Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 4-3,Mvp-Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΙΤΑΝΖ
3
4%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
9
12%
ΡΑΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΙΤΟΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΟΣΤΑ
2
3%
ΓΚΟΛΑΣΑ
1
1%
ΝΟΜΠΟΑ
31
40%
ΜΑΚ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΕΡΕΙΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΛΑΟΥΣ
14
18%
ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
9
12%
ΚΙΤΣΙΟΥ
2
3%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
6
8%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 77

Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 4-3,Mvp-Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από gkaletsi »

Με καθαρό μυαλό μετά από δυο μέρες.
Όπως είδα το παιχνίδι, και είδα ξανά τις φάσεις, βλέπω ότι τα μαρκαρίσματα είναι τραγικά.
1ο,3ο και 4ο γκολ καθαρά ευθύνη του Βίτορ για μένα.
Στο 1ο αφήνει μόνο του τον Μπεργκ να κάνει κεφαλιά. Εκεί πρέπει να είσαι κολλητά στον παίχτη και τουλάχιστον να προσπαθήσεις να σηκωθείς για κεφαλιά, ακόμα και να μην διώξεις, θα καταφέρεις να αλλάξεις την πορεία έστω και λίγο έτσι ώστε ο αντίπαλος επιθετικός να μην έχει τον χρόνο να εκτιμήσει την πορεία της μπάλας.
2ο, το έχω δει αρκετές φορές να αφήνουμε τον αντίπαλο επιθετικό μόνο του. Αν δεν έχεις τον αντίπαλο σε απόσταση 2-3 μέτρων, όσο γρήγορος και να είσαι, δύσκολα τον προλαβαίνεις μετά.
3ο, αντί να προσπαθήσει να κόψει την μπαλιά, ή έστω να πιέσει, αφού έχει και την εσωτερική, πάει να τον βγάλει off-side με μία τελείως αποτυχημένη ενέργεια.
4ο, παρακολουθούμε την πορεία της μπάλας. Ακόμα κι εγώ που είμαι 110 κιλά και είμαι γενικά αργός, έχω τα απαραίτητα reflex να βάλω την κόντρα εκεί. Έστω θα κάνω μια κίνηση, όχι θα παρακολουθώ την φάση.

Θα μου πείτε λάθη γίνονται. Συμφωνώ, αλλά παραμαζεύτηκαν για ένα παιχνίδι. Και σε αυτό το παιχνίδι, δεν φταίει το κέντρο για τα γκολ που φάγαμε, εκτός ίσως από το 2ο, που εντάξει ήταν μια μπαλιά με την μία από τον Μπεργκ, που δεν μπορεί να κάνει και πολλά το κέντρο.

Γενικά τρώμε πολλά γκολ λόγω της κακής τοποθέτησης και αντίδρασης των αμυντικών μας. Όπως έγραψα και πιο πάνω, έχεις τον αντίπαλο επιθετικό από κοντά. Δεν του αφήνεις χώρο και μετά να τρέχεις να προλάβεις. Ή χαζός πρέπει να είσαι ή να νομίζεις ότι είσαι βελτιωμένη έκδοση του Μπολτ και του Πάουελ. Δυστυχώς όμως, από ποδοσφαιρική ευφυία μηδέν.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Τι τιμωρια πρεπει να φαει ο βαζελος για το γεγονος οτι μαζευτηκαν εξω απο το γηπεδο ενω απογορευεται;
Ξερει κανεις;
Δεν μιλαω για οικονομικη ποινη. Θυμαμαι οτι σε παρομοιες καταστασεις μας απειλουσαν εμας με αγωνιστικες επιπτωσεις.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/8126 ... antoothoni

Πρόστιμο από Nova για τη γιγαντοοθόνη!

Από gazzetta.gr: Η ιδέα μπορεί να συγκέντρωσε τον κόσμο έξω από το γήπεδο και να δημιούργησε ξεχωριστό κλίμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όμως αυτή η ιδέα αναμένεται να κοστίσει.

