Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Sera εννιά στις δέκα αναρτήσεις σου απο το 2012 μέχρι σήμερα οδηγούν σε διενέξεις. Μην αρχίζεις αυτή τη κουβέντα γιατί ούτε νόημα έχει να αναρτήσουμε απο την πλευρά μας στατιστικά στοιχεία, ούτε καταλήγει και κάπου όλο αυτό.
Ωραία, έχεις παράπονο απο συγκεκριμένα ποστ (έχεις και δίκιο για το συγκεκριμένο) αλλά το να γενικεύεις και να καταγγέλεις όλο το site λες και έγινε συμβούλιο και καραγουστάραμε όλοι να εγκρίνουμε αυτό το ποστ, ε είναι λίγο τραβηγμένο. Γι αυτό η πρώτη μου κουβέντα ήταν, όποιος θέλει να βοηθήσει ας το κάνει. Διότι θεώρησα οτι είναι προφανές οτι ήταν πρόβλημα ελλιπούς ελέγχου και οχι βούλησής μας να περάσει τέτοιο μήνυμα, περί στησίματος.
Λήξτο λοιπόν και η ένστασή σου έγινε αντιληπτή.
Ωραία, έχεις παράπονο απο συγκεκριμένα ποστ (έχεις και δίκιο για το συγκεκριμένο) αλλά το να γενικεύεις και να καταγγέλεις όλο το site λες και έγινε συμβούλιο και καραγουστάραμε όλοι να εγκρίνουμε αυτό το ποστ, ε είναι λίγο τραβηγμένο. Γι αυτό η πρώτη μου κουβέντα ήταν, όποιος θέλει να βοηθήσει ας το κάνει. Διότι θεώρησα οτι είναι προφανές οτι ήταν πρόβλημα ελλιπούς ελέγχου και οχι βούλησής μας να περάσει τέτοιο μήνυμα, περί στησίματος.
Λήξτο λοιπόν και η ένστασή σου έγινε αντιληπτή.
η διαφορα μας ρειν ειναι οτι εγω μιλαω για ΠΑΟΚ και εσυ μιλας συγκεκριμενα για μενα συνεχως με επιθεσεις που δε σε τιμανε...προσωπικα ομως δεν με πειραζει καθολου που επιλεγεις να μην ασχοληθεις με την ουσια...
εγω δεν τη λεω σε καποιον...η ενσταση μου ειναι οτι οι συγκεκριμενες δημοσιευσεις περασανε απο ελεγχο για να δημοσιευθουν...δεν δημοσιευσε καποιος κατι που ξεφυγε απο την αντιληψη του μοντερατορα αυτο θα μπορουσα να το δεχτω...ο ιδιος ο μοντερατορας περασε ποστ τα οποια μιλουν για στησιμο του ΠΑΟΚ...ποστ τα οποια μενουν ακομα ανερτημενα...
και αυτο ειναι ντροπη για ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ...αν αδυνατεις να το συλλαβεις προβλημα σου αλλα την επομενη φορα που αθ θελησεις να απαντησεις σε παρακαλω πολυ να μην ειναι επι προσωπικου...
εγω δεν τη λεω σε καποιον...η ενσταση μου ειναι οτι οι συγκεκριμενες δημοσιευσεις περασανε απο ελεγχο για να δημοσιευθουν...δεν δημοσιευσε καποιος κατι που ξεφυγε απο την αντιληψη του μοντερατορα αυτο θα μπορουσα να το δεχτω...ο ιδιος ο μοντερατορας περασε ποστ τα οποια μιλουν για στησιμο του ΠΑΟΚ...ποστ τα οποια μενουν ακομα ανερτημενα...
και αυτο ειναι ντροπη για ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ...αν αδυνατεις να το συλλαβεις προβλημα σου αλλα την επομενη φορα που αθ θελησεις να απαντησεις σε παρακαλω πολυ να μην ειναι επι προσωπικου...
- sourmenetes
- Moderator
Δε θα απαντησω επι προσωπικου...
