Άγγελος Αναστασιάδης (II)

buffos

Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Δημοσίευση από buffos »

chrisg4 έγραψε:Απ ότι καταλαβαίνω το cult serial " Μονο ο Άγγελος μπορεί να φτιάξει ομάδα στον ΠΑΟΚ " θα έχει κι αλλα επεισόδια στο μέλλον.

Λογικά θα ξεκινήσει μόλις τελειώσουν τα επεισόδια του " Μιλα Άγγελε να τους ξεσκεπάσεις " :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να το τελειώσει αυτό είναι ο Σαββίδης αν βγει και πει τι έχει γίνει πίσω από τις κουρτίνες.
Τι έλεγε ο ΑΑ τι έλεγε ο ΖΒ τι αποφασίστηκε, ποιος πήρε ποιες αποφάσεις κλπ κλπ κλπ

Βέβαια είμαι σίγουρος, οτι υπάρχουν αρκετοί τυφλοί που ακόμη και τότε θα διαλέξουν να πάρουν το μέρος του ΑΑ.

Για την ώρα είναι διαθέσιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν πιστεύει κανένας οτι θα είναι ομάδα του πάνω κομματιού του βαθμολογικού πίνακα... είναι απλά πολύ γελασμένος.....

Ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι από ένα πρωτάθλημα με ποδοσφαιρική κουλτούρα.

Να το θέσω απλά. Στο μπάσκετ, ο χειρότερος Έλληνας προπονητής της Α1 είναι καλύτερος από τον καλύτερο Ολλανδό, Γερμανό, Αυστριακό, Πορτογάλο κλπ κλπ κλπ.
Το γιατί νομίζω είναι αυτονόητο. Το μπάσκετ στην Ελλάδα, μέσα από πολλά χρόνια (και φυσικά χάρη στην τεράστια συμμετοχή , με το αζημίωτο, των Σέρβων) έχει τεράστια ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Είτε το θέλουμε είτε όχι.

Το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο σε χώρες που έχουν ποδοσφαιρική κουλτούρα. Αρκεί να ποντάρουμε σε κάποιον φιλόδοξο, με παραστάσεις και όχι 400 ετών.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Μετά το διπλό στο καραιταβλι ,είπαν οι παίκτες "δεν θέλουμε πρωτάθλημα θα κάνουμε φλωκο με τον κάθε πικραμένο και τον Μάρτιο να είμαστε 3οι"δεν νομίζω άγγελε,κακό πράγμα στην ζωή ο άνθρωπος να μην βλεπει τα λάθη του και να μην σταματάει ωταν πρέπει από κάπου ,αλλά ακόμη χειρότερο ακόμα και όταν φευγεις να είσαι μικροπρεπής.Έτσι θα συντηρηθεί ο "μύθος του αγγελου που τον "έφαγαν "για δεν ξέρω και εγώ για ποσα χρονια ακομη.Δηλαδη ο ρατς ,ο νομποα ο βιτορ ο Κλάους ο γκολασα ο κιτσιου ο γλυκός κ.α δεν ήθελαν πρωτάθλημα και σε εφαγαν?άστο ούτε σε ταινία του σπιλμπεργκ τέτοιο σενάριο ακόμη και στην φυγή σου θέλεις να μας κανεις μπουρδελο έλεος
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

για τον Αγγελο με τι κουταμαρες του μπορεις να γραφεις μεχρι να νυχτωσει.....ηταν η τελευταια του ευκαιρια και την εχασε...ας παει στην ευχη της Παναγιας και ας ζητησει ενα συγνωμη απο τον κοσμο που εχασε το πρωταθλημα, το κυπελλο και την ευρωπη απο ομαδες πραγματικα χωρια!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

buffos έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Απ ότι καταλαβαίνω το cult serial " Μονο ο Άγγελος μπορεί να φτιάξει ομάδα στον ΠΑΟΚ " θα έχει κι αλλα επεισόδια στο μέλλον.

