Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Δημοσίευση από teod1980 »

Είπαμε η καλή εξέλιξη του γχ αυτή τη χρονική περίοδο συμπίπτει με το καλό της ομάδας.
Λίγο χιούμορ δε βλάπτει όμως, μην γίνεστε μιγιάγγιχτοι.

Ελπίζω οι δύο που έχουν βλέψεις εκτός ΠΑΟΚ να μην ξαναδουν 18άδα.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

kataramenos5 έγραψε:Εδω βγαλτε οση χολη, ειρωνεια οτι θελετε(κι εγώ μαζι) .Στο γηπεδο ειναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ οποτε βγαλτε σκασμο και χειροκροτάτε.Τι σκατα οπαδικο σαιτ ειναι ,καταλαβετε λιγο ποιος ειναι ο ρολος μας.Σκοπος δεν ειναι να μεινει η να φυγει ο ΓΧ .Σκοπος ειναι ο ΠΑΟΚ να βγει ΤΣ.Λ.
+4 και απο μένα.

Επιστρατεύτηκε μέχρι και ο Γκαρσία για να φαγωθούμε στο τόπικ του νέου προπονητή. Ας τον στηρίξουμε ΕΣΤΩ στα μισά από όσα στηρίξαμε άλλους κ άλλους και στο τέλος θα κριθεί και αυτός. Στο κάτω κάτω έρχεται για ειδικές αποστολές και χρειάζεται τη βοήθεια μας περισσότερο απο καθε άλλο προπονητή.

Πάμε ρε Γ.Χ. δυνατα!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βεβαιως Βεβαιως ο Γεωργιαδης δεν ειναι προπονητης,ενω ο ΑΑ ειναι γνωστο πως πριν την Καβαλα και τον Εδεσαικο ειχε παρει σβαρνα ολες τις σχολες προπονητικης ανα τον κοσμο,τι ουεφα προ,φιδα προ,pro evolution,fifa 2015...να χαρω εγω αντικειμενικοτητα...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ariskatiforos έγραψε:τον γχ τον πηγαινα σαν παικτη παρα πολυ..μου θυμιζε ιεροσυλια βεβαια τον μπανε σε αυρα και ηγετικη συμπεριφορα κατα τη διαρκεια του αγωνα..αφοβος
δεν μπορω να τον ακυρωσω ως προπονητη..αν και δεν εχει δειξει καποια προσηλωση σε προπονητικη καριερα η εξελιξη..
τον ακυρωνει ο τροπος χρησης που γινεται..
θελεις γχ στηριξη ..νεος φιλοδοξος εξυπνος..
αυτο το πανε ελα καθε χρονο ειναι απλα γελοιο
οπως γελοιες θα ειναι και οι αβαντες που θα του γινουν..
κατα τα αλλα δε με χαλαει ο γχ ως γχ αρκει να μην εχει παρε δωσε με αρδ και να επηρεαζεται η λειτουργια του

αφιερωμενο στον εξυπνακια τριλοφιοτη..διοτι για γκαρσια εγω αναφερθηκα πρωτος..
παλι καλα που εχουμε και σενα και τα βαζεις με μας που επιστρατευουμε γκαρσια,για να δημιουργησουμε φαγωμαρα.
φαινεται εκει ψηλα στον τριτο λοφο ο αερας εμπνεει..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το θεμα με τον ΓΧ και οποιουδηποτε αλλου Ελληνα προπονητη δεν ειναι θεμα προπονητικων γνωσεων,στη θεωρια οσο ειναι προπονητης ο ΓΧ αλλο τοσο ειναι και ο Κονσεισαο και ο Πιντο και ο Σιμεονε και ο Παουλο Σοουζα και και και,το προβλημα ειναι σε θεματα κυρους,επιβολης,ανεπηρεασμου απο περιρεουσες ατμοσφαιρες και περιβαλλοντα,συμφεροντα μανατζαραιων και και και.Εκει ειναι που ολοι οι Ελληνες πασχουν και θα πασχουν.Να δωσω και ενα μικρο και απλο παραδειγμα.Οταν ο Δωνης περιθωριοποιησε τον Γκαρσια,ουσιαστικα τελειωσε ως προπονητης του ΠΑΟΚ,οταν το εκανε ο Στεφενς ολοι το εκαναν γαργαρα και ακομα και τοτε κατηγορουσαν τον Δωνη.
ariskatiforos

