Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Karelias »

aoratos έγραψε:
Και επειδή γνωρίζω πολύ καλά ότι παρόλο που οι περισσότεροι αρέσκονται στο να κάνουν κριτική στις προθέσεις του Σαββίδη στον τρόπο διοίκησης της εταιρίας, στο αν υπάρχει σχέδιο/πλάνο/όραμα στην πραγματικότητα σχεδόν καθόλου δεν τους ενδιαφέρει να τα αναλύσουν σοβαρά όλα αυτά. Αντίθετα δυσαρεστημένοι από την κακή εικόνα του αγωνιστικού και την απώλεια του πρωταθλημάτος επιλέγουν την ισοπέδωση. Στα μάτια των πολλών αν η ομάδα δεν τραβάει στο γήπεδο αυτόματα σημαίνει ότι ποτέ δεν υπήρχε σχέδιο, όραμα, οργάνωση το απόλυτο τίποτα.

Επιμένεις να το αποσυνδέεις. Μπορείς να έχεις σε μια ΠΑΕ, σχέδιο για την οργάνωσή της, σχέδιο για την εξάπλωσή της, αλλά αν αυτό δεν μεταφράζεται σε αυτό που παράγει, δηλαδή ποδοσφαιρική καθαρά πρόοδο κι επιτυχίες, θα εκραγεί το όλο μοντέλο προς τα μέσα.

Ωστόσο και σχέδιο υπάρχει και ξεκάθαροι στόχοι και συγκεκριμένα γεγονότα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Στην παραπάνω πρόταση, το μόνο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, είναι οι αγωνιστικοί στοόχοι που ΔΕΝ τέθηκαν από κανένα μέλος της διοίκησης για φέτος. Σε παραπέμπω στις καλοκαιρινές σελίδες των αντίστοιχων τόπικ, δεν θα βρεις ούτε μία αναφορά σε απτούς στόχους. Μάλιστα ένα mod είπε, ''ίσως είναι και καλό που η διοίκηση δεν οριοθέτησε στόχους''. Δεν θα ξαναγράψουμε την ιστορία παιδιά. Απόροια αυτού, ήταν να ακούμε τον Νοέμβριο πως πάμε για πρωτάθλημα και τον Μάρτιο ότι φτιάχνουμε ομάδα. Αν δεν είναι αυτό μπάχαλο, δεν ξέρω ειλικρινά ποιό είναι.

Οι στόχοι του αγωνιστικού ήταν απολύτως ξεκάθαροι, ιεραρχημένοι και επικοινωνήθηκαν στον κόσμο επανελειμένες φορές από όλα τα στελεχη του αγωνιστικού (πρόεδρος, προπονητής, ΤΔ).
link, σε παρακαλώ που λένε τα στελέχη αυτά που λες. Στόχος δεν είναι το ''πάμε για πρωτάθλημα'', στόχος είναι το ''πάμε για πρωτάθλημα με 1-2-3 βήματα''
Άλλωστε η προώρη αποτυχία επιτευξης των καθορισμένων αγωνιστικών στόχων και η έλλειψη εμπιστοσυνης στην επίτευξη του τελευταίου εναπομείναντα στόχου, απορροια της τρίμηνης βαθμολογικής κατρακύλας, έφερε την απόλυση του προπονητή και δημιούργησε τις συνθήκες εθελούσιας απομάκρυνσης του ΤΔ.
Η διοίκηση πριν από λίγο καιρό, διαμυνούσε ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, δεν αποδεχόταν παραιτήσεις στελεχών, έψαχνε άλλη θέση για να τους κρατήσει. Δεν νομίζω να τα ξέχασες αυτά. Και δεν νομίζω ότι δείχνουν κάποιου είδους ''εταιρικής'' υγείας.