Όπως αναφέρει η «Live Sport» το συνδρομητικό κανάλι που μετέδωσε τον αγώνα, αξιώνει μεγάλο ποσό για την προβολή του αγώνα σε δημόσιο χώρο, κάτι που απαγορεύεται σε όλες τις ΠΑΕ, ζητώντας αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

gkaletsi έγραψε:Με καθαρό μυαλό μετά από δυο μέρες.
Όπως είδα το παιχνίδι, και είδα ξανά τις φάσεις, βλέπω ότι τα μαρκαρίσματα είναι τραγικά.
1ο,3ο και 4ο γκολ καθαρά ευθύνη του Βίτορ για μένα.
Στο 1ο αφήνει μόνο του τον Μπεργκ να κάνει κεφαλιά. Εκεί πρέπει να είσαι κολλητά στον παίχτη και τουλάχιστον να προσπαθήσεις να σηκωθείς για κεφαλιά, ακόμα και να μην διώξεις, θα καταφέρεις να αλλάξεις την πορεία έστω και λίγο έτσι ώστε ο αντίπαλος επιθετικός να μην έχει τον χρόνο να εκτιμήσει την πορεία της μπάλας.
2ο, το έχω δει αρκετές φορές να αφήνουμε τον αντίπαλο επιθετικό μόνο του. Αν δεν έχεις τον αντίπαλο σε απόσταση 2-3 μέτρων, όσο γρήγορος και να είσαι, δύσκολα τον προλαβαίνεις μετά.
3ο, αντί να προσπαθήσει να κόψει την μπαλιά, ή έστω να πιέσει, αφού έχει και την εσωτερική, πάει να τον βγάλει off-side με μία τελείως αποτυχημένη ενέργεια.
4ο, παρακολουθούμε την πορεία της μπάλας. Ακόμα κι εγώ που είμαι 110 κιλά και είμαι γενικά αργός, έχω τα απαραίτητα reflex να βάλω την κόντρα εκεί. Έστω θα κάνω μια κίνηση, όχι θα παρακολουθώ την φάση.

Θα μου πείτε λάθη γίνονται. Συμφωνώ, αλλά παραμαζεύτηκαν για ένα παιχνίδι. Και σε αυτό το παιχνίδι, δεν φταίει το κέντρο για τα γκολ που φάγαμε, εκτός ίσως από το 2ο, που εντάξει ήταν μια μπαλιά με την μία από τον Μπεργκ, που δεν μπορεί να κάνει και πολλά το κέντρο.

Γενικά τρώμε πολλά γκολ λόγω της κακής τοποθέτησης και αντίδρασης των αμυντικών μας. Όπως έγραψα και πιο πάνω, έχεις τον αντίπαλο επιθετικό από κοντά. Δεν του αφήνεις χώρο και μετά να τρέχεις να προλάβεις. Ή χαζός πρέπει να είσαι ή να νομίζεις ότι είσαι βελτιωμένη έκδοση του Μπολτ και του Πάουελ. Δυστυχώς όμως, από ποδοσφαιρική ευφυία μηδέν.
Εχεις δίκιο gkaletsi τα γκόλ τα φάγαμε από κακή αντίδραση των αμυντικών. Αλλά 2 από αυτά ήταν από κακή αντίδραση εκτεθειμένων αμυντικών.
Και επισης υπάρχουν και τα γκόλ που ΔΕΝ φαγαμε μετα το 1-2 που ήταν περίπου 4-5 καθαρες φάσεις λόγω κενου στον άξονα.
Τέλος πάντων νομίζω τα έχουμε αναλύσει μην αναμασάμε τα ίδια.
Πάντα φιλικά
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Για όσους ονειρεύονται σοβαρούς προπονητές, πέρσι είχες τον καλύτερο προπονητή που θα μπορούσες να φέρεις και πίστεψες ότι δεν κάνει τακτική, που θλάση έβλεπες μόνο πάσχα χριστούγεννα ενώ για υποτροπές δεν είχες ακούσει καν. Νομίζεις θα ξαναέχεις τέτοια ευκαιρία; Να ικανοποιεί ο Σαββίδης κάθε φορά διαφορετικά γούστα; Η διοίκηση φταίει μόνο στο ότι δεν είναι σταθερή στη θέση της, στήριξε αυτό που κάνεις γαμώ.
Το να φταις τους παίκτες και να νομίζεις ότι έχουν ξεχάσει την μπάλα και να προσπαθείς να βγάλεις λάδι τον αα εγώ θα το πω χαζό ή στημένο. 2 εβδομάδες καθόσουν και κουράστηκες στο 60'. Η ομάδα έχει βαρεθεί να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα. Γαμώ το άχρηστο επιτελείο που έχεις και τα κολλήματά σου ως προπονητής και ως άνθρωπος. Και εσύ αα και οι συνεργάτες σου είστε ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ. Ελπίζω η ζημιά που μας κάνατε φέτος να μην είναι ανεπανόρθωτη και να μη σας ξαναδώ στην ομάδα. Όσο για όσους κράζουν τους παίκτες, όταν το αφεντικό σου δεν ξέρει που παν τα 4, είσαι μόνος σου εκεί έξω. Έχουμε 11 άτομα που παίζουν λες και μαζεύτηκαν να παίξουν 5χ5 για πρώτη φορά μαζί. ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, 4ΑΡΕΣ ΤΡΩΜΕ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οσο σκέφτομαι εκεινη τη κουβεντα στα επισημα του Απολλωνα Αθηνων και ποσο καλύτερος ειναι ο ΑΑ του ΧΣ με πιανει ταρακουλο.

