Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Asimos

Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Δημοσίευση από Asimos »

Τον Αναστασιάδη παοκαρα μετα την Τρίπολη τον ξέσκιζα όπου μπορούσα. 17 μέρες ξεκούρασης και έλεγε η ομάδα είναι κουρασμένη λες και μου κάνανε λοβοτομή και ξέχασα ακόμη και με Χαβο ματς Πεμπτη - Κυριακη δεν ιδρωνε με τους 34χρονους Λινο και Γκαρσία.

Τον ξέσκιζα γιατι αυτό που έβλεπα εγώ δεν το συναντούσα στις δηλώσεις του κι επειδή είναι επαγγλματίας ήξερα πως έπρεπε να μιλάει μαζεμένα. Να μην εκθέσει το σύστημα που έφαγε ψωμί 40 χρόνια. Η μοναδική του έξαρση ήταν το "παμε να φύγουμε" στη Μυτιλήνη που αν φεύγαμε πραγματικά δεν θα με πείραζε καθώς είχε ήδη φάει 5-6 κόντρες διαιτησίες και φαινόταν που θα πάει το πράγμα.

Τον ξέσκιζα όπου μπορούσα γιατί αυτό που παρουσίαζε ήταν συνονθύλευμα ξερω γω 12Μ ρόστερ.

ΥΓ: Ο Τζαβέλας ΚΑΛΩΣ γυρναει γιατί πρέπει να αποκτήσει ξανά την όποια υπεραξία έχασε. Πρέπει να πουληθεί ο παίχτης κι όχι να χαριστεί επειδή έγινε ότι έγινε. Ο ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι ΑΑ, που νοιάζεται για τα οικονομικά και δεν θέλει τσάμπα έξοδα ήταν ικανός τον Τζαβέλα να τον χαρίσει οπουδήποτε ξέρω γω. Και στο παραπάνω είμαι κάθετος. Ο Τζαβέλας έχει συμβόλαιο άλλα 2,5 χρόνια νομίζω...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ενα διάλειμμα μέχρι την έναρξη των πλέι-οφ θα μου κάνει καλό και θα μας κάνει όλους καλό. Οπως και να χει δεν περιμένουμε τίποτα πλέον από τον φετινό ΠΑΟΚ οπότε ότι θετικό και να έρθει θα είναι έκπληξη. Αυτό το ξενέρωμα που μας κράτησαν για το τέλος φέτος απλά δεν υπάρχει.
Καλύτερα να είμασταν 3οι από την αρχή να την αράζαμε στα κυβικά μας να βλέπαμε την ΠΑΟΚάρα κάθε φορά χωρίς αυτό το άγχος. Μας τελείωσαν ψυχολογικά φέτος.

Εγώ προσωπικά κάνω μία παύση από τα τεκταινόμενα. Θα παρακολουθώ φυσικά τους αγώνες της ομάδας αλλά μέχρι εκεί, κανένα σχόλιο από μέρους μου μέχρι τα πλέι-οφ. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε καλύτερα μέχρι τότε, γιατί ψυχολογικά αυτό το πράγμα δεν αντέχεται.

Αγγελε Αναστασιάδη αποδείχτηκες πολύ λίγος. Σ' ευχαριστουμε που έφυγες από τα όνειρά μας.

Γιωργο Χ Γεωργιάδη δεν περιμένω πολλά από εσένα. Ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει γαϊδουρινή υπομονή και δέρμα ρινόκερου κι αυτός δεν είσαι εσύ δυστηχώς.

Τα λέμε ξανά σε 1.5 -2 μήνες με πολύ καλύτερες συνθήκες και ηθικό :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ron-swanson έγραψε:
PAOK24

Επιστρέφει ο Τζαβέλλας

Επιστρέφει από Αθήνα μαζί με την ομάδα του βόλεϊ...

Στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει το παρών και ο Γιώργος Τζαβέλλας.
Ο Έλληνας αμυντικός ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι επιστρέφει στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας με απόφαση της ΠΑΕ. Κάτι που σημαίνει πως ο Τζαβέλλας θα είναι κανονικά στην απογευματινή προπόνηση του Δικεφάλου στις 5 το απόγευμα και στην διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη.

