Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
οχι γιαπα ποτε δεν πιστεψα και ποτε δεν θα πιστεψω κατι τετοιο για την ομαδα μου...
@ desperando
επειδη δεν κατεχω τα,της τεχνολογιας,σε παρακαλω βρες και πες μου,
αυτος που αγαπαει τον Π.Α.Ο.Κ. και πηρε την ομαδα να φυγει απο το γηπεδο
στο ματς με την Καλλονη,ποσο μεγαλη ζημια θα εκανε, αν δεν βρισκοταν ο
προπονητης τερματοφυλακων ,να τον μαζεψει?
Εκτος απο τους τρεις(3)βαθμους που κερδισαμε στον αγωνιστικο χωρο
και θα τους χαναμε,τι αλλες κυρωσεις θα ειχαμε υποστει?
επειδη δεν κατεχω τα,της τεχνολογιας,σε παρακαλω βρες και πες μου,
αυτος που αγαπαει τον Π.Α.Ο.Κ. και πηρε την ομαδα να φυγει απο το γηπεδο
στο ματς με την Καλλονη,ποσο μεγαλη ζημια θα εκανε, αν δεν βρισκοταν ο
προπονητης τερματοφυλακων ,να τον μαζεψει?
Εκτος απο τους τρεις(3)βαθμους που κερδισαμε στον αγωνιστικο χωρο
και θα τους χαναμε,τι αλλες κυρωσεις θα ειχαμε υποστει?
Θα μου επιτρέψεις φίλε μου να επιμείνω λίγο... Η ομάδα μπορεί όχι , αλλά ένα στέλεχος από όποιο πόστο κατέχει θα μπορούσε δυνητικά να έχει εσκεμμένα μειωμένη απόδοση για να χάσει ο ΠΑΟΚ... Πχ ο ΑΑ εσκεμμένα είπε ή έβαλε το Sera σε λάθος θέση ή ανέβασε την άμυνα για να φάει γκολ η ομάδα και να κερδίσει ο αντίπαλος.Sera4 έγραψε:οχι γιαπα ποτε δεν πιστεψα και ποτε δεν θα πιστεψω κατι τετοιο για την ομαδα μου...
Θεωρείς ότι ο ΑΑ το έχει κάνει στο παρελθόν ( ή έστω τώρα με τον Κάτσε )?
- Dinos_Liverpool
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο κόουτς είναι "στημένος"; Μπορεί να μας το πει στα ίσα χωρίς υπαινιγμούς;
Δεν αναφέρομαι στα τελευταία σχόλια, γενικά μιλώ.
Ειναι προκλητικά ξεροκεφαλος τα υπόλοιπα για μένα ειναι αστεία να λέγονται.. Ειναι γνωστή η τιμιότητα του
στελεχος ναι ο αα συγκεκριμενα οχι...giapas έγραψε:Θα μου επιτρέψεις φίλε μου να επιμείνω λίγο... Η ομάδα μπορεί όχι , αλλά ένα στέλεχος από όποιο πόστο κατέχει θα μπορούσε δυνητικά να έχει εσκεμμένα μειωμένη απόδοση για να χάσει ο ΠΑΟΚ... Πχ ο ΑΑ εσκεμμένα είπε ή έβαλε το Sera σε λάθος θέση ή ανέβασε την άμυνα για να φάει γκολ η ομάδα και να κερδίσει ο αντίπαλος.Sera4 έγραψε:οχι γιαπα ποτε δεν πιστεψα και ποτε δεν θα πιστεψω κατι τετοιο για την ομαδα μου...
Νταξει το εχουμε τεντωσει το θεμα οσο δεν παει...
Μπορει να ειναι ξεροκεφαλος, μπορει να ειναι ξεπερασμενος, μπορει η ομαδα να παιζει συστημα "αιντα ωρε παλικαρια και οτι γινει", μπορει να μην ειναι καν προπονητης.....αλλα στημενος δεν ειναι!
ΥΓ οσοι πιστευετε και φωναζετε για το περιφημο ολισατεμπεgate τοτε μαλλον δεν εχετε ιδεα πως στηνεται ενα παιχνιδι...
Μπορει να ειναι ξεροκεφαλος, μπορει να ειναι ξεπερασμενος, μπορει η ομαδα να παιζει συστημα "αιντα ωρε παλικαρια και οτι γινει", μπορει να μην ειναι καν προπονητης.....αλλα στημενος δεν ειναι!
ΥΓ οσοι πιστευετε και φωναζετε για το περιφημο ολισατεμπεgate τοτε μαλλον δεν εχετε ιδεα πως στηνεται ενα παιχνιδι...
- Dinos_Liverpool
Ναι,εγώ.Dinos_Liverpool έγραψε:Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο κόουτς είναι "στημένος"; Μπορεί να μας το πει στα ίσα χωρίς υπαινιγμούς;
- kataramenos5
Dinos_Liverpool έγραψε:Είναι αυτός ο Κατ φυτίλι σκέτο!

Ευτυχώς εκει στα βορεια επικρατει ακόμα η ψυχρή λογική.MANIAKOS έγραψε:Ειναι προκλητικά ξεροκεφαλος τα υπόλοιπα για μένα ειναι αστεία να λέγονται.. Ειναι γνωστή η τιμιότητα του
- Dinos_Liverpool
Μάλιστα, Warwick!
