Είστε μέλη σε σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ;

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος diniko80 την Τετ 29 Οκτ 2008, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

δεν ειμαι.ουτε θα γινω.
ΑΛΛΑ
υπαρχει ενα σοβαροτατο προβλημα με εμας της αθηνας για εισιτηριο στα εκτος εδρας της ΠΑΟΚαρας στην αθηνα.
Μεχρι στιγμης δεν εχουμε δωσει αγωνα εδω,οκ.Αλλα τα ματς ερχονται (τα περισσοτερα β γυρου) και ειμαστε στην αμφιβολια αν θα ανοιξει εκδοτηριο απ έξω για τη θυρα των φιλοξενουμενων(εκτος βεβαια οακα με παο φετος).

μπορει λιγο οφτοπικ αλλα το ζητημα απασχολει πολλους α-συνδεσμιτες εδω κατω.
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Δεν νομιζω οτι ο συνδεσμος ειναι μονο για αγορα εισητηριων και εκδρομες!Ιδιως τα τελευταια χρονια που εχουμε αλλες χρονιές μερικες και αλλες χρονιές ολικες απογορευσεις μετακινησεων.Μεσα απο τον συνδεσμο μπορεις να κανεις πολλα πραγματα για την ομαδα σου,να την βοηθας οργανωνοντας οσο το δυνατον καλυτερα το συνδεσμιακο κινημα.Η σωστη και καλη οργανωση φαινεται σε καθε αγωνα.Αρκει βεβαια να μην "χασεις" τον δρομο σου και εκμεταλευτεις την οποιαδηποτε δυναμη που σου δινει ενας συνδεσμος!!Προσωπικη μου αποψη ειναι,κυριως οταν κρινουμε διαφορες καταστασεις του ΛΑΟΥ ΜΑΣ(κερκιδες,αποψεις,επεισοδια) καλυτερα να βρουμε την λυση ασχολουμενοι με το συνδεσμιακο κινημα και οχι κρινοντας εκ του ασφαλους.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

και γω ημουν γραμμενος πριν απο 10 χρονια και αν θυμαμαι καλα ο λογος που γραφτηκα ηταν το φτηνοτερο εισητηριο που επερναν τοτε οι συνδεσμιτες. αλλα απο τοτε απεχω απο τους συνδεσμους γιατι δεν με εξεφραζαν ορισμενα πραγματα που γινοντουσαν αλλα και αλλα που εμαθα αργοτερα τουλαχιστον για τον συγκεκριμενο συνδεσμο που ημουν.
Άβαταρ μέλους
Yan_Tsi

Δημοσίευση από Yan_Tsi »

Eimai grammenos sto club PAOK tis polis mou gia enan aplo LoGo!!! Mporei edo kai arketa xronia na pigaino sto gipedo mesa-exo me to aytokinito mou kai tin parea mou. mporei edo kai polla xronia na exo diarkeias kai ego kai oloi oi filoi mou, mporei na mpeno sta ANTA, omos epeidi ipirxa arrosto pitsirikaki kapote... ARROSTO PAOKSAKI, ta 5 evro to mina ta dino gia ayta ta paidia pou goustaroun na exoun ena steki...kai ta 15xrona kai ta 20xrona, kai oloi aytoi pou asxolountai me to syndesmiako kinima!!!
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Είμαι γραμμένος σε σύνδεσμο 3,5 χρόνια.
Στον ίδιο σύνδεσμο ήταν γραμμένος ο αδερφός μου και με "πίεζε" να γραφτώ για να 'χω και εισιτήριο όποτε χρειάζομαι.
Τελικά παραμένω ενεργός μέχρι σήμερα κι ας μην έχω πλέον τον χρόνο να επισκέπτομαι το σύνδεσμο. Πληρώνω κάθε μήνα την συνδρομή, πέρνω πάντα μπλουζάκια, ημερολόγια και ότι βγάζει ο σύνδεσμος.
Έχω γράψει πολλά φιλαράκια στον σύνδεσμο και είναι ενεργοί.
Σχεδόν για κάθε αγώνα πέρνω εισιτήρια απ' το σύνδεσμο για να εξυπηρετώ κάποιους φίλους.