Μάλιστα, ο 27χρονος ταξιδεύει αυτήν την ώρα από την Αθήνα μαζί με την ομάδα του βόλεϊ που επιστρέφει με το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη...
Δυστυχως υπαρχει προβλημα στον ΠΑΟΚ. Οτι να ναι ειμαστε...
δεν καταλαβαινω την οποια εκπληξη ή την οποια κατακραυγη.
αφου ο παικτης απο μονος του αυτοεξωριστηκε στην Κ20 μιας και οι σχεσεις του με τον πρωην προπονητη ηταν στα ακρα και δεν ηθελε ουτε να τον βλεπει. απο την στιγμη που δεν υπαρχει αυτο το κολλημα ειναι λογικη η επιστροφη του στην πρωτη ομαδα.
απο κεικαι περα αν ξαναβρεθει στην αποστολη της ομαδας αυτο ειναι αποκλειστικα θεμα του νεου προπονητη,αν και προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο γχ πολυ δυσκολα να του δωσει χρονο συμμετοχης μεχρι το τελς της σεζον.
τωρα το τι θα γινει απο την νεα χρονια αυτο ειναι θεμα του συλλογου πρωτα και του ιδιου του ποδοσφαιριστη επειτα που θα πρεπει να καταλαβει οτι ειναι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης (σε μια τεραστια ομαδα) και οχι πχ μοντελο
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Για να τελειωνουμε την κουβεντα για Αναστασιαδη κατα τη γνωμη μου επρεπε να τον ειχαν διωξει απ τη στιγμη που τελειωσε παικτη κι αυτοι τον επανεφεραν.Περα απ τους αλλους παραγοντες στο αγωνιστικο τελειωσε το παιχνιδι απ τη στιγμη που χαθηκαν τα αποδυτηρια.
Στην τελικη ας τον διωχναν μετα απο μια απ τις τοσες γκελες που καναμε οταν παιζοταν ακομα το πρωταθλημα.
οσο για τον Τζαβελλα εχει λογικη το σκεπτικο σου.παντως εγω θα προτιμουσα να μην μιλησω αλλο για τον συγκεκριμμενο παιχτη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

spyretto έγραψε:Οπως και να χει δεν περιμένουμε τίποτα πλέον από τον φετινό ΠΑΟΚ οπότε ότι θετικό και να έρθει θα είναι έκπληξη. Αυτό το ξενέρωμα που μας κράτησαν για το τέλος φέτος απλά δεν υπάρχει.
Καλύτερα να είμασταν 3οι από την αρχή να την αράζαμε στα κυβικά μας να βλέπαμε την ΠΑΟΚάρα κάθε φορά χωρίς αυτό το άγχος. Μας τελείωσαν ψυχολογικά φέτος.

Εγώ προσωπικά κάνω μία παύση από τα τεκταινόμενα. Θα παρακολουθώ φυσικά τους αγώνες της ομάδας αλλά μέχρι εκεί, κανένα σχόλιο από μέρους μου μέχρι τα πλέι-οφ. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε καλύτερα μέχρι τότε, γιατί ψυχολογικά αυτό το πράγμα δεν αντέχεται.

Αγγελε Αναστασιάδη αποδείχτηκες πολύ λίγος. Σ' ευχαριστουμε που έφυγες από τα όνειρά μας.

Γιωργο Χ Γεωργιάδη δεν περιμένω πολλά από εσένα. Ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει γαϊδουρινή υπομονή και δέρμα ρινόκερου κι αυτός δεν είσαι εσύ δυστηχώς.

