6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Μακάρι να γυρίσει γερός και σιδερένιος μαι και η ομάδα τον έχει πραγματικά ανάγκη διπλα σε Κάτσε και Νομπόα...
:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Α ρε Τζιολη, αρε Τζιολη... :(
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

astronaut έγραψε:Ναι, στα εικοσιτέσσερά του έπαιξε για ένα 6μηνο στη Βέρντερ.
Η οποία είχε ομαδάρα και έφτασε μέχρι τον τελικό τού ουέφα.
Για κάποιον -άγνωστο- λόγο όμως αποφάσισε να μην τον αποκτήσει...
Η συνέχεια της καριέρας του γνωστή. Και τόσο ενδεικτική που δεν αποκλείται η καμένη φλάντζα του να οφείλεται στους απαιτητικούς ρυθμούς της μπουντεσλίγκα.
Το δε πέρασμά του απ'την Καϊσέρισπορ συγκρίνεται μόνο μ'αυτό της Μονακό...

Ο Τζιόλης είναι παίκτης ίδιας κατηγορίας & πάστας με τους ΣπυροΤζαβέλλες.
Απλά, με το λίγο ανώτερο iq που διαθέτει, ανοίγει το στοματάκι του μόνο εκεί που πρέπει.
Εσύ ρε...μπαγασα να δω ποτε θα πεις μια...ΜΙΑ καλη κουβεντα για την ομαδα που...υποστηριζεις.Ας ειναι για παιχτη, προπονητη, διοίκηση, φροντιδτη...οτιδηποτε!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πω πω Αστροναύτη ειλικρινά ξερνάω με την αντίληψή σου για τον κόσμο.

Ούτε να ασχοληθώ με τα λεγόμενά σου δε θέλω. Όλοι βαλτοί και στημένοι είναι, οκ.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για την ηρεμία όλων, ωστε να έχουμε και τον αστροναύτη !
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Ελήφθη..
Αντιλαμβάνομαι..
Ας πράξει καθένας όπως πιστεύει τόσο για τον Ιβάν όσο και γι'αυτούς που παρασιτούν στην ΠΑΕ.
Ήδη το "σοκ" που προκάλεσε η παραίτηση/αποπομπή Ζησάο αποτελεί μακρυνή ανάμνηση.
Πάμε γι'άλλα...

** Κι αν τα φέρει η μοίρα και ανταμώσουμε εις την αλλοδαπή, θα σου δωρήσω μια

Εικόνα

:P
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και τα καλα το μαϊο!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τιποτα να μη δωρισεις. Λιγη αισιοδοξια και λιγοτερη καχυποψια να χεις
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

rainmaker έγραψε:
Όλοι βαλτοί και στημένοι είναι, οκ.
εκ των υστέρων, πάντα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

gpaok έγραψε:
astronaut έγραψε:Ναι, στα εικοσιτέσσερά του έπαιξε για ένα 6μηνο στη Βέρντερ.
Η οποία είχε ομαδάρα και έφτασε μέχρι τον τελικό τού ουέφα.
Για κάποιον -άγνωστο- λόγο όμως αποφάσισε να μην τον αποκτήσει...
Η συνέχεια της καριέρας του γνωστή. Και τόσο ενδεικτική που δεν αποκλείται η καμένη φλάντζα του να οφείλεται στους απαιτητικούς ρυθμούς της μπουντεσλίγκα.
Το δε πέρασμά του απ'την Καϊσέρισπορ συγκρίνεται μόνο μ'αυτό της Μονακό...

Ο Τζιόλης είναι παίκτης ίδιας κατηγορίας & πάστας με τους ΣπυροΤζαβέλλες.
Απλά, με το λίγο ανώτερο iq που διαθέτει, ανοίγει το στοματάκι του μόνο εκεί που πρέπει.
Εσύ ρε...μπαγασα να δω ποτε θα πεις μια...ΜΙΑ καλη κουβεντα για την ομαδα που...υποστηριζεις.Ας ειναι για παιχτη, προπονητη, διοίκηση, φροντιδτη...οτιδηποτε!
Πολλά ζητάς
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

