14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- Dinos_Liverpool
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ωραία, επανήλθαμε όπως ήμασταν την Κυριακή...
Ο επόμενος που θα συνεχίσει το χαβαλέ, μετά από τόσες συστάσεις που έχουν γίνει, έφυγε για βρούβες...
Εδώ, αυστηρά πλέον, μόνο κριτική.
Ο επόμενος που θα συνεχίσει το χαβαλέ, μετά από τόσες συστάσεις που έχουν γίνει, έφυγε για βρούβες...
Εδώ, αυστηρά πλέον, μόνο κριτική.
Ένα βίντεο με τις ατσουμπαλίες του που κυκλοφορούσε το χει κανείς πρόχειρο;
Θέλω να δω κάτι και δεν μπορώ να το βρω
- Dinos_Liverpool
- Dinos_Liverpool
Κριτική μόνο.
Εσύ δεν είσαι ποδοσφαιριστής...ιερή αγελάδα είσαι πλέον....
Έπαιξε ο γκολάσα και είδαμε έναν παίκτη αντί εσένα να ξεφεύγει από μαρκάρισμα με την μπάλα στα πόδια του.
Εσύ δεν είσαι ποδοσφαιριστής...ιερή αγελάδα είσαι πλέον....
Έπαιξε ο γκολάσα και είδαμε έναν παίκτη αντί εσένα να ξεφεύγει από μαρκάρισμα με την μπάλα στα πόδια του.
youtube, ουτε για αντιπαλο παικτη δεν κανετε ετσιKarelias έγραψε:Ένα βίντεο με τις ατσουμπαλίες του που κυκλοφορούσε το χει κανείς πρόχειρο;
Κάλμαρε, Καρέλια... Αφού βλέπεις ότι προσπαθώ και δεν θέλω άλλους χαβαλέδες εδώ μέσα, τι είναι αυτό το "ηρέμησε" που μου πετάς τώρα; Σε παρακαλώ πολύ!
Ντίνος
Το ψαξα εκεί, δεν είχα τύχη γι αυτό το ζήτησα από εδώ.
End of story.
Ντίνος
End of story.
Εγώ σε σέβομαι, εσύ γιατί δε με σέβεσαι;
Περιορίζομαι σε διαγραφή, αυτή τη φορά.
Ντίνος
Περιορίζομαι σε διαγραφή, αυτή τη φορά.
Ντίνος
τωρα πως μπορει καποιος να επεφημει την μη κληση του Σάλπι στην εθνική αλλα και την ίδια στιγμη να υπερασπιζόταν τον Προπονητή που βρεξει χιονίσει τον χρησιμοποιούσε και τον υπερασπιζοταν με νυχια και με δοντια (ακομα και τραυματια ακομα και οταν ειχε τοσες αλλες λυσεις) ειναι λιγακι οξυμωρο. βεβαια, ειναι αστροναυτης, οποτε τον κατανοουμε.
οσον αφορα το Σάλπι, ισως το γεγονός οτι σιγα σιγα φαινεται να τελειώνει η εθνική για αυτόν να είναι θετικό(τατο) ως γεγονος. λιγότεροι αγώνες, λιγότερη ταλαιπωρία, κατι που χρειάζεται ενας οργανισμός 33 ετων που τα τελευταία πολλά, παρα πολλά χρονια ΔΕΝ εχει ξεκουραστεί ουτε το καλοκαίρι....

οσον αφορα το Σάλπι, ισως το γεγονός οτι σιγα σιγα φαινεται να τελειώνει η εθνική για αυτόν να είναι θετικό(τατο) ως γεγονος. λιγότεροι αγώνες, λιγότερη ταλαιπωρία, κατι που χρειάζεται ενας οργανισμός 33 ετων που τα τελευταία πολλά, παρα πολλά χρονια ΔΕΝ εχει ξεκουραστεί ουτε το καλοκαίρι....
Δεν το πέταξα σε σένα, στον Dimg το είπα.Karelias έγραψε:Κάλμαρε, Καρέλια... Αφού βλέπεις ότι προσπαθώ και δεν θέλω άλλους χαβαλέδες εδώ μέσα, τι είναι αυτό το "ηρέμησε" που μου πετάς τώρα; Σε παρακαλώ πολύ!
Ντίνος
End of story.
Και λίγο κάλμα με το συνεχόμενο επιλεκτικό σου σβήσιμο, το χεις κάνει πολλάκις.
- Dinos_Liverpool
Σβήνονται αυτά που πρέπει να σβηστούν. Δεν γίνεται να μην είναι επιλεκτικό το σβήσιμο! Έλεος!Karelias έγραψε:Δεν το πέταξα σε σένα, στον Dimg το είπα.Karelias έγραψε:Κάλμαρε, Καρέλια... Αφού βλέπεις ότι προσπαθώ και δεν θέλω άλλους χαβαλέδες εδώ μέσα, τι είναι αυτό το "ηρέμησε" που μου πετάς τώρα; Σε παρακαλώ πολύ!
Ντίνος
End of story.
Και λίγο κάλμα με το συνεχόμενο επιλεκτικό σου σβήσιμο, το χεις κάνει πολλάκις.
Μη μου ξανακάνεις παραίνεση, σε παρακαλώ πολύ! Ξέρω πότε πρέπει να σβήσω και πότε όχι!
Επεμβαση ο Σαλπθ γραφει ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ και βλεπω μερικα σχολια απο κατω που με κανει να ντρεπομαι που εχω τετοιους συνοπαδους.
Ντιμγκ4, ή είσαι ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης, ή όταν επιτέλους παραδεχθεί και ο ίδιος, ότι δεν κάνει πλέον ούτε για νερουλάς, εσύ θα τον κατηγορείς για αντισαλπιγγιδικό.
Γενικά να ξέρεις, ότι ακόμη και οι βασιλείς αντιπαθούν τους βασιλικώτερούς τους.
Γενικά να ξέρεις, ότι ακόμη και οι βασιλείς αντιπαθούν τους βασιλικώτερούς τους.