Ζήσης Βρύζας (ΙΙ)
- ΑποστόληςΑ
Re: Ζήσης Βρύζας (ΙΙ)
Περαστικά στ'αφεντικά...eorptol έγραψε:Πες μας το ονοματακι σου αστροναυτη είμαι σίγουρος ότι παοκαρχης είσαι και εσύ απλά δεν είσαι στο μελι και σμπρωχνεις σμπρωχνεις για να πάρεις και εσύ θέση:):):)
Όλες οι χούντες πέφτουν...
http://inpaok.com/168028/μόνο-ένας-μπορεί/
Σε τούτα εδώ τα Χώματα κακιά σκουριά ΔΕΝ πιάνει
-
Χαχα! Σωστός, με τέτοιο κόλλημα, φαντάζει πιθανό..eorptol έγραψε:Πες μας το ονοματακι σου αστροναυτη είμαι σίγουρος ότι παοκαρχης είσαι και εσύ απλά δεν είσαι στο μελι και σμπρωχνεις σμπρωχνεις για να πάρεις και εσύ θέση:):):)
Αλλά άσε να γράφει τος θεωρίες συνωμοσίας του να διασκεδάζουμε και την πίκρα μας απο το αγωνιστικό.
Πιστεύω με νέα ήττα το Σάββατο να φύγει και ο ΑΑ
Εγώ πάντως είμαι ο Φορτούλα και θέλω να πάρω την θέση του ατσαλάκωτου.
Γι' αυτό τον κράζω, αν και είναι επιτυχημένος.
Δεν πιάνεις μια μπροστά στον αστροναύτη αυτός κράζει και αυτόν που σκουπιζει τους πάγκους γκαγκατσοσκυλο και αυτός

- kataramenos5
Σ ειχα καταλάβει εγώ..Ale έγραψε:Εγώ πάντως είμαι ο Φορτούλα και θέλω να πάρω την θέση του ατσαλάκωτου.

Κανόνισε να τα βρεις με Τζακ και Ιβάν αφού επίσημα, λόγω της αποχής σου, δεν ήσουν αναμεμειγμένος στην κλασσική "τράμπα τρέχων προπονητής έξω ΓΧ μέσα", και μόλις περάσει λίγος καιρός και ξεχαστεί ο Άγγελος να σε ξαναδούμε στο τιμόνι της Τεχνικής Διεύθυνσής της ομάδας! 

πό prist64 » Πέμ Μαρ 12, 2015 6:20 pm
Εγω γιατι νομιζω οτι,συνεχιζουμε να εχουμε τον ιδιο ΤΔ?
Απλα εκανε για λιγο στην ακρη και ψαχνει με την ησυχια του
τον επομενο προπονητη.
Εγω γιατι νομιζω οτι,συνεχιζουμε να εχουμε τον ιδιο ΤΔ?
Απλα εκανε για λιγο στην ακρη και ψαχνει με την ησυχια του
τον επομενο προπονητη.

δεν θα διαφωνουσα αλλωστε η μη ανακοινωση της λυσης συνεργασιας με ΖΒ μπορει να δωσει εναυσμα για να σκεφτει κανεις κατι τετοιο.
αλλα μου εχει χτυπησει ιδιαιτερα στο ματι η σημερινή ανακοινωση της παε που λεει για αναζητηση Αθλητικου (Τεχνικου) Διευθυντη και δη στην τελευταια προταση.....
επικοινωνιακα αν το δει κανεις, επιτηδες το λενε και το βαζουν στο τελος, αλλιως δεν θα υπηρχε λογος να συμπεριληφθει στην ανακοινωση απολυσης του Προπονητη. δεν βρισκω λογο.
αλλα μου εχει χτυπησει ιδιαιτερα στο ματι η σημερινή ανακοινωση της παε που λεει για αναζητηση Αθλητικου (Τεχνικου) Διευθυντη και δη στην τελευταια προταση.....
επικοινωνιακα αν το δει κανεις, επιτηδες το λενε και το βαζουν στο τελος, αλλιως δεν θα υπηρχε λογος να συμπεριληφθει στην ανακοινωση απολυσης του Προπονητη. δεν βρισκω λογο.

Δεν ξερω αν διαβαζω το μυαλο σου,
ευχομαι ομως,αυτο που υποψιαστηκα και φοβαμαι
να μην ειναι αληθινο.
Οσοι ασκουν πολιτικη ή διπλωματια στον Π.Α.Ο.Κ.,
Δ Ρ Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Μ Ο Ο Ο Ο Ο Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ευχομαι ομως,αυτο που υποψιαστηκα και φοβαμαι
να μην ειναι αληθινο.
Οσοι ασκουν πολιτικη ή διπλωματια στον Π.Α.Ο.Κ.,
Δ Ρ Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Μ Ο Ο Ο Ο Ο Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- paokovios1974
Μεγαλη Γατα εισαι.
Αν το χρησιμοποιουσες υπερ του ΠΑΟΚ θα σου βγαζα το καπελο.
Αν το χρησιμοποιουσες υπερ του ΠΑΟΚ θα σου βγαζα το καπελο.
-
κι εγω εβρισα οταν τον κουβαλησε και γιατι τον κουβαλησε και για τους λογους που τον κουβαλησε...Εδω ομως μαλλον τελειωνουμε και κατασταλαζουμε μετα απο 18 σχεδο χρονια,στο οτι ειναι αρκετα αγαπητο μελος της ομαδας ο αναστασιαδης.Απτους ελαχιστους που ειναι τετοιοι και στα 2 δημοφιλη τμηματα και σε ολα τα ποστα του σωματειου.και δεν το λεω βεβαια για την προπονητικη,η οποια ετσι και αλλιως ειναι αστεια υποθεση στη ' .....γκ F.C.' ουτε για το οτι ειναι μπαναιτσας κωλοβλαχος σα χαρακτηρας,αυτα ειναι αρεστα στε μενεμενε κε τε φανερωμενε....Εμεις κρινουμε σφαιρικα την παρουσια του χωρις εμπαθεια αλλα και...ιδιαιτερες απαιτησεις βεβαια.
Μλαντεν εσυ???Ale έγραψε:Εγώ πάντως είμαι ο Φορτούλα και θέλω να πάρω την θέση του ατσαλάκωτου.