Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Dimg4

Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δε θα παρουμε το Τσου Λου τωρα που θα παιξει ο Κλαους φορ. Φροντισε ο Αγγελος με τα σκαλωματα του να μας σβησει αυτο το ονειρο φιλε που το εγραψες.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ήθελα να μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, να κάνουμε τις κινήσεις μας στο παρασκήνιο για τον νέο προπονητή, να αναλάβει κανονικά στο τέλος της χρονιάς για να πούμε ότι έχουμε σοβαρότητα σαν σύλλογος κι ότι κάνουμε λογικές κινήσεις.
Θα είμουν και απόλυτα σύμφωνος να έρθει ο νέος προπονητής ΤΩΡΑ εφ''οσον έχει βρεθεί όπως έκανε κι ο φαταούλ με τον Περέίρα. ακόμα καλύτερα μήπως αλλάξει το κλίμα.

Αλλά τώρα τι κάναμε ακριβώς, τον διώξαμε για να αναλάβει ο...Γ.Χ; Ως το τέλος της χρονιάς; Ρε άντε πηγαίνετε απο δω, ούτε για ανέκδοτο δεν κάνετε πια.

Ας θυμηθούμε πότε είχα μιλήσει μεταξύ τύρου και αχλαδιού για ΓΧ; NAI μετά το ματς με τον Παναθηναίκό!

ΠΑΝΤΕΛΩς ΑΣΟΒΑΡΟ ΚΛΑΜΠ Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Οσο για τον Αναστασιάδη δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ο άνθρωπος απέτυχεκαι φεύγει ένα βάρος κι από εμάς κι από τον ίδιο φαντάζομαι. ΑΛΛΑ: τι θέση περιμέναμε να πάρουμε το καλοκαίρι όταν ήρθε; Αυτή ακριβώς που θα πάρουμε. Αρα η αποτυχία δεν είναι μόνο του ίδιου, είναι πρωτίστως της διοίκησης που έχει γίνει τελείως προβλεψιμη στην ανεπάρκειά της απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο ενός τόσο μεγάλου κλαμπ.

Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Dinos + Kat + georgedoulk με κάλυψαν.

Δυστυχώς η επόμενη μέρα ( η οποία κακά τα ψέμματα ήταν επιβεβλημένη ) είναι πολύ δύσκολη. Δε μπορώ να είμαι αισιόδοξος πάλι με ΓΧ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κανεις δεν μπορει να ειναι ευχαριστημενος οταν τριτη σερι χρονια διωχνεις προπονητη Μαρτιο μηνα ακομα και αν και εγω ηθελα να απομακρυνθει ο ΑΑ,ακομα περισσοτερο οταν για τριτη φορα επιλεγεις τον ιδιο αντικαταστατη και μαλιστα με ημερομηνια ληξης,καιγοντας τον ουσιαστικα στην συνειδηση του κοσμου,απορω ακομα περισσοτερο με τον ιδιο τον ΓΧ που δεχεται αυτον τον ρολο.Μονη κινηση που μπορει να βελτιωσει το κλιμα ειναι η οσο το δυνατον πιο συντομη προσληψη ΤΔ.
heavenandhell \,,/

Δημοσίευση από heavenandhell \,,/ »

Ντροπιαστηκές ήττες και αποκλεισμός στο κύπελλο
Αποκλεισμός μετά από χρόνια από τους ομίλους στην Ευρώπη
Πορεία πρωταθλήματος απλά επειδή ο γαύρος ήταν τραγικός
Αμέτρητες 3-4άρες απο χωριά
Δοκιμές, αλλαγές, τρικυμίες
Και άλλα τόσα...

Εδώ κάψαμε Στέφενς και Μπόλονι για τα μισά, ρε πάτε καλά;

Το θετικο της όλης υπόθεσης είναι ότι τελειώνει ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ η λέξη Άγγελος από την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. μας.

Να και μια επιτυχία στην αποτυχημένη φετινή χρονιά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Συμφωνώ με Spyretto. Να πω την αμαρτία μου (ή μήπως τη μλκια μου όπως θέλετε παρτε το) γιατί όχι ΓΧ και του χρόνου; Αν πλαισιωθει με καλό team γυμναστες κλπ συν λίγο τσαγάκι καλό δεν θα ήταν άσχημα ...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

K_geo έγραψε: ...

παντως φαινεται οτι η φετινη χρονια, ΕΙΝΑΙ οροσημο με τη λογικη οτι εφυγε ΚΑΙ ο βρυζας.

γενικα, θα παρακαλεσω για συνεση και ευπρεπεια στα σχολια μας. ο γεγονε, γεγονε. ο Αγγελος ειναι παρελθον, η ομαδα για 3η συνεχομενη χρονια θα τελειωσει με υπηρεσιακο προπονητη και οι κινησεις στους επομενους μηνες θα καθορισουν παρα, μα παρα πολλα για το μελλον του ΠΑΟΚ.

έτσι, ελπίζω να είναι πραγματικά τέλος εποχής και αρχή της επόμενης και καλύτερής μας.

