Άγγελος Αναστασιάδης (II)
Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)
"Χάσαμε ένα ντέρμπι ενώ πετύχαμε τρία γκολ. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορεί να δεχόμαστε τόσα γκολ σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι λογικό αυτό. Μια δεχόμαστε τρια γκολ και μια τέσσερα. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ μ΄ αυτή την κατάσταση. Δηλαδή τι να κάνουμε για να κερδίσουμε; Να βάζουμε πέντε γκολ;"
noboa
noboa
ο Αναστασιαδης σημερα τελειωσε οτι και να κανει μεχρι το τελος..τελειωσαν και οι δικαιολογιες γι αυτον..
Ειναι δυνατον να παιζει η ομαδα τοσο ψηλα μετα το 1-2;;
Αλλα και παλι θα φωναζω να τελειωσει την χρονια.
Ειναι δυνατον να παιζει η ομαδα τοσο ψηλα μετα το 1-2;;
Αλλα και παλι θα φωναζω να τελειωσει την χρονια.
gergeo4 έγραψε:"Χάσαμε ένα ντέρμπι ενώ πετύχαμε τρία γκολ. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορεί να δεχόμαστε τόσα γκολ σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι λογικό αυτό. Μια δεχόμαστε τρια γκολ και μια τέσσερα. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ μ΄ αυτή την κατάσταση. Δηλαδή τι να κάνουμε για να κερδίσουμε; Να βάζουμε πέντε γκολ;"
noboa
-
Επειδή είχα διαβάσει όλες τις παρατηρήσεις δεν καταλαβα γιατι τον εδιωξες ,δεν ενοουσα κάτι για τα μέλη .κατάλαβα την θέση μου αν και καινούργιος εσύ μοντ και εγώ απλο μέλος.συγνωμη αν είπα κάτι κακόblackjack80 έγραψε:Paokι η υπομονή έχει και τα όρια της ,το να τρώει η ομάδα 4 και εσύ να δικαιολογείς παλι τα αδικαιολόγητα για να μην θυξουμε την ιερή σου αγελάδα και να λες ολα τα παιδιά αμπαλους ,ξεπερνάει και την ποιο τρελή φαντασία,αυτά έλεγε ο ace79grpaok για τα αγγελοσκυλα και τον μπαναρατε έλεος και πες μας τι καλό βρίσκεις πανω του μπας και ξεστραβωθουμε και εμεις
Ωπα αδελφε,μπαστα λιγο γιατι μαλλον τα πραγματα ή δεν τα ξερεις καλα ή τα ξερεις πολυ καλα και μας το παιζεις αθωος.Απο που και ως που τον "μπαναρατε"???Εγω τον μπαναρα.Δεν τον μπαναραν αλλα μελη.Επιπλεον δεν μπορεις να ξερεις για ποιον λογο τον μπαναρα εκτος αν εχεις παρακολουθησει ολες τις παρατηρησεις που του εχουν γινει.Τελος,καλο θα ειναι να μην διαβασεις τους κανονες του φορουμ και να μην μπερδευεις τις ιδιοτητες και καθηκοντα του καθενος εδω μεσα.
sourmenetes
Εγω ξεκαθαριζω τη θεση μου.Το ban δεν πεφτει μονο οταν βρισεις κτλ.Για αυτο λεω να διαβαζουν ολοι τους κανονες.Οταν καποιος προκαλει προκαλει προκαλει δεν γινεται παρα να τιμωρηθει.
sourmenetes
Φτιάχνω μια νέα ομάδα τον Φεβρουάριο. Το γνωρίζει κανείς αυτό; Δεν το γνωρίζει. Μόνο εγώ το γνωρίζω.

Τι είδους εκρήξεις γίνονται στο κεφάλι σου; Με τέσσερα (4) δεξιά μπακ τελείωσε η ομάδα τον αγώνα. Τουρλουμπουκ συστεμ και πονάνε τα μυαλά μας με τις τεσσάρες.Εσύ και το καινούριο είστε δυο έννοιες αντίθετες. Φύγε λίγε.
χτιζουμε ομαδα.
οπου φυσσαει ο ανεμος.
αν το ελεγες αυτο απο την αρχη κ οταν ριχναμε εμεις τεσσαρες ακομα μαζι σου θα ημουν.αλλα κουρασες πολυ.τοση μιζερια δεν αντεχεται.ψυχωμενη ομαδα λεγαμε κ ας χανει.το εχεσες το θεμα.
οπου φυσσαει ο ανεμος.
