Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Του χρονου που θα χουμε δυο συμμάχους θα ναι το ωραίο ..

Ωραια τα λες παοκαρα , μέρος του προβλήματος ειμαστε και μεις βεβαια καχύποπτοι μηδενιστές πανηγυρτζηδες και τούμπαλιν
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τα συγκρίσιμα μεγέθη είναι τυχαία, θέλω να πιστεύω. Ας εστιάσουμε στην χρονική διάρκεια κι όχι στα ονόματα, γιατί ως παράδειγμα είναι τουλάχιστον αφελές καθώς θα μπορούσε να βάλει και την MU στο συγκριτικό μίξερ της εξυπνάδας για να δώσει πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πραγματικά πιστεύει κανείς σήμερα πως και τα κλειδιά του παραδείσου να του δώσουν θα μπορέσει να κάνει ομάδα ικανή;

Αν δεν είναι το κύκνειο άσμα του αυτό τότε είναι το δικό μας.

Με την ίδια λογική θα μπορούσαν να δοθούν κλειδιά σε όποιον έκατσε σε αυτόν τον ταλαίπωρο πάγκο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο Βενγκέρ δεν χρειάστηκε στήριξη γιατί με το "καλημέρα" πήρε νταμπλ. Και από τότε έπαιρνε το πρωτάθλημα κάθε δεύτερη χρονιά. Δεν πήρε τίτλους επειδή στηρίχθηκε, στηρίχθηκε επειδή έφερε τίτλους και αποτελέσματα. Τώρα που η 'Αρσεναλ έχει πάρει ένα κύπελλο τα τελευταία 10 χρόνια ακόμα και ο Βενγκέρ έχει χάσει την στήριξη του κόσμου.

Γιατί δεν κοιτάμε τον Μόγιες που δεν έβγαλε ούτε χρονιά στον πάγκο της Μάντσεστερ; Και μιλάμε για ομάδα που είχε τον ίδιο προπονητή 3 δεκαετίες. Για να στηρίξεις πρέπει να δεις και πρόοδο. Αν στηρίζεις για να στηρίζεις ακόμα τον σπυριάρη θα είχαμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Για μένα ξεκάθαρα ειναι καλος προπονητης αλλα και παράδειγμα αυτοκαταστροφικου εγωισμού

Τωρα το οτι ούτε Μπόλονι ούτε στέφενς μας κάνανε πρεπει να μας προβληματίσει γιατι το να μην μας κανει κανεις ειναι μαλλον πρόβλημα δικό μας
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

MANIAKOS έγραψε:Του χρονου που θα χουμε δυο συμμάχους θα ναι το ωραίο ..

Ωραια τα λες παοκαρα , μέρος του προβλήματος ειμαστε και μεις βεβαια καχύποπτοι μηδενιστές πανηγυρτζηδες και τούμπαλιν

Αδερφε κακα τα ψεματα ο κοσμος κατευθυνεται απ τα μεσα.Αυτα του διαμορφωνουν αποψη.Του λενε παλτο ο Ρικαρντο Κοστα παλτο λεει κι αυτος.Εχω δει ανθρωπους να μου λενε μετα απο αγωνα π.χ καλη ηταν η ομαδα και την αλλη μερα να μου τ αλλαζουν.Γι αυτο και δεν ριχνω ευθυνη στον κοσμο.Περα απο διαμορφωτες αποψης και κλιματος τα ΜΜΕ αποτελουν και μοχλο πιεσης και επηρεασμου.Τι κανει ο ΠΑΟΚ πανω σ αυτο;Αστο καλυτερα..

Η μονη λυση ειναι να επιλεχτει ο προπονητης απ τον τεχνικο διευθυντη για να μην υπαρχουν υπονοιες για ροκανισμα της καρεκλας,κοκ.Με κλειστο τριετες και αν υπαρξει καποια κριση να βγει ο προεδρος και να πει του κανουμε ανανεωση.Αν υπαρχει κραξιμο απ τις φυλλαδες εκανα σχετικη παροτρυνση στον Σαββιδη.

