Άγγελος Αναστασιάδης (II)

ron-swanson

Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Δημοσίευση από ron-swanson »

Την φωτογραφια του ΓΧ με την φανελα του γαυρου, ποιος θα την βαλει; :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ετσι για να νευριασει και λιγο ο Κολκας! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Και για μας που δε τον θέλαμε από την αρχή τον Αναστασιάδη σήμερα πρέπει να είναι μέρα προβληματισμού που για τρίτη σερί χρονια απολύεται ένας προπονητής πριν τελειώσει η χρονια. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει και κουράζει τον κόσμο του. Οι επόμενοι 3-4 μήνες είναι παρα πολύ κρίσιμοι για την επομενη χρονια και δυστυχώς μετά από μια τριετία γεμάτη λάθη πλέον δεν έχουν κανένα περιθώριο αποτυχίας στις επιλογές τους κι αυτό αυξάνει παρα πολύ τη πίεση. Όσον αφορά τον προσωρινό αντικαταστάτη του για μένα οποιος και να έρθει το ίδιο είναι. Η ομάδα φέτος δύσκολα θα αλλάξει τόσο ώστε να χτυπήσει τη πρώτη θέση στα play off.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

kataramenos5 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Η πορεία των τελευταίων μηνών αναιρεί την εξαιρετική αρχή που έκανε η ομάδα. Ευθύνες έχει - και μάλιστα πολλές - ο Άγγελος, αλλά δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν και διοικητικές ευθύνες και ατομικές των παικτών.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόουτς, αλλά η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη από καιρό.

Ο ΠΑΟΚ έχασε όλο αυτόν τον καιρό, δεν έχασε κανείς άλλος. Δ
Αυτο.Γχ δε πολυψήνομαι αλλα δε πηγαινε αλλο η κατασταση.Ισως Ιβιτς να ταν καλύτερα.Ολες οι ελπιδες πλεον στον Τζακ ,να αξίζει τα λεφτά του και να βρει τις λύσεις που απαιτούνται.

ΥΓ Κανονιστε του χρονου να γραφετε τα ιδια μερικοί τετοια εποχή.
Εγώ πάντως δε το κατάλαβα ρε συ κατ.

Δε πήγαινε άλλο η κατάσταση αλλά όσο διάβαζα έβλεπα ότι δεν ήθελες και να αλλάξει τώρα;
ή δε κατάλαβα κάτι σωστά και σου ζητώ συγνώμη.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

κανεις δεν νομιζω να ηθελε τον ΑΑ και του χρονου.Απλα πολλοι απο μας δεν θελουμε για τριτη συνεχομενη χρονια να γινεται η ομαδα μας ΙΕΚ προπονητικης..
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Δεν χρειάζεται μνησικακία τώρα. Ο Αγγελος έφυγε και αυτο ήταν σωστό. Δεν θα ηταν τίμιο να σχεδιάζεται η ομάδα της επόμενης σεζόν (βλέπε Χαρίσης, Γουτας κτλ.) με προπονητή που θα αποτελούσε παρελθόν. Άρα ηταν αναπόφευκτη η λύση.
Σωστή και η ενεργοποίησης Γ.Χ ( ας μην αρχίσουνε τα σχόλια για κλίκες, μίκες κ λοιπές λ@λ@κιες τωρα) αφού χρειαζόμαστε χρόνο για την επιλογή νέου προπονητή.

Άγγελε σε ευχαριστούμε για οτι πρόσφερες και καλή σου τύχη

Υ.Γ. Οι μανατζερς πολιόρκησαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να φέρουν προπονητή απο το 3-0 της Τρίπολης και μετά. Η διοίκηση προς τιμήν της ειχε κλειςει όλες τις πορτες.
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

tad έγραψε:Ήσουν ο μόνος εκεί μέσα που είχα εμπιστοσύνη ...
στην αρχή της χρονιάς είδαμε μπάλα που είχαμε καιρό να δούμε ...

αλλά ήταν μετά δεδομένο ότι με αυτό το σκορποχώρι μου ανέλαβες θα πάθαινες ότι έπαθες αφού και εσύ είσαι αγύριστο κεφάλι και νομίζεις ότι μόνο ένας δρόμος υπάρχει ...