Να ξετε, το προβλημα ειναι οι επιφανείς γνωστοι που εχουν αμεση πρόσβαση στον Ιβαν αλλα δυστυχώς απο μπαλα δεν σκαμπαζουν.

Τον ξαναπετυχα τον εν λόγω κύριο και οσο πετουσε τη σκουφια του για ΑΑ περυσι αλλο τοσο δεν μιλούσε φετος.

Αυτοι που κατεχουν τοπι διπλα στον Σαββιδη ειναι ελάχιστοι.
northend4

Asimos έγραψε:Οσο σκέφτομαι εκεινη τη κουβεντα στα επισημα του Απολλωνα Αθηνων και ποσο καλύτερος ειναι ο ΑΑ του ΧΣ με πιανει ταρακουλο.

Να ξετε, το προβλημα ειναι οι επιφανείς γνωστοι που εχουν αμεση πρόσβαση στον Ιβαν αλλα δυστυχώς απο μπαλα δεν σκαμπαζουν.

Τον ξαναπετυχα τον εν λόγω κύριο και οσο πετουσε τη σκουφια του για ΑΑ περυσι αλλο τοσο δεν μιλούσε φετος.

Άσιμε ομιλείς για τον Φ.Φ. ?
Γιατί κάπου εκεί κοντα ήμουν και εγώ.
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

Και τώρα ακολουθεί η δική μου κ*λοτρυπίδα. Πριν αρχίσει το ματς είπα στα φιλαράκια μου ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ τον ζέκα να βγάλει σέντρα, όποτε το κάνει κλαίμε. 21' παρ'το το πρώτο γκολ. Ωστόσο, η ευθύνη είναι 99% στα στόπερ τα οποία βλέπουν το (τεράστιο) Μπεργκ να είναι ανενόχλητος, και να μην πηδούσε πάλι θα το έβαζε. Τέσπα, ας το αναλύσω λίγο περαιτέρω.

