33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
αυτον τον παικτη αν τον ειχε ο σκατογαυρος θα ειχε πανω αοπ 40 γκολ την σεζον και δεν υπερβαλω καθολου.
αλλα εμεις τον θελουμε να τρεχει να μαρκαρει στο δικο μας κορνερ
Πήρε άλλες δύο φορές σωστά την μπάλα μέσα στην περιοχή και έχασε το κοντρόλ.
Ναι, ΠΑΟΚτσάκι από τα λίγα. Ναι, αρχηγός στο γήπεδο. Ναι, παίζει για την ομάδα και όχι για την πάρτη του.
Αλλά θέλει κι άλλη δουλειά.
Ναι, ΠΑΟΚτσάκι από τα λίγα. Ναι, αρχηγός στο γήπεδο. Ναι, παίζει για την ομάδα και όχι για την πάρτη του.
ron-swanson έγραψε:Πραγματικα, τι να σκεφτεται ο Κλαους;
''Που έχω μπλέξει, ρε πούστη μου''.
Eσύ πάλι σαν αρχηγός ένα μαμημένο εγωισμό δεν εχεις;με το βρωμοβαζελο μας εχει ξεσκισει την τελευταια διετια με το ζεκα και το λαγο ρε. ξυπνατεεεεεε
-
Ε κι εγω αυτο σκεφτομουνKarelias έγραψε:ron-swanson έγραψε:Πραγματικα, τι να σκεφτεται ο Κλαους;

Ειδικα οταν τρωμε το 4ο (ή το 3ο δεν ειμαι σιγουρος) τον δειχνει η καμερα να εχει μια τετοια εκφραση στα μουτρα του.
Στεφανε συμφωνω οτι του εφυγε το κοντρολ στις 2 φασεις, αλλα και η σεντρα του Σκονδρα στο γκολ δεν ειναι για τον Κλαους. Ειναι μια σεντρα στην περιοχη λιγο στο περιπου, αλλα η κλαση του Κλαους την κανει γκολ. Δηλαδη δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

Οποιος ξερει τον κλαους ξερει πολυ καλα πως αυτο το πραγμα δεν υπαρχει περιπτωση να το σκεφτοταν ποτε...Karelias έγραψε:ron-swanson έγραψε:Πραγματικα, τι να σκεφτεται ο Κλαους;
Εγώ λέω και με έναν σοβαρό προπονητή στον ΠΑΟΚ τα έχει τα 30-35 γκολ τη σεζον ανετα...desperando έγραψε:αυτον τον παικτη αν τον ειχε ο σκατογαυρος θα ειχε πανω αοπ 40 γκολ την σεζον και δεν υπερβαλω καθολου.
- ΑποστόληςΑ
+1stephanos έγραψε:Πήρε άλλες δύο φορές σωστά την μπάλα μέσα στην περιοχή και έχασε το κοντρόλ.
Έχασε το κοντρόλ;
Έχασε το κοντρόλ;
Ε όχι!
Χωριανοι! Έπεσε ο Νταουν-Τζόνης!
Έχασε το κοντρόλ;
Ε όχι!
Χωριανοι! Έπεσε ο Νταουν-Τζόνης!
ειναι ντροπη να παιζεις ολοκληρο αγωνα αριστρα και να μην εχεις κανει 2-3 επελασεις..... μια τριπλα ρε παιδι μου, μια πιρουεττα κατι....

- ΑποστόληςΑ
Ο Ραπτόπουλος είπε σήμερα στο Αθηναϊκό ART tv ότι ο Κλάους είναι στενοχωρημένος με τον ΑΑ επειδή δεν τον βάζει σέντερ φορ και γι' αυτό έχει πέσει η απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια και γι' αυτό έκανε τον τραυματισμένο μέχρι σήμερα (δεν προπονήθηκε Δευτέρα έως Τετάρτη).
- falconakis
Αμα αρχίζουμε με να ακούμε τον σκουλικιάρη φαλακροκόρακα για το τι γίνεται στην ομάδα μας τότε δεν πάμε καθόλου καλά...
Απ την άλλη εάν ήμουν στην θέση του Κλάους και ο προπονητής μ έβαζε να παίζω από δεξι εξτρέμ μέχρι αμυντικό χαφ ενώ η ομάδα δεν μπορει να σκοράρει και τρώει 3-4 σε κάθε ματς ο προπονητής μου δεν θα ήταν και το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο...

Απ την άλλη εάν ήμουν στην θέση του Κλάους και ο προπονητής μ έβαζε να παίζω από δεξι εξτρέμ μέχρι αμυντικό χαφ ενώ η ομάδα δεν μπορει να σκοράρει και τρώει 3-4 σε κάθε ματς ο προπονητής μου δεν θα ήταν και το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο...

Ο γνωστός ξεφτιλας γλοιώδης ραπτόπουλος που θέλει να είναι αρεστος στους κάτω για να γλύφει το κοκαλάκι που του πετούν.