Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Αδελφέ, αν απαντήσω θα ανοίξουμε μια μεγάλη συζήτηση που θα είναι off-topic (αν και για μένα πολύ σημαντική), γι' αυτό και δεν το συνεχίζω.
- Kostomanolis
Συν Αθηνα και χειρα κινει... Ετσι το λεγαν οι αρχαιοι προγονοι μας... Υπαρχει και ενα αντιστοιχο με την Παναγια, αλλα δεν το θυμαμαι καλα...
παοκαρα23,
πατ΄απάν και δέβα πλαν.
Καμμία παρεξηγηση,συνεχιζουμε.
πατ΄απάν και δέβα πλαν.
Καμμία παρεξηγηση,συνεχιζουμε.
Τελείως οφτόπικ, μπορεί να τις ξέρουν, να τις τηρούν και τις 10 δύσκολο έως απίθανο.prist64 έγραψε:,σου παρεθεσα μια απο τις δεκα εντολες,
που τις ξερουν και τηρουν οι βαθεια θρησκευομενοι,οπως ειναι ο Αγγελος.
.
Κι ο Αποστόλης έχει λάθος, καθώς δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι από κάτι που είναι ανύπαρκτο
αλλά κι υπαρκτό να ήταν, αφού τα πάντα εν σοφία εποίησε κι όλα είναι θέλημα Θεού, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσεύχεσαι για τίποτα in the first place, όπως λένε και στο Ωραιόκαστρο.
υπομονή ωρές, πλησιάζει το Πάσχα και το τόπικ Κοινωνία Ώρα Μηδέν θα αναστενάξει πάλι με τα θεολογικά όπως σχεδόν κάθε χρόνο
και για να είμαι ον-τόπικ:
<<Τελευταία ενημέρωση 06/03/2015, 15:56
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 15:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 4, τον αγώνα Άρης – Άρης Ακροποτάμου, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Στην περιγραφή του αγώνα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Θωμάς Μίχος. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!>>

και για να είμαι ον-τόπικ:
<<Τελευταία ενημέρωση 06/03/2015, 15:56
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 15:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 4, τον αγώνα Άρης – Άρης Ακροποτάμου, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Στην περιγραφή του αγώνα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Θωμάς Μίχος. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!>>

Karelias,Karelias έγραψε:Τελείως οφτόπικ, μπορεί να τις ξέρουν, να τις τηρούν και τις 10 δύσκολο έως απίθανο.prist64 έγραψε:,σου παρεθεσα μια απο τις δεκα εντολες,
που τις ξερουν και τηρουν οι βαθεια θρησκευομενοι,οπως ειναι ο Αγγελος.
.
Κι ο Αποστόλης έχει λάθος, καθώς δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι από κάτι που είναι ανύπαρκτο
αλλά κι υπαρκτό να ήταν, αφού τα πάντα εν σοφία εποίησε κι όλα είναι θέλημα Θεού, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσεύχεσαι για τίποτα in the first place, όπως λένε και στο Ωραιόκαστρο.
ειμαι γέννημα θρεμμα Ωραιοκαστριτης,50άρης.
Αν εισαι απο Ωραιοκαστρο ή μενεις εκει και εχεις γνωστους,
ρωτα για καποιον που τον φωναζανε Μπορμποκη ή Στεφανο.
καποιοι ανοητοι και αμπαλοι
ενεργοποιησαν το αμπελαλε εδω ειμαι ρε με τον φιλο μου ζβ στο ρεστοραν του στην ρωμη και μιλαμε περι νεου τεχν διεθ
επειδη ειμαι βαθια θρησκευομενος οχι χριστιανος ορθοδοξος αλλα μελετητης αναγκαστικα των 2 συλλογων βιβλιων που αφορουν πνευματικα στην ουσια ολοκληρο τον δυτικο κοσμο ξεκαθαριζω 2 πραγματα
η επικληση στην παναγια δεν αφορα την εντολη που παρεθεσε ο prist
η παναγια δεν ειναι θεος
ο αγγελος ξερει και επιτηδες κανει αναφορα σε παναγια και οχι σε προσωπο της αγιας τριαδας
επισης για την εβραικη θρησκεια δεν υπαρχει τριαδικοτητα ποσο μαλλον παναγια
αρα δεν ειναι θεολογικα λαθος ο αγγελος αλλα πιο πολυ ξενιζει η συνεχης και χωρις νοημα διαρκης αναφορα στην παναγια ειδικα οταν μιλαμε για μπαλα
υγ δεν θα αναφερθω εδω στην μεταγενεστερη προσθηκη των εντολων σε μια ασχετη διηγηση αλλα πετυχημενη....
σαν διαπιστωση ομως η θεολογικη παιδεια των ελληνων ειναι στον πατο και επειδη μετα τον δσ βλεπω να με κυνηγαει και ο αν8ιμος σταματαω
ενεργοποιησαν το αμπελαλε εδω ειμαι ρε με τον φιλο μου ζβ στο ρεστοραν του στην ρωμη και μιλαμε περι νεου τεχν διεθ
επειδη ειμαι βαθια θρησκευομενος οχι χριστιανος ορθοδοξος αλλα μελετητης αναγκαστικα των 2 συλλογων βιβλιων που αφορουν πνευματικα στην ουσια ολοκληρο τον δυτικο κοσμο ξεκαθαριζω 2 πραγματα
η επικληση στην παναγια δεν αφορα την εντολη που παρεθεσε ο prist
η παναγια δεν ειναι θεος
ο αγγελος ξερει και επιτηδες κανει αναφορα σε παναγια και οχι σε προσωπο της αγιας τριαδας
επισης για την εβραικη θρησκεια δεν υπαρχει τριαδικοτητα ποσο μαλλον παναγια
αρα δεν ειναι θεολογικα λαθος ο αγγελος αλλα πιο πολυ ξενιζει η συνεχης και χωρις νοημα διαρκης αναφορα στην παναγια ειδικα οταν μιλαμε για μπαλα
υγ δεν θα αναφερθω εδω στην μεταγενεστερη προσθηκη των εντολων σε μια ασχετη διηγηση αλλα πετυχημενη....
σαν διαπιστωση ομως η θεολογικη παιδεια των ελληνων ειναι στον πατο και επειδη μετα τον δσ βλεπω να με κυνηγαει και ο αν8ιμος σταματαω
αι σιχτιρ πια με τους κολογαυρους..ουτε τα προσχηματα δεν κραταν τα μουνοπανα πια..
Κράτος εν κράτη... ποιος θα τους σταματήσει;;;;παοκαρα23 έγραψε:αι σιχτιρ πια με τους κολογαυρους..ουτε τα προσχηματα δεν κραταν τα μουνοπανα πια..
- sourmenetes
- Moderator
- kataramenos5
-
Θα ήθελα να ήμουν από μια γωνιά να βλέπω τον Τίγρη σήμερα, να καπνίζει το πούρο του και να σκέφτεται ποιος θα την πληρώσει για τη σημερινή απόφαση.
Πέρα από την πλάκα βέβαια, αυτοί δε φοβούνται ούτε το ξύλο απ' ότι φαίνεται, άγνοια κινδύνου.
Πέρα από την πλάκα βέβαια, αυτοί δε φοβούνται ούτε το ξύλο απ' ότι φαίνεται, άγνοια κινδύνου.