Δηλαδή εσύ δεν κατάλαβες ότι η ερώτηση είναι ρητορική και σκοπό είχε να σταματήσουν οι ηλιθίοι υπαινιγμοί σε βάρος του κόουτς!
Είσαι ο ίδιος που θα έλεγε κάτι για τη μάνα και το σόι κάποιου φίλου και περίμενε να του περάσουμε το σχόλιο;
Δηλαδή εσύ δεν κατάλαβες ότι η ερώτηση είναι ρητορική και σκοπό είχε να σταματήσουν οι ηλιθίοι υπαινιγμοί σε βάρος του κόουτς!
Είσαι ο ίδιος που θα έλεγε κάτι για τη μάνα και το σόι κάποιου φίλου και περίμενε να του περάσουμε το σχόλιο;
Τρεις μέρες τώρα παρακολουθώ αποσπασματικά τα όργια που γίνονται σε μερικά τόπικ.
Συμμαζευτείτε γιατί θα έχουμε μαζικές καμπάνες. Εξυπνάδες και καταγγελίες ανυποστήρικτες, τέλος.
Συμμαζευτείτε γιατί θα έχουμε μαζικές καμπάνες. Εξυπνάδες και καταγγελίες ανυποστήρικτες, τέλος.
με κάλυψες απόλυτα. Και συμφωνώ και στο ένα και στο άλλο.Sera4 έγραψε:στελεχος ναι ο αα συγκεκριμενα οχι...giapas έγραψε:Θα μου επιτρέψεις φίλε μου να επιμείνω λίγο... Η ομάδα μπορεί όχι , αλλά ένα στέλεχος από όποιο πόστο κατέχει θα μπορούσε δυνητικά να έχει εσκεμμένα μειωμένη απόδοση για να χάσει ο ΠΑΟΚ... Πχ ο ΑΑ εσκεμμένα είπε ή έβαλε το Sera σε λάθος θέση ή ανέβασε την άμυνα για να φάει γκολ η ομάδα και να κερδίσει ο αντίπαλος.Sera4 έγραψε:οχι γιαπα ποτε δεν πιστεψα και ποτε δεν θα πιστεψω κατι τετοιο για την ομαδα μου...
thanks...
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ειχα αποφασίσει συνειδητά να απέχω για λίγο απ το φόρουμ, αλλά διαβαζοντας σημερα τα οσα γράφτηκαν τις τελευταιες μερες θα ηθελα με ολο το θαρρος να κανω μια ΥΠΟΔΕΙΞΗ:
Οποιος γραφει οτι ο ΠΑΟΚ ή οποιοδηποτε στελεχος του ΠΑΟΚ ή οποιοσδηποτε εργαζεται στον ΠΑΟΚ
ΕΣΤΗΣΕ ή ΣΤΗΝΕΙ ή ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΤΗΣΙΜΟ
ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ
Εγω για παραδειγμα μπορει να κανω αγωνα για να φυγει ο Βρυζας (επειδη ειμαι κομπλεξικος, επειδη δεν τον γουσταρω, επειδη πιστευω οτι ειναι αχρηστος ή γιατί κεφι μου στην τελική)
ΑΛΛΑ
δεν μπορω να λεω σε Παοκτσηδικο φορουμ οτι ο Βρυζας εστησε ματς για να χασει ο ΠΑΟΚ.
Σε live συνθηκες ειναι λογος για μπουνιδια.
Ας μην δηλητηριαζουμε ετσι το φορουμ.
Οποιος γραφει οτι ο ΠΑΟΚ ή οποιοδηποτε στελεχος του ΠΑΟΚ ή οποιοσδηποτε εργαζεται στον ΠΑΟΚ
ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.
Εγω για παραδειγμα μπορει να κανω αγωνα για να φυγει ο Βρυζας (επειδη ειμαι κομπλεξικος, επειδη δεν τον γουσταρω, επειδη πιστευω οτι ειναι αχρηστος ή γιατί κεφι μου στην τελική)
ΑΛΛΑ
δεν μπορω να λεω σε Παοκτσηδικο φορουμ οτι ο Βρυζας εστησε ματς για να χασει ο ΠΑΟΚ.
Σωστος.Μπραβο φιλε.georgedoulk2008 έγραψε:Ειχα αποφασίσει συνειδητά να απέχω για λίγο απ το φόρουμ, αλλά διαβαζοντας σημερα τα οσα γράφτηκαν τις τελευταιες μερες θα ηθελα με ολο το θαρρος να κανω μια ΥΠΟΔΕΙΞΗ:
ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.
ΑΛΛΑ
Ελεος πια ,ο ΑΑ μπορει να ειναι πολλα πραγματα,κακος προπονητης,κολλημενος,τσομπανης κτλ. αλλά ουτε στημενος ειναι ουτε κακοβουλος.Τοσο μισος πια???
Τα ιδια και χειροτερα λεγονταν βεβαια και περυσι για τον Χουμπ....
Απορω με το κατα ποσο καποιοι ενδιαφερονται για το καλο του ΠΑΟΚ ή απλα βγαζουν εδω τα απωθημενα τους.