Στο ματς θεωρώ ότι μπήκαμε σωστά, με σαφή προσανατολισμό να αφήσουμε το παιχνίδι στον βάζελο και να τον χτυπήσουμε όπως έκανε αυτός στον πρώτο γύρο. Εν πάσει περιπτώσει, θεωρώ ότι γενικά η ομάδα διαχειρίστηκε σωστά το ματς, κυρίως από τα δεξιά, όπου ο Σκόνδρας επιθετικά ήταν άλλος παίχτης χωρίς τον Σάλπι. Αν δεν έκανε και τη μαλακία με τον ανοιχτό κοντρόλ στο 3-2, θα ήταν τέλειος. Ο Παπαγιαννόπουλος αποδεικνύεται η καλύτερη μεταγραφή του χειμώνα, πάρα πολύ δυνατός και ταυτόχρονα πολύ γρήγορος στις αντιδράσεις του. Κάτι που δεν ισχύει με τον Μπόλεκ και Λόλεκ, που έχουμε για κεντρικά στόπερ. Αργοί στο κορμί, αλλά απείρως πιο αργοί στο μυαλό, δεν χρειάζεται να είσαι ο Flash Gordon για να ΞΕΡΕΙΣ πως να καλύψεις τον χώρο με το κορμί σου ώστε να μην σε κάνει κουδούνια σε ΚΑΘΕ φάση ο Μπεργκ. Το τέταρτο ήταν η επιτομή της βλακείας, όχι γιατί δεν μπαίνουν τέτοια γκολ, αλλά γιατί όταν σου έχει ήδη βάλει 2 γκολ και έχει δώσει μια ασίστ, δεν το κυνηγάς μέσα στην περιοχή, αλλά με το βρωμερό σου κορμί τον εξωθείς, ώστε να μην έχει ισορροπία. Γενικά, πίστευα ότι χωρίς Κάτσε θα είχαμε τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο, κάτι που δεν φάνηκε, θεωρώ πως το πρόβλημα προχθές ήταν αποκλειστικά τα στόπερ, τα οποία δεν είχαν ΚΑΜΙΑ θετική επέμβαση[*], μόνο ο Παπαγιαννόπουλος καθάριζε φάσεις. Στο 2-2 ο Βίτορ βγαίνει στο κέντρο για να παίξει τον Μπεργκ, και μέχρι να φτάσει, ο Καρέλης ήδη έχει την μπάλα στρωμένη, με τον Κόστα να τρέχει (ή να προσπαθεί να τρέξει). Στο 3-2, όπου η φάση όντως ξεκίνησε από λάθος του Σκόνδρα, πάλι δείχνει την ανικανότητα των στόπερ. Ο Σίλντεφελντ βγάζει σέντρα, που παιδί 8 χρονών θα μπορούσε να διώξει, αλλά ο Βίτορ αρχίζει τις ζεμπεκιές και ο Κόστα όντας χεσμένος, απλά χαζεύει τον Καρέλη να βγάζει ασίστ στον Μπεργκ, ενώ ο Βίτορ αντί να παίξει άμυνα ζητάει offside. Πραγματικά, αντί να του πάρει την εσωτερική (στο μπάσκετ τουλάχιστον έτσι το λέγαμε) και να τον πάει στο τζατζάρισμα, σταματάει την άμυνα για να ζητήσει offside. Αλήθεια. Σταματάει για να ζητήσει offside. Επαγγελματίας παίκτης. Χάνει ένα απλό διώξιμο και αντί να διορθώσει το λάθος, σταματάει τη φάση. Δεν το χωράει ο νους μου. Στο τέταρτο και αφού ο Μπεργκ σου έχει σκίσει τα κ*λοφάρδουλα, σε στημμένη φάση εξακολουθείς να τον έχεις αμαρκάριστο. Και σου κάνει το χατ-τρικ φυσικά. Δείτε το βίντεο και παρατηρείστε πως μαρκάρει τον Καρέλη ο Παπαγιαννόπουλος (κανονικό στόπερ) και πως μαρκάρει ο Βίτορ τον Μπερκ. Αυτά με την μήνιν μου σχετικά με τα στόπερ.