ετσι ειναι γι αυτο ο Ελληνας προπονητης,ειδικα ο νεος θελει διπλη στηριξη απο καποιον ξενο..
καταλαβαινει περισσοτερα λογω γλωσσας..
και λογω κυρους αναφερθηκα στον γκαρσια και επιβολης..(περα απο τις ποδοσφαιρικες του γνωσεις)
παγια θεση μου ειναι στηριζουμε καθε προπονητη που ερχεται να δουλεψει στον ΠΑΟΚ
και κυριως να κανουμε ευγενη κριτικη χωρις αναρθρες κραυγες και κακοπροαιρετα σχολια..
οσο θα ειναι ο γχ εννοειται στηριζουμε..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Γκαρσια δεν προκειται να γινει ποτε προπονητης,ποσο μαλλον προπονητης επιπεδου,δεν του το επιτρεπει ο χαρακτηρας του και επειδη και εγω τον αγαπησα ως παικτη καλυτερα για αυτον να βρει κατι εκτος ποδοσφαιρου να ασχοληθει πρωτα απο ολα για το δικο του καλο και την δικη του ψυχικη υγεια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Andrew R έγραψε:πως δεν δόθηκε μια πουτανα ευκαιρία να παίξει και ας αποτύγχανε ο Γκαρσία , πως το κύκνειο άσμα του κοντρερας ήταν ο άθλος με την τοτεναμ, και πως ο λίνο πηρέ τον μπουλο για να παίζουν οι τζαβελοσπυροπουλοι στον ΠΑΟΚ μας
Συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

ariskatiforos έγραψε:
ariskatiforos έγραψε:τον γχ τον πηγαινα σαν παικτη παρα πολυ..μου θυμιζε ιεροσυλια βεβαια τον μπανε σε αυρα και ηγετικη συμπεριφορα κατα τη διαρκεια του αγωνα..αφοβος
δεν μπορω να τον ακυρωσω ως προπονητη..αν και δεν εχει δειξει καποια προσηλωση σε προπονητικη καριερα η εξελιξη..
τον ακυρωνει ο τροπος χρησης που γινεται..
θελεις γχ στηριξη ..νεος φιλοδοξος εξυπνος..
αυτο το πανε ελα καθε χρονο ειναι απλα γελοιο
οπως γελοιες θα ειναι και οι αβαντες που θα του γινουν..
κατα τα αλλα δε με χαλαει ο γχ ως γχ αρκει να μην εχει παρε δωσε με αρδ και να επηρεαζεται η λειτουργια του

αφιερωμενο στον εξυπνακια τριλοφιοτη..διοτι για γκαρσια εγω αναφερθηκα πρωτος..
παλι καλα που εχουμε και σενα και τα βαζεις με μας που επιστρατευουμε γκαρσια,για να δημιουργησουμε φαγωμαρα.
φαινεται εκει ψηλα στον τριτο λοφο ο αερας εμπνεει..
Δεν αναφερόμουν σεσένα αδερφέ αλλά στον Andrew R εκτός αν ειναι 2ο ακάουντ σου.

Τουλάχιστον προσπάθισε να μη με προσβάλεις όταν δεν εισαι σίγουρος ότι αναφέρομαι σεσένα, γιατί σε σέβομαι και σαν άτομο με όσα έχω διαβάσει δικά σου ανα καιρούς εδω μέσα. Τα εξυπνάκιας προσπάθισε να τα κρατάς για τους κολλητούς σου.

λιγο πιο ηρεμα παιδια.

K_geo
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

paoki1985 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Εδω βγαλτε οση χολη, ειρωνεια οτι θελετε(κι εγώ μαζι) .Στο γηπεδο ειναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ οποτε βγαλτε σκασμο και χειροκροτάτε.Τι σκατα οπαδικο σαιτ ειναι ,καταλαβετε λιγο ποιος ειναι ο ρολος μας.Σκοπος δεν ειναι να μεινει η να φυγει ο ΓΧ .Σκοπος ειναι ο ΠΑΟΚ να βγει ΤΣ.Λ.
Ετσι αδερφέ. Έχεις δίκιο. Να σταματησει αυτο το πράγμα επιτέλους. Να γίνουμε όλοι πάλι μια γροθιά. Τέρμα τα αγγελοσκυλα(οπως ξερετε ειμαι μεγαλο) τα ζησοσκυλα και τα ζαγοροσκυλα. Μόνο ΠΑΟΚ. Πάμε για καινουργια αρχη. Όλοι στο γήπεδο(οσοι μπορουν τελοσπαντων) για να βοηθησουμε τον ΓΧ να βγάλει την ομαδα 1η στα πλει οφ. Έχω καλό προαίσθημα(αν και δεν ειναι προπονητης) οτι θα πάει καλά.
Ευκαιριας δοθεισης(μακαρι να γινεται συχνα),θα συμφωνησω μαζι σας.

Αλλο η γνωμη που εχουμε για τον καθενα και την γραφουμε και συζηταμε εδω μεσα,
κι ας ξεφευγουμε καποιες φορες,και αλλο το γηπεδο.

