Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αφου πρωτα χαιρετησω ολα τα γατακια που εβγαλαν γλωσσα,θα παρω το ρισκο και θα ξεκινησω με το πουλεν του ΓΧ στην 11αδα με σκοπο να επανελθω στην κορυφη η να με πιασει το οργανο.
tzelas έγραψε:Και για πούμε και το άλλο, την αλλαγή στην ώρα την κάναμε για να εξυπηρετήσουμε τους ξενύχτηδες αλλά την κάναμε και εκ του ασφαλούς αφού με τον Άγγελο η σύνθεση παρέμενε μυστική μέχρι και την ώρα του αγώνα. Αν τώρα αποδειχθεί ότι θα μαθαίνουμε την 11αδα από πιο νωρίς, θα προσαρμοστούμε ανάλογα για να κρατήσουμε ανταγωνιστικό το ενδιαφέρον.
Θα αλλάξουμε δηλαδή τα μπροστινά με τα πισινά λάστιχα
Δικαιολογίες! Ήμουν που ήμουν εγώ χαλαρός στην αρχή, το "ξεχειλώσατε" και σεις κ. αλυτάρχα! Σαν το λαστέξ της γιαγιάς μου το κάνατε, μετά συγχωρήσεως, φυσικά! Χαλί να μας πατήσουνε οι Σουρμενίτες και οι αργοπορημένοι καταντήσαμε!
Απρόσμενα υψηλή σύγκλιση στις προβλέψεις καθώς θα περίμενε κανείς ότι η έλευση νέου προπονητή δημιουργεί προσδοκίες ανακατέματος της τράπουλας. Ξαφνιάζει επίσης το χαμηλό ποσοστό του Περειρα. Αν επαληθευθούν οι προβλέψεις θα το μάθουμε σε λίγο.
Καλή αρχή στον προπονητή μας, καλή επιτυχία στην ομάδα και σε μας.