αν το ελεγες αυτο απο την αρχη κ οταν ριχναμε εμεις τεσσαρες ακομα μαζι σου θα ημουν.αλλα κουρασες πολυ.τοση μιζερια δεν αντεχεται.ψυχωμενη ομαδα λεγαμε κ ας χανει.το εχεσες το θεμα.
Συμφωνώ φιλε Ανταρκτικα ΑΛΛΑ ο ΠΑΟΚ για μένα δεν πρέπει να ειναι ουτε μαγαζάκι του λαού του. Γιατί και αυτος ειναι αλλά αντί άλλων.PAOK_Antarctica έγραψε:Επειδή κανείς δεν γουστάρει, γι'αυτό και σύντομα ο Άγγελος θα αποτελέσει παρελθόν και τα κατοικίδιά του θα γυρίσουν στο κοσμικό κενό στο οποίο ήταν χαμένα πριν την πρόσληψή του.
Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε; Μαγαζάκι του (κάθε) Ιβάν και του (κάθε) Άγγελου; Οι μεγάλες ομάδες λογοδοτούν στον λαό τους. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να γίνεις οπαδός του Πανθρακικού. "Κι αν γουστάρεις".
Απλά πρέπει σε μια χρονική συγκυρία (κατι που για εμάς έχει να συμβεί καμία 20αρια χρόνια) να βρεθεί ο καλός πρόεδρος ο καλός προπονητης και ο καλός τεχνικος διευθυντής.
Να οργανώσουν την ομάδα χωρίς να ακούν ΚΑΝΕΝΑΝ.
Για μένα ειναι ΟΝΕΙΡΟ να φτιάξω έναν ΠΑΟΚ πέρα απο τα σύνορα, πέρα απο την σουπερλιγδα, τους δημοσιογράφους κι τον άρρωστο λαό.
Εναν ΠΑΟΚ που αν θα βρεθώ στο εξωτερικό με εναν φίλο Ισπανό της Ρεάλ και εναν φίλο Προστογαλο της Πόρτο, ΝΑΙ να μπορώ να μιλάω για μπάλα μαζί τους.
Να με ξερουν και αυτοι και να τους λεω για το σχέδιο μας για τον τροπο που παίζουμε για κάποιους γνωστούς παίκτες που έχουμε, για κάποιον γνωστό προπονητή που παίζει με τον εξής τροπο, για κάποιος ανιχνευτές ταλέντων κτλ.
Για εναν ΠΑΟΚ αρκετά γνωστό στην Ευρώπη.
Ξέρω ειναι δύσκολο, είναι ΟΝΕΙΡΟ, αλλά για μένα αυτος θα ειναι ο ΠΑΟΚ που θα πάρει τις ΠΟΛΛΕΣ πίκρες απο πάνω μου όλα χρόνια που ακολουθώ.
Ρε πείτε ότι θέλετε. Η ομάδα σήμερα ήταν καλύτερη από το παιχνίδι με την βέροια. Οι αμυντικοί μας ήταν τραγικοί. Ο ρατς δεν υπήρχε. Ο σκόνδρας πολύ καλός αλλά 3 τραγικά λάθη 3 γκόλ. Ο κόστα άστο. Δεν υπάρχει ο άνθρωπός. Η ομάδα είχε διαστήματα πολύ καλα. Εδώ είμαστε κ μέχρι το τελος θα κάνετε πολλλες κωλοτούμπες.
Υ.Γ Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Ο φερνάντο πολύ καλός προπονητης αλλα το υλικο που ειχε στη συνεχεια εδειξε οτι ειναι πολυ λιγος.το υλικο της πρωτησ χρονιας ειναι χειροτερο απο το φετινο γιαυτο βγηκε 9ος.
Υ.Γ Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Ο φερνάντο πολύ καλός προπονητης αλλα το υλικο που ειχε στη συνεχεια εδειξε οτι ειναι πολυ λιγος.το υλικο της πρωτησ χρονιας ειναι χειροτερο απο το φετινο γιαυτο βγηκε 9ος.
δεν υπαρχει διοικηση,δεν υπαρχει τεχνικος διευθυντής ,δεν υπαρχει προεδρος,δεν υπαρχει μεγαλομετοχος..εχω χασει καθε εμπιστοσύνη σε ολους.λογικο ν μενει ο μιστερ τσοπανης ακομα στον παγκο.αφου δεν υπαρχει κανεις ποιος θα τον διωξει.ΑΡΕ ΠΑΟΚ!
Ναι, αυτό το τρίλεπτο μετά το 1-2 πετούσε φωτιές.paoki1985 έγραψε: Η ομάδα είχε διαστήματα πολύ καλα.
