Π.ΑΟ.Κ.- Αστέρας Τρίπολης 0-0,MVP- Σχόλια & παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: Π.ΑΟ.Κ.- Αστέρας Τρίπολης 0-0,MVP- Σχόλια & παραλειπόμεν
Μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια πριστ
Dese θες να σ απαντησω σε κατι η απλα θες να μου την πείς και πεταχτηκες?Ειπαμε να ριξουμε τους τονους ,μια χαρα κουβεντα καναμε την Παρασκευή αλλα καποιοι επιμενετε.
Dese θες να σ απαντησω σε κατι η απλα θες να μου την πείς και πεταχτηκες?Ειπαμε να ριξουμε τους τονους ,μια χαρα κουβεντα καναμε την Παρασκευή αλλα καποιοι επιμενετε.
Φυσικα και κρινω εξ ιδιων.kataramenos5 έγραψε:Μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια πριστ
Πολλες φορες με βρηκαν αντιθετο σχολια σου αλλά,
ουτε τα σχολια σου χαρακτηρισα ουτε εσενα δια της πλαγιας οδου(σχολια).
Τι το εμετικο εγραψα δηλαδη?
Δεν ειναι ψεμα οτι ελεγε στους παικτες να ανεβουν ψηλοτερα,
κι αυτοι τον "γραφανε" επι δεκα(10) λεπτα.
Αν δεις το ματς απο τη Nova,θα το διαπιστωσεις.
Τωρα,αν σε πειραξε το "ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ",τι να πω.Πολυ ευαισθητος εισαι,
εξ άλλου εχει αμπελι και κανει τσιπουρα,πως να τον πω?
Δεν τον εβρισα.
Που να τον ελεγα και προπονητη

Καλα αυτο που τους έλεγε να ανέβουν ψηλά κλπ και δεν ανέβαιναν τοςο το έχουμε δει εκατοντάδες φορές στο ποδόσφαιρο δε σημαίνει τπτ .. Μη ψάχνουνε απο οτιδήποτε κάτι να βγάλουμε
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν έχω καμία διάθεση να στην πω.kataramenos5 έγραψε:Μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια πριστ
απλά την άποψη μου εξέφρασα με βάση αυτά που έχω καταλάβει.
και επειδή γνωρίζω ότι δεν είσαι κανένας ορκισμένος υποστηρικτής του Άγγελου έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι απλά το μεγάλο σου μέλημα είναι να υπάρχει απλά ο ΠΑΟΚ και ας είναι σε ότι κατάσταση θέλει.
δεν βλέπω να έχεις υψηλές απαιτήσεις για την ομαδα.Έχεις συμβιβαστεί με το μετριο
Λάθος το χεις καταλάβεις ντεσπε απλα πέραν από το να κριτικάρουμε μονο τους άλλουςαν μέτριους κακούς τουρίστες κλπ ας κανουμε και αυτοκριτική σαν λαός γιατι επαναλαμβανόμαστε άσχημα , περνάει καθε χρονια και δεν κρατάμε τπτ
το κλίμα ειναι αρρωστο
το κλίμα ειναι αρρωστο
το κλιμα ειναι αρρωστο γιατι υπαρχουν αρρωστοι ανθρωποι σε διοικηση και αγωνιστικο τμημα...οταν αυτοι αποσυρθουν τοτε τα ξαναλεμε σε αλλη βαση...μεχρι τοτε εκει επικεντρωνεται η μαχη...
Priest ενταξει ρε συ. ενα στιγμιοτυπο ειχε η νοβα που τον ρωτησε ενας παιχτης δεν θυμαμαι ποιος και του λεει πιεστε πιο ψηλα. αυτο μονο. ουτε ουρλιαζε για 10 λεπτα ουτε τπτ.
αν καποιος ουρλιαζε χθες αυτος ηταν ο τυπαρας που απο το 10΄και μετα τα εσερνε συνεχως στον τριτσωνη και το μαρινακη.

αν καποιος ουρλιαζε χθες αυτος ηταν ο τυπαρας που απο το 10΄και μετα τα εσερνε συνεχως στον τριτσωνη και το μαρινακη.

- sourmenetes
- Moderator
Σιγουρα υπαρχει προβλημα,σιγουρα η ομαδα δεν εχει αυτοπεποιθηση σιγουρα γινανε πολλα λαθη σιγουρα σιγουρα σιγουρα...
Η προσεγγιση του ματς δεν ηταν κακη δεδομενου το οτι η εννοια εδρα δεν υπηρχε.