Από δίπλα ακολουθεί και ο Ρατς, ο οποίος εδώ και ένα δίμηνο είναι αγνώριστος. Ο Μακ κι αυτός στα χαμένα να μπουρδουκλώνεται πάνω στους αμυντικούς. Γενικά διαβάζω πολύ κράξιμο για τον Γκολάσα, το οποίο θεωρώ λίγο άδικο. Γενικώς δεν μοιάζει να είναι ο παιχταράς που όλοι θα θέλαμε, αλλά στο ματσάκι πιστεύω ότι ήταν, ας το πούμε "συμμετοχικός". Προσπαθούσε να προωθήσει το παιχνίδι και να γεμίσει το κέντρο. Δεν πιστεύω ότι ήταν από τους χειρότερους, μάλλον στους καλούς θα τον έβαζα. Ακίνδυνος και ο Περέιρα προχθές. Οπότε έχουμε και λέμε: οι 3 από τους τέσσερις της αμυντικής ευθείας από απόντες μέχρι απαράδεκτοι. Οι Μακ-Περέιρα, καθόλου απειλητικοί. Παρόλα αυτά είχαμε φάσεις (νομίζω περισσότερες τελικές και on target), ωστόσο καταφέραμε να χάσουμε, γιατί ό,τι πήγαινε μέσα στην περιοχή έγραφε. Κι αν δεν ήταν ο Ατζαγκούν με τα δυό αριστερά πόδια, θα είχαμε φάσει κι άλλα 2. Ναι, θα συμφωνήσω ότι η άμυνα ξεκινάει απ'τον επιθετικό κι άλλα τέτοια ωραία, αλλά τα στόπερ γι'αυτό τα πληρώνεις. Για να ακυρώνουν τους καλούς επιθετικούς, όχι να βρίσκουν (γελοίες) δικαιολογίες, όπως το να διαμαρτύρεσαι για offside κατά την εξέλιξη της φάσης ή να δηλώνεις μετά ότι όλοι παίζουν άμυνα προσπαθώντας να αποποιηθείς των ευθυνών σου.

Για τον ΑΑ, να πω ότι γενικώς δεν τον ήθελα στην ομάδα εξ'αρχής. Μετά είδα τον ΠΑΟΚ του πρώτου τριμήνου και δεν είχα λόγια. Μετά βλέπω αυτό. Τί να πω, δεν είμαι προπονητής δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει. Ναι έχει ευθύνη με το ηλίθιο κόλλημά του να εκτίσει την ποινή ο Κάτσε στο ματς με βάζελο, αλλά δε νομίζω ότι τελικά επηρέασε το αποτέλεσμα. Νομίζω πως η ισοπέδωση δεν έχει έννοια κριτικής, αλλά εμπάθειας, γεγονός που δεν πρόκεται να οδηγήσει πουθενά, γιατί έτσι τα αληθινά αίτια πάντα θα κρύβονται πίσω από τον κακό Αναστασιάδη, τον προδότη Σαλπιγγίδη, κ.λπ. Οπότε, αυτό που μπορώ να του προσάψω για το συγκεκριμένο ματς είναι ότι έχει τεράστια ευθύνη στο ότι δεν εκπαίδευσε τους αμυντικούς του τις τελευταίες 2 εβδομάδες, για το πως να ακυρώσουν τον Μπεργκ. Κατά τα άλλα προδώθηκε και από χαμηλές αποδόσεις παικτών-κλειδιά, όπως του Μακ και του Ρατς.

[*] διορθώνω, στο 72' ο Κόστα έπαιξε με το σώμα σωστά τον Καρέλη σε μια "ένας με έναν" φάση, χαλάλι το εκατομμύριο
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Επισης να πω κατι, γιατι εχω διαβασει αναλυσεις επι αναλυσεων και υμνους για τον Μπεργκ τον υπερπαιχταρα σε ολα τα σαιτ και μου γυρναει λιγο το μυαλο.

Ναι ο Μπεργκ ειναι πολυ καλος παικτης αλλα απο τον τραυματισμο του και μετα ειναι χωμα. Εχω δει πολλα παιχνιδια του βαζελου και ειχαν αρχισει να αγχωνονται και οι ιδιοι που ο Μπεργκ δεν τα πηγαινε καλα.

Το θεμα δεν ειναι οτι ηταν καλος ο Μπεργκ προχθες, το θεμα ειναι οτι ολους, μα ολους(!!!) τους κανουμε να φαινονται παιχταραδες!!! Ανασταινουμε τον καθε πεθαμενο!!

Τι να πω; Τον Καπετανο της Ξανθης που τον καναμε να φαινεται Μπενζεμα; Τον Γιαννιωτα που τον καναμε να φαινεται Αζαρ; Τον Κοροβεση; Τον Αλβες του Παναιτωλικου που δεν ειχε βαλει γκολ σε ολο το πρωταθλημα (μπορει να ειχε βαλει 1); Τον Ουμπιδες και τον Ναπολεονι που τους καναμε να φαινονται υπερπαιχταρες; O Κουτσιανικουλης και ο Τζορτζ του ΟΦΗ που μας εκαναν πλακα(γελαω και μονο που το γραφω); Μεχρι και οι μεσοεπιθετικοι της Κερκυρας και του Πανιωνου φαινονταν παιχταραδες και μας εκαναν γιογιο!!