Εγράψες οτι δεν είδες από τον Σαββίδη ποτέ να μιλάει για συγκεκριμένο πλάνο και το όραμα του για την ομάδα. Ωστόσο σε κάμποσες από τις δημόσιες παρουσίες του έχει επαναλάβει ότι άμεσος στόχος είναι η πρώτη θέση στην Ελλάδα και μέσω αυτής (CL) στο άμεσο μέλλον ο ΠΑΟΚ να γίνει μια σοβαρή σταθερά σε ευρωπαικο επίπεδο. Άκουσα προχθές τον γιο του να επαναλαμβάνει το ίδιο. Το ίδιο είπε και ο Αγγελίδης στην πρώτη του συνέντευξη και το ίδιο επανέλαβε ο πρώην ΤΔ τον Δεκέμβρη.
Εδώ κάνεις το λάθος που λέω απ την αρχή. Πλάνο κι όραμα δεν είναι ''θέλω να κάνω τον ΠΑΟΚ πρώτο''. Αυτό δεν λέει τίποτα. Το χει πει ο κάθε τυχαίος λαμόγιος που έχει περάσει απ τον ΠΑΟΚ. Χειροκροτούσαν οι από κάτω. Πλάνο κι όραμα σημαίνει τρόπος που θέλεις να φτάσεις στον στόχο που θέτεις. Συγνώμη, αλλά μπάζει πολύ νερό, όταν στην αρχή του 3ου χρόνου στην ομάδα, εξαγγέλεται αόριστα ένα ''5ετες πλάνο'' με συμβόλαιο προπονητή για ένα χρόνο, που δεν παραμένει ούτε καν στο τέλος της χρονιάς όπου μένεις και χωρίς ΤΔ.
Πρόσθεσε και τη νέα θέση που έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ, τη θέση του μόνιμου προσωρινού προπονητή, reserved for ΓΧ.
Αν δεν βλέπεις την ανακολουθία, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Αν πάλι τα θεωρείς μέρος κάποιου ευαγούς σχεδίου, ε, δεν είναι.
''Θέλω να κάνω τον ΠΑΟΚ πρώτο, κάνοντας αυτά αυτά κι αυτά.
Απτό παράδειγμα. Δεν μπορείς να προσλαμβάνεις τον Βενγκέρ και να του λες θέλω να παίζει η ομάδα σαν τις ομάδες του Μουρίνιο. Δνε γίνεται. Πόσω μάλλον δεν γίνεται να απολύεις τον Βενγκέρ όταν η ομάδα σου, δεν παίζει σαν ομάδα του Μουρίνιο.
Θα πάρεις έναν ΤΔ, που θα τον επιλέξει ο πρόεδρος που θέλει να κάνει 10 πράγματα που θα ταυτίζονται όλοι.
Ο ΤΔ θα επιλέξει έναν προπονητή που θα κάνει αυτά τα 10 πράγματα στο μέτρο του δυνατού και έχει έναν τρόπο δουλειάς που θα τα υπηρετήσει.
Ιεραρχία.
Αλήθεια, υπάρχει ιεραρχία κάτω απ το Σαββίδη; Γιατί από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Αντίθετα βλέπουμε ένα Game of Thrones στον ΠΑΟΚ που όλοι θέλουν την εύνοια του μεγαλομετόχου. Να θυμίσω ότι σε κάποια φάση ήταν μέσα στην ΠΑΕ ,Τσιτσι, Ζαγόρ, Βρύζας, ΓΧ και Σβούρας. Και καταλήγαμε στην διαβόητη πλέον φώτο με τα 13 άτομα και στον Στέφενς να επιλέγουν τις 6 μεταγραφές του Γενάρη.
Συνεχίζουν να σου φαίνονται ότι υπηρετούν ένα πλάνο όλα αυτά; Ετιαρικό ή αγωνιστικό;
Τι να πω, μπορεί, απλά τα αποτελέσματα και στα δύο είναι πενιχρά.
Πες μας λοιπόν με 1-2-3 βήματα, τι θέλεις να κάνεις κύριε Σαββίδη κι εμείς θα στηρίξουμε την προσπάθεια.
Μη μου λες για κούπα ΤσουΛου στο Μακεδονία Παλλάς, με το καλημέρα, δεν είμαι ιθαγενής, που ούτε αυτοί δεν ξεγελιούνται.

Σαν χρηματοδότης είδα να δικαιολογεί τα λεγόμενα του στηρίζοντας οικονομικά το αγωνιστικό και με ένα μπάτζετ 5-10εκ πάνω από όσα έβγαζε ο επιπέδου Europa League σε έσοδα ΠΑΟΚ κάθε χρόνο δείχνοντας έτσι έμπρακτα την επιθυμία του να τον αλλάξει επίπεδο.
Λεφτά έβαλε. Σε ένα βαρέλι που δεν μπορεί να κλείσει τον πάτο του.
Έχει νόημα; Είπαμε φέτος έχει σοβαρή χασούρα ενώ η χρονιά ξεκίνησε σαν χρονιά οικονομικής διαχείρησς.
(τα δυο τελευταία είναι από τα ρεπορταζ, τα οποία όμως δεν έχουν διαψευσθεί.)