Τα λέμε ξανά σε 1.5 -2 μήνες με πολύ καλύτερες συνθήκες και ηθικό :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
για να καταλαβω επειδη δεν καταλαβα καλα.εξαιτιας της αποπομπης του αγγελου δεν περιμενεις τιποτα πλεον απο τον ΠΑΟΚ για φετος?
δηλαδη μεχρι χθες ειχες κατι να περιμενεις?
ποιο ακριβως ηταν το ξενερωμα που κρατησαν για το τελος?
το οτι απελυσαν τον αγγελο?
και γω ηθελα εξ αρχης να βγαλει την χρονια ο αγγελος και να χρεωθει αυτος ολη την χρονια,αλλα με αυτα που γινονται τις τελευταιες αγωνιστικες ειναι πολυ πιθανο αν εμενε να παιζαμε ακομα και την εξοδο στην ευρωπη κορωνα γραμματα
paoki1985 έγραψε:Βρε τον Φουκαρά τον ΠΑΟΚ...
εσυ ξερεις απο του χρονου πισω απο τον παγκο και κραξιμο σστον οποιο προπονητη μετα απο την πρωτη στραβη.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Νομίζω πως η έλευση ΓΧ ήταν αναμενόμενη, έως και λογική, από τη στιγμή που έφυγε ο Άγγελος.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει ΤΔ, ποιός θα διάλεγε τον επόμενο προπονητή μας; Αλλά ακόμα κι αν το έπαιρνε πάνω της η διοίκηση, γιατί να βιαστεί να προσλάβει τώρα προπονητή όταν σε 1,5 μήνα από τώρα οι επιλογές θα είναι πολλαπλάσιες και θα υπάρχει μεγαλύτερο εύρος επιλογής για τον καταλληλότερο;

Από κει και πέρα, ποιός "κανονικός" προπονητής θα ερχόταν γνωρίζοντας πως θα προπονεί μέχρι το καλοκαίρι χωρίς προοπτική επέκτασης; Μόνο κάποιος που δεν σέβεται τον εαυτό του, αλλά αν δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του, τί να τον κάνουμε στον ΠΑΟΚ; Οπότε αναγκαστικά οδηγούμαστε σε λύση τύπου ΓΧ, Ίβιτς ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων.
ntalipaok

Δημοσίευση από ntalipaok »

Εγω ημουν ενας απο τος Αγγελομαχους (ιδιως τοντελευταιο καιρο), οχι για τον ιδιο τον Αγγελο αλλα για την αποφυγη της επαναλαμβανομενης ιδιας καταστασης τα τελευταια χρονια (ΓΧ στα play off). Ο Αγγελος μπορει να μην κανει για τον ΠΑΟΚ του 2015 για να παρεις τιτλο ( που ουτως η αλλως δεν θα επαιρνες γιατι δεν θα σε αφηναν), αλλα εκανε κατι πολυ σημαντικο θετοντας ετσι βασεις για πραγματικες αλλαγες στην ομαδα : καθαριζε με τον τροπο του, ενα ενα τα βαριδια της ομαδος (παικες οπως τζαβελλας, σπυροπουλος,Μαρτενς και Τεχνικους Διευθυντες), ετσι ωστε καποιος συγχρονος προπονητης του χρονου να ξεκινουσε με καλες προοπτικες για μια υγειη ομαδα. Η τοποθετηση ΓΧ αυτη τη στιγμμη ως προπονητη ειναι οτι χειροτερο και οτι πιο αδικαιολογητο. Και εξηγω: οχι μονο δεν καθαριζει η ομαδα απο τα βαριδια αλλα εχουμε να κανουμε με την πιο θριαμβευτικη τους νικη και την επιστροφη τους (και πολυ φοβαμαι και του ΤΔ. Πολυ υποπτη η σταση Διοικησης μιας και στην ανακοινωση γινεται λογος για αλλαγη στο κλιμα της ομαδας. Η αλλαγη αυτη ειναι η επιστροφη του Τζαβελλα??? Αληθεια πιστευει κανεις οτι θα βελτιωθει ο τροπος παιχνιδιου της ομαδας?? Τι σχεδιασμο θα κανει ο ΓΧ για την επομενη χρονια??? Την ιδια με περυσι??? Πιστευει κανεις οτι θα μας αφησουν να βγουμε τσαμπ. Λινκ???
Ευχομαι να κανω λαθος στις σκεψεις μου και να με ακυρωσουν τα γεγονοτα...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