Εκει οφειλουμε να παροτρυνουμε και να "σπρωχνουμε" τους παικτες,
να αποδωσουν τα μεγιστα για τον Π.Α.Ο.Κ. μας.

Μετα το ματς,το τι μας αρεσε το τι πρεπει να διορθωθει,τι πρεπει να αλλαξει,μιά χαρα
μπορουμε να τα λεμε εδω,κι αν δεν συμφωνουμε ας μη βγαζουμε χολη σ΄αυτον που διαφωνει μαζι μας.
ariskatiforos

ζητω συγνωμη τοτε!
αλλα δεν θα επρεπε ν αναφερεις κατι τετοιο για κανεναν
κανεις δεν επιστρατευει κανεναν για να δημιουργησει φαγωμαρα
ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες οταν εκφραζονται μ επιχειρηματα και χωρις ν αναφερονται προσωπικα σε καποιον εδω..
εσυ εθεσες το ζητημα επι προσωπικου εστω και για τον χρηστη που αναφερεις
οποιος εχει αποψη ,η οποια αποψη,θα πρεπει να μπορει να την εκφραζει/χωρις να κατηγορειται να γινεται δεκτης ειρωνιας η να λεμε οτι επιστρατευει μια θεση για να δημιουργησει φαγωμαρα
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Κατ' αρχάς πως ξες τι σκοπους έχει ο καθένας; Δεν αναφέρομαι τώρα στον φίλο αλλα γενικά, δε νομίζω ότι εδω μέσα γράφουν μόνο αγνά αντικειμενικά ΠΑΟΚτσάκια και βασικά πολλές φορές αυτό ειναι εξόφθαλμο. Γράφουν αγανακτισμένοι, εξοργισμένοι, σταρχιδιστές ή και (ειμαι σίγουρος) αλλόθρησκοι, οπότε όταν κάτι δε με βρίσκει σύμφωνο, ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ να διαφωνώ και να αναφέρω ότι πιστεύω πάνω σε αυτό.

Άσε που εσύ το έκανες το θέμα τόσο προσωπικό. Εγώ - κόσμια γράφοντας πάντα - σκοπό είχα να πω ότι συζητήσεις για Γκαρσίες και άλλα άσχετα που δυναμιτίζουν τη συζ'ητηση χωρίς κανένα λόγο, αυτή τη στιγμή δε βοηθάνε την ΟΜΑΔΑ ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή σαυτό το τόπικ ΓΙΑ ΜΕΝΑ πρέπει να προσπαθούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα στηρίζοντας τον Γ.Χ. σε ένα ομολογουμένως δυσκολότατο έργο και να παραμερίσουμε τα υπόλοιπα.

Οπότε με λίγα λόγια μου το πήδηξες το Point μου ρε κατήφορε.. :P (και no hard feelings εννοείται)
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

ρε μαγκες τωρα θυμηθηκατε να μιλησετε για στηριξη;;γιατι δεν στηριζατε την ομαδα οταν ακομα παλευε για το πρωταθλημα και στο γηπεδο ειχε 7-8000 κοσμο;;οταν ερχοταν το καθε κορακι στην Τουμπα χωρις να φοβαται τπτ και μας περνουσε χειρουργειο;;
τωρα θυμηθηκατε το "ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα";;
επρεπε να φυγει δλδ ο ΑΑ και να ερθει ο ΓΧ για να στηριξετε;;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Στηριξη ναι...στον ΓΧ...ναι

ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΗΡΘΕ... :twisted:

Ρε τον καυμενο τον ΠΑΟΚ. :(
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Έχω μια απορία για όσους γράφουν εναντίον του προπονητή ΓΧ, λαμβανομένου υπόψη ότι παγκοσμίως υπήρξαν περιπτώσεις που παλιοί παίχτες μεγάλων ομάδων χωρίς μεγάλη εμπειρία τις ανέλαβαν ως προπονητές:

-Τον έχουν αξιολογήσει(πότε?) και έχουν καταλήξει ότι, ως προπονητής, στερείται ικανοτήτων και προοπτικής????????????
-Μήπως τελικά τον αξιολογούν-κρίνουν επηρεασμένοι από τα συναισθήματά τους?
-Μήπως έτσι στερούν την ομάδα μας από ένα ικανό και εξελίξιμο προπονητή, μόνο για λόγους επικοινωνιακούς???

Φαντάζομαι τα κριτήρια της αξιολόγησης να μην είναι αυτά που χρησιμοποιούν ο μίρτσος, ο καμόρα, ο στέλλας και οι λοιποί γνωστοί υπέρμαχοι των συμφερόντων του ΠΑΟΚ.

Αυτά τα αφελή ερωτήματα, από έναν άσχετο αλλά 55 χρόνια ΠΑΟΚτση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”