Ως ιδιοκτήτης είδα να αντιλαμβάνεται την οργανωτική δυσλειτουργία της ΠΑΕ και να ξηλώνει την παλαιά εταιρική δομή απομακρύνοντας από την διοίκηση τον πρώην πρόεδρο και προχωρώντας στην προσληψή ανθρώπου με σοβαρή εμπειρία στο μανατζμεντ παρόμοιων προτζεκτς.
Τον οποίο κράτησε ως σύμβουλο, κάποιου είδους, μέχρι που πήγε για ευρωβουλευτής.
Το να ξηλώνει είναι βαριά λέξη και μάλλον δεν ισχύει. Ο Ποικιλίδης συγχωρέθηκε, ο Ζαγόρ έγινε ευρωέτσι,
ο Βρύζας μόλις τώρα έφυγε (;), έφυγε κι ένας δικηγόρος ή κάτι τέτοιο; Σιγά το ξήλωμα δηλαδή.
Μένει να δούμε, αν ο Αγγελίδης, έχει και τις αρμοδιότητες που εκπορεύονται απ το αξίωμα του και δεν θα καπελώνεται απ την ''τελική κουβέντα'' του Σαββίδη ή/και του γιού του.

Σε συνέντευξη του είπε ότι όραμα του στο αγωνιστικό είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα στελεχώνεται σε μεγάλο βαθμό από τα παιδιά των ακαδημιών. Σε μια διετία διπλασίασε το μπάτζετ των ακαδημιών στα 2εκ, το δικτυο των football prints επεκτάθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, τα πιτσιρίκια όλων των τμημάτων σηκώνουν πρωταθλήματα. Όμως όποιο όραμα κιαν έχουμε για τα πιτσιρίκια εσύ, εγώ, ο Σαββίδης, ο Αγγελίδης τον κάθε Πέλκα και Ποποβιτς θα τν δουλέψει και θα δημιουργήσει τις σωστές προυποθέσεις ένταξης του στην ομάδα ο προπονητής και ο ΤΔ.

Ξανά, δεν αμφιβάλω ότι έχει γίνει δουλειά. Δεν αμφιβάλω και το ξανάγραψα, για τις προθέσεις του. Αμφιβάλω σφόδρα για την αποτελεσματικότητα του. Θα ήθελα κι εγώ να δω τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ να είναι σαν αυτά της AZ, που το μόνο κοινό που είχαν με τον Κίτσιου πχ, ήταν η ηλικία.

Αλλά όπως προείπα για την πλειοψηφεία καθρεπτης των πάντων, ακόμα και των προθέσεων που έχει ο καθένας, είναι τα 90’ στο γήπεδο. Και αυτό που θα δούμε στο γήπεδο την άμεση ευθύνη την έχει ο ΤΔ και ο προπονητής. Την ανεπάρκεια αυτών των επιλογών πληρώνει όλος ο μηχανισμός της ΠΑΕ και ο ίδιος ο Σαββίδης στο οποίο έχει φυσικά μερίδιο ευθύνης.

Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει.
Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία της συμμαχίας με το ΠΟΚ 2/3, είναι τζιζ-κακά.

Y.Γ. Οι οπαδοί δεν είναι μέτοχοι της ΠΑΕ :mrgreen:
Μιλούσα με εταιρικούς όρους και το προτίμησα απ τη λέξη ''πελάτης''.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου όλο αυτό το διάστημα. Τους φροντιστές, τους υπαλλήλους του ποδοσφαιρικού τμήματος, τους φυσικοθεραπευτές, τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού τιμ και φυσικά τον κόσμο της ομάδας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Γιώργο Γεωργιάδη και ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής να έχει μόνο νίκες. Πιστεύω πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας κι εγώ μέσα από την καρδιά μου θα είναι ο πρώτος που θα χαρώ.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω θερμά τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία τους. Πρέπει να τονίσω πως οι παίκτες έχουν τη μικρότερη ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να διευκρινίσω πως ουδέποτε άφησα αιχμές για το ρόλο και τη συμπεριφορά τους.(το ξέρουμε ρε Τρελέ, πάντα στα ίσα και τσεκουράτα τα έλεγες για τα παλικάρια/γιαπιά, πχ Μάρτενς & Σέλφι)

Οι διάλογοι που δημοσιεύτηκαν για το ποιος κάνει κουμάντο δεν αφορούσαν την ομάδα, όπως ψευδώς παρουσιάστηκε, αλλά την οργάνωση ενός ομαδικού τραπεζιού και τίποτα παραπάνω.