Απ τις συμμαχιες( :lol: ) στην καλυτερη να παρει κανα ψιχουλο ετσι οπως παν τα πραγματα..Πιτα δεν προκειται να φαμε.

υγ.Σαββιδη σ εχουν σκισει.Ξυπνα!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τα αποτελεσματα κρινουν τ απαντα μανιακε.
και ενας προπονητης κερδιζει χρονο μονο με επικοινωνιακη στηριξη.να σου πει δηλαδη οτι φεραμε πχ στεφενς για τρια χρονια , και κατηγορια να πεσοθμε δε φευγει.ουτε στοχους θα εχουμε.παμε να αλλαξουμε νοοτροπια.αλλα αυτο ελαχιστοι κεριεριστες παικτες και ειδικα καποιας ηλικιας ειναι διατεθειμενοι να το δεχτουν οπως και δεν μπορει ευκολα να το δεχτει ο λαος καμια μεγαλης ομαδας.
οταν ομως και ο ιβαν και ο λαος πρωτα αγοραζουν τη βιτρινα και μετα ψαχνουν τα μπιμπελο , ουτε υπομονη υπαρχει ουτε μεγαλη ανοχη.
υγ.και κακα τα ψεματα οταν τα μεσα υπαρχουν ενας εξυπνος προπονητης θυσιαζει το θεαμα χαριν του αποτολεσματος στην αρχη.πραγμα που μονο ο σαντος αντιληφθηκε.με φουλ αμυνα πρωταθλημα με μαλεζα κοντεψε να παρει.η μονη λυση για να υπαρχει μια σχετικη ομοιγενεια και ηρεμια ειναι να μη χανεις.ειναι η αμυνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 09 Μαρ 2015, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

διαβασα το κειμενο για τον Βενγκερ..Εγω παντως Αρσεναλ δεν θελω να γινει η ομαδα μου..ομαδα που την ενδιαφερει μονο πως θα πουλησει παιχτες..30 χρονια χωρις πρωταθλημα ειναι παρα πολλα δεν αντεχει αλλα ο ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και μη συγκρινουμε.στην αγγλια και η μικροτερη ομαδα στην εδρα της ειναι τερμα επικινδυνη.εκει υπαρχει ανταγωνισμος και ενα σωρο αντιπαλοι.εδω αντιπαλοι ειναι ο ελμαπνταισγκιθγιθησθηο ο μανιατης και ο κασαμης.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

1ον δεν λεω να μεινει απαραιτητα ο ΑΑ στον ΠΑΟΚ αλλα να ενας που να στηριχτει οτι και να γινει..και μετα κανουμε ταμειο αφου δεν εχει καταφερει να επιτυχει τους στοχους που εχουν τεθει και να φερει εις περας το πλανο που θα εχουμε (πολλες αγνωστες λεξεις σε μια προταση για τον ΠΑΟΚ μας ..ακου εκει πλανο , στηριξη κτλ κτλ)
2ον ας μην παρουμε το παραδειγμα του βενγκερ που οντως ουτε εγω γουσταρω Αρσεναλ ..ας παρουμε το παραδειγμα του sir Alex ..ποσα χρονια εκανε να παρει πρωταθλημα ξερει κανεις? παρολαυτα στηριχτηκε και τα αποτελεσματα τα ειδε οχι μονο η Αγγλια..αλλα και η ευρωπη.