Λογικά θα ξεκινήσει μόλις τελειώσουν τα επεισόδια του " Μιλα Άγγελε να τους ξεσκεπάσεις " :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να το τελειώσει αυτό είναι ο Σαββίδης αν βγει και πει τι έχει γίνει πίσω από τις κουρτίνες.
Τι έλεγε ο ΑΑ τι έλεγε ο ΖΒ τι αποφασίστηκε, ποιος πήρε ποιες αποφάσεις κλπ κλπ κλπ

Βέβαια είμαι σίγουρος, οτι υπάρχουν αρκετοί τυφλοί που ακόμη και τότε θα διαλέξουν να πάρουν το μέρος του ΑΑ.

Για την ώρα είναι διαθέσιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν πιστεύει κανένας οτι θα είναι ομάδα του πάνω κομματιού του βαθμολογικού πίνακα... είναι απλά πολύ γελασμένος.....

Ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι από ένα πρωτάθλημα με ποδοσφαιρική κουλτούρα.

Να το θέσω απλά. Στο μπάσκετ, ο χειρότερος Έλληνας προπονητής της Α1 είναι καλύτερος από τον καλύτερο Ολλανδό, Γερμανό, Αυστριακό, Πορτογάλο κλπ κλπ κλπ.
Το γιατί νομίζω είναι αυτονόητο. Το μπάσκετ στην Ελλάδα, μέσα από πολλά χρόνια (και φυσικά χάρη στην τεράστια συμμετοχή , με το αζημίωτο, των Σέρβων) έχει τεράστια ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Είτε το θέλουμε είτε όχι.

Το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο σε χώρες που έχουν ποδοσφαιρική κουλτούρα. Αρκεί να ποντάρουμε σε κάποιον φιλόδοξο, με παραστάσεις και όχι 400 ετών.
Πάμε στοίχημα ότι και ο Μουρίνιο να΄έρθει του χρόνου τέτοια εποχή θα έχεις πάλι Γ.Χ.;; 8-)
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

nikolasf έγραψε:

Ρώτα αυτούς τον Κόλκα να σου πει!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Το ίδιο γέλιο μου προκαλούν αυτοί με τις θεωρίες συνωμοσίες σύμφωνα με τις οποιες εδώ και 18 χρονια κάποιοι τρώνε τον Άγγελο από τον ΠΑΟΚ, με δημοσιογράφους επιπεδου Κόλκα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Κρις,
δεν είναι θέμα ο ΑΑ, προσωπικά χέστηκα, αναγκαίο κακό τον ανέβαζα και τον κατέβαζα, το θέμα είναι η μαρμότα. Μην κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος ;) ;)
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

<<<Από metrosport.gr: Ο Άγγελος Αναστασιάδης βρέθηκε στην Νέα Μεσημβρία και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
«Θα προσεύχομαι για εσάς και εύχομαι να καταφέρετε να βγάλετε την ομάδα πρώτη στα πλέι οφ» είπε ενώ έχει ιδιαίτερη σημασία η αναφορά του στον Γιώργο Γεωργιάδη χωρίς όμως να τον κατονομάσει. «Κάθε χρόνο αυτό το πράγμα γίνεται. Φεύγει ο προπονητής και έρχεται πάντα ο ίδιος...»
Με το τέλος της ομιλίας του, οι παίκτες του πρότειναν να γίνει άμεσα ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα και να επιλέξει το μέρος και τον χρόνο. Η απάντηση του Αναστασιάδη: «Αυτό το κανονίζετε εσείς. Άλλωστε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, εσείς κάνατε κουμάντο...»>>>

