Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Για να πάει καλά αυτό το παιχνίδι, εγώ προτιμώ να θυσιάσει έναν επιθετικό και να βάλει μέσα Κίτσιου στα χαφ. Ο Παπατζον είναι χρήσιμος για να κόβει γιόμες στο κέντρο και στα στημένα, αλλά στις πλαγιοκοπήσεις δεν μπορεί να βοηθήσει τόσο. Θα μπορούσαμε να δούμε:
Ιτάνζ
Σκονδράο - Βίτορ - Κόστα - Ρατς
Παπατζον
Γκολάσα - Κίτσιου - Νομπόα - Μακ
Κλάους
με δυνατότητα αλλαγής Φακ με Γκολάσα ή Παπατζον (αναλόγως πώς θα πάει το παιχνίδι).
Αν ανεβάσει πάλι ψηλά την ομάδα, επιβάλλεται να βάλει έναν παίκτη πάνω στην πρώτη πάσα του βάζελου, αλλιώς καληνύχτα.
Η αισιοδοξία είναι καλή, αρκεί να στηρίζεται κάπου, εδώ εγώ ελπίζω μόνο στον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παικτών.
Ο μάνταλος θα κοιτάξει να βγει ένα ήσυχο χηνάρι, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε να τους Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ.
Το"Ναι ρε ΠΑΟΚ" ειναι η ιδια η ψυχη του ΠΑΟΚ,καλο θα ειναι να μην το ειρωνευομαστε ΚΑΙ αυτο.
Με αυτο το Μοτο κρατηθηκαμε χρονια τωρα ακομα και οταν ολη οι ομαδα ηταν απληρωτη χωρις προπονητη,με μεγαλομετοχο υποδικο και καταζητουμενο και με την 4η εθνικη να μοιαζει μονοδρομος.
Παντα επιστρεφουμε και αναγενιομαστε οταν ολα μοιαζουν μαυρα,ειναι στο dna μας και δεν εχει να κανει με τον αγγελο και τον αρχαγγελο.
Ειμαι σιγουρος οτι την Κυριακη θα ειμαστε ΠΑΟΚ,αυτο και τιποτα αλλο.
πολυ ζορικο ματς
χωρις χαφ εμεις, και εκτος αυτου και χωρις ταχυτητα στο κεντρο
εστω και το Χ, στην κατασταση που εχει καταντησει ο αλλος την ομαδα, κατι ειναι
ταχυτητα πιστευω θα εχουμε. ο παπατζον εδειξε οτι ειναι ιδιαιτερα ταχυδυναμικος παιχτης. το προβλημα μου ειναι στο πως θα αντιδρασει το κεντρο μας αν δεχτει πιεση ψηλα.......
Χωρίς χαφ και με το διαχρονικό μας κόμπλεξ κατω είμαι απαισιοδοξος για το αυριανό.Σφυριζει και ο πτν@ςγιος..
Μακάρι να κανουμε καλο παιχνιδι και να πάρουμε κανα βαθμό,αλλα δυστυχώς δεν το βλέπω