Σε ευχαριστώ για τις στιγμές που ζήσαμε φέτος οι οποίες κράτησαν μέχρι το ματς με τον γαύρο ... για το μετά έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης αφού η διαχείριση των αγώνων και της φυσικής κατάστασης της ομάδας αποδείχτηκε τραγική ... (αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά ότι δεν το έχεις στην οργάνωση ομάδων υψηλού επιπέδου στον τομέα της φυσικής κατάστασης και στον τομέα της εύρεσης παιχτών)

Ήσουν, είσαι και θα είσαι ένας από εμάς και εύχομαι ο Αγγελίδης να αποδειχτεί άξιος εμπιστοσύνης και να οργανώσει την ομάδα ...

Καλή συνέχεια Άγγελε ... !!!
Πραγματικά μετά τον Ολυμπιακό λες κ έπαθε εγκεφαλικό.
Μνημειώδης βέβαια κ η προσπάθεια των γνώστών κύκλων με πρώτο κ χειρότερο τον Σταύρακα να τον φάνε απο τον αγώνα με τη Ζιμπρου ακόμα.
τώρα με τον γκουρού της τακτικής ΓΧ όλα μέλι γάλα.
η ενεργοποίηση του τελευταίου τις προηγούμενες μέρες ίσως κ να προιδέαζε για την σημερινή εξέλιξη.
κλασικός ΠΑΟΚ πάντως.
διορθώνουμε το λάθος με ένα μεγαλύτερο.
Άγγελε νομίζω κάπου εδώ κλείνει ο κύκλος σου στον ΠΑΟΚ.
Ηρθε η ώρα να αποδείξεις την αγάπη σου για την ομάδα.
Βγές παραδέξου τα λάθη σου αλλα πές μας κ τι γίνεται εκει μέσα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Τελος και ο Αγγελος.
Αλλος ενας μυθος καταρρίφθηκε.

Ακομα και εγω που υποστηριζα οτι επρεπε να τελειωσει την χρονια και να αναλαβει την ευθυνη για τα πλευ-οφ, συμφωνω με αυτη την εξελιξη. Δεν πηγαινε αλλο.

Θα παρακαλεσω μονο τους "αγγελομαχους" να μην πανηγυρισετε και απευθυνετε χαιρεκακους χαρακτηρισμούς. Ο ανθρωπος που σηκωσε τον τελευταιο Τιτλο με τον ΠΑΟΚ και μας εδωσε εστω και για τρεις μηνες την δυνατοτητα να ονειρευομαστε, δεν το αξιζει.
Αγγελε ευχαριστουμε και καλη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

georgedoulk2008 έγραψε:Τελος και ο Αγγελος.

Ακομα και εγω που υποστηριζα οτι επρεπε να τελειωσει την χρονια και να αναλαβει την ευθυνη για τα πλευ-οφ, συμφωνω με αυτη την εξελιξη. Δεν πηγαινε αλλο.

Θα παρακαλεσω μονο τους "αγγελομαχους" να μην πανηγυρισετε και απευθυνετε χαιρεκακους χαρακτηρισμούς. Ο ανθρωπος που σηκωσε τον τελευταιο Τιτλο με τον ΠΑΟΚ και μας εδωσε εστω και για τρεις μηνες την δυνατοτητα να ονειρευομαστε, δεν το αξιζει.
δεν ειμαι αγγελομαχος ,και τον μουρινιο να ειχαμε αν εκανε τις ιδιες μαλακιες το ιδιο κραξιμο θα ετρωγε απο εμενα,εγω απο ειμαι ουτε αγγελοσκυλο,ουτε βρυζοσκυλο ουτε τζακοσκυλο,και καλο ειναι οι αγγελικοι να καταλαβουν οτι η κριτικη μου ηταν καθαρα για την πορεια της ομαδας ,δεν εχω προσωπικα με τον ανθρωπο δεν με εφαγε την γυναικα,και καλο ειναι να κανουν και οι ιδιοι το ιδιο να κρινουν συμφωνα με αυτο που βλεπουν στο χορτο και οχι με θεωριες συνωμοσιας
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Καλορίζικος k_geo :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

georgedoulk2008 έγραψε:Τελος και ο Αγγελος.

