει ειναι η νοοτροπια τους.οχι τα αποτελεσματα.
κανεναν δεν κατηγορησα για δολο ουτε καν στον γκαγκατση.δε με νοιαζει ο δολος.μονο η αντικειμενικη ευθυνη με νοιαζει σε αυτες τις ιστοριες.
υπηρχε ενας τροπος ηθικης προσεγγισης των θεματων της παε που συσπειρωνε τον κοσμο.ακομα και αν θελεις να αντικαταστησεις αυτην τη βαση και να φερεις πλουσιες οικογενειες και ωραιες γκομενες αυτο δε γινεται ετσι.τραβελοποιοντας τα παντα γυρω απο την ομαδα.
οι εβραιοι λενε , ελα στο μαγαζι μου και ασε μου μονο τον αερα σου.δεν ειναι χαζοι.
Κι εγώ νορθεντ δεν νομίζω πως είναι αγωνιστικοί οι λόγοι που έχει ξενερώσει ο κόσμος και αυτό φαίνεται και από το ότι ενώ για δύο τρεις μήνες ήμασταν πρώτοι, πάλι ξενερωμένος ήταν ο κόσμος και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δεν γέμιζε το γήπεδο.
- sourmenetes
- Moderator
Καψουρα απο που και ως που???desperando έγραψε:για την καψουρα σου ομως αυτα δεν τα ελεγες
Επειδη δεν ηθελα να φυγει οπως ο προηγουμενος για τον οποιο και για αυτον δεν ηθελα να φυγει????επειδη θεωρω πως ενας προπονητης δεν πρεπει να γινεται μαιντανος σε καθε παγκο.
Θυμασαι οσα θες..
Εγω κοιταω αυτο που γινεται με το ζηση εδω και 6-7 χρονια...
Ο Αγγελος εμφανιστηκε για ενα 8μηνο και τελος...
Ο κ.βρυζας βρισκεται στα του ΠΑΟΚ εδω και χρονια.
- abc_o_ karpouzas
λοιπον εγω το πηρα αποφαση...
εγω λοιπον θελω να γυρισει ο βρυζας....
ζηση γυρνααααααααααααα
κοντρα στο ρευμα ΠΑΟΚ εισαι
εγω λοιπον θελω να γυρισει ο βρυζας....
ζηση γυρνααααααααααααα

κοντρα στο ρευμα ΠΑΟΚ εισαι
ενημέρωσε τα τσιράκια σου και την παρέα σου(κόλκα, γουχού, γκαγκάτση) να μην σε περιμένουν και πάρε το λομπού οριστικά.
3 χρόνια με δυσθεώρατα οικονομικά δεδομένα για μπάτζετ και τρώμε σκόνη του φτωχού βάζελου και έχουμε γίνει ο περίγλεος όλων. όξω.
3 χρόνια με δυσθεώρατα οικονομικά δεδομένα για μπάτζετ και τρώμε σκόνη του φτωχού βάζελου και έχουμε γίνει ο περίγλεος όλων. όξω.