Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Και τώρα έχει κάποιους συμπαθείς παίκτες η Τσέλσι, άλλο που ο προπονητής της είναι αχώνευτος (καμιά σχέση με Σάντος).
Το χάρηκα για την Παρί, γιατί το άξιζε και το πάλεψε μέχρι τέλους και με δἐκα παίκτες.
Όποτε γράφει κάποιος για ξένους διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα, σκέφτομαι τον Κάιπερς (και εκείνον τον Σταρκ) και χαμογελάω.
Το χάρηκα για την Παρί, γιατί το άξιζε και το πάλεψε μέχρι τέλους και με δἐκα παίκτες.
Όποτε γράφει κάποιος για ξένους διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα, σκέφτομαι τον Κάιπερς (και εκείνον τον Σταρκ) και χαμογελάω.
Κύριε κύριε, να πω;;;john4serres έγραψε:χαρηκα για τον αποκλεισμο της τσελσι
γι αυτον τον λογο :
2 χρόνια πριν για την ακρίβεια. Είμαι μικρός, για αυτό, δε προλάβαινα νωρίτερα. Άσχετα αν είναι γελοίο επιχείρημα...
Ο διαιτητης επαιξε την τσελσι οπως παιζουν εδω τον γκει στο τηγανι. 100-0. Ο ντιεγκο κοστα ηταν για 5-6 κοκκινες.
Που μας ειχε σφυριξει αυτος ο Καιπερς:
Που μας ειχε σφυριξει αυτος ο Καιπερς:
- ΑποστόληςΑ
μη γραψουμε για το γιο του λουτσεσκου, εφταρα γραπωσε ο φαδερ.... ποσο γκαντεμοσκυλα μπορει να ειμαστε, μα ποσο...

στα αλλα, θα ηθελα να δω φωτο απο το προσωπο του Ιμπρα οταν τρωει τη (μουφα) κοκκινη....

στα αλλα, θα ηθελα να δω φωτο απο το προσωπο του Ιμπρα οταν τρωει τη (μουφα) κοκκινη....

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εγω την συμπαθουσα οταν ειχε Βιαλι (που εγινε και προπονητης μετά) Τζιολα, Χιουζ και τρελο αρχηγο Ντενις Γουαϊζ.pgetsos έγραψε:Κύριε κύριε, να πω;;;john4serres έγραψε:χαρηκα για τον αποκλεισμο της τσελσι
γι αυτον τον λογο :
2 χρόνια πριν για την ακρίβεια. Είμαι μικρός, για αυτό, δε προλάβαινα νωρίτερα. Άσχετα αν είναι γελοίο επιχείρημα...
Με παικταραδες στην αμυνα, Ντεσαγί, ΛεΜπεφ και μπροστα ΝτιΜατεο.
Απο την εποχη Αμπραμοβιτς και μετά, ειδικά με τον Μουρινιο κοουτς, μου ειναι αδιαφορη.
Στο σημαντικότερο ματς της τελευταίας δεκαετίας.nothu έγραψε: Που μας ειχε σφυριξει αυτος ο Καιπερς:
Άφησε τον Ουτσίντα να κοντρολάρει με το χέρι και απέβαλλε και τον Στέβενς που διαμαρτυρήθηκε.

Αυτό ακριβώς.georgedoulk2008 έγραψε:Εγω την συμπαθουσα οταν ειχε Βιαλι (που εγινε και προπονητης μετά) Τζιολα, Χιουζ και τρελο αρχηγο Ντενις Γουαϊζ.pgetsos έγραψε:Κύριε κύριε, να πω;;;john4serres έγραψε:χαρηκα για τον αποκλεισμο της τσελσι
γι αυτον τον λογο :
Με παικταραδες στην αμυνα, Ντεσαγί, ΛεΜπεφ και μπροστα ΝτιΜατεο.
Απο την εποχη Αμπραμοβιτς και μετά, ειδικά με τον Μουρινιο κοουτς, μου ειναι αδιαφορη.
Ειδικά ο ΜαραΤζόλα μεγάλος καημός.
Από τον Ρώσο και μετά πρόκειται για άλλον εντελώς σύλλογο.
Έτερον:
Σήμερα διάβασα, ότι ο αρχιμπάτσος του Χίλσμπορο την ημέρα της τραγωδίας παραδέχθηκε, πως είχε δώσει την εντολή να ανοίξει η θανατηφόρα θύρα.
Ζήτησε συγγνώμη, λέει ο αχρείος.
Δεν είχε καταλάβει μέχρι σήμερα τις συνέπειες της απόφασής του, υποστηρίζει το γουρούνι (συγγνώμη από τα γουρούνια).
Του εύχομαι να χάνει κάθε μέρα και ένα νόημα από την ζωή του για τα επόμενα 96 χρόνια.
Έπειτα να αποφασίσει να αυτοκτονήσει πέφτοντας μέσα στα σκατά, αλλά να μην επιτύχει η απόπειρά του και να ζήσει άλλα τόσα χρόνια ως φυτό που να το ποτίζουν με τα απόνερα των ουρητήρων του Μέρσεησάηντ.
- john4serres
κλεψιμο του βιειρινια μετα απο λανθασμενη πασα του τφ της ιντερ
ασσιστ ( η τελεια πασα στο πεναλτυ ) στον ντε μπροιν και 2-1 η βολφσμπουργκ

ασσιστ ( η τελεια πασα στο πεναλτυ ) στον ντε μπροιν και 2-1 η βολφσμπουργκ

-
Ο Βιειρινια χάθηκε τον πρώτο χειμώνα του Σαββίδη. Τότε που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με τον ίδιο να τρώει με Τσιστιακοφ και Γκοντζαρεβα στις 7 Θάλασσες.. Δεν ξέρω γιατί δεν έκλεισε τότε.
Αλλά τότε η Βολφσμπουργκ ήταν χάλια μαύρα και ο ίδιος δεν έπαιζε.
Τώρα που η Βολφσμπουργκ έχει γίνει ομαδαρα και ο ίδιος παίζει, πως να φύγει;
Αλλά τότε η Βολφσμπουργκ ήταν χάλια μαύρα και ο ίδιος δεν έπαιζε.
Τώρα που η Βολφσμπουργκ έχει γίνει ομαδαρα και ο ίδιος παίζει, πως να φύγει;
- john4serres
εχει ενδιαφερον το europa league φετος
αρκετα γκολ και ομαδες με καλη μπαλα
αρκετα γκολ και ομαδες με καλη μπαλα
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
ron-swanson έγραψε: Τώρα που η Βολφσμπουργκ έχει γίνει ομαδαρα και ο ίδιος παίζει, πως να φύγει;