PAOK_Antarctica έγραψε: Από κει και πέρα, ποιός "κανονικός" προπονητής θα ερχόταν γνωρίζοντας πως θα προπονεί μέχρι το καλοκαίρι χωρίς προοπτική επέκτασης; Μόνο κάποιος που δεν σέβεται τον εαυτό του, αλλά αν δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του, τί να τον κάνουμε στον ΠΑΟΚ; Οπότε αναγκαστικά οδηγούμαστε σε λύση τύπου ΓΧ, Ίβιτς ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων.
Αυτό ακριβώς είναι ο ΓΧ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο ΓΧ δεν είναι "κανονικός" προπονητής και το ξέρει αυτό. Αντιλαμβάνεται και ο ίδιος τον ρόλο του σαν "μπάλωμα" (θέλω να πιστεύω).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν δεν κανω λαθος το συμβολαιο του το καλοκαιρι ληγει, συνεπως και για αυτον ειναι μια (ακομα :mrgreen: ) καλη ευκαιρια να δειξει τι απιδια πιανει ο σακος του, οχι για να μεινει στον ΠΑΟΚ, αλλα για τη συνεχεια της οποιας καριερας του.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

@PAOKANTARTICA
Τότε μάλλον ΧΑΘΗΚΕ Η ΧΡΟΝΙΑ, γιατί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα αποδειχθεί ότι ο καρκίνος (κλίκες) συνεχίζει να υπάρχει μέσα στην ομάδα και αφού κατάφερε την απομάκρυνση του ΑΑ μπορεί να ξαναρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.
Αυτό ή ο Γ.Χ. είναι προπονηταράς και θα σώσει την παρτίδα!!!
ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ!
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

PAOK_Antarctica έγραψε:Νομίζω πως η έλευση ΓΧ ήταν αναμενόμενη, έως και λογική, από τη στιγμή που έφυγε ο Άγγελος.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει ΤΔ, ποιός θα διάλεγε τον επόμενο προπονητή μας; Αλλά ακόμα κι αν το έπαιρνε πάνω της η διοίκηση, γιατί να βιαστεί να προσλάβει τώρα προπονητή όταν σε 1,5 μήνα από τώρα οι επιλογές θα είναι πολλαπλάσιες και θα υπάρχει μεγαλύτερο εύρος επιλογής για τον καταλληλότερο;

Από κει και πέρα, ποιός "κανονικός" προπονητής θα ερχόταν γνωρίζοντας πως θα προπονεί μέχρι το καλοκαίρι χωρίς προοπτική επέκτασης; Μόνο κάποιος που δεν σέβεται τον εαυτό του, αλλά αν δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του, τί να τον κάνουμε στον ΠΑΟΚ; Οπότε αναγκαστικά οδηγούμαστε σε λύση τύπου ΓΧ, Ίβιτς ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων.
Συμφωνώ 100% με τον απο πάνω φίλο.
nikolasf έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε: Από κει και πέρα, ποιός "κανονικός" προπονητής θα ερχόταν γνωρίζοντας πως θα προπονεί μέχρι το καλοκαίρι χωρίς προοπτική επέκτασης; Μόνο κάποιος που δεν σέβεται τον εαυτό του, αλλά αν δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του, τί να τον κάνουμε στον ΠΑΟΚ; Οπότε αναγκαστικά οδηγούμαστε σε λύση τύπου ΓΧ, Ίβιτς ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων.
Αυτό ακριβώς είναι ο ΓΧ
Που το ξες φίλε nikolasf; Είσαι ο ίδιος; ΕΛΕΟΣ
Ο Γ.Χ. είναι υπάλληλος της ΠΑΕ και καλώς ή κακώς θυσιάζεται αυτή τη στιγμή ΞΑΝΑ για το καλό της ομάδας. Αν κάποιοι δε τον πάνε ή δε πιστεύουν ότι ειναι καλος, δεκτόν. Αλλα τόση αχαριστία ακόμα δεν ήρθε..;