Σε ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ καποιοι ειπανε στημενο και βαζελο τον προπονητη του ΠΑΟΚ..
Εκεινο γιατι το ανεχτηκανε πολλοι εδω μεσα???
για απαντησε μου...
δεν εξεραγεις εκεινη την ωρα???
και ειπωθηκε απο ατομα που δεν μπηκαν πρωτη μερα εδω μεσα.
Μπορει ο μοντ να εκανε λαθος εκεινη την ωρα.μαζι σου ειμαι και γω.
Δε βλεπω, οπως πολλες φορες ζητατε,ομοια ευαισθησια.
Σε ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ καποιοι ειπανε στημενο και βαζελο τον προπονητη του ΠΑΟΚ..
Εκεινο γιατι το ανεχτηκανε πολλοι εδω μεσα???
για απαντησε μου...
δεν εξεραγεις εκεινη την ωρα???
και ειπωθηκε απο ατομα που δεν μπηκαν πρωτη μερα εδω μεσα.
Μπορει ο μοντ να εκανε λαθος εκεινη την ωρα.μαζι σου ειμαι και γω.
Δε βλεπω, οπως πολλες φορες ζητατε,ομοια ευαισθησια.
- kataramenos5
Ειχανε πεσει βαρια και τα φαγκριαgiapas έγραψε:Sera .... είναι τόσο προφανές ότι ο τύπος "ξέφυγε" από κάποιο έλεγχο που δε χρειάζεται ( κατά τη γνώμη μου ) να τη πούμε σε κάποιον.
Προσωπικά ούτε που έδωσα σημεσία και ήμουν βέβαιος ότι σε 2-3 μέρες θα σβηνόταν... θέλω να πω είναι προφανές , δε βλέπω αντιδικία.
Σερα εχεις εν μερει δικιο αλλα συμβαινει (ανθρώπινο) αν και το ειδε ο Ρομαν νομίζω .Ηταν κι η διατύπωση κάπως που δε χτυπουσε στο ματι.
ΥΓ Μη σφαχτουμε ΚΑΙ σ αυτό το τοπικ.
-
Μπαρκαρούτσος
Το post του tracker, το διάβασα πριν το εγκρίνω.
Δεν το ενέκρινα άμεσα, αν και το διάβασμα που έκανα στο post ήταν επιφανειακό.
Ζήτησα ήδη συγγνώμη από τους άλλους mods και τους admins, ζητάω και από όσους θιχτήκατε από την έγκριση του post.
Βρύζας τουλάχιστον δεν είμαι
Δεν το ενέκρινα άμεσα, αν και το διάβασμα που έκανα στο post ήταν επιφανειακό.
Ζήτησα ήδη συγγνώμη από τους άλλους mods και τους admins, ζητάω και από όσους θιχτήκατε από την έγκριση του post.
Βρύζας τουλάχιστον δεν είμαι
roman χαιρομαι που καταλαβαινεις το λαθος σου γιατι εκει τρελαθηκα εγω...οτι το σχολιο δημοσιευθηκε με την εγκριση σου δεν ηταν κατι που ξεφυγε της προσοχης σας δηλαδη...δεν ειναι δυνατον να γραφονται τετοια πραγματα...
@σουρμε στο τοπικ του προπονητη βγηκες εσυ ο ιδιος αν δεν κανω λαθος και εκανες παρατηρηση...αφου παρενεβης εσυ εγω τι παραπανω να ζητησω εκει?
αφου μετακινηθηκαν και τα ποστ του τρακερ τελειωσε το θεμα και σας ευχαριστω για την παρεμβαση :ugeek:
@σουρμε στο τοπικ του προπονητη βγηκες εσυ ο ιδιος αν δεν κανω λαθος και εκανες παρατηρηση...αφου παρενεβης εσυ εγω τι παραπανω να ζητησω εκει?