Στο καλό Άγγελε, είμαι σίγουρος ότι θα γουστάρεις και εσύ τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που αναπόφευκτα θα έρθει όταν θα συντονιστούν λεφτά, μυαλά και πάθος. Αυτοί που δεν σε πάνε ίσως σε ξαναυποστούν στο τιμόνι της Εθνικής κάποια στιγμή, εκεί ίσως τα πας καλύτερα με τα Ελληνάκια σου...
:)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

kataramenos5 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Εγώ πάντως δε το κατάλαβα ρε συ κατ.

Δε πήγαινε άλλο η κατάσταση αλλά όσο διάβαζα έβλεπα ότι δεν ήθελες και να αλλάξει τώρα;
ή δε κατάλαβα κάτι σωστά και σου ζητώ συγνώμη.

Ισα ισα ελεγα οτι πρέπει αμεσα να αλλάξει.Αμα δεις το γραψα αρκετες φορές μεχρι τωρα.Η εικονα που εχω ειναι οτι εχασε τα αποδυτήρια (απο καιρό)οπότε ήταν τελειωμένος.Αν συνέχιζε τα πραγματα θα γινονταν(το πιθανότερο) χειρότερα για την ομάδα και κινδύνευε η ευρώπη.
Απο κει και περα δε γουστάρω να ξεσκίζεται,χλευάζεται ο εκάστοτε προπονητής και να γράφονται ενα σορό υπερβολές .Ο ΠΑΟΚ τον προσέλαβε γνωρίζοντας τα κουσούρια του .Ε δε νομιζω οτι εκανε κατι διαφορετικό απ αυτο που ξεραμε και περιμέναμε.Τον ΠΑΟΚ του α γυρου τον καραγούσταρα ,τον ΠΑΟΚ του β τον λυπήθηκα.

ΟΚ, κάπου χάθηκα στα τοστ.

Με κάλυψες
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εφ οσον μιλαμε για υπηρεσιακο μια χαρα ειναι ο γχ παρ'οτι δεν τον γουσταρω μια.
ποιον να ειχαμε υπηρεσιακο δηλαδη.το μπιελσα?
το ζητουμενο ειναι υπηρεσιακος η κανονικος απο τωρα.εγω ειμαι υπερ του να ερθει κανονικος απο τωρα αλλα εμεις ειμαστε ικανοι να τον διωξουμε τον κανονικο μεσα στα πλεη οφ.
καλως εφυγε ο αναστασιαδης.η κοιλια που εκανε η ομαδα ηταν τοσο παρατεταμενη που πλεον διακυβευονταν πολλα.
θεωρω πως εχουμε καλη ομαδα και καλους παικτες.θετικος τροπος σκεψης χρειαζεται και οχι αλλη μιζερια.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Έχεις δίκιο joshua... όμως δεδομένου ότι τώρα δεν είναι δυνατόν να βρεις προπονητή, ο Ίβιτς έχει ρόλο στην ομάδα της Κ-20, ο ΓΧ ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να συνεχίσει, ειδικά αν σκεφτείς ότι ήταν ήδη στην ομάδα (αν και με αρκετά ασαφή ρόλο).

Λοιπόν, επειδή αύριο θα κλειδωθεί το θέμα, όποιος έχει να γράψει κάτι για τον Άγγελο, ας το κάνει. Για τον ΓΧ γράφουμε αλλού.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

barlow4 έγραψε:εφ οσον μιλαμε για υπηρεσιακο μια χαρα ειναι ο γχ παρ'οτι δεν τον γουσταρω μια.
το ζητουμενο ειναι υπηρεσιακος η κανονικος απο τωρα.εγω ειμαι υπερ του να ερθει κανονικος απο τωρα αλλα εμεις ειμαστε ικανοι να τον διωξουμε τον κανονικο μεσα στα πλεη οφ.
καλως εφυγε ο αναστασιαδης.η κοιλια που εκανε η ομαδα ηταν τοσο παρατεταμενη που πλεον διακυβευονταν πολλα.
θεωρω πως εχουμε καλη ομαδα και καλους παικτες.θετικος τροπος σκεψης χρειαζεται και οχι αλλη μιζερια.

