Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...
- 11121969solitario
Οι 3 ομαδες ευρολιγκας ήθελαν να μας ρίξουν. Ο Ιωαννίδης δεν θα ρίσκαρε (όσο κι αν το ήθελε) να πει στις συγκεκριμένες ομάδες (πλην του σκουληκιού) να χάσουν. Μετά θα ήταν δέσμιός τους. Δεν είναι έτσι η πολιτική. Αλλά κι εμείς να ήμασταν το ίδιο με αυτούς θα κάναμε. Το θέμα είναι να μην δίνουμε δικαίωμα στους άλλους. Γι αυτό λέμε συνέχεια υπομονή και στήριξη στον Δρόσο. Για να μην ζήσουμε τα ίδια.
Πολλες φορες γραφεις πραγματα στα νευρα σου..Απλα πολυ ασχημο σκηνικο..Κατα τα αλλα καθε Σαββατο θα μαστε εκει..αφου αρρωστοι ειμαστε..Ενημερωση προς βλαχομαγκες των διαζωματων 112-113..Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥΠΕΡ 3..
Ουτε εγω γουσταρα τη γιουχα αλλα ο οποιοσδηποτε οταν τελειωσει το ματσ και βλεπει τετοια χαλια εχει δικαιωμα να γιουχαρει..Και κανεις δεν δικαιουτε να του την πεσει..Εγω παρολο το διαρκειας που αγορασα δεν ξαναπαταω γιατι δε γουσταρω τραμπουκους οπαδους να την πεφτουν σε Παοκτσηδες...

-
και εγω συμφωνω αν ηθελε να μας ριξει ο ρουλης δεν θα κερδιζε στο ρεθυμνο και εν τελει εμεις τι καναμε για να σωθουμε νωριτερα? καποια παιχνιδια που ηταν να τα κερδισουμε δεν τα πηραμε και τρεχαμε μεχρι το τελος παντως σημερα στο κυπελλο με κολοσσο ειναι πολυ δυσκολο ματς και δεν ξερω με τι ψυχολογια παμε..καλος ο στακ για τον ΠΑΟΚ αλλα αποψη μου ειναι οτι ποναμε πολυ στον ασσο..επισης βλεπω ενα πεδουλακη στα παιχνιδια στο παλατακι πολυ αγχωμενο λες και παιζει με το πιστολι στον κροταφο τι να πω..αυτος που με απογοητευει ειναι ο κυριτσης,περιμενα περισσοτερα...ελπιζω να ανακαμψουμε γιατι στην συνεχεια παμε γαυρο και θελω να το παλεψουμε το ματς...

-
δεν ξερω τι να πω.οποιος θελει ερχεται και μας κερδιζει,ενταξει η χρονια ειναι δυσκολη και πρεπει να κανουμε υπομονη,η ομαδα ειναι καινουργια αλλα πρεπει να αλλαξει κατι..αναπολω τις παλιες καλες εποχες και στενοχωριεμαι,δεν εχανα αγωνα του ΠΑΟΚ τοτε,αφηνα φιλους και παρεες για να μην χασω αγωνα,,αρε μπανε που εισαι?επισης θελω να πω κατι για τον ΔΡΟΣΟ,θελει πραγματικα να κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο και το δειχνει καθε στιγμη,ποσο φτιαγμενος ειναι με την ομαδα..στον αγωνα με τον κυριακου δεν μετρησε η γραμματεια 2 βολες για τον ΠΑΟΚ και αφησε τα θεωρεια και κατεβηκε κατω να ζητησει τον λογο...

-
οχι ρε αδερφε το εκανε με κοσμιο τροπο,μαλιστα εστειλε και το μπαλογιαννη για να μαθει τι ακριβως ελεγε η γραμματεια..οσο για τους γιαννακοπουλλαιους καμια σχεση με αυτους,ο προεδρος ειναι ενταξει ατομο..αυτοι ειναι ζουγκλα στο οακα,δεν εχουν μαθει να χανουν..μαλιστα σε παλαιοτερο αγωνα με το σκουληκι τον επιασε η καμερα μαζι με τον πρετεντερη τον δημοσιογραφο να φτυνουν και να πετανε καφεδες,στους διαιτητες..στο τελος φυσικα το πηραν το ματς..φυσικα και εμενα δεν μου αρεσουν αυτα,αλλα τα ελεγε τα παραπονα με κοσμιο τροπο ο δικος μας...