η άποψη μου είναι ότι ο Τζιώλης σαν παίχτης του 7 που είναι, αυτό που μπορεί το κάνει. Το ότι πέρυσι στον β' γύρο δόθηκε δανεικός δεν μου άρεσε καθόλου και δεν κατάλαβα με τι λογική έγινε κιόλας. Το ότι φέτος είναι 3 μήνες τραυματίας με υποτροπές, είναι κάτι που επείσης δεν μου καλοφαίνεται. Όσο αγωνίστηκε πάντως ο παίχτης, ούτε αδιάφορος ήταν, ούτε αρνητικός. Ίσως αν υπήρχε ένας Νομπόα στο ρόστερ από την αρχή της χρονιάς να μην είχε επιβαρυνθεί σε τέτοιο βαθμό, ωστε να χάσει το μισό πρωτάθλημα. Όπως και να έχει, ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, δεν μπορεί να βασίζεται σε παίχτες που για διάφορους λόγους δεν μπορεί να τους χρησιμοποιεί για τόσο μεγάλα διαστήματα. Από κει και πέρα δεν θέλω, ούτε μπορώ να μπω σε λογικές "τρυπήματος" και άλλες θεωρίες συνομοσίας, ούτε και είμαι γιατρός για να παρακολουθώ από κοντά την υπόθεση και να ρίχνω ευθύνες στους γιατρούς του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν άλλοι για αυτή την δουλειά και υπάρχει άλλος που θα τους κρίνει αν την κάνουν καλά ή όχι. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα όμως είναι ότι ο Τζιώλης για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, δεν είναι ο παίχτης ο οποίος θα πάρει τον ΠΑΟΚ από το χέρι και θα τον οδηγήσει στην επιτυχία. Ένα καλό εργαλείο είναι με συγκεκριμένες δυνατότητες και σαν κάτι τέτοιο πληρώνεται κιόλας. Μακάρι να ξαναγυρίσει γερός και δυνατός, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο του τον εαυτό.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Μακαρι να γινεις γρηγορα καλα γιατί μας λειπεις πολύ.
Περαστικά Αλέξανδρε.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

zissos έγραψε:η άποψη μου είναι ότι ο Τζιώλης σαν παίχτης του 7 που είναι, αυτό που μπορεί το κάνει. Το ότι πέρυσι στον β' γύρο δόθηκε δανεικός δεν μου άρεσε καθόλου και δεν κατάλαβα με τι λογική έγινε κιόλας. Το ότι φέτος είναι 3 μήνες τραυματίας με υποτροπές, είναι κάτι που επείσης δεν μου καλοφαίνεται. Όσο αγωνίστηκε πάντως ο παίχτης, ούτε αδιάφορος ήταν, ούτε αρνητικός. Ίσως αν υπήρχε ένας Νομπόα στο ρόστερ από την αρχή της χρονιάς να μην είχε επιβαρυνθεί σε τέτοιο βαθμό, ωστε να χάσει το μισό πρωτάθλημα. Όπως και να έχει, ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, δεν μπορεί να βασίζεται σε παίχτες που για διάφορους λόγους δεν μπορεί να τους χρησιμοποιεί για τόσο μεγάλα διαστήματα. Από κει και πέρα δεν θέλω, ούτε μπορώ να μπω σε λογικές "τρυπήματος" και άλλες θεωρίες συνομοσίας, ούτε και είμαι γιατρός για να παρακολουθώ από κοντά την υπόθεση και να ρίχνω ευθύνες στους γιατρούς του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν άλλοι για αυτή την δουλειά και υπάρχει άλλος που θα τους κρίνει αν την κάνουν καλά ή όχι. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα όμως είναι ότι ο Τζιώλης για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, δεν είναι ο παίχτης ο οποίος θα πάρει τον ΠΑΟΚ από το χέρι και θα τον οδηγήσει στην επιτυχία. Ένα καλό εργαλείο είναι με συγκεκριμένες δυνατότητες και σαν κάτι τέτοιο πληρώνεται κιόλας. Μακάρι να ξαναγυρίσει γερός και δυνατός, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο του τον εαυτό.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
kazampoukou

Δημοσίευση από kazampoukou »

Ε οχι και ιδιας αξιας παιχτες οι -Σπυρο τζαβελ- με τον Τζιολη, ημαρτον αστροναυτη, ημαρτον ...θα ξεχασουμε και τα λιγα που γνωριζουμε για το αθλημα!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”