- Περιπτερος
Αρκετα καλη ηταν η ομαδα σημερα.
Καλυτερη απο τον βαζελο.
Δυστυχως καποιοι πισω επαιζαν Κιλκισιακος - Γιαννιτσα. Τα γκολ αυτα απλα δεν τρωγονται.
Δυστυχως ο Κοστα δεν βγαινει ...
Ντροπη τετοια γκολ.
Λυσεις στον παγκο δεν υπηρχαν.
Στο κεντρο, τους πατησαμε.
Καλυτερη απο τον βαζελο.
Δυστυχως καποιοι πισω επαιζαν Κιλκισιακος - Γιαννιτσα. Τα γκολ αυτα απλα δεν τρωγονται.
Δυστυχως ο Κοστα δεν βγαινει ...
Ντροπη τετοια γκολ.
Λυσεις στον παγκο δεν υπηρχαν.
Στο κεντρο, τους πατησαμε.
[quote="paoki1985"]Ρε πείτε ότι θέλετε.
Paoki είσαι θεός .....
Το " ρε πείτε οτι θέλετε" ειναι κορυφαίο, να σαι καλά.
Εγω σου δίνω δίκιο στο οτι δεν φταίει μόνο αυτος.
Φταίνε πολλα και μάλλον στον Παναθηναϊκό επέδειξαν μεγαλύτερη εξυπνάδα απο εμάς. Όπως έδειξαν και οτι ειναι ποιο μπαλαδόφατσες απο εμάς.
Αλλά ρε συ paoki και μόνο που έφεραν τον ΑΓΓΕΛΟ έν έτη 2014-15 δείχνει οτι δεν φταίει μόνο αυτος αλλά και αυτοι ( όποιο ειναι που τον έφεραν)
Υ.Γ. Το έχω ξαναπεί και στο πρώτο μου ποστ ως μέλος. Απο την στιγμή που υπήρχε ΠΑΝΤΑ ρεύμα υπέρ Αγγέλου στον ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετία και βάλε, τότε ηταν ευλογία που ήρθε για να τελειώνουμε κάποια στιγμή με αυτο και να κοιτάξουμε επιτέλους λίγο ποιο μπροστά.
Paoki είσαι θεός .....

Το " ρε πείτε οτι θέλετε" ειναι κορυφαίο, να σαι καλά.
Εγω σου δίνω δίκιο στο οτι δεν φταίει μόνο αυτος.
Φταίνε πολλα και μάλλον στον Παναθηναϊκό επέδειξαν μεγαλύτερη εξυπνάδα απο εμάς. Όπως έδειξαν και οτι ειναι ποιο μπαλαδόφατσες απο εμάς.
Αλλά ρε συ paoki και μόνο που έφεραν τον ΑΓΓΕΛΟ έν έτη 2014-15 δείχνει οτι δεν φταίει μόνο αυτος αλλά και αυτοι ( όποιο ειναι που τον έφεραν)
Υ.Γ. Το έχω ξαναπεί και στο πρώτο μου ποστ ως μέλος. Απο την στιγμή που υπήρχε ΠΑΝΤΑ ρεύμα υπέρ Αγγέλου στον ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετία και βάλε, τότε ηταν ευλογία που ήρθε για να τελειώνουμε κάποια στιγμή με αυτο και να κοιτάξουμε επιτέλους λίγο ποιο μπροστά.
Ρε πείτε ότι θέλετε. Η ομάδα σήμερα ήταν καλύτερη από το παιχνίδι με την βέροια. Οι αμυντικοί μας ήταν τραγικοί. Ο ρατς δεν υπήρχε. Ο σκόνδρας πολύ καλός αλλά 3 τραγικά λάθη 3 γκόλ. Ο κόστα άστο. Δεν υπάρχει ο άνθρωπός. Η ομάδα είχε διαστήματα πολύ καλα. Εδώ είμαστε κ μέχρι το τελος θα κάνετε πολλλες κωλοτούμπες.
«Τι λέτε; Για ποιον άξονα μιλάτε; Ποιο γκολ μπήκε από τον άξονα; Φταίει το «6άρι» για το γκολ του Καρέλη;»
1 λεπτό μετά " Η ομάδα παίζει με πολλά προβλήματα στον άξονα χωρίς να μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί."
Ρε σταμάτα να παίζεις με τα νεύρα μας τσομπανε.
1 λεπτό μετά " Η ομάδα παίζει με πολλά προβλήματα στον άξονα χωρίς να μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί."
Ρε σταμάτα να παίζεις με τα νεύρα μας τσομπανε.