Δεν είναι προσωπικό, αλλιώς θα έκανα παράθεση. Ούτε σ' εμένα αρέσουν πολλές επιλογές του, αλλά κάποιοι φτάνουν στο άλλο άκρο και μιλάνε για σκόπιμη καθίζηση της ομάδας, για σκόπιμη κάρτα του Kace κλπ. Κάποτε κι εγώ είχα παρασυρθεί, όταν ο Vitolo έπαιρνε κάρτες και δεν έπαιζε στο ντέρμπυ με βάζελο. Γενικά στο ποδόσφαιρο υπάρχει πολύς φανατισμός εξ ου και οι άγριες αντιπαραθέσεις μεταξύ μας, που είμαστε και στην ίδια πλευρά του λόφου.desperando έγραψε:Επειδή είμαι σίγουρος ότι το παραπάνω απευθύνεται σε μένα να σου πω ότι δεν είμαι με την καμία φανατικός κατά του Άγγελου, απλά πλέον όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσει κανείς τις προκλήσεις των αγγελογαβγαβ και να μην τρελαθεις είναι αυτός.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο φανατισμός είναι η σύφιλη του πνεύματος.
Σχετικά με τον ΑΑ θεωρώ ότι πρέπει να φύγει, αλλά όχι για να έρθει κάποιος που θα βγάλει την υποχρέωση μέχρι τα play-off (στυλ ΓΧ). Να έρθει ο προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα για τις επόμενες 2-3 σεζόν. Αλλιώς να παραμείνει ο Άγγελος.