Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Είναι μεγάλο λάθος του αυτό η αναφορά στην παναγία του Άγγελου
Κανείς δεν αμφιβαλλει ότι είναι δικαίωμά του, αλλά όταν μετά από αγώνες που η ομάδα δεν παρουσιάστηκε καν μέσα στο γήπεδο, το να βγαίνει και να μου λέει ότι δεν το ήθελε η Παναγιά, ε νομίζω ότι παίζει με τη νοημοσύνη μου.
- hasio_john
Έβαλαν το γκέι να παίξει μια μέρα νωρίτερα με τον πάνθραξ για να έχει και μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης πριν τον αγώνα με την κούλα!
Μην πάνε κουρασμένα τα παλικάρια του Πειραιά ....
Σκάνδαλο υπέρ Ολυμπιακού!
Η Super League αποφάσισε να μεταθέσει για μια μέρα νωρίτερα τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να έχουν μια μέρα παραπάνω ξεκούραση για τον δεύτερο προημιτελικό με την ΑΕΚ!
Δεν σταματούν τα σκάνδαλα υπέρ αυτής της ομάδας... Επειδή θέλει, μπορούν να γίνουν όλα! Μέχρι και να παίξει μια μέρα νωρίτερα, για να ξεκουραστούν τα παιδιά του Μαρινάκη.
Και για να προετοιμαστούν ενόψει ΑΕΚ, μιας ομάδας Β' Εθνικής, θα παίξουν μια μέρα νωρίτερα! Δεν έχουν το Θεό τους!
Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε σήμερα την αλλαγή μέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό, από Κυριακή σε Σάββατο!
http://paokweb.gr/podosfairo/item/27588 ... Pg5q-HViSp

Σκάνδαλο υπέρ Ολυμπιακού!
Η Super League αποφάσισε να μεταθέσει για μια μέρα νωρίτερα τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να έχουν μια μέρα παραπάνω ξεκούραση για τον δεύτερο προημιτελικό με την ΑΕΚ!
Δεν σταματούν τα σκάνδαλα υπέρ αυτής της ομάδας... Επειδή θέλει, μπορούν να γίνουν όλα! Μέχρι και να παίξει μια μέρα νωρίτερα, για να ξεκουραστούν τα παιδιά του Μαρινάκη.
Και για να προετοιμαστούν ενόψει ΑΕΚ, μιας ομάδας Β' Εθνικής, θα παίξουν μια μέρα νωρίτερα! Δεν έχουν το Θεό τους!
Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε σήμερα την αλλαγή μέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό, από Κυριακή σε Σάββατο!
http://paokweb.gr/podosfairo/item/27588 ... Pg5q-HViSp
- kazampoukou
...δεν μπορει, καποιο λαθος θα εγινε...δεν ειναι δυνατον!!!!...πρωτη φορα ΞΑΝΑΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!

Δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ αυτή η κατάσταση.
Θυμίζει τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας.
Θα πνιγούν σύντομα στα ξερατά τους.
Δεν ξέρω πώς, δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά είναι νομοτελειακό.
Το θέμα είναι τί θέση παίρνει η δική μας η παε εν όψει της αλλαγής των συσχετισμών.
Θυμίζει τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας.
Θα πνιγούν σύντομα στα ξερατά τους.
Δεν ξέρω πώς, δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά είναι νομοτελειακό.
Το θέμα είναι τί θέση παίρνει η δική μας η παε εν όψει της αλλαγής των συσχετισμών.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι σωστό να επικαλείται κάποιος την Παναγία για να κερδίσει. Για να λύσει ένα πρόβλημά του βιοτικό ή ασθένειας, ναι. Αλλά όχι για να κερδίσει ή για να γίνει Νο 1. Για τον Θεό όλα του παιδιά είναι, κι αυτοί που κερδίζουν κι αυτοί που χάνουν. Δεν έχει μεγαλύτερη αξία (ως άνθρωπος) ο νικητής από τον ηττημένο, ή ο πρώτος από τον τελευταίο. Τον Θεό ή την Παναγία θα την επικαλεσθεί κάποιος για να μην τραυματιστεί, να μην πάθει κάτι σοβαρό. Όχι για να κερδίσει. Για να κερδίσει πρέπει να παίξει.παοκαρα23 έγραψε:δικαιωμα του ειναι
ΤΕΛΟΣ του off-topic
Κοιμάται και η θέση που παίρνει είναι για να προσέχει να μη πιαστεί ή μουδιάσει στον ύπνο της.Ale έγραψε: Το θέμα είναι τί θέση παίρνει η δική μας η παε εν όψει της αλλαγής των συσχετισμών.
Συγνωμη κιολας ιερας εισαι;Μελετητης των γραφων;Εχεις κανει αναλογες σπουδες;Τα ρωταω χωρις καμια δοση ειρωνιας απλα και μονο γιατι η συζητηση πανω σε ενα τετοιο θεμα χρειαζεται μια επαρκεια γνωσεων.Για μενα αυτο που λεω τυχη(δηλαδη επαληθευση μικρων πιθανοτητων,ασταθμητοι παραγοντες,κοκ) ο Αναστασιαδης το λεει Παναγια και το σημαντικοτερο απ ολα ειναι οτι εχει καθε δικαιωμα να το κανει σ ενα δημοκρατικο κρατος ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι. Ουτως η αλλως απ οτι ξερω στην ορθοδοξη εκκλησια ισχυει "μην κρινεις ινα μην κριθεις".Τεσπα το θεμα δεν με πολυενδιαφερει γι αυτο το σταματαω εδω.
Να βγει η δικια μας η ΠΑΕ να κλαφτει γιατι θα παιξει ο γκει μια μερα νωριτερα πριν τον ημιτελικο με την κουλα ?
Ευτυχώς που κυκλοφορούν πολλοί ξύπνιοι εδώ κι έτσι έχουμε ελπίδες ότι θα αναλάβουν να λύσουν τα προβλήματα!Karelias έγραψε:Κοιμάται και η θέση που παίρνει είναι για να προσέχει να μη πιαστεί ή μουδιάσει στον ύπνο της.Ale έγραψε: Το θέμα είναι τί θέση παίρνει η δική μας η παε εν όψει της αλλαγής των συσχετισμών.
Ρε συ, nothu, αυτό μόνο μπορεί να κάνει μία διοίκηση;
Ή να κοιμάται, ή να κλαίγεται;
Η ψήφος στην ομοφωνία για τα "νέα μέτρα" είναι φρέσκια!
Ας πω λοιπόν κι εγώ λίγες προτάσεις.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ (λαίμαι τώρα...) είσαι σοβαρή παε και όχι γιουσουφάκι:
Μετά τα μπουγέλα και τα μπουνίδια ψηφίζεις μόνιμα "παρών" στις συνελεύσεις.
Μετά τα αεροβόλα και τους πυρσούς στον Γλύκο πηγαίνεις το βίντεο στην ουεφα.
Κάνεις συνεχή παράσταση στον εισαγγελέα για τα στημένα.
Κυνηγάς την υπόθεση Ολαιτάν με τα αρδ σου.
Διαγράφονται σπάθες, μήτσιοι και καλογερόπουλοι από τους πίνακες.
Και, ναι, βάζεις βέτο σε αδικαιολόγητες αποφάσεις, όπως η συγκεκριμένη αλλαγή προγράμματος για να βολευτεί ο κόκκινος πούστης.
Ή να κοιμάται, ή να κλαίγεται;
Η ψήφος στην ομοφωνία για τα "νέα μέτρα" είναι φρέσκια!
Ας πω λοιπόν κι εγώ λίγες προτάσεις.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ (λαίμαι τώρα...) είσαι σοβαρή παε και όχι γιουσουφάκι:
Μετά τα μπουγέλα και τα μπουνίδια ψηφίζεις μόνιμα "παρών" στις συνελεύσεις.
Μετά τα αεροβόλα και τους πυρσούς στον Γλύκο πηγαίνεις το βίντεο στην ουεφα.
Κάνεις συνεχή παράσταση στον εισαγγελέα για τα στημένα.
Κυνηγάς την υπόθεση Ολαιτάν με τα αρδ σου.
Διαγράφονται σπάθες, μήτσιοι και καλογερόπουλοι από τους πίνακες.
Και, ναι, βάζεις βέτο σε αδικαιολόγητες αποφάσεις, όπως η συγκεκριμένη αλλαγή προγράμματος για να βολευτεί ο κόκκινος πούστης.
Ale, εσύ τώρα, όπως λέει κι ο KOSTAS54
είσαι ξύπνιος ή τον παριστάνεις;
είσαι ξύπνιος ή τον παριστάνεις;

Δε διαφωνω. Απλα δε γινεται να λεμε οτι για οτι συμβαινει στο ποδοσφαιρο πρεπει να κανει κατι η ΠΑΕ