Τόσο απλά και τόσο λογικά!
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

σε ποσους αγωνες θα επιστρεψει στην ενδεκαδα ο Τζαβελλας;under 3 1,50
over 3 1,90

σε ποσο καιρο επιστρεφει ως τδ ο ΖΒ;under 1 μηνα 1,50
over >>>>> 1,90
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

ace
Δεν θεωρω τον εαυτο μου "αγγελοσκυλο". Θα ηθελα, πρωτα για το καλό του ΠΑΟΚ, να πετυχει ο Άγγελος στον παγκο μας. Αποδειχθηκε οτι δεν μπορουσε. Τα αποτελεσματα της ομαδας μεσα στο γηπεδο το απεδειξαν αυτό.

Ανεξαρτητα απο το τι αλλο εγινε και απο το αν του εκαναν πολεμο, την αποτυχια την χρεωνεται ο ιδιος. Ετσι πρεπει και αυτο ειναι το σωστο. Οπως χαρηκα που εφυγε ο Βρυζας, επειδη πιστευα και πιστευω οτι εκανε κακο στον ΠΑΟΚ, ετσι σημερα δεν μπορω να στεναχωρηθω που εφυγε ο Αγγελος, για τον ιδιο ακριβως λογο.

Απλως θεωρω οτι καλο θα ηταν να μην χαρακτηριζουμε εναν ανθρωπο που προσφερε, αναμφισβητητα, οσο μπορεσε στην ομαδα. Για την αγωνιστικη κριτικη εχετε δικαιο. Μονο τυφλος δεν εβλεπε τα λαθη του.

ΥΓ τον ΓΧ τον φοβαμαι πολύ. Στην πραγματικοτητα ισοδυναμει με λευκη πετσετα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

teod1980 έγραψε: Εγώ πάντως δε το κατάλαβα ρε συ κατ.

Δε πήγαινε άλλο η κατάσταση αλλά όσο διάβαζα έβλεπα ότι δεν ήθελες και να αλλάξει τώρα;
ή δε κατάλαβα κάτι σωστά και σου ζητώ συγνώμη.
Ισα ισα ελεγα οτι πρέπει αμεσα να αλλάξει.Αμα δεις το γραψα αρκετες φορές μεχρι τωρα.Η εικονα που εχω ειναι οτι εχασε τα αποδυτήρια (απο καιρό)οπότε ήταν τελειωμένος.Αν συνέχιζε τα πραγματα θα γινονταν(το πιθανότερο) χειρότερα για την ομάδα και κινδύνευε η ευρώπη.
Απο κει και περα δε γουστάρω να ξεσκίζεται,χλευάζεται ο εκάστοτε προπονητής και να γράφονται ενα σορό υπερβολές .Ο ΠΑΟΚ τον προσέλαβε γνωρίζοντας τα κουσούρια του .Ε δε νομιζω οτι εκανε κατι διαφορετικό απ αυτο που ξεραμε και περιμέναμε.Τον ΠΑΟΚ του α γυρου τον καραγούσταρα ,τον ΠΑΟΚ του β τον λυπήθηκα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οτι και να ειναι, η ομαδα πλεον εχει περιπου 60 ημερες για να βρει ενα νεο Προπονητη, ενα νεο Αθλητικο Διευθυντη (οπως λεει η ανακοινωση) και (κατα την αποψη μου ιδιαιτερα σημαντικο) ενα σταθερο και μονιμο Ιατρικο Τιμ και ισως και σταθερο και μονιμο γυμναστη που θα μπορει να συνεργαζεται με τον εκαστοτε προπονητη και το επιτελειο του....
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εφυγε ο πιο αποτυχημένος προπονητής μας, στατιστικά χειρότερος του ΓΔ, του ΓΧ μέχρι και του Μόμτσιλο Βουκοτιτς.

Το να ακούω ανησυχίες σήμερα για το άμεσο μέλλον του ΠΑΟΚ ισοδυναμεί με αστείο.

Δεν σε ευχαριστώ Άγγελε, όμως θα ευχηθώ καλή τύχη, υγεία, και μακάρι να μπορούσες να μείνεις γύρω από τον ΠΑΟΚ που τόσο αγαπάς από άλλο πόστο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”