οχι εγω ειμαι υπερ στο να μενει ο προπονητης προκειμενου να μην "φαγωνονται" απο παικτες προπονητες που οντως να αξιζουν (χουμπ , μπολονι αν και στον 2ο φαγωθηκε απο αλλου κυριως ) ..Θα ειναι απο τα μεγαλυτερα βηματα εμπρος που μπορουμε να κανουμε.
Συμφωνω με μανιακο οτι ο αα ειναι αρκετα καλος προπονητης αλλα λογω της ιδιοσυγκρασιας του δεν μπορεσε ποτε να γινει ενας προπονητης που θα τον θυμουνται ολοι για τα καλα επιτευγματα του...καταστροφικος οσο δεν παει και εμμονικος...και απο οτι εχω παρατηρησει πασχει και απο το συνδρομο του ΠΑΟΚΤΣΗ (βλ. φαντασματα παντου ,αν και το τελευταιο το ψιλοδικαιολογω στο οτι ηξερε πριν ερθει οτι δεν τον θελουν και περιμενε σαμποταζ..το αν εγινε δεν το ξερω και δεν μπορω να κρινω).

υγ ασιμε εννοειται οτι δεν συγκρινω τα μεγεθη!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

spyretto έγραψε:
LoverBoy έγραψε:
spyretto έγραψε:Κάνεις μια ανανέωση στον Αναστασιάδη για δύο χρόνια ΤΩΡΑ για να καταλάβουν ΟΛΟΙ - συμπεριλαμβανομένων και των παικτών - ότι η ομάδα προχωράει με Αγγελο ακόμα και να γυρίσει η Τούμπα ανάποδα. Και μετά να δεις πως θα ανακάμψει η ομάδα. Σαββίδη, σκέψου έξυπνα, μην υποκύπτεις.

Αγγελος Αναστασιάδης και το 2020. Και σ''οποιον αρέσει.
Μήπως παίρνεις Ηρωϊνή?

Το χόντρινες τώρα. Απλά δεν βρίσκω τον λόγο να πετάμε λεφτά σε προπονητές όταν αυτοί οι παίκτες δεν είναι αποφασισμένοι να παίξουν μπάλα. Και μη μου πεις τώρα ότι τους κομπλάρει ο Αναστασιάδης. Βλέπω τον ΠΑΟΚ του χρόνου πέμπτο ανεξάρτητα με το ποιος θα έρθει να κάνει τον προπονητή.
ναι ρε οι παικτες σκοπο καριερας εχουν να ξεφτιλιζονται αγωνιστικα απο το καθε χωριο και να χανουν χρηματα (μεσα απο τα μπονους) αλλα και την χρηματιστηριακη τους αξια.

ρε τι αλλο θα ακουσουμε γιατι δεν μπορουν καποιοι να παραδεχτοουν οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Παοκαρα εμένα αυτο ειναι που με πειραζει περισσότερο..δεν ειμαστε η δε θα πρεπει ν α μαστε έρμαια είτε ειναι θέμα ΠΑΟΚ είτε πολιτικής κλπ ... Έχουμε ευθύνες...

Μπαρλοου δεν αμφιβάλλω οτι τα αποτελέσματα κρίνουν κλπ απλα διαφωνω στο πόρισμα που ειναι μηδενισμός και φτου απο την αρχή καθε χρονο...

Ο καθένας τα δικά του παιδια ερχεται άλλος παλι απο την αρχή κλπ..
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Συγνώμη ρε παιδιά, δουλευόμαστε τώρα;
Φέρτε έναν Βενγκέρ να του κάνω τριετές και 4ετές και 5ετές. Να το κάναμε στον Σάντος, να το κάναμε στον Στέφενς. Σε έναν επικίνδυνο ψυχοπαθή, τι κλειστό συμβόλαιο να κάνω; Πλάκα κάνετε;
Κάθε μέρα παραπάνω που μένει, τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
Δλδ κάποιοι κουφοί είστε ή τυφλοί; Βγαίνει ο καραγκιόζης και λέει "χτίζω ομάδα" και "είμαι ευχαριστημένος" κι αντί να τον έχουν διώξει ήδη κλωτσηδόν, καθόμαστε και τον ανεχόμαστε; Πόσες 4αρες θέλετε να φάμε ακόμα; ΠΟΣΕΣ γ@μω τον αντίχριστό μου;
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