Τέλος, θέλω να ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, κ. Ιβάν Σαββίδη τα μέλη της οικογένειάς τους και τους συγγενείς του. Θα προσεύχομαι να τους έχει ο Θεός καλά».
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Διαβάζω ότι οι ευρωπαϊκή επιτροπή ζήτησε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση (που περιλαμβάνει και τη διάταξη για ρύθμιση των χρεών) ως μονομερής ενέργεια.

Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δακτυλος του μαρινακη
Εξωφυλλο σπορ του βορα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο
Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, παρά τις αντιδράσεις των «θεσμών»

Η κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις με τη διαδικασία του κατεπείγοντος πριν λίγη ώρα.
Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, η Κομισιόν και οι θεσμοί εξέφρασαν την αντίδραση τους για τα νομοσχέδια που αφορούν την ανθρωπιστική κρίση αλλά και για αυτό των 100 δόσεων που αφορά και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θεωρώντας τα ως μονομερή ενέργεια από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης.

Παρόλα αυτά, το νομοσχέδιο που έχει να κάνει με τα φορολογικά έσοδα και τις 100 δόσεις, κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος»… «Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι επί της κατεπείγουσας διαδικασίας που προτείνεται θα αποφανθούν οι συναρμόδιες επιτροπές Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων στις οποίες θα παραπεμφθεί το νομοσχέδιο την προσεχή Πέμπτη 19 Μαρτίου, κάτι που σημαίνει ότι θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια την επομένη ημέρα».

PAOK24

Tην Παρασκευη τελειωνουμε................θελω να πιστευω :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Άντε επιτέλους .....ο γωγακος του Ηρακλή λέει όμως ότι η κατάθεση του νομοσχεδίου δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού :):)
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Πρεπει να ανακοινωσει αυριο ή το αργοετερο μεχρι το τελος της ομαδας AMK!!!!Για να εγκριθει η ΑΜΚ,θελει περιπου 1,5 μηνα οποτε πας τελη Απριλη.Υπαγωγη στην ρυθμιση μπορει να γινει μεχρι τις 27 Μαιου!Ι

Ιvan,show us and them the money
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Karelias,

Διαφωνώ σε όλα και πιο πολύ στην αίσθηση που μου δημιουργείς ότι έχεις την απαίτηση ότι ο Σαββίδης θα πρέπει να λύσει όλα τα προβλήματα του χρεοκωπημένου ντέλου στο οποίο επένδυσε από την λάμπα που ‘τρεμοπαίζει’ στα αποδυτήρια μέχρι τη παράγκα στο ποδόσφαιρο!

Επίσης από τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι μου δίνεις την αίσθηση ότι έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα και θεωρείς ότι η ΠΑΕ είναι το μαγαζάκι του κάθε οπαδού, τους χαρακτήρισες με ‘εταιρικούς όρους’ και ως μετόχους, και ο Σαββίδης είναι ο υπαλληλός μας που ως η κεφαλή στο οργανόγραμμα θα πρέπει να λοιδωρείται για οποιαδήποτε λακαμία των στελεχών του. Όχι να τους αξιολογεί και αν δεν είναι αποτελεσματικοί να τους απομακρύνει αλλά να ταυτίζεται με τα λάθη τους και να γίνεται ο σάκος του μποξ του κάθε ημιμαθή εκκολαπτόμενου μάνατζερ οπαδού.

Την ίδια νοοτροπία έχει και μερίδα του κόσμου με αποτέλεσμα να βλέπουμε αυτήν την εμμετική συμπεριφορά να λοιδορείται ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει χρόνο και περιούσια προσπαθώντας να κάνει αυτό το ντέλο σοβαρή εταιρεία.