Φίλε μου, δεν είναι αντιμετώπιση αυτή για τον άνθρωπο που μας πήρε από τον βούρκο, καταχρεωμένους και έχωσε τα ωραία του χρήματα για να μας αναστήσει. Επιτέλους, πότε θα καταλάβουμε ότι δεν αλλάζουν τα πράγματα από την μία στιγμή στην άλλη. Ο δρόμος προς την κορυφή είναι δύσκολος και θέλει υπομονή, την οποία φοβάμαι πως δεν έχουμε 

Bαλτε μια μεγαλη φωτογραφια του Πανελουδη ρε,και οσοι λιγοψυχουν και φοβουνται για το μπασκετ του ΠΑΟΚ να τον βλεπουν και να καταλαβαινουν οτι επιτελους το μπασκετ της ομαδας μας εχει αλλαξει σελιδα και δεν μπορει να το αλλαξει αυτο ουτε η ηττα με κατεβασμενα χερια απο τον πανελληνιο...Θυμηθητε την περσινη χρονια στο ποδοσαφαιρο...Με την ιδια λογικη δεν επρεπε να ξαναπατησει κανεις στην Τουμπα...Με τον ιδιο ωριμο τροπο που φερθηκαμε εκει,με τον ιδιο πρεπει να συμπεριφερθουμε και στο τμημα με τους μεγαλυτερους και περισσοτερους τιτλους στον συλλογο..
Σωστός coolio4. Βέβαια και οι επιφυλάξεις που υπάρχουν είναι λογικές. Άλλο οπαδός και άλλο επιχειρηματίας. Στη συγκεκριμένη στιγμή όμως και με τα οικονομικά προβλήματα να μας πνίγουν, εμείς έχουμε ανάγκη το δεύτερο. Γι αυτό, όπως είναι χιλιοειπωμένο,στήριξη και μόνο στήριξη. Ξεκίνησα κι εγώ με κάποιες επιφυλάξεις το καλοκαίρι αλλά τώρα με έχει κερδίσει ο Δρόσος 100%.
Αν τον χάσουμε τότε θα τον εκτιμήσουμε όλοι....
Αν τον χάσουμε τότε θα τον εκτιμήσουμε όλοι....
Βασιλειάδης: «Δε με ήθελαν στον Ολυμπιακό»
Ο Κώστας Βασιλειάδης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ΣΕΦ, ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, στο ματς της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου», σε δηλώσεις του την Πέμπτη το απόγευμα, στους εκπροσώπους του Τύπου, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και επισήμανε πως στον Ολυμπιακό δε τον ήθελαν και, για αυτό, επίστρεψε στην Πυλαία. Επίσης, μίλησε για τα, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα των «ασπρόμαυρων» στο πρωτάθλημα, όπως και για τη συνέχεια.
«Όπως η ομάδα, έτσι κι εγώ προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου. Η ομάδα είναι καινούργια και, είναι λογικό, να χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει κάποια πράγματα. Καταλαβαίνω τον κόσμο, αφού χάσαμε δύο παιχνίδια, σχεδόν αμαχητί, μέσα στην έδρα μας. Ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα να παλεύει μέχρι τέλους, αλλά τους λέω να μην απογοητεύονται, γιατί όλα κρίνονται στο τέλος και θεωρώ ότι εμείς, στο τέλος, θα έχουμε πετύχει αυτά που θέλουμε. Στον αγώνα με τον Κολοσσό, μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Όσον αφορά το ματς με τον Ολυμπιακό, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Δε με ήθελαν και ήρθα στον ΠΑΟΚ», ήταν οι βασικότερες επισημάνσεις του διεθνούς φόργουορντ των "ασπρόμαυρων".
http://www.sport-fm.gr/article/152315
Ο Κώστας Βασιλειάδης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ΣΕΦ, ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, στο ματς της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου», σε δηλώσεις του την Πέμπτη το απόγευμα, στους εκπροσώπους του Τύπου, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και επισήμανε πως στον Ολυμπιακό δε τον ήθελαν και, για αυτό, επίστρεψε στην Πυλαία. Επίσης, μίλησε για τα, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα των «ασπρόμαυρων» στο πρωτάθλημα, όπως και για τη συνέχεια.
«Όπως η ομάδα, έτσι κι εγώ προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου. Η ομάδα είναι καινούργια και, είναι λογικό, να χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει κάποια πράγματα. Καταλαβαίνω τον κόσμο, αφού χάσαμε δύο παιχνίδια, σχεδόν αμαχητί, μέσα στην έδρα μας. Ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα να παλεύει μέχρι τέλους, αλλά τους λέω να μην απογοητεύονται, γιατί όλα κρίνονται στο τέλος και θεωρώ ότι εμείς, στο τέλος, θα έχουμε πετύχει αυτά που θέλουμε. Στον αγώνα με τον Κολοσσό, μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Όσον αφορά το ματς με τον Ολυμπιακό, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Δε με ήθελαν και ήρθα στον ΠΑΟΚ», ήταν οι βασικότερες επισημάνσεις του διεθνούς φόργουορντ των "ασπρόμαυρων".
http://www.sport-fm.gr/article/152315
Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09
Το μόνο κακό φέτος ήταν τα μεγάλα λόγια στο ξεκινημα...έπρεπε να μην ανεβάζουν τον πύχη με λόγια, αλλά με έργα....
όλα θα πάνε προς το καλύτερο...υπομονή και στήριξη στο ενδοξότερο τμήμα του συλλόγου μας!

όλα θα πάνε προς το καλύτερο...υπομονή και στήριξη στο ενδοξότερο τμήμα του συλλόγου μας!