Ο ΠΑΟΚ δημιουργησε φασεις αλλα δεν εκανε το γκολ.Περιορισε τον Αστερα και δεν απειληθηκε σχεδον καθολου.Πρεπει να βρεθει μια 11αδα η οποια θα παρει ματς θα βρει ρυθμο για να ειμαστε ετοιμοι στα πλει οφ.Αν συνεχισουμε το φαγωμα και τη μουρμουρα δε θα κερδισουμε κατι.Η ψυχολογια θα ερθει μονο μετα απο νικες.
Η προσεγγιση του ματς δεν ηταν κακη δεδομενου το οτι η εννοια εδρα δεν υπηρχε.
Ο ΠΑΟΚ δημιουργησε φασεις αλλα δεν εκανε το γκολ.Περιορισε τον Αστερα και δεν απειληθηκε σχεδον καθολου.Πρεπει να βρεθει μια 11αδα η οποια θα παρει ματς θα βρει ρυθμο για να ειμαστε ετοιμοι στα πλει οφ.Αν συνεχισουμε το φαγωμα και τη μουρμουρα δε θα κερδισουμε κατι.Η ψυχολογια θα ερθει μονο μετα απο νικες.
- desperando
- Επικοινωνία:
σε όλες Τις μεγάλες ομάδες αυτό επικρατεί, η πίεση για νίκες, τίτλους και όμορφες Εμφανίσεις.MANIAKOS έγραψε:Λάθος το χεις καταλάβεις ντεσπε απλα πέραν από το να κριτικάρουμε μονο τους άλλουςαν μέτριους κακούς τουρίστες κλπ ας κανουμε και αυτοκριτική σαν λαός γιατι επαναλαμβανόμαστε άσχημα , περνάει καθε χρονια και δεν κρατάμε τπτ
το κλίμα ειναι αρρωστο
δες την Ρεάλ για παράδειγμα πέρσι πήρε το τσου λου και φέτος αν και πρώτη μέχρι πρόσφατα όλοι την πέφτουν στον Αντσελότι και τον ροναλντο.
αν δηλαδή είμαστε εμείς άρρωστοι αυτοί τι ειναι?
Αλλά κανένας δεν θα τολμήσει να πει κάτι κακό για τον κόσμο της Ρεάλ.
θέλεις και άλλα παραδείγματα?
δες την μέχρι πρωτινος ομάδα παράδειγμα μαν γιου τι κάνει μετά την φυγή του σερ
θέλεις κι αλλα?δες την μεγάλη Μπάρτσα τι κάνει με τους προπονητές μετά την φυγή του Πεπ
καθ αλλά πολλά πολλά παραδείγματα
- kataramenos5
Το ιδιο θα μπορουσε να πει καποιος και για σενα περσι και πρόπερσι.Και το οτι εκφέρει καποια αποψη στο θεμα προπονητη ο desperando η ο καταραμένος δε σημαινει οτι ειναι και η σωστή.Κι εγω μπορω να σου καταλογίσω οτι το ματι σου δε κοβει για προπονητές μιας και δεν ηθελες Σαντος και υποστήριξες τουριστα Στεφενες τι πα να πει? Οτι ετσι είναι?Αντι να χαρακτηρίζουμε ο ενας τον αλλο και να μειώνουμε συνεχως προπονητές συνοπαδούς κλπ δεν ειναι καλύτερα να παραθετουμε επιχειρήματα και να κανουμε κουβέντα πανω σ αυτα?Δεκτη καθε αποψη(σωστη λαθος) αρκει να μη προκαλεί.desperando έγραψε:Δεν έχω καμία διάθεση να στην πω.kataramenos5 έγραψε:Μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια πριστ
απλά την άποψη μου εξέφρασα με βάση αυτά που έχω καταλάβει.
και επειδή γνωρίζω ότι δεν είσαι κανένας ορκισμένος υποστηρικτής του Άγγελου έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι απλά το μεγάλο σου μέλημα είναι να υπάρχει απλά ο ΠΑΟΚ και ας είναι σε ότι κατάσταση θέλει.
δεν βλέπω να έχεις υψηλές απαιτήσεις για την ομαδα.Έχεις συμβιβαστεί με το μετριο
Πριστ εχεις παρει σβαρνα ολα τα τοπικ και γραφεις τους ιδιους χαρακτηρισμούς.Αυτο ενοχλεί.Το καταλάβαμε οτι δε το γουστάρεις αλλα δεν εχεις δικαίωμα να μειώνεις συνεχώς εναν ανθρωπο που δε μπορεί να σ παντησει κι ολας.Αν θες να πεις οτι εκανε αυτο λαθος και σ εκείνο ηταν τραγικός κανένα πρόβλημα.
αν και στο θεμα διαφωνω με κατ στο παραπανω ποστ οχι απλα συμφωνω αλλα και επαυξανω.
βεβαια απο την αλλη κατ5 πιστευω και εσυ παραδεχεσαι οτι φετος η "στηριξη" απο μερικους σε Αγγελο ειναι αρκετες φορες οχι απλα υπερβολικη αλλα και "εριστικη"....
μακαρι πχ να ειχαμε αυτη τη "στηριξη" περυσι στον Χουμπ....
βεβαια απο την αλλη κατ5 πιστευω και εσυ παραδεχεσαι οτι φετος η "στηριξη" απο μερικους σε Αγγελο ειναι αρκετες φορες οχι απλα υπερβολικη αλλα και "εριστικη"....
μακαρι πχ να ειχαμε αυτη τη "στηριξη" περυσι στον Χουμπ....

Ναι αλλα αυτοι έχουν και τις σούπερ καλές περιόδους εμείς τι έχουμε;desperando έγραψε:σε όλες Τις μεγάλες ομάδες αυτό επικρατεί, η πίεση για νίκες, τίτλους και όμορφες Εμφανίσεις.MANIAKOS έγραψε:Λάθος το χεις καταλάβεις ντεσπε απλα πέραν από το να κριτικάρουμε μονο τους άλλουςαν μέτριους κακούς τουρίστες κλπ ας κανουμε και αυτοκριτική σαν λαός γιατι επαναλαμβανόμαστε άσχημα , περνάει καθε χρονια και δεν κρατάμε τπτ
το κλίμα ειναι αρρωστο
δες την Ρεάλ για παράδειγμα πέρσι πήρε το τσου λου και φέτος αν και πρώτη μέχρι πρόσφατα όλοι την πέφτουν στον Αντσελότι και τον ροναλντο.
αν δηλαδή είμαστε εμείς άρρωστοι αυτοί τι ειναι?
Αλλά κανένας δεν θα τολμήσει να πει κάτι κακό για τον κόσμο της Ρεάλ.
θέλεις και άλλα παραδείγματα?
δες την μέχρι πρωτινος ομάδα παράδειγμα μαν γιου τι κάνει μετά την φυγή του σερ
θέλεις κι αλλα?δες την μεγάλη Μπάρτσα τι κάνει με τους προπονητές μετά την φυγή του Πεπ
καθ αλλά πολλά πολλά παραδείγματα
Απλα κακώς επικεντρωνόμαστε μονο στον προπονητή εμένα αυτο με πειραζει το πρόβλημα ειναι μεγαλύτερο
Sera4 έγραψε:το κλιμα ειναι αρρωστο γιατι υπαρχουν αρρωστοι ανθρωποι σε διοικηση και αγωνιστικο τμημα...οταν αυτοι αποσυρθουν τοτε τα ξαναλεμε σε αλλη βαση...μεχρι τοτε εκει επικεντρωνεται η μαχη...
Συμφωνώ απλα τι κερδίζουμε οταν η πλειοψηφία τα βάσει μονο με τον προπονητή ενώ το πρόβλημα ειναι διαχρονικο;
- Dinos_Liverpool
Εμένα, εκτός από την ομάδα που με στεναχωρεί αφάνταστα εδώ και πολύ καιρό, με στεναχωρείτε εξίσου και ορισμένοι που, αν και γνωριζόσαστε τόσα χρόνια εδώ μέσα, υποτιμάτε τον άλλον και τον μειώνετε χωρίς λόγο ουσιαστικά. Βέβαια, τα βρίσκετε εν τέλει, αλλά αφού πρώτα καταφέρνετε να χαλάσετε τις καρδιές σας. Γιατί, ρε γμτ;
Ρε συ παπά, έλεος! Στον ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται ως οινοποιός. Ως προπονητής βρίσκεται! Καλός, κακός αυτός είναι! Ας περιοριστούμε σε κριτική και όχι σε ευτελισμούς, σε παρακαλώ πολύ και είμαι βέβαιος ότι συνεννοηθήκαμε.
Ρε συ παπά, έλεος! Στον ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται ως οινοποιός. Ως προπονητής βρίσκεται! Καλός, κακός αυτός είναι! Ας περιοριστούμε σε κριτική και όχι σε ευτελισμούς, σε παρακαλώ πολύ και είμαι βέβαιος ότι συνεννοηθήκαμε.
Να τον κρινω λοιπον σαν προπονητη.Dinos_Liverpool έγραψε:Εμένα, εκτός από την ομάδα που με στεναχωρεί αφάνταστα εδώ και πολύ καιρό, με στεναχωρείτε εξίσου και ορισμένοι που, αν και γνωριζόσαστε τόσα χρόνια εδώ μέσα, υποτιμάτε τον άλλον και τον μειώνετε χωρίς λόγο ουσιαστικά. Βέβαια, τα βρίσκετε εν τέλει, αλλά αφού πρώτα καταφέρνετε να χαλάσετε τις καρδιές σας. Γιατί, ρε γμτ;
Ακομα μια φορα τον πιο παραγωγικο σου παικτη στον ασβεστη.
Πότε αριστερα,πότε δεξια.
Ακομα μια φορα τον Περέιρα,1.70 υψος και 70(?) κιλα,
κορυφη διπλα σε διμετρο σεντερ μπακ.
Και να παιζεις με σεντρες,τραγικος.
Προπονητης που δηλωνει,λογιστης,εκτιμητης και πολλα -ης,τραγικος.
Προπονητης που εχασε τα αποδυτηρια,τραγικος.
Προπονητης που άλλα λεει κι άλλα κανει,τραγικος ή πριγκηπεσα.
Προπονητης που εχει κανει high score σε γκολ καια,τραγικος
Προπονητης που σε εχει εκτος κυπελλου και Ευρωπης απο τον Δεκεμβριο,τραγικος.
Προπονητης που δεν μπορει να συνενοηθει με τον ΤΔ για μεταγραφες,τραγικος.
Προπονητης που λεει στους παικτες του στο ημιχρονο οτι θα φυγει
και στην αμεσως επομενη προπονηση,παραπονιεται οτι δεν τον στηριξαν,τραγικος.
Προπονητης που παιρνει την ομαδα να φυγει απο τον αγωνα και συνεχιζει(ευτυχως)
επειδη τον "μαζεψε" ο Τερζης,τραγικος.
Δε θα γινεις Βουλινος ποτέ,Αγγελε,Αγγελε-ε.
Προπονητης που εχει το καλυτερο τεχνικο και ιατρικο τημ,και η ομαδα σερνεται
τρεις(3) μηνες,και ειναι η χαρα του καθε πικραμενου,
οι θλασεις και οι υποτροπες πανε κι ερχονται,τραγικος.
Προπονητης που δεν ξερει να κανει ροτέισον και την πληρωνει η ομαδα
μενοντας εκτος εφικτων στοχων(κυπελο),τραγικος.
Προπονητης που παιζει δεκα(10) ματς με τον Σαλπιγγιδη τραυματια(εξοστωση)
δεξι χαφ-εξτρεμ,τραγικος.
Προπονητης που εχει 27 παικτες και παιζει με τους 15,τραγικος.
Προπονητης που εκει που φτυνει(Μαντουρο) γλυφει,τραγικος.
Προπονητης που "εθαψε" οτι ταλεντο υπηρχε(σχεδον),τραγικος.
Dino,μιά τραγωδια ζουμε ρε πουστη μου,εχουμε σαλταρει
νεοι,γεροι και παιδια,και σας πειραξε το ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ.
Σαραντα γαμημενα χρονια βλεπω Π.Α.Ο.Κ.και τετοια καταντια,
διοτι περι καταντιας προκειται,δεν εχω ξαναβιωσει.
Ο κοσμος δεν αντεχει να βλεπει τα πειραματα,δεν παει στο γηπεδο
και σας φταιει το ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ?
Ουτε τον βριζω,το ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ,ειναι τιμητικος τιτλος,
αλλωστε αυτος παινευεται οτι κανει καλο τσιπουρο.
Εγω Dino,εγινα Π.Α.Ο.Κ. για τους τιτλους.
Στα οκτω (8) μου πανηγυρισα,μεσα στο συντριβανι που υπηρχε
μπροστα στο Λευκο Πυργο,το πρωτο κυπελο του Π.Α.Ο.Κ.
Στα δεκα(10) πανηγυρισα το δευτερο κυπελο.
Στα δωδεκα(12) πανηγυρισα το πρωτο πρωταθλημα.
Δε μπορει να μας γαμαει την ψυχολογια ο καθε πικραμενος που θελει να κανει
τον προπονητη,τον γυμναστη,τον γιατρο,τον βοηθο,τον ΤΔ,τον προεδρο,
ενίοτε και τον οπαδο στον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ.
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ. ΑΣ ΧΟΛΣΟΥΜ.