Αφού ψάχνουν για ΤΔ, καλύτερα ρε συ να τον επιλέξει τον προπονητή ο ΤΔ και να πάρει και την ευθύνη και να έχει το σκεπτικό της επιλογής του νέου προπονητή στο μυαλό του.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Επιβεβλημένη κίνηση, αν και προσωπικά μου είναι πολύ συμπαθής και προφανώς δεν τον θεωρώ άχρηστο. Ο Άγγελος είχε χάσει κάθε έρεισμα στην ομάδα. Θα έπρεπε ίσως να είχε φύγει και πιο νωρίς πάντως. Η αποτυχία της ομάδας είναι έργο δικό του κατά το μεγαλύτερο μέρος. Μέχρι αν μας μάθουν οι άλλοι με το πρέσινγκ (το οποίο προφανώς και μόνο δίδαξε ως σύστημα) όσο είχαμε δυνάμεις, μπορέσαμε και φέραμε τα αποτελέσματα που φέραμε. Όταν προσαρμόστηκαν οι άλλες ομάδες πάνω στις, εμφανείς, αδυναμίες μας ως ομάδα κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν εύκολα διότι έχουμε ως ομάδα τεράστιες ελλείψεις. Αποδείχθηκε δε εκ των πραγμάτων ότι δεν έγινε σωστός σχεδιασμός στην φυσική εκγύμναση των παικτών με αποτέλεσμα η μμάδα να κλατάρει και να εμφανίσει τεράστια κενά και έλλειψη χημείας.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν καταλάβαινες τι παίζει η ομάδα ή τι θέλει να παίξει. Ήθελε να παίξει επίθεση ή άμυνα; Αυτοματισμοί, σχεδόν μηδέν. Εκμετάλλευση των χαρακτηριστικών των παικτών, μηδέν. Λάθος θέσεις, λάθος οδηγίες, καμία αλληλοκάλυψη.

Ευθύνεται για όλα τα παραπάνω ο Άγγελος; Νομίζω πως όχι. Πιστεύω ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε υπερεκτιμήσει τις ικανότητες ορισμένων παικτών μας. Π.Χ. Κάτσε, προφανώς και δεν είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της Ευρώπης στην θέση του αφού το καλύτερο κοντρόλ του είναι στο ένα μέτρο ενώ δεν έχει την αίσθηση του χώρου που απαιτεί η θέση, ώστε να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση και να αποφεύγει τα αχρείαστα φάουλ. Γκολάσα, μετά από 15 παιχνίδια που τον έχω δει, αδυνατώ να δω ποια είναι η θέση που παίζει τελικά. Γενικότερα δεν υπάρχει χημεία μεταξύ των παικτών και δεν υπάρχει και σημείο αναφοράς στην ομάδα ώστε να στηριχθεί η υπόλοιπη ομάδα πάνω του, εκτός του Νομπόα ο οποίος όμως είναι τραγικά μόνος του. Δεξί εξτρέμ δεν υπάρχει. Αμυντικό χαφ αξίας με τίποτα. Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε σημείο αναφοράς τον Τζιόλη ο οποίος με το που μπήκε προχθές με την Τρίπολη μάζεψε τις γραμμές και μίκρυναν οι χώροι σε 10 λεπτά, πράγμα που δεν κατάφερε ο Κάτσε σε όλο το ματς.

Παρά το επιβεβλημένο της απομάκρυνσης του Άγγελου νομίζω ότι ο ΓΧ είναι καμένο χαρτί εδώ και χρόνια. Όπως ανάφεραν και άλλοι, εάν τον πιστεύεις του δίνεις την ευκαιρία σε κανονική σεζόν και όχι τρεις συνεχόμενες φορές στο τέλος. Εγώ προσωπικά δεν τον πολυπιστεύω. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να συμμαζέψει την φετινή ομάδα η οποία έχει μεγαλύτερα κενά από την περσινή και παρά την πιθανότητα να δούμε μία μικρή ανάκμαψη στην αρχή, θεωρώ την χρονιά χαμένη. Δεν βλέπω (μακάρι να διαψευστώ) πλέυ οφ στο Τ.Λ. και δεύτερη θέση με τίποτα.

Δυστυχώς, συνεχίζουμε να λειτουργούμε ως ερασιτεχνική ομάδα. Καλή συνέχεια Άγγελε, με υγεία.
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Στο καλό, ευχαριστούμε μην ξανάρθεις!Ελπίζω να πετύχουμε το γκει και άλλη χρονιά έτσι μήπως και μπορέσουμε και κάνουμε καμιά έκπληξη και πάρουμε καμιά κούπα. Η λύση ΓΧ τι ακριβώς είναι;Η χρονιά συνεχίζει όπως άρχισε, τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ευχαριστη ειδηση επιτελους ξυπνησαν
στο καλο και απο μακρια πλεον
αρκετο διχασμο προκαλεσες, αρκετα εκανες μπαχαλο την ομαδα, αρκετα αγυμναστη την παραδιδεις
με παιχτες να παιζουν αλλου γι αλλου
ο χειροτερος προπονητης της δεκαετιας με τη χειροτερη μπαλα της δεκαετιας, συμφωνω με τον Asimo ,και στατιστικα
να σωθει τουλαχιστον η παρτιδα, αυτο που βλεπαμε μονο μπαλα δεν ηταν
οσο πιο γρηγορα τεχνικο διευθυντη τωρα

K_geo καλοριζικος :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Δευ 16 Μαρ 2015, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:εφ οσον μιλαμε για υπηρεσιακο μια χαρα ειναι ο γχ παρ'οτι δεν τον γουσταρω μια.

Ετσι ακριβως. Καποιοι χαλιουνται με ΓΧ, χωρις να σκεφτουν οτι.. γιατι να ερθει προπονητης αναλαμβανοντας μια καταρρακωμενη ομαδα και να φαει την φθορα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”