Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Για μένα όπως ο τεχνικός διευθυντής έτσι και ο νέος προπονητής που ελπίζω να έρθει τον Μάιο δε πρέπει να έχει καμια σχέση με την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς η πόλη είναι μικρή και όλοι έχουν σχέση με όλους. Παράγοντες δημοσιογράφοι προπονητές παίχτες όλοι μια παρέα. Κι αυτό δεν έκανε ποτε καλο στον ΠΑΟΚ. μιας και ποτε κανένας τους δεν έβαλε τον ΠΑΟΚ πάνω από το προσωπικό του συμφέρον η εγωισμό, Και ένας από τους κυριότερους λόγους που θέλω ξένους είναι αυτός. Θέλω να μην έχουν καμια σχέση και να μη χρωστάνε χαρες ούτε σε πρώην και νυν παίχτες ούτε σε πρώην παράγοντες ούτε σε reporter. Γι αυτό θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω. Μακριά από Έλληνες προπονητές...
-
Δεν παίζει αυτό.τσιριγώτης έγραψε:Φύγε επιτέλους
Πότε δεν φεύγει.
Τον φεύγουν.
Ε εντάξει ... σε κάνα ημίχρονο παίζει κ κάτι-σαν-να-ήθελε-να-φύγει.
Αλλά οχι ρε συ .. όλα ΟΚ ....
Η Παναγιά τόθελε να μείνει.
- pisakaipoupoula
Βασικά αν φύγει ο Βρύζας όπως όλα δείχνουν μπορούμε κάλλιστα να πάρουμε Μπόλονι...ο άνθρωπος έκανε κάτι Εττο Φωτάκηδες και Γεωργιάδηδες να μοιάζουν με παίκτες Τσ.Λ...και με τη στήριξη του Ιβάν επειδή ο συγκεκριμένος δε σταματάει να γκρινιάζει για -ουσιώδεις- μεταγραφές πιστεύω θα βλέπαμε ωραία πράγματα
Ρε παιδιά ...
Αν Κατηγορύσε κανείς τον Αγγελο για το θεμα Μπόλονι ... τι θα λέγατε ?
Αν κατηγορούσε κανείς τον Αγγελο για Σαχπα-Φλωρίδιδες ?
Αν τον κατηγορούσε (Τον Αγγελο) ότι έδιωξε τον Μπόλονι ... κ έφερε το Δόνι ... (Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι κλπ κλπ ) τι θα λέγατε ?
Ε ΟΚ ...αυτά τα έκανε ο Βρύζας.
Για τα 10 κλαρίνα σας φταίει ο βρύζας ?
Ε τότε για όλα τα κακά του ΠΑΟΚ φταίει ένα κλειστό fax 10+ χρόνια πρίν ....
Κ εγώ δεν θέλω να φύγει τώρα. Θέλω να φύγει στο τέλος της χρονιάς.
Για πάντα σαν προπονητής .. ή ότι άλλο τον έχουμε πάρει .
Αν Κατηγορύσε κανείς τον Αγγελο για το θεμα Μπόλονι ... τι θα λέγατε ?
Αν κατηγορούσε κανείς τον Αγγελο για Σαχπα-Φλωρίδιδες ?
Αν τον κατηγορούσε (Τον Αγγελο) ότι έδιωξε τον Μπόλονι ... κ έφερε το Δόνι ... (Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι κλπ κλπ ) τι θα λέγατε ?
Ε ΟΚ ...αυτά τα έκανε ο Βρύζας.
Για τα 10 κλαρίνα σας φταίει ο βρύζας ?
Ε τότε για όλα τα κακά του ΠΑΟΚ φταίει ένα κλειστό fax 10+ χρόνια πρίν ....
Κ εγώ δεν θέλω να φύγει τώρα. Θέλω να φύγει στο τέλος της χρονιάς.
Για πάντα σαν προπονητής .. ή ότι άλλο τον έχουμε πάρει .
ΑΝ τα έκανε αυτά ο Άγγελος, γι' αυτά και θα την άκουγε. Τώρα σιχτιρίζεται αυτός, ο οποίος ΔΕΔΟΜΕΝΑ τα έκανε!
