Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Θετική είδηση =καμμια ειδηση ....τι έφαγε πόρτα από χαριση ο γαβρος ?μουγκα στην στρουγκα .....παντως αν απαντησε όπως λέγετε ότι απαντησε στο πουστικο παιχνίδι του γαβρου ο Χαρίσης εγώ έχω να πω μπράβο στο τσακαλακι δείχνει ότι θελει να δουλέψει και όχι να γίνει ένας ακόμη δημοσιος υπαλληλος
- ΑποστόληςΑ
- abc_o_ karpouzas
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Ρε παιδια για Κοροβεση-Χαριση τι ξερουμε εγκυρα και θετικα;Εχουνε κλεισει η το κουβεντιαζουμε γενικα και αοριστα;
- Trilofiotis
sotiris δεν ειμαι μεσα στην ΠΑΕ αλλα απότι φαίνεται 100% τελειωμένα είναι τα θέματα...
Έχουν διαρρεύσει εδώ και καιρό και μάλιστα η μπούκα του γαύρου και η ενασχόληση των γαυροκωλοφυλλάδων με το θέμα το διπλοβεβαιώνει. Απότι φαίνεται ήρθαν και δώσαν τα χέρια κιόλας.
Έχουν διαρρεύσει εδώ και καιρό και μάλιστα η μπούκα του γαύρου και η ενασχόληση των γαυροκωλοφυλλάδων με το θέμα το διπλοβεβαιώνει. Απότι φαίνεται ήρθαν και δώσαν τα χέρια κιόλας.
- GiorgosAtha
Να μεταφερθεί στα ανέκδοτα τώρα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο Jara τι παικτάρα είναι!

- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Ευχαριστω φιλε.Trilofiotis έγραψε:sotiris δεν ειμαι μεσα στην ΠΑΕ αλλα απότι φαίνεται 100% τελειωμένα είναι τα θέματα...
Οι 24 έχουν ανεβάσει άρθρο διαφήμιση για τον προπονητή Κονσεϊσάο.
- back in black
Τον Χαριση δεν τον 'εχω δει παρά μονο στο μεταξύ μας παιχνίδι, που ήταν όντως καλος. Για τον Κοροβέση , που είναι και πιο μεγάλος, έχω την αίσθηση ότι ε'ιναι ακόμη ενα ταλεντο που δεν ωρίμασε ποτε, καθώς 2-3 χρόνια τώρα γινεται κουβέντα γύρω απο αυτον, αλλα το άλμα προόδου δεν έχει έρθει. Σαφώς και προτιμούσα στη θέση του τον Καλτσά της Βέροιας που και συνομίλικοι είναι και καλυτερα χαρακτηριστικά φαίνεται να εχει και φέτος έχει κάνει πραγματικά αισθητή την παρουσια του. Η ζέλα πρόλαβε και τον εκλεισε και μάλιστα κουτρα, χωρίς να δώσει δεκάρα στη Βέροια τη στιγμή που εμεις για τον Κοροβεση θα δώσουμε το κατιτις μας στα Γιάννενα. Μακάρι αυτοι που αποφασίζουν για πάικτες στον ΠΑΟΚ, τελικά να δικαιωθούν.
- kataramenos5
Οσο κι αν το γουστάρω με 2,5 ..μισες σαιζόν ως προπονητής δεν εχει την πειρα που χρειαζόμαστε νομίζω.8-10 χρονακια στη πλάτη τα θεωρώ απαραίτητα.nothu έγραψε:Οι 24 έχουν ανεβάσει άρθρο διαφήμιση για τον προπονητή Κονσεϊσάο.
Ax!Βαχ!... αλλα δε κανει τακτική κι αυτός

και εγω εχω καλη αποψη για καλτσα. ειδικα φετος ειναι σε φορμα.back in black έγραψε:Τον Χαριση δεν τον 'εχω δει παρά μονο στο μεταξύ μας παιχνίδι, που ήταν όντως καλος. Για τον Κοροβέση , που είναι και πιο μεγάλος, έχω την αίσθηση ότι ε'ιναι ακόμη ενα ταλεντο που δεν ωρίμασε ποτε, καθώς 2-3 χρόνια τώρα γινεται κουβέντα γύρω απο αυτον, αλλα το άλμα προόδου δεν έχει έρθει. Σαφώς και προτιμούσα στη θέση του τον Καλτσά της Βέροιας που και συνομίλικοι είναι και καλυτερα χαρακτηριστικά φαίνεται να εχει και φέτος έχει κάνει πραγματικά αισθητή την παρουσια του. Η ζέλα πρόλαβε και τον εκλεισε και μάλιστα κουτρα, χωρίς να δώσει δεκάρα στη Βέροια τη στιγμή που εμεις για τον Κοροβεση θα δώσουμε το κατιτις μας στα Γιάννενα. Μακάρι αυτοι που αποφασίζουν για πάικτες στον ΠΑΟΚ, τελικά να δικαιωθούν.
αλλα απο την αλλη ο κοροβεσης εχει πλεονεκτημα, κυριως λογω των θεσεων που μπορει να αγωνιστει. ο καλτσας ειναι καθαρος επιθετικος, αντε μεσοεπιθετικος και κυριως στα δεξια. ο κοροβεσης εχει ολη την αριστερη γραμμη....

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αν έρθει αυτός κατ5 θα λιώσουν οι κανακαρηδες.
Άσε που θα έχω πριαπισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα!
Άσε που θα έχω πριαπισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα!
Οποίος και να ρθει μακάρι να να τίμιος και αν μην καταστρέψει γιατι υλικό υπάρχει .. Στη θεςη 10 και εξτρεμ 2 του παικτες και αλλάζουμε επίπεδο
Και μετα αν ερθει ο τσακο πίσω μια χαρα
αυτο ειναι και το σημαντικοτερο οπως και να γινουν οι δυο μεταγραφες που ολοι αναφερουμε.
Κάτι θέλεις να πεις εσύ...MANIAKOS έγραψε:Οποίος και να ρθει μακάρι να να τίμιος και αν μην καταστρέψει γιατι υλικό υπάρχει .. Στη θεςη 10 και εξτρεμ 2 του παικτες και αλλάζουμε επίπεδο