καλα οι συγκρισεις με κανονικους προπονητες ειναι αστειες
τα κλειστα τριετη πανε δωρο με χαπια για πιεση, κολλυρια για ματια και τι αλλο?
σηκω φυγε αν εχεις τσιπα, οχι αλλο εκτρωμα
που μετα απο 9 μηνες θυμηθηκες να κανεις ομαδα, ερωτας μ αυτη την καρεκλα
πιο πολυ αγαπαει παντως τον εαυτο του, τον τιτλο του προπονητη, παρα τον ΠΑΟΚ
οχι αλλος Παοκαρχης, μονο επαγγελματιας προπονητης, με επαγγελματικο τιμ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑΓΓΕΛΕ φυγε, στο λεμε ολοι και βλεπεις οτι εβαλες μια καταμαυρη σεζον στην ιστορια του ΠΑΟΚ μας. Μας ξεφτιλισες γιατι τοσο ξερεις τοσα κανεις, αλλα φυγε.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Το να κανεις κλειστο συμβολαιο σε προπονητη ειναι η μεγλαυτερη λαμακια που εχω ακουσει μεχρι σημερα....
Να του κανεις κλειστο επειδη ειναι "ελπιδοφορος" βλεπε δωνη
Να του κανεις κλειστο επειδη ειναι "καταξιωμενος" βλεπε στεφενς
Δεν υπαρχει κανενας λογος για κλειστο συμβολαιο σε κανεναν προπονητη....
Ναι να φερεις ενα προπονητη που θα τον κρατησει 3 χρονια οπως κ να ερθουν τα κοζια το δεχομαι κ αυτο θα ηταν το καλυτερο για την ομαδα,αλλα ποιος απο εμας θα τον στηριξει?
Λεει ο αλλος 30 χρονια ειναι πολλα θελουμε πρωταθλημα θαρρεις κ αμα φερεις τον καλυτερο προπονητη που μπορεις να παρεις κ τους καλυτερους παικτες που μπορεις να παρεις ειναι σιγουρο οτι θα παρεις πρωταθλημα,ηρεμηστε λιγακι ρε αδερφια κ αυτους να φερεις (τους καλυτερους) σε 9 μηνες θα εχουν απαξιωθει οι μισοι κ ο προπονητης θα εχει καταληξει να ειναι ειτε χωρις τακτικη ειτε μπινες ειτε τρελος ειτε κλικαδορος.....
Το μονο θετικο στην ολη υποθεση ειναι οτι σιγα σιγα απομακρυνονται ενας ενας τα "ονοματα" που προβληματιζουν τοσο καιρο,ο ΖΒ εφυγε (?) ο ΑΑ φευγει (?) ο ΘΖ εφυγε ο ΔΣ φευγει (?) το ΔΣ της παε αλλαζει σιγα σιγα θα μας τελειωσουν οι δικαιολογιες για το τι φταει.
Ξερω ξερω κ ο τζακ πρεπει να φυγει κ η μαρια κ να αλλαξουν κ τα πλακακια απο την παε,θαρρεις κ οποτε το καναμε αυτο πηραμε 3 σερι πρωταθληματα.
Πρωταρχικος μας στοχος πρεπει να ειναι η υγεια του συλλογου κ εν μερη οικονομικα το εχουμε πετυχει αν ξεχρεωσουμε κιολας νομιζω οτι θα ειναι στο 100%,οι ακαδημιες μας πανε απο το καλο στο καλυτερο κ δειχνει οτι αν οχι του χρονου σε 2 χρονια θα ειμαστε αναμεσα στα πιο εξελιγμενα δικτυα στην ευρωπη,οποτε μας μενει η μεγαλη ομαδα που ειναι κ ο βραχνας μας τοσο καιρο κ καθε μεγαλη ομαδα θελει κ εναν μεγαλο προπονητη,απο εκει ξεκιναν ολα κ εκει τελειωνουν αν αυτος που ειναι στον παγκο δεν ειναι τρομερος δεν θα δουμε ποτε τρομερη ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”