Χωρτάσαμε αρλούμπες για το καλό του ΠΑΟΚ τόσο καιρό, ο Γ.Χ με το που έρχεται όμως ενοχλεί...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Καλώς τον προπονητή Μαρτίου- Μαιου. Βέβαια η κατάσταση με τον Αναστασιάδη είχε φτάσει στο απροχώρητο, καθώς δεν υπήρχε άνθρωπος που να πιστεύει ότι θα παρέμενε στην ομάδα για την νέα σαιζόν, αλλά και ο Γ.Χ.? Ελπίζω να είναι η τρίτη και η φαρμακερή, η ομάδα χρειάζεται προπονητή, όχι τέταρτο για μπουρλότ
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

desperando έγραψε: Δεν καταλαβαινω την οποια εκπληξη ή την οποια κατακραυγη.
αφου ο παικτης απο μονος του αυτοεξωριστηκε στην Κ20 μιας και οι σχεσεις του με τον πρωην προπονητη ηταν στα ακρα και δεν ηθελε ουτε να τον βλεπει. απο την στιγμη που δεν υπαρχει αυτο το κολλημα ειναι λογικη η επιστροφη του στην πρωτη ομαδα.
απο κεικαι περα αν ξαναβρεθει στην αποστολη της ομαδας αυτο ειναι αποκλειστικα θεμα του νεου προπονητη,αν και προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο γχ πολυ δυσκολα να του δωσει χρονο συμμετοχης μεχρι το τελς της σεζον.
τωρα το τι θα γινει απο την νεα χρονια αυτο ειναι θεμα του συλλογου πρωτα και του ιδιου του ποδοσφαιριστη επειτα που θα πρεπει να καταλαβει οτι ειναι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης (σε μια τεραστια ομαδα) και οχι πχ μοντελο
Το προβλημα μου ειναι οτι ο Τζαβελλας 1) τα εχωσε δημοσια στον προπονητη του ΠΑΟΚ (δεν με νοιαζει αν τον λενε Στεφενς, Αναστασιαδη, Μπολονι, Μουρινιο. Ειναι ο προπονητης του ΠΑΟΚ) με σκοπο μονο και μονο να δημιουργησει θεμα και το εκανε 2-3 μερες πριν απο το παιχνιδι με τον γαυρο. Αρα σκεφτηκε την παρτη του και οχι τον ΠΑΟΚ. 2)Εκανε μουτρακια στον Αγγελο και μας κρεμασε με την Τριπολη με μια απο τις πιο αθλιες συμπεριφορες που εχω δει απο παιχτη που φοραει την φανελα. Αρα σκεφτηκε τον εαυτο του και οχι τον ΠΑΟΚ.

Ποδοσφαιριστης που βαζει τον εαυτο του πανω απο τον ΠΑΟΚ παιρνει μπουλο αμεσα κατα την ταπεινη μου αποψη. Και να πω οτι ηταν ο Ρομπερτο Καρλος και τον ειχε αναγκη η ομαδα, αντε ενταξει μπορει να καναμε τα στραβα ματια μερικες φορες. Αλλα μιλαμε για παιχτη που δεν ειναι του επιπεδου του ΠΑΟΚ πλεον. Αμα στρωσει τον κωλο του ισως να μπορει να γινει. Αλλα τωρα μονο για τσιχλα και καρατε ειναι.

Αν γινει αυτο που λες Desperando και ο Τζαβελλας απλα συμμετεχει στις προπονησεις, δεν εχω προβλημα. Αλλα να τον ξαναδω με την φανελα του ΠΑΟΚ δεν θελω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@nikolasf

ενταξει. δεν ειναι και λιγες οι φετινες...αποχωρησεις... ;)

ουτε προπονηταρας ειναι ουτε ξερω (πιστευω) οτι θα "σωσει την παρτιδα".

το μονο βεβαιο ειναι οτι ειναι μια μεταβατικη λυση ωστε α.να μην γινει βιαστικη επιλογη Προπονητη, β. να γινει σωστα η ..διαδικασια (δλδ Τδ πρωτα και μετα Προπονητης) και γ. να γινει ενα ηλεκτροσοκ στην ομαδα μπας και ξυπνησει....

και εγω ηθελα να μεινει ο Αγγελος μεχρι το καλοκαιρι, αλλα να ειμαι ειλικρινης, οι προθεσεις μου ισως δεν ηταν και οι πλεον αγνες. ισως για να δουμε επιτελους πως ειναι να βγαζει μια χρονια ενας προπονητης.... :? :? τεσπα. ξαναλεω. ο γεγονε γεγονε, ας κοιταξουμε το μελλον με συνεση και γονιμο προβληματισμο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”