Δηλαδή ρε Αγγελε, μετά το Καραισκάκη εσύ τι έκανες αφού οι παίχτες σε γράφανε????
Αητό πετούσες? Αυτό που είπες σε μικραίνει πάρα πολύ γιατί δεν έχεις τα μεζέα να πάρεις την ευθύνη που σου αναλογεί.
Γιατί, λοιπόν, καθόσουν αφού το καράβι δεν μπορούσες να το κουμαντάρεις????????????????
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ το βάζω πάντως το στοίχημα για Μουρίνιο!
Ρε παιδιά, καλό είναι να σεβόμαστε τη νοημοσύνη των άλλων, αν για τη δική μας δε μας κοφτει και ιδιαίτερα. Εγώ σου λέω αν ο άλλος Πορτογάλος, εκείνος ο ταχαμ δήθεν λούζερ, ήταν εδώ το καλοκαίρι, θα είχε ασύλληπτες πιθανότητες να εξαντλήσει συμβόλαιο τετραετίας!

Μην εθελοτυφλούμε. Το μυαλό του Άγγελου, καλώς ή κακώς, είναι περίεργα φορτισμένο. Αυτός που τον επέλεξε, όπως και τον περσινό, ας κάνει επιτέλους στην άκρη στο συγκεκριμένο ζήτημα κι ας δείξει μια φορά εμπιστοσύνη τουλάχιστον σε έναν άνθρωπο, που ο ίδιος έφερε και δε βρήκε στον ΠΑΟΚ, μήπως και υπάρξει χαϊρι!!!
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

τη ζημια σε καθε ομαδικη προσπαθεια,με την εννοια καποιου στοχου στην επιτευξη του οποιου συμμετεχουν πολλα και διαφορετικα ατομα,τη φθορα και την αποτυχια που αυτη συνεπαγεται, φερει η ιδιοτελεια..
ακουσα σημερα τον κολακα απο μαζοχισμο..να γευτω τη νεο ελληνικη βλακεια που πνιγει τα παντα σε ολα τα επιπεδα..
σε μια αποστροφη των λογων του ειπε,"εγω ειπα οτι οι ομαδες του αα κανουν κοιλια και το εγραψα απο την αρχη να προλαβω τους τροπους εκγυμνασης"
μαλιστα..το συμπερασμα ενος προβατου ειναι ,καλα τα λεει ο κολκας...
το ορθο οομως ειναι,οτι υπαρχει καποιος αρδ ,που θεωρει οτι μπορει να εχει λογο σε ολα και να προλαβει ακουσον το τροπο εκγυμνασης.
μετα λεει ¨η αποψη μου εχει μεγαλυτερη βαρυτητα διοτι μιλαω και με πολλους αμεσα..λογω επαγγελματος"
μαλιστα,το προβατο θα πει ,ετσι ειναι τα ξερειο κολκας..
το σωστο ομως ειναι να δουμε,οτι καποιος αρδ,μιλαει με παικτες πχ κλαους και τους βαζει και λογια,τους δημιουργει δυσαρεσκεια και χανετε η αυρα των αποδυτηριων..
ειπε και αλλα πολλα ..ο απολυτα ιδιοτελης αυτος κυριος..
ιδιοτελεια υπηρξε και μεσα στον ΠΑΟΚ και υπαρχει..οργανωμενη μαλιστα..
πχ ο κυριος βρυζας..οποιος ακομη πιστευει οτι ο βρυζας δεν ειχε ιδιοτελεια πλαναται..
κριμα ενας λαος σαν και του ΠΑΟΚ να μην μπορει να προστατεψει την ομαδα του..
η ιδιοτελεια χαλαει τα παντα ειναι βρωμια και φθορα..σε μια ομαδα
σιγουρα ο αα μονο ιδιοτελης δεν ειναι..
η ομαδα αν ειχε ροστερ σωστα δομημενο και σιδηρα πειθαρχια στο εργο του προπονητη δεν θα ειμασταν εδω..
αλλα, ελεγε ο τζαβελλας,τραβαει μπροστα την ομαδα ,πρεπει να τρεξω πολυ θα εκετθω,μουτρακια..
ο κλαους πρεπει να εχουν σαπισει τα αυτια του να ακουει απο τον κολακα πως τον καταστρεφει ο αα,φανηκε στα νευρα του οτι ειχε επηρεαστει..
ετσι ουτε η παναγια αν οντως υπαρχει δε θα μπορουσε να τα βγαλει περα...
το να μην εισαι ιδιοτελης ειναι δυσκολο..μονο οι αληθινα αρσενικοι το καταφερνουν..ο αα ειναι ενας απο αυτους..
δυστυχως στις εποχες θηλυπρεπειας και σαχλας που βρισκομαστε,οι αντρες περισσευουν ..
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