Γενικώς όμως παραμένος ενεργός, γιατί πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ χωρίς το συνδεσμιακό κίνημα, δεν υπάρχει.
Γιατί και να μην ήμουν γραμμένος πάλι τα είδη του συνδέσμου θα τα περνα και εισιτήρια θα βρισκα κλπ.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Ημουν, ειμαι και.....θα ειμαι πιστευω, για τον τελευταιο λογο που ειπε και ο Yan_Tsi.
dalas4

Δημοσίευση από dalas4 »

fadastite enan PAOK xwris syndesmous.....

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
tiapakos

Δημοσίευση από tiapakos »

φυσικα κ ειμαι,ημουν κ θα ειμαι...κ πιστευω πως ειναι πολυ καλο να ειμαστε ολοι μελη(η τουλαχιστον η πλειοψηφια)σε καποιο συνδεσμο ειτε της περιοχης μας,ειτε της πολης μας η ακομα κ του χωριου μας!κ πραγματικα μου προκαλει εντυπωση πως οι περισσοτεροι του ΠΑΟΚμανια δηλωνουν οχι!με το να ειμαστε μελη σε καποιο συνδεσμο πιστευω πως κανουμε τον φιλαθλο κοσμο του ΠΑΟΚ μας ακομα ποιο μεγαλο κ ισχυρο!!! Σ.Φ ΠΑΟΚ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ :? :? :? :? :?
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Εγώ από το μέρος μου θέλω να σας ρωτήσω κάτι άλλο:

1)Στον σύνδεσμο που είστε παράγει έργο στην τωρινή κερκίδα μας;

2)Σας ενημερώνουν για μία καλύτερη οργάνωση στην κερκίδα;

3)Κάνετε συζητήσεις με μικρότερες ηλικίες για τους δώσετε να καταλάβουν σε τι πιστεύουν για να αρχίσουν να σκέφτονται σαν οπαδοί;

Υ.Γ.Περιμένω απαντήσεις και από αυτούς που δεν είναι μέλη συνδέσμων!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Δεν ήμουν και δύσκολα θα είμαι.
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Ένας άνθρωπος που αναλαμβάνει τώρα έναν σύνδεσμο και έχει μια ηλικία 25 χρονών από πίσω του τρέχουν διάφορες κατηγορίες,όπως αυτοί ανοίγουν σύνδεσμο για να τα οικονομήσουν,είναι χασικλήδες και πολλά άλλα που αν ξεκινήσω να γράφω θέλω 3ις σελίδες.
Ο λαός του ΠΑΟΚ συνδεσμίτης και μη πρέπει καταρχήν να ξεπεράσουμε την νοοτροπία ότι πάμε στο γήπεδο για να πιούμε ''ΡΕΤΣΙΝΑ''.
Όπως αγωνίζεται η ομάδα ο προπονητής και οι 11 παίκτες έτσι αγωνίζεσαι και εσύ με την φωνή σου,με τον παλμό που δίνεις στους παίκτες μας και τον φόβο στους αντίπαλους,γι'αυτό και είμαστε ο 12ος παίκτης.
Μέσα στον σύνδεσμο οι μεγαλύτεροι πρέπει να είναι δάσκαλοι προς τους μικρούς και όχι να μένουν στην εποχή του Μανάβη,και να μην σου λένε αυτά που έκανα εγώ,ούτε να σου το παίζουν υπέρπαοκτσηδες,γιατί κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς γράφουμε ιστορία.
Κανένας δεν γράφεται σε σύνδεσμο αλλά όταν γίνεται κάτι,βγαίνουν και λένε που ήταν οι σύνδεσμοι να προστατέψουν την ομάδα,η οι σύνδεσμοι φταίνε που πετάνε τα μπουκάλια μέσα και πολλά άλλα.Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και τα καλά των συνδέσμων και να στηρίξουμε κάποιες προσπάθειες που κάνουν τα παιδιά!
Εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει ενημέρωση και γι'αυτό υπάρχει αυτό το μπάχαλο στη κερκίδα μας,μέχρι και για το πότε θα πετάξουν τα χαρτάκια πρέπει να σας το μάθουν γιατί μέχρι και τα αυτονόητα τα έχουμε ξεχάσει.
Βλέπεις κάνουν μια προσπάθεια οι σύνδεσμοι να φέρουν χαρτιά και άλλοι τα πετάνε όταν βγαίνει η ομάδα για ζέσταμα.