Δεν έχει νόημα να το συνεχίσω. Υπάρχει τόσο μεγάλη σύγχηση στο μυαλό σου που γράφεις με αγανάκτηση ότι θα πρέπει να τηρηθεί ιεραρχία στην επιλογη ΤΔ & προπονητή την στιγμή που μία μέρα πριν η ΠΑΕ κάνει ακριβώς αυτό, προβαίνει δηλαδή στην επιλογή υπηρεσιακού προπονητή ακριβώς για τον λόγο ότι υπάρχει μια δομή κατα την οποία εφόσον παραιτήθηκε ο ΤΔ θα πρέπει πρώτα να αντικατασταθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα από καινούργιο επιλογής προέδρου και κατόπιν ο νεος ΤΔ σχεδιάζοντας την χρονιά να κάνει την επιλογή του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αόρατε πολύ σωστος
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

aoratos έγραψε: Υπάρχει τόσο μεγάλη σύγχηση στο μυαλό σου που γράφεις με αγανάκτηση ότι θα πρέπει να τηρηθεί ιεραρχία στην επιλογη ΤΔ & προπονητή την στιγμή που μία μέρα πριν η ΠΑΕ κάνει ακριβώς αυτό, π
Στον τρίτο χρόνο. Ξαφνικά η ΠΑΕ ανακάλυψε ότι πρέπει να υπάρχει ιεραρχία.
Πραγματικά, τα θέλετε και τα λέτε αυτά τα ''επιχειρημάτα'' ρε παιδιά, ή σας ξεφεύγουν;

Καμία σύγχυση δεν υπάρχει, μια χαρά τακτοποιημένα είναι όλα. Απ τη δικιά μου μεριά τουλάχιστον.
Απ τη δικιά σου, πάλι, δεν ξέρω.
Αν δεν έχεις να απαντήσεις κάτι με link που σου ζήτησα, πράγματι δεν έχει νόημα να απαντήσεις.
Δεν έχω την απαίτηση απ τον Σαββίδη που νομίζεις κι αισθάνεσαι ότι έχω.
Έχει κάνει βήματα ναι, έχει βελτιώσει τον ΠΑΟΚ σαν ΠΑΕ ναι, αλλά είναι πολύ μικρά σε σχέση με τις εξαγγελίες του
ενώ στα μεγάλα τα χει κάνει θάλασσα με τις επιλογές του.
Δεν απαίτησα τίτλους με το καλημέρα, δεν υπήρξα χειροκροτητής του όταν πρωτοήρθε, αναγνωρίζω ότι έβαλε χρήματα, καταλαβαίνω ότι βάζει χρήματα σε ένα κενό ουσιαστικά.
Αυτά, έτσι επιγραμματικά και σε τίτλους.
Προφανώς, και η ΠΑΕ δεν είναι μαγαζάκι του κάθε οπαδού.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Κ εγώ συμφωνώ με τον aoratos.

Τίποτα δεν ανακάλυψε τώρα η ΠΑΕ, γνωστό ήταν απλά ο Ιβαν μέχρι φέτος είχε αρκετά μπακάλικο τρόπο σκέψης, γι αυτό και αγωνηστικά ειμαστε στο 0 ακόμα και γι αυτό και στο Ροστοφ άφησε ένα χάλι μαυρο, όπως είπες Karelias. Απλά πλέον απότι φαίνεται το πήρε απόφαση ότι δε τόχει όπως το πάει το πράμα και αποφάσισε να αφησει τις νεοπλουτίστικες βιασύνες, να βάλει το γιό του μέσα καθημερινά στα πράγματα και να δώσει τόπο στον τεκνοκράτη Αγγελίδη.

Τα χρήματα πάντως σε κανένα κενό δεν έπεσαν. Έφερε τον Στέφενς που έφερε τον Στοχ που έφερε τον Νάτχο που έφερε τον Νομπόα και τον Ρικάρντο Κόστα ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ και όχι δανεικους. Το ένα όνομα έφερε το άλλο και ο ΠΑΟΚ σαν όνομα μεγάλωσε και γίνεται όλο και ελυστικότερος παρότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα κατρακυλάει διεθνώς.
Μπορεί αγωνιστικά δηλαδή ΟΡΙΣΜΕΝΑ (αν και πολλά) χρήματα να καήκανε αλλα βοήθησαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο πρεστιζ της ομάδας και πλέον πιάνουν τόπο αφού καταφέρνεις να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ονοματα.