nikolasf έγραψε:Κρις,
δεν είναι θέμα ο ΑΑ, προσωπικά χέστηκα, αναγκαίο κακό τον ανέβαζα και τον κατέβαζα, το θέμα είναι η μαρμότα. Μην κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος ;) ;)

Όχι εννοείτε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Άγγελος. Ο Άγγελος είναι μια από τις παρενέργειες του προβλήματος. Το πρόβλημα έχω εξηγήσει πολλές φορες πιο είναι για μένα. Όλα πηγάζουν από το γεγονός ότι ο Σαββίδης δε κατάλαβε ότι όταν πήρε τον ΠΑΟΚ δεν είχε μονο οικονομικό πρόβλημα η ομάδα είχε και διοικητικό. Πίστεψε ότι πήρε μια ομάδα με οργανωμένη ΠΑΕ που το μονο που χρειαζόταν ήταν χρήματα για να κάνει το βήμα παραπάνω. Άργησε να καταλάβει ότι πήρε μια ΠΑΕ μπουρδέλο αποτελούμενη από ελληνάρες πρώην ποδοσφαιριστές που σε μια νύχτα έγιναν τεχνικοί διευθυντές σκούτερ προπονητές γενικοί αρχηγοί και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αυτό είναι το πρόβλημα. Το ότι διώξαμε έναν προπονητή σαν τον Μπόλονι για να έρθει ο Δωνης, το ότι δε καταφέραμε να στηρίξουμε έναν προπονητή όπως ο Stevens για να καταλήξουμε πάλι σε έναν προπονητή επιπεδου Δωνη που είναι ο Άγγελος, γιατί αν εξαιρέσεις το παοκτσιδιλικι σαν προπονητές δεν έχουν απόλυτος καμια διαφορα, αυτά είναι τα συμπτώματα του προβλήματος.

Το ξέρω λοιπόν ότι ο Άγγελος είναι το δέντρο. Αυτό που με κάνει να γελάω είναι ότι μερικοί περιμένουν από τον Άγγελο να τους δείξει το δασος....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παει και αυτος....
Να περασει ο επομενος.
Αν δεν αλλαξει το μυαλο καποιων εκει μεσα του χρονου παλι τα ιδια θα εχουμε...

Αγγελιδη οπως πηρατε την αποφαση να τελειωσετε τον Αγγελο παρτε και μια αποφαση να φερετε εναν ΤΔ και εναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

να υπενθυμίσω ότι ο nikolasf μόλις ανακοινώθηκε πέρισυ ο ΑΑ είχε ξενερώσει τόσο που μετά βίας κρατιόταν να μην ξεσπάσει και μπράβο του. Τώρα η "διστακτικότητα" (για να το πω μαλακά) που εκφράζει για το μέλλον με αυτά που άρχισαν να ξετυλίγονται (ΓΧ, selfis ...) έχει διπλή αξία.

