Π.Α.Ο.Κ.-Εργοτέλης 18/3-17:15,NS2 & NS2HD
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Εργοτέλης 18/3-17:15,NS2 & NS2HD
Εγω λέω να το ανακοινώνουν αν θα μπορει να παει ο κόσμος κανα δίωρο πριν
Πραγματικά αφρικανική χώρα ειμαστε
Πραγματικά αφρικανική χώρα ειμαστε
Έτσι όπως βλέπω τον κόσμο, παίζει αύριο το γήπεδο να έχει λιγότερο κόσμο απ' όσο θα είχε αν ήταν κεκλεισμένων. Πήραμε μια μικρή χαρά με την πετοσφαίριση αλλά σε γενικές γραμμές έχουμε λαλήσει. Ακόμα και από αυτό το νήμα φαίνεται. Να συνεισφέρω κι εγώ με έναν Κρητικό.
[youtube]Ri4PDOF_KxM[/youtube]
Στα αγωνιστικά, ελπίζω ότι η πρόωρη αλλαγή του προπονητή που δεν έπρεπε να έχει επιστρέψει ποτέ θα δώσει την παραδοσιακή προσωρινή ώθηση στην ομάδα. Είμαι συγκρατημένα απαισιόδοξος. Με τον συγκεκριμένο μη-προπονητή έχουμε μια κατά λάθος πρωτιά στα πλέι ουφ του 13 κι έναν χαμένο τελικό κυπέλλου χωρίς την παραμικρή προσπάθεια το 14. Έφτασα να ανυπομονώ για την επιστροφή Τζιώλη μπας και μαζί με Νομπόα και Κάτσε, μετά την τιμωρία, ενισχύσει το κέντρο μιας και η άμυνα είναι ανεπανόρθωτα άθλια. Ήδη φέτος χάσαμε πέρα από κάθε προσδοκία από κρητική ομάδα που ταλαιπωρείται από κακοδιαχείριση. Ας μην το επαναλάβουμε.
[youtube]Ri4PDOF_KxM[/youtube]
Στα αγωνιστικά, ελπίζω ότι η πρόωρη αλλαγή του προπονητή που δεν έπρεπε να έχει επιστρέψει ποτέ θα δώσει την παραδοσιακή προσωρινή ώθηση στην ομάδα. Είμαι συγκρατημένα απαισιόδοξος. Με τον συγκεκριμένο μη-προπονητή έχουμε μια κατά λάθος πρωτιά στα πλέι ουφ του 13 κι έναν χαμένο τελικό κυπέλλου χωρίς την παραμικρή προσπάθεια το 14. Έφτασα να ανυπομονώ για την επιστροφή Τζιώλη μπας και μαζί με Νομπόα και Κάτσε, μετά την τιμωρία, ενισχύσει το κέντρο μιας και η άμυνα είναι ανεπανόρθωτα άθλια. Ήδη φέτος χάσαμε πέρα από κάθε προσδοκία από κρητική ομάδα που ταλαιπωρείται από κακοδιαχείριση. Ας μην το επαναλάβουμε.
- ΑποστόληςΑ
Itandje
Vitor - Costa - Παπαγιαννόπουλος
Σκόνδρας - Τζιόλης - Noboa - Rat
Golasa - Αθανασιάδης - Mak
- falconakis
εγώ πάντως αλλιώς θυμάμαι την πορεία του ΓΧ και ελπίζω σε επανάληψη...
Χρεώνεται τον χαμένο τελικό χωρις Νατχο, Αθανασιάδη, Κατσουράνη; και με τον Σαλπι να μην μπορεί να ισοφαρισει από το μισο μέτρο;
Νομίζω ότι θα ξεμπλοκάρουν καπως οι παίκτες και πάμε για σερί νικών μέχρι το τέλος....
μια 5άρα χαλαρά...
Χρεώνεται τον χαμένο τελικό χωρις Νατχο, Αθανασιάδη, Κατσουράνη; και με τον Σαλπι να μην μπορεί να ισοφαρισει από το μισο μέτρο;
Νομίζω ότι θα ξεμπλοκάρουν καπως οι παίκτες και πάμε για σερί νικών μέχρι το τέλος....

μια 5άρα χαλαρά...
- kataramenos5
Ξεχναμε αυτα που μας καναν να τρωγόμαστε,κοιταμε μπροστά.Το θεμα ειναι να κερδιζει η ομάδα.Θα μαστε εκει.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

- kataramenos5
Αντε να ξυπναμε λιγο..

Μαυρο Χιονι έγραψε:Γ@ΜΗΣΤΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ!!!
Μαύρο Χιόνι 2015 μ.χ.

- john4serres
ΑποστόληςΑ έγραψε:Itandje

- PAOK_Antarctica
Θα είμαι στη δουλειά γαμώτο, και έχω να πάω Τούμπα από τον γκέι.
Αρχίζει και βαράει κόκκινα το σύνδρομο στέρησης...
Αρχίζει και βαράει κόκκινα το σύνδρομο στέρησης...
ιτανζ
σκονδρας-κοστα-βιτορ-ρατς
κιτσιου-νομποα(6αρι)-γκολασα-μακ
περευρα(10αρι)-κλαους
σκονδρας-κοστα-βιτορ-ρατς
κιτσιου-νομποα(6αρι)-γκολασα-μακ
περευρα(10αρι)-κλαους
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Βίτορ, Κοόστα, Νομπόα, Τζιόλης, Γκολάσα, Μακ, Περέιρα και Αθανασιάδης.
Αναπληρωματικοί: Γιακουμής, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Βίτορ, Κοόστα, Νομπόα, Τζιόλης, Γκολάσα, Μακ, Περέιρα και Αθανασιάδης.
Αναπληρωματικοί: Γιακουμής, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης
- ace79grpaok
- ΑποστόληςΑ
Όχι τελείως ορθολογική. Είναι κλασσικό 4-3-3 αλλά ο Pereyra δεν είναι εξτρέμ. Τον προτιμώ πάντως από τον Σαλπι.
Μα δεν εχεις αλλον εξτρεμ ρε Αποστολη,με τα τωρινα δεδομενα ειναι η καλυτερη εντεκαδα αρκει να εινΑι ο Γκολασα στον αξονα και οχι 4-4-2 με Μακ,Γκολασα στα ακρα.