στο αεροπλάνο δίπλα του κάθετε μια δεσποινίς που στα χέρια της κραταει ενα βιβλιο
που γραφει απο εξω σεξολογία, ο Γιωρίκας του ρίχνει μια πονηρή ματιά και της λεει "με συγχωρείτε παρα πολύ θα ήθελα" (τον διακόπτη η κοπελα) αα κατάλαβα κύριε μου μην πάει ο νους σας στο πονηρό,
ειμαι καθηγήτρια στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο και ειναι.... αααα καταλαβα λεει ο Γιωρίκας δηλαδή ξερετε εσεις απο αυτα ε;.....................ασφαλώς γνωρίζω λεει η καθηγήτρια,....................μια και ηρθε η κουβετα λεει ο Γιωρικας και επειδή εγω δεν γνωρίζω μηπως ξερετε ποιοι ανδρες ειναι οι πιο βαρβάτοι;;;;..........απο οτι ξερω ειναι οι Ινδιάνοι του απαντά.......................οι ινδιάνοι ε;;;..............ναι ναι.................εεε μετα τους Ινδιάνους ποιοι ειναι ξέρετε;;;............εεε ναι φυσικα οι Εβραιοι.......................ααα οι εβραιοι εε;;....μετα δεν εχει αλλους;; ξαναρωτα ο Γιωρικας...................εχει φυσικα ειναι οι πόντιοι...............ααααα χάρηκα παρα πολύ κυρία μου επιτρέψτε μου να σας συστηθω
Τζερονιμο Κοέν Φουντουκίδης