Δεν υπαρχει, με οποιον και να παιξουμε κανει πλακα στην αμυνα μας.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

northend4 έγραψε:
Asimos έγραψε:Οσο σκέφτομαι εκεινη τη κουβεντα στα επισημα του Απολλωνα Αθηνων και ποσο καλύτερος ειναι ο ΑΑ του ΧΣ με πιανει ταρακουλο.

και δεν ηρθες να γνωριστούμε;
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

_sleeper έγραψε:Και τώρα ακολουθεί η δική μου κ*λοτρυπίδα. Πριν αρχίσει το ματς είπα στα φιλαράκια μου ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ τον ζέκα να βγάλει σέντρα, όποτε το κάνει κλαίμε. 21' παρ'το το πρώτο γκολ. Ωστόσο, η ευθύνη είναι 99% στα στόπερ τα οποία βλέπουν το (τεράστιο) Μπεργκ να είναι ανενόχλητος, και να μην πηδούσε πάλι θα το έβαζε. Τέσπα, ας το αναλύσω λίγο περαιτέρω.....
[*] διορθώνω, στο 72' ο Κόστα έπαιξε με το σώμα σωστά τον Καρέλη σε μια "ένας με έναν" φάση, χαλάλι το εκατομμύριο
To σύντμησα λίγο το μήνυμά σου, διότι αυτούσιο μπορεί κάποιος να το διαβάσει λίγο ποιο πάνω.
Συμφωνώ και επαυξάνω και κάπως έτσι τα έγραψα κι εγώ, όπου εγώ έγραψα, οτι ούτε στα τσικό κάνουν τέτοια λάθη και τέτοιες τοποθετήσεις και σ' αυτήν την ηλικία, δεν μπορούν να τα περιμένουν απο τον ΑΑ να τους μάθει τα βασικά. Δεν μπορείς, ΔΡΟΜΟ, ΟΞΩ... Και μάλλον νομίζω, οτι αν μείνουμε με τους δυο πορτογάλους και του χρόνου, θα χύσουμε μαύρο δάκρι.
Μόνο για τον Γκολάσα θα διαφωνήσω, το παληκάρι μόνο σε δυο αγώνες έδειξε κάτι.
Ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να πηδηξει για κεφαλιά και συνεχώς, όταν πέφτει γυρνάει προς τον διαιτητή και τον κοιτάζει με τα μεγάλα αθώα μαύρα μάτια του, ε όχι, άς το καλύτερα.
Το μισό πάθος του Ζέκα και τον τσαγανό του να είχε...
Ο Ρατς όντως είναι αλοιφή και αν αρχίσει να τα δίνει όλα στην εθνική του, όπως ο Σάλπι παλιά, καλά κρασιά και μεγάλο λάθος η ανταμοιβή του με νέο συμβόλαιο ακόμη δυο χρόνια.
Αν δεν μπορέσει να επανέλθει μέχρι τα πλαίυ-οφφ, ξέχαστον αυτόν.
Χρειαζόμαστε νεαρούς, που και αντοχές έχουν και τη δίψα για διάκριση και προπάντων ΤΑΧΥΤΗΤΑ(και στη σκέψη).
:cry:
northend4

Asimos έγραψε:
northend4 έγραψε:

και δεν ηρθες να γνωριστούμε;
την άλλη φορά θα έχω ένα κοκκινο τριαντάφυλλο :D :D
Πάντως για να τα λέμε όλα, ο Φ.Φ. στο 4-0 από Ατρόμητο περίμενε τρελαμένος τον Άγγελο από εξω από τα αποδυτήρια και του έβαλε ένα "μεταξυ φίλων χεράκι" για την εικόνα της ομάδας !
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ποιος ειναι ο φιφης ρε παιδια;
northend4

nothu έγραψε:Ποιος ειναι ο φιφης ρε παιδια;
Φραγκος Φραγκούλης
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis