+1stephanos έγραψε:Πήρε άλλες δύο φορές σωστά την μπάλα μέσα στην περιοχή και έχασε το κοντρόλ.
Ναι, ΠΑΟΚτσάκι από τα λίγα. Ναι, αρχηγός στο γήπεδο. Ναι, παίζει για την ομάδα και όχι για την πάρτη του.
Αλλά θέλει κι άλλη δουλειά.
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Έχασε το κοντρόλ;
Έχασε το κοντρόλ;
Ε όχι!
Χωριανοι! Έπεσε ο Νταουν-Τζόνης!
Έχασε το κοντρόλ;
Ε όχι!
Χωριανοι! Έπεσε ο Νταουν-Τζόνης!
ειναι ντροπη να παιζεις ολοκληρο αγωνα αριστρα και να μην εχεις κανει 2-3 επελασεις..... μια τριπλα ρε παιδι μου, μια πιρουεττα κατι....

- ΑποστόληςΑ
Ο Ραπτόπουλος είπε σήμερα στο Αθηναϊκό ART tv ότι ο Κλάους είναι στενοχωρημένος με τον ΑΑ επειδή δεν τον βάζει σέντερ φορ και γι' αυτό έχει πέσει η απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια και γι' αυτό έκανε τον τραυματισμένο μέχρι σήμερα (δεν προπονήθηκε Δευτέρα έως Τετάρτη).
- falconakis
Αμα αρχίζουμε με να ακούμε τον σκουλικιάρη φαλακροκόρακα για το τι γίνεται στην ομάδα μας τότε δεν πάμε καθόλου καλά...
Απ την άλλη εάν ήμουν στην θέση του Κλάους και ο προπονητής μ έβαζε να παίζω από δεξι εξτρέμ μέχρι αμυντικό χαφ ενώ η ομάδα δεν μπορει να σκοράρει και τρώει 3-4 σε κάθε ματς ο προπονητής μου δεν θα ήταν και το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο...

Απ την άλλη εάν ήμουν στην θέση του Κλάους και ο προπονητής μ έβαζε να παίζω από δεξι εξτρέμ μέχρι αμυντικό χαφ ενώ η ομάδα δεν μπορει να σκοράρει και τρώει 3-4 σε κάθε ματς ο προπονητής μου δεν θα ήταν και το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο...
Ο γνωστός ξεφτιλας γλοιώδης ραπτόπουλος που θέλει να είναι αρεστος στους κάτω για να γλύφει το κοκαλάκι που του πετούν.
ο ανθρωπος που δουλευει για Σχιζοδημο-Αρβανιτιδη και για τον χερι-χερι παρεα με τον αδικημενο απ τη ρημαδα κενωνια προπονηταρα που σε καθε εκπομπη κουβαλα 10 χαρτακια μαζι του...
ενταξει μας επεισε!
ενταξει μας επεισε!
Ο ανθρωπος είναι γλυφτης και ξεφτίλας ακούτε αυτόν τον τύπο ? Η αβαντα ειδικά στον Αλέφαντο είναι ελεεινη ......
- ΑποστόληςΑ
Έτυχε να τον ακούσω. Δεν παρέθεσα την άποψή του ως σοβαρή, αλλά καθαρά ενημερωτικά, για να ξέρουμε τι διαδίδεται...
- kataramenos5
[youtube]YLLuas7eLwQ[/youtube]
Ε αφου το πε ο ραπ ετσι θα ναι.Σοβαρος ανθρωπος.
Ε αφου το πε ο ραπ ετσι θα ναι.Σοβαρος ανθρωπος.
- Trilofiotis
Όχι ότι έχω ΚΑΜΙΑ όρεξη να συμφωνήσω με τον Ραπ που προφανώς και δεν έχει καμια ενημέρωση, αλλα σα γεγονός δε θα έπεφτα απο τα σύννεφα αν ο Κλαους είχε ξενερώσει με το να παίζει ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ.
Και περισσότερες κάρτες δέχεται τελευταία, και δεν έχει κανενα χαρακτηριστικό του εξτρεμ, και μόνο να τρέχει ξέρει σαν χαφ. Κατ εμε, πιθανότατα όντως είναι ξενερωμένος, αλλα νευρα με τον ΑΑ δε ξερω αν έχει. Σίγουρα πάντως το ότι το λεει ο φαλακρας δε με λεει κατι περισσότερο απόσα βλέπω.
Και περισσότερες κάρτες δέχεται τελευταία, και δεν έχει κανενα χαρακτηριστικό του εξτρεμ, και μόνο να τρέχει ξέρει σαν χαφ. Κατ εμε, πιθανότατα όντως είναι ξενερωμένος, αλλα νευρα με τον ΑΑ δε ξερω αν έχει. Σίγουρα πάντως το ότι το λεει ο φαλακρας δε με λεει κατι περισσότερο απόσα βλέπω.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
ελπίζω με τη συνεχή χρησιμοποίησή σου στα πλάγια, να μην πέσει κατακόρυφα η χρηματιστηριακή αξία σου.....
για αυτο τον βαζουμε στο πλαι για να μην τον δει κανεις απεξω κ μας τον παρει.... ασε που οταν παιζει μπροστα μπορει να μας τον ματιασουν κιολας!!!