Για μένα οι σύνδεσμοι που δεν είναι καφενεία και δεν πουλάνε ΠΑΟΚ για το συμφέρον τους,τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ γιατί επι εποχές Γουμενου,Μπατατουδη κάποιοι κόντεψαν να μπουν μέχρι και φυλακή για να βρει την ελευθερία του ο ΠΑΟΚ μας.Πέρασαν οι καιροί που έπρεπε να σκέφτεσαι τα Διοικητικά και πλέον σου δίνεται να ασχολείσαι μόνο με τη κερκίδα και ο λαός του ΠΑΟΚ τόσο μίζερος που είναι,ούτε αυτό κάνει και ασχολείται με το τι κάνει ο κ.Σάντος,και ο κάθε παίκτης και όλοι γίνονται φυτά κάποιων άλλων που θέλουν να τους περάσουν κάποια νοοτροπία!
Guest

Δημοσίευση από Guest »

θα συμφωνουσα στο να γραφτο σε ενα συνδεσμο που θα λειτουργουσε πανω κατω οπως λειτουργει το παοκμανια

Aκομα και το παοκμανια λειτουργει σαν συνδεσμος,αλλα προσοπικα για μενα με λαθος τροπο,δεν ειναι αυτο ομως το θεμα μας.
Δηλαδη τι σου δινει το παοκμανια και ενας συνδεσμος δεν μπορει να σου το δοσει?

δηλαδη να μαζευομαστε ολα τα παοκια να συζηταμε σοβαρα για τα θεματα της ομαδας,να κανουμε χαβαλε,να οργανονουμε εκδρομες και διαφορα φαγοποτια

Αυτο που θέλω να ξαναπω για αλλη μια φορα είναι οτι εμενα ως οπαδο του ΠΑΟΚ εκτος απο την κερκιδα μου και την ΑΜΚ δεν πρεπει να με νοιαζει τιποτε αλλο!
Καλα ειναι και τα φαγοποτια οπως λες αλλα πρεπει εμεις να κανουμε ενα βημα παραπανω,γιατι οπαδικα εχουμε μεινει πολυ πισω!
patriarxhs

Δημοσίευση από patriarxhs »

LOIPON....DEN ANOIKW SE SUNDESMO KAI AS ASXOLOUME ENERGA GIA ENA SYNDESMO OPOTE XRIASTOUN THN VOH8EIA MOU!!APLA PISTEYW PWS O "SYN-DESMOS" EXEI ALLAKSEI ENNOIA APO THN PRAGMATIKH TOU FHSH!!!!!!SUN-DESMOS.....ENOTIKOS KRIKOS OMOIDEATWN.....ALLA SHMERA EXEI KATANTHSH...STEKH MASTOURAS KAI KREPALHS!!!!!PARAPANW TE8HKAN 3 ERWTHMATA...AN AYTA APANTH8OUN SE SUNDESMOUS KAI VROUN LUSH TOTE O SUN-DESMOS 8A PAREI PALI THN PALIA TOU ENNOIA!!!............AYTA KAI SORRY GIA TOUS XARAKTHRHSMOUS!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Διαφορα "παραξενα" υπαρχουν παντου.Ρεμαλια(διαφορετικη εννοια για τον καθενα) υπαρχουν παντου.Χωρις να θελω να τα ισοπεδωσω ολα,αλλα ετσι ειναι!!Πιστευω οτι οποιος χρησιμοποιει αυτην την δικαιολογια απλως ψαχνει κατι για να δικαιολογηθει στον εαυτο του.Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ θα δυναμωσει με ΠΟΛΛΑ μελη στον Α.Σ. και ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ με ΠΟΛΛΟΥΣ συνδεσμιτες!!!
Διαλεξτε δρομο......................
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”