88. Κυριάκος Σαββίδης
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Re: 88. Κυριάκος Σαββίδης
Τον είδα ζωντανά με την κπρ και με έβγαλε τα μάτια.kanapedakias έγραψε:Nαι, στο ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα, και σε κάποια καναδυο ακόμα που δεν θυμάμαι και έπαιξε λίγο. Εσύ;
Δεν χρειάζεται να τον δω 20 ματς για να πω ότι δεν στρίβει για να παίξει χαφ.
Δεν είναι εξτρέμ, για να έχει τρίπλα και ελιγμό με την μπάλα σαν εξτρέμ.
Έχει εύστοχη και ευφυή πάσα, ταχύτατη σκέψη και αντίδραση, ενώ μαρκάρει και αξιοπρεπέστατα.
Επίσης και τσαμπουκάς είναι (νομίζω είχε αρπαχτεί και με τον Μπάρτον

Ο Άγγελος όμως, ενώ στην προετοιμασία τον έβαζε στην θέση του (καθαρό 8άρι) και διέπρεπε, τον εξαφάνισε στα επίσημα. Ακόμη όμως και στα λίγα που τον έβαλε, τον έβαλε πλάγιο χαφ (!!!).
Στο λέω με βεβαιότητα, ότι, αν αυτός και ο Δεληγιαννίδης έπαιρναν φέτος τις μισές συμμετοχές του Τζανδάρη, θα τρίβαμε τα μάτια μας.
Η ταχύτητα δεν είναι τόσο σημαντική, όσο άλλα στοιχεία άμα αγωνίζεσαι ως οχταρο-δεκάρι. Ναι, αυτή είναι η θέση του Σαββίδη.
Έχει στοιχεία, που λείπουν από τους παίκτες που βγάζουμε ως χώρα συνολικά, τα τελευταία χρόνια. Αν βελτιώσει την έκρηξη και την ταχύτητα του, σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά που ήδη έχει σε πρώτο στάδιο, μπορεί να εξελιχθεί κατά πολύ.
Γενικά, ο Κυριάκος, ο Πόζογλου και ο Κουλούρης έχουν ταλέντο ατόφιο, αρκεί να πάρουν ευκαιρίες και να δουλέψουν και οι ίδιοι.
Έχει στοιχεία, που λείπουν από τους παίκτες που βγάζουμε ως χώρα συνολικά, τα τελευταία χρόνια. Αν βελτιώσει την έκρηξη και την ταχύτητα του, σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά που ήδη έχει σε πρώτο στάδιο, μπορεί να εξελιχθεί κατά πολύ.
Γενικά, ο Κυριάκος, ο Πόζογλου και ο Κουλούρης έχουν ταλέντο ατόφιο, αρκεί να πάρουν ευκαιρίες και να δουλέψουν και οι ίδιοι.
- ΑποστόληςΑ
Ένα από αυτά που καταλογίζω στον ΑΑ είναι ότι δεν ασχολήθηκε με τα παιδιά αυτά.
την στιγμη μαλιστα που (θεωρητικα γιατι ΠΑΟΚ εισαι) φετινος στοχος ήταν η αναδειξη τετοιων παιχτων.......
- Kid Shelleen
Το "θαύμα" ότι κάνουμε πρωταθλητισμόK_geo έγραψε:την στιγμη μαλιστα που (θεωρητικα γιατι ΠΑΟΚ εισαι) φετινος στοχος ήταν η αναδειξη τετοιων παιχτων.......

Α ξέχασα, "κάθε θαύμα τρεις μέρες".

- john4serres
Μακάρι να τον βάλει να παίξει λιγο αντί του τσανδαρη να πουμε οτι κερδίσαμε τη χασούρα με τον δουλεύω και δε μιλαω
- PAOK_Antarctica
Σε μια ομάδα ποιος αποφασίζει το πού θα δοθεί δανεικός ένας παίκτης που δεν υπολογίζεται;
Ο προπονητής, ο ΤΔ ή κάποιος άλλος;
Ο προπονητής, ο ΤΔ ή κάποιος άλλος;
- kataramenos5
Εχει καμια σημασια ρε Ανταρκτικα ,σου φαινόμαστε για κανονικη ομαδα?Παραιτημένοι (?) Τδ και προπονητης εδω και βδομαδες και η ΠΑΕ σφυραει αδιαφορα .Τι σχεση εχουμε με νορμαλ ομάδες?
Μακάρι να γυρίσει το παιδί και να παίξει.Δανεικό στον Αναστόπουλο να τον τελειωσουμε κι αυτόν?Μυαλο κουκούτσι.
Μακάρι να γυρίσει το παιδί και να παίξει.Δανεικό στον Αναστόπουλο να τον τελειωσουμε κι αυτόν?Μυαλο κουκούτσι.
- PAOK_Antarctica
Από περιέργεια ρώτησα. Νομίζω είναι δουλειά του ΤΔ και το χρεώνω στον Ζήση, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος και θέλω να είμαι, όσο μπορώ, δίκαιος.
Αλλά έχει σημασία. Αυτός που κάνει τις επιλογές για τους μικρούς μας, τύπου κατεστραμένος ΟΦΗ ή γενικότερα ομάδες που προπονεί ο γ@μημενος ο Αναστόπουλος, κάνει τη δουλειά του λάθος και πρέπει να φύγει (αν δεν έχει φύγει ήδη).
Αλλά έχει σημασία. Αυτός που κάνει τις επιλογές για τους μικρούς μας, τύπου κατεστραμένος ΟΦΗ ή γενικότερα ομάδες που προπονεί ο γ@μημενος ο Αναστόπουλος, κάνει τη δουλειά του λάθος και πρέπει να φύγει (αν δεν έχει φύγει ήδη).
Με τους δανεισμούς έχουν γινει εγκλήματα
Υποτίθεται η ομαδα που θα παίρναμε που δε μου ρχεται τωρα ,ακομα και εκει οι δανεικοί μας δεν παιζουν
Υποτίθεται η ομαδα που θα παίρναμε που δε μου ρχεται τωρα ,ακομα και εκει οι δανεικοί μας δεν παιζουν
- Kostomanolis
Ο Πολύζος παίζει βασικός στα μισά ματς και σε κάποια αλλαγή. Όχι και άσχημα, αν αναλογιστεί κανείς την ηλικία του.
Ο Πόποβιτς στα πρώτα ματς ψιλοέπαιζε, μετά είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών (περαστικά!).
Όσο για τον Κυριάκο, δεν είναι συνετό να περιμένουμε από ένα 19χρονο παιδί να πάρει θέση βασικού στο κέντρο του ΠΑΟΚ. Φέτος θα έπρεπε είτε να παίξει 30 ματς κάπου δανεικός ή να μπαίνει αλλαγή για 20-30 λεπτά στα μισά ματς του ΠΑΟΚ, το οποίο ελπίζω να δω στο υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Πόποβιτς στα πρώτα ματς ψιλοέπαιζε, μετά είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών (περαστικά!).
Όσο για τον Κυριάκο, δεν είναι συνετό να περιμένουμε από ένα 19χρονο παιδί να πάρει θέση βασικού στο κέντρο του ΠΑΟΚ. Φέτος θα έπρεπε είτε να παίξει 30 ματς κάπου δανεικός ή να μπαίνει αλλαγή για 20-30 λεπτά στα μισά ματς του ΠΑΟΚ, το οποίο ελπίζω να δω στο υπόλοιπο της σεζόν.