Και δεν είναι μόνος του όταν ξεστομίζει: μπεεε! :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Δευ 16 Μαρ 2015, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

chrisg4 έγραψε:

Όχι εννοείτε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Άγγελος. Ο Άγγελος είναι μια από τις παρενέργειες του προβλήματος. Το πρόβλημα έχω εξηγήσει πολλές φορες πιο είναι για μένα. Όλα πηγάζουν από το γεγονός ότι ο Σαββίδης δε κατάλαβε ότι όταν πήρε τον ΠΑΟΚ δεν είχε μονο οικονομικό πρόβλημα η ομάδα είχε και διοικητικό. Πίστεψε ότι πήρε μια ομάδα με οργανωμένη ΠΑΕ που το μονο που χρειαζόταν ήταν χρήματα για να κάνει το βήμα παραπάνω. Άργησε να καταλάβει ότι πήρε μια ΠΑΕ μπουρδέλο αποτελούμενη από ελληνάρες πρώην ποδοσφαιριστές που σε μια νύχτα έγιναν τεχνικοί διευθυντές σκούτερ προπονητές γενικοί αρχηγοί και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αυτό είναι το πρόβλημα. Το ότι διώξαμε έναν προπονητή σαν τον Μπόλονι για να έρθει ο Δωνης, το ότι δε καταφέραμε να στηρίξουμε έναν προπονητή όπως ο Stevens για να καταλήξουμε πάλι σε έναν προπονητή επιπεδου Δωνη που είναι ο Άγγελος, γιατί αν εξαιρέσεις το παοκτσιδιλικι σαν προπονητές δεν έχουν απόλυτος καμια διαφορα, αυτά είναι τα συμπτώματα του προβλήματος.

Το ξέρω λοιπόν ότι ο Άγγελος είναι το δέντρο. Αυτό που με κάνει να γελάω είναι ότι μερικοί περιμένουν από τον Άγγελο να τους δείξει το δασος....
+1000. O Σαββιδης νομισε οτι πηρε τον ΠΑΟΚ των καλων ημερων Ζαγορακη και οτι μπορουσε να χτισει ομαδα γυρω απο παικτες οπως ο Σαλπιγγιδης...

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι να γελαμε chris για το οτι υπαρχουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ατομα που θελουν τον ΑΑ προπονητη στον ΠΑΟΚ.

ΟΚ, το να τον "γουσταρεις", κανε οτι θες.
Ουτε εγω τον κατηγορω οτι απετυχε γιατι δεν πηρε πρωταθλημα. Εναι αστειο να εχει κανεις τετοιτες απαιτησεις.

ΑΛΛΑ...Αν ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, οταν εχει δειξει οτι ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ, οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, να τον θες προπονητη στην ομαδα.

Εμενα με προβληματιζει παρα πολυ οτι υπαρχουν συν οπαδοι μας που θελουν προπονητη στην ομαδα που μπολις μπροστα τους εδειξε πως ΔΕΝ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Να υποτιμήσουμε τον οποιονδήποτε άλλον μην τυχόν και φορτωθούν ευθύνες στον Άγγελο. Έκανε πλύση εγκεφάλου ο κολκας σε όλους τους παιχτες! Δηλητηρίασε το μυαλό του Κλάους, που μέχρις ενός σημείου τα πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Δηλητηρίασε και του Φανούρη, του Μακ, του Ρατς, του Κάτσε, του Βίτορ κλπ!!

Του δε Τζιόλη, ενεργώντας δαιμόνια, άφησε το μυαλό, "χτυπώντας" στους κοιλιακούς.

Αυτές οι περίφημες διαρροές περί λίστας με προτάσεις εκ μέρους προπονητή εν όψει Γενάρη από πού να έγιναν τελικά; Τα δε ονόματα κάποιος από εδώ μέσα, που έλαβε γνώση σχετικά, θα μας τα γνωστοποιήσει; Έστω και τώρα!! Θα έχει πολλή μεγάλη αξία.
Vagelis_Rodos

Δημοσίευση από Vagelis_Rodos »

Κακώς ήρθε από την αρχή όλοι ξέραμε ότι έχει εμμονές αυτός ο άνθρωπος ....... το ξέραμε ότι θα δίχαζε τον κόσμο όπως και έγινε ..... πρέπει να φύγουν και άλλοι από την παε δεν ήταν το μόνο πρόβλημα ο αναστασιάδης ......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”