Αν μας ξεχρεώσει και απο βδομάδα, ΥΠΕΡΧΑΛΑΛΙ τα 3 χρόνια κολλυρίου στα μάτια κατ εμε, γιατί σε κράτησε όρθιο ενώ ήσουν στο χείλος του ολοκληρωτικού ξεπουλήματος και σαν όνομα σε ανέβασε.
:nairepaok:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

aoratos έγραψε:Karelias,

Διαφωνώ σε όλα και πιο πολύ στην αίσθηση που μου δημιουργείς ότι έχεις την απαίτηση ότι ο Σαββίδης θα πρέπει να λύσει όλα τα προβλήματα του χρεοκωπημένου ντέλου στο οποίο επένδυσε από την λάμπα που ‘τρεμοπαίζει’ στα αποδυτήρια μέχρι τη παράγκα στο ποδόσφαιρο!

Επίσης από τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι μου δίνεις την αίσθηση ότι έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα και θεωρείς ότι η ΠΑΕ είναι το μαγαζάκι του κάθε οπαδού, τους χαρακτήρισες με ‘εταιρικούς όρους’ και ως μετόχους, και ο Σαββίδης είναι ο υπαλληλός μας που ως η κεφαλή στο οργανόγραμμα θα πρέπει να λοιδωρείται για οποιαδήποτε λακαμία των στελεχών του. Όχι να τους αξιολογεί και αν δεν είναι αποτελεσματικοί να τους απομακρύνει αλλά να ταυτίζεται με τα λάθη τους και να γίνεται ο σάκος του μποξ του κάθε ημιμαθή εκκολαπτόμενου μάνατζερ οπαδού.

Την ίδια νοοτροπία έχει και μερίδα του κόσμου με αποτέλεσμα να βλέπουμε αυτήν την εμμετική συμπεριφορά να λοιδορείται ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει χρόνο και περιούσια προσπαθώντας να κάνει αυτό το ντέλο σοβαρή εταιρεία.

Δεν έχει νόημα να το συνεχίσω. Υπάρχει τόσο μεγάλη σύγχηση στο μυαλό σου που γράφεις με αγανάκτηση ότι θα πρέπει να τηρηθεί ιεραρχία στην επιλογη ΤΔ & προπονητή την στιγμή που μία μέρα πριν η ΠΑΕ κάνει ακριβώς αυτό, προβαίνει δηλαδή στην επιλογή υπηρεσιακού προπονητή ακριβώς για τον λόγο ότι υπάρχει μια δομή κατα την οποία εφόσον παραιτήθηκε ο ΤΔ θα πρέπει πρώτα να αντικατασταθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα από καινούργιο επιλογής προέδρου και κατόπιν ο νεος ΤΔ σχεδιάζοντας την χρονιά να κάνει την επιλογή του προπονητή.
Συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δανειστές πριν κλείσουν οι τράπεζες.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

paokovios1974 έγραψε:Δακτυλος του μαρινακη
Εξωφυλλο σπορ του βορα. :mrgreen:
Aπό inpaok.com:

Τρία με τέσσερα κιλά πιο αδύνατος εμφανίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης ο Γιώργος Τζαβέλλας.
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ακολούθησε όλο αυτόν τον καιρό ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στην Κ 20 υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Δανιηλίδη που όπως είναι γνωστό βρέθηκε -όπως και πέρσι- από συνεργάτης του Βλάνταν Ιβιτς στο τιμ του Γιώργου Γεωργιάδη.
Μετά από επιθυμία του Τζαβέλλα ο Δανιηλίδης ετοίμασε πρόγραμμα το οποίο ακολούθησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση καθώς ναι μεν προπονούνταν με την Κ 20 αλλά το γεγονός ότι δεν συμμετείχε σε αγώνες και γενικά δεν βρισκόταν σε ανταγωνιστικό περιβάλλον δεν του επέτρεπε να βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

astronaut έγραψε:
Τρία με τέσσερα κιλά πιο αδύνατος εμφανίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης ο Γιώργος Τζαβέλλας.
Ερεψε απο την στεναχωρια του.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

georgedoulk2008 έγραψε:
astronaut έγραψε:
Ερεψε απο την στεναχωρια του.

Εγω πα,ατο ενούνιζα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”