Ζήσης Βρύζας (ΙΙ)
Ζήσης Βρύζας (ΙΙ)
Από το 2007 έως και σήμερα έπιασε 504 σελίδες στο forum. Το μέλλον σκοτεινό και αβέβαιο.
- kazampoukou
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Ζήσης Βρύζας (ΙΙ)
Εγω γιατι νομιζω οτι,συνεχιζουμε να εχουμε τον ιδιο ΤΔ?
Απλα εκανε για λιγο στην ακρη και ψαχνει με την ησυχια του
τον επομενο προπονητη.
Απλα εκανε για λιγο στην ακρη και ψαχνει με την ησυχια του
τον επομενο προπονητη.

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Διαβάζω στην κεντρική ότι ενεργοποιήθηκε ο ΓΧ στη θέση του Βρύζα ως ΤΔ μέχρι και το Μάη που τελειώνει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ
Τα Πιάσαμε τα λεφτά μας!
Τα Πιάσαμε τα λεφτά μας!
Ατζέντα θεμάτων, που δεν έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή,Μαυρο Χιονι έγραψε:Διαβάζω στην κεντρική ότι ενεργοποιήθηκε ο ΓΧ στη θέση του Βρύζα ως ΤΔ μέχρι και το Μάη που τελειώνει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ
Τα Πιάσαμε τα λεφτά μας!
δόθηκε στον Γιώργο Γεωργιάδη από τον Ιάκωβο Αγγελίδη μετά από σχετική εντολή του Ιβάν Σαββίδη
Ευτυχώς το άρθρο δεν λέει αυτό που γράφεις ότι δηλαδή ενεργοποιήθηκε ο ΓΧ στη θέση του Βρύζα ως ΤΔ..
Ωστόσο το ανυσηχητικό είναι ότι φαίνεται ότι ακόμα γίνονται προσπάθειες να πειστεί ο Βρύζας να επιστρέψει!! Θεωρώ την φυγή του ότι καλύτερο έχει συμβεί στον ΠΑΟΚ φέτος μετά την διαφενόμενη λύση στο θέμα των χρεών.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ωχ δίκιο έχεις αδερφέ δεν πρόσεξα το "δεν". Στα υπόλοιπα που γράφεις είμαι μαζί σου
Δεν πειράζει φίλε, μικρό το κακό! Σκέψου να μην υπηρχε το 'δεν' στην πρότασηΜαυρο Χιονι έγραψε:Ωχ δίκιο έχεις αδερφέ δεν πρόσεξα το "δεν". Στα υπόλοιπα που γράφεις είμαι μαζί σου

Οι γκαγκατσοάρδ στο καθήκον...Μαυρο Χιονι έγραψε:Διαβάζω στην κεντρική ότι ενεργοποιήθηκε ο ΓΧ στη θέση του Βρύζα ως ΤΔ μέχρι και το Μάη που τελειώνει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ
Τα Πιάσαμε τα λεφτά μας!
Ο Μπέμπης ενεργοποιήθηκε..
Ο Σβούρας έβαλε νέφτι στον κ0λο..
Σε λίγο ο Πουρλιοτόπουλος θα κάνει τουρ και νέα ντιλ..
Μέχρι και ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ο Μάλαμας ο Τεβεκέλης θα πάρει θέση για την ΚΕΔ..
ο πανικός
του πανικού
ω Πανίκα.....
** Με ΚυρΚυρ γερά, σκουλαρίκια στ'αφτιά & μακριά μαλλιάααα
Πες μας το ονοματακι σου αστροναυτη είμαι σίγουρος ότι παοκαρχης είσαι και εσύ απλά δεν είσαι στο μελι και σμπρωχνεις σμπρωχνεις για να πάρεις και εσύ θέση
:):):)