αφου μετακινηθηκαν και τα ποστ του τρακερ τελειωσε το θεμα και σας ευχαριστω για την παρεμβαση :ugeek:
-
Μπαρκαρούτσος
- Dinos_Liverpool
Η ομάδα των moderators του Paokmania μεγαλώνει με την προσθήκη του K_geo. Μαζί με το καλωσόρισμα, να του ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα αποδείξει ακόμα μία φορά πόσο ακριβοδίκαιος είναι. Το έχει ήδη αποδείξει με τις τοποθετήσεις του εδώ και έξι χρόνια που μας τιμάει με την παρουσία του σαν μέλος του site... Θα το αποδείξει και ως mod!
Ας τον βοηθήσουμε όλοι, όσο μπορεί ο καθένας μας, με τη συμπεριφορά μας.
Σιδερένιος, λεβέντη K_geo!
ΥΓ. Είναι και γουρλής... Ήδη μας έφερε το κύπελλο στο βόλεϋ!
ευχαριστω για την εμπιστοσυνη παιδια.
ενα πραγμα μονο: οσο μπορουμε να αποφευγουμε τους χαρακτηρισμους προς αλλα μελη αλλα και ανθρωπους που (ειτε θελουμε έιτε δεν θελουμε) ειναι στην ομαδα. η ειρωνια και η πολωση ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εχουν θετικο αποτελεσμα....
ετσι μεμιας θα δουμε οτι μπορουμε να κανουμε ενα γονιμο και επικοδομητικο διαλογο που μονο κερδη θα αποφερει και σε εμας αλλα και στην ομαδα. γιατι ειμαι σιγουρος, οτι και απο εδω μεσα διαμορφωνονται πολλες ΠΑΟΚτσίδικες αποψεις και συμπεριφορες.
παντως, γεματα ξεκινησε η πρωτη μου ημερα.... κυπελλο και Αγγελος....
ενα πραγμα μονο: οσο μπορουμε να αποφευγουμε τους χαρακτηρισμους προς αλλα μελη αλλα και ανθρωπους που (ειτε θελουμε έιτε δεν θελουμε) ειναι στην ομαδα. η ειρωνια και η πολωση ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εχουν θετικο αποτελεσμα....
ετσι μεμιας θα δουμε οτι μπορουμε να κανουμε ενα γονιμο και επικοδομητικο διαλογο που μονο κερδη θα αποφερει και σε εμας αλλα και στην ομαδα. γιατι ειμαι σιγουρος, οτι και απο εδω μεσα διαμορφωνονται πολλες ΠΑΟΚτσίδικες αποψεις και συμπεριφορες.
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Ποιονα κανατε μοντερατορα ,τον προπονητοφάγο ειναι δυνατον?Επειδή εκανε μερικα ηπια ποσταρισματα τελευταία?Dinos_Liverpool έγραψε:Η ομάδα των moderators του Paokmania μεγαλώνει με την προσθήκη του K_geo. Μαζί με το καλωσόρισμα, να του ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα αποδείξει ακόμα μία φορά πόσο ακριβοδίκαιος είναι. Το έχει ήδη αποδείξει με τις τοποθετήσεις του εδώ και έξι χρόνια που μας τιμάει με την παρουσία του σαν μέλος του site... Θα το αποδείξει και ως mod!
Δεν υποφερετε άλλο το φορουμ.Τελεία και σιδεροκεφαλος ρεε ; )
- desperando
- Επικοινωνία:
σιδεροκεφαλος και ελπιζω καλα μυαλα να εχεις και να μην αλλαξεις αυτο που ησουν.K_geo έγραψε:ευχαριστω για την εμπιστοσυνη παιδια.
παντως εισαι πολυ γουρλης βρε αδερφακι μου
ε οχι και προπονητοφαγος ρε κατ! μπορει να εχω λιγο κοιλιτσα αλλα προπονητες, δεν τρωω!
περυσι στις επαλξεις ημασταν για τον Στεφενς διπλα διπλα στο πεδιο της μαχης.

περυσι στις επαλξεις ημασταν για τον Στεφενς διπλα διπλα στο πεδιο της μαχης.