Ο Άγγελος την ακούει για το μπ#υρδέλο ομάδα που παρουσιάζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ζβ θα την βγάλει ατσαλάκωτος και πάλι.
Ειδικά αυτός τα έχει κάνει όλα ανάστα ο Κύριος τόσα χρόνια τώρα.
Γμ την αμαρτία μου δηλαδή, όσοι θεωρούμε ότι οι ευθύνες του Βρύζα είναι μεγαλύτερες του Άγγελου, είμαστε ντε και καλά αγγελόσκυλα;
Ήμαρτον, ρε συ Μαπόγκο!
Ο Άγγελος την ακούει για το μπ#υρδέλο ομάδα που παρουσιάζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ζβ θα την βγάλει ατσαλάκωτος και πάλι.
Ειδικά αυτός τα έχει κάνει όλα ανάστα ο Κύριος τόσα χρόνια τώρα.
Γμ την αμαρτία μου δηλαδή, όσοι θεωρούμε ότι οι ευθύνες του Βρύζα είναι μεγαλύτερες του Άγγελου, είμαστε ντε και καλά αγγελόσκυλα;
Ήμαρτον, ρε συ Μαπόγκο!
Ωπα ρε συ Ale ... δεν είπα αυτό.
Να ακούει ο καθένας ότι του αναλογεί.
Δλδ ρε φίλε , ο καθένας που θα ήτανε προπονητής στον ΠΑΟΚ , με τα κλαρίνα που κάναμε , θα ένοιωθε μια ντροπή.
Ενα κάτι τις.
Ο Αγγελος τπτ. (επί της ουσίας)
Αλλος ένας που σκυλεύει τον ΠΑΟΚ.
ΥΓ Ο Βρύζας μου φταίει για πολλά ... όχι για αυτά τα οποία επικαλούνται τα Αγγελο-Ορκ.
Να ακούει ο καθένας ότι του αναλογεί.
Δλδ ρε φίλε , ο καθένας που θα ήτανε προπονητής στον ΠΑΟΚ , με τα κλαρίνα που κάναμε , θα ένοιωθε μια ντροπή.
Ενα κάτι τις.
Ο Αγγελος τπτ. (επί της ουσίας)
Αλλος ένας που σκυλεύει τον ΠΑΟΚ.
ΥΓ Ο Βρύζας μου φταίει για πολλά ... όχι για αυτά τα οποία επικαλούνται τα Αγγελο-Ορκ.
Εσύ θα άφηνες Ρονάλντο-Πέπε για να προπονείς Σαλπιγγίδη-Κατσικά;Dimg4 έγραψε:Μια ειναι η λυση και τωρα υπαρχουν λεφτα. Σαντος.
Και αν ναι, για πόσα χρήματα;
Καλά , κάτω από άλλες συνθήκες ... θα επαιζα κ εγώ μ'αυτο που νομίζεις ότι κατέχεις ...
Αλλά διασκεδάζω , κ το αφήνω σε άλλον ...
Αλλά διασκεδάζω , κ το αφήνω σε άλλον ...
Σε καποιους προπονητες λειπει η καθημερινοτητα και δεν αντεχουν για πολυ τα ματς εθνικης καθε 4 μηνες. Και ναι, πιστευω πως ισως μεσα του θα ηθελε να ολοκληρωσει την πορεια του στον ΠΑΟΚ με ενα πρωταθλημα ειδικα τωρα με Σαββιδη.Ale έγραψε:Εσύ θα άφηνες Ρονάλντο-Πέπε για να προπονείς Σαλπιγγίδη-Κατσικά;Dimg4 έγραψε:Μια ειναι η λυση και τωρα υπαρχουν λεφτα. Σαντος.
Και αν ναι, για πόσα χρήματα;
Παρεπιμπτοντως, τον Σαλπιγγιδη ειχε ζητησει πριν φυγει ως εναν απο τους 4 εντεκαδατους που ζητησε απο τον Ζαγορακη