Άγγελος Αναστασιάδης
- ace79grpaok
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
ΤΟ γεγονος να κανεις φλωκο με εργοτελη δεν το εχει σκεφτει κανεις?ΑΑ ΦΥΓΕ ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ Ο ΤΗΑΝΟΣ-ΧΑΝΤΗΙ ,Ο ΠΑΟΚΒΙΟΣ,Ο ΣΙΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΜΕ,ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΗΝ βαζεις και τον νομποα με βαζελο κανε πειραματα και καντο οπως το 2004 ,ξερεις εσυ.ΤΟ τελευταιο καταφυγιο των απατεωνων ειναι ο πατριωτισμος,οσκαρ γουαιλτ,για εσενα αα ειναι το παοκτσηδιλικη
- thanos-xanthi
δε φταιει η ιερη αγελαδα ace..
ο κατσε φταιει, μαλλον ΚΑΙ αυτος "τρυπουσε" τον αα
η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα
ο αα και ο παπας το αλαθητο
ο κατσε φταιει, μαλλον ΚΑΙ αυτος "τρυπουσε" τον αα
η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα
ο αα και ο παπας το αλαθητο
- kazampoukou
Αν ο Κατσε για καποιο λογο εχει νευρα-και αυτο φαινεται και στις προπονησεις- κανει καλα ο προπονητης και προφυλασει τον παιχτη και κατα κυριο λογο την ομαδα. Διοτι σε περιπτωση που για τον συγκεκριμενο λογο μεινουμε με 10, που δεν θελει και πολυ το κορακι να μας τρυπησει για ψυλλου πηδημα, τοτε θα λεμε...αρε τσοπανη εφοσον ηξερες οτι ο Κατσε δεν ειναι καλα τελευταια γιατι τον εβαλες...Σε περιπτωση οπου ο παιχτης τις προσεχεις ημερες δειχνει πιο ηρεμος και συζητησει με τον προπονητη και υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης εκτισεως της ποινης τοτε σιγουρα θα ειναι εγκλημα το να μην αγωνιστει. Οσο για τα πουλημενος, στημενος, καρφωμενος, βιδωμενος και ολα τα εις -ενος- ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε...Οσο σημαντικος και αν ειναι ενας ποδοσφαιριστης, το κενο του καλυπτεται και πολλες φορες υπερκαλυπτεται βαση συνθηκων του αγωνα. Το ποδοσφαιρο δεν ειναι μπασκετ, να μην παιζει ο Μπανε- αχ Χριστε μου πιος θα βαλει καλαθι η' να μπει στον αγωνα , να βαλει 5 3ποντα και να καθαρισουμε την μπουγαδα-.
Τί θέλει ο Ιβάν? (εστιάστε όπου νομίζετε)

Πώς θα τα καταφέρει? (εστιάστε -πάλυ- όπου νομίζετε...)

- kazampoukou
Ψυχραιμια παιδες, θα δειξει αν ισχυει η αποφαση του η* την αλλαξει...και στον αντιποδα σκεφτειτε οτι δεν ειναι καθολου απιθανο να κερδισουμε τον Εργοτελη και μετα και τον βαζελο με Κατσε η* χωρις.
Για την κοκκινη που εβρισε τον διαιτητη και για την αδικαιολογητη κιτρινη,
μπορεις να τον τιμωρησεις,εφ οσον προβλεπεται απο τον εσωτερικο κανονισμο.
για τον προπονητη που τον δηλωνει σε ματς που ειναι εξι(6) βαθμοι,
τρεις(3) ο νικητης,μειον τρεις(-3) ο ηττημενος,προβλεπεται κατι?
Αντε να βγει η χρονια και να μας χαιρετησει με το καλο.
Κι αν ειναι τοσο καψουρης με τον Π.Α.Ο.Κ.,ας πηγαινει στη
σουιτα των παλαιμαχων.
μπορεις να τον τιμωρησεις,εφ οσον προβλεπεται απο τον εσωτερικο κανονισμο.
για τον προπονητη που τον δηλωνει σε ματς που ειναι εξι(6) βαθμοι,
τρεις(3) ο νικητης,μειον τρεις(-3) ο ηττημενος,προβλεπεται κατι?
Αντε να βγει η χρονια και να μας χαιρετησει με το καλο.
Κι αν ειναι τοσο καψουρης με τον Π.Α.Ο.Κ.,ας πηγαινει στη
σουιτα των παλαιμαχων.
Εντάξει, έχουμε φτάσει σε άλλα επίπεδα πρόσφυσης.ace79grpaok έγραψε:γιατι το 2004 τι εκανε στην τουμπα με βαζελο απο 1-0 σε 1-2 με τον ολισαντεμπε και τον βοκολο να κοιταει ,βεβαια η ομας δεν την βοηθησε τωτε η παναγια και δεν εννοω τιποτα κακοsourmenetes έγραψε:Απαραδεκτοι να χαρακτηριζετε τον προπονητη του ΠΑΟΚ στημενο υπερ του βαζελου...
Ειναι παγια εντολη του η συγκεκριμενη θεωρια..
Σκαλωμα,οτι να ναι το δεχομαι...
Στημενος ΠΟΤΕ!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!
Οποιος το συνεχισει θα φευγει κυριοι...
Μπορειτε να κατηγορησετε,να πειτε ξεροκεφαλο,να πειτε ανικανο αλλα αυτο που αναφερθηκε προσβαλλει τα παντα...
Είναι δυνατόν να κατηγορούμε τον ΒΟΚΟΛΟ, επειδή δεν έφτασε σε σπριντ τον ΟΛΙΣΑΝΤΕΜΠΕ;
Δέκα φορές να τρέξουν εικοσάρι σπριντ, τις έντεκα ο Βόκολος θα μείνει εικοσιπέντε μέτρα πίσω.
Αν ήταν στημένο, θα είχε τελειώσει πριν τις καθυστερήσεις, στην φάση του 80κάτι που ο Τοχούρογλου είχε βγάλει ένα άπιαστο από τις αράχνες.
- thanos-xanthi
μακαρι να μη παρει καμια καρτα και ο Κοστ η ο Βιτορ με Εργοτελη, γιατι με την εμμονη που εχει θα παιξουμε χωρις σεντερ μπακ στο ντερμπι
υποπτη πολυ η κινηση για τον Κατσε, δεν ειναι απλα τρελα, ξεροκεφαλια και εμμονη ειναι
το εγω σου πανω απ ολα...
υποπτη πολυ η κινηση για τον Κατσε, δεν ειναι απλα τρελα, ξεροκεφαλια και εμμονη ειναι
το εγω σου πανω απ ολα...
astronaut έγραψε:Τί θέλει ο Ιβάν? (εστιάστε όπου νομίζετε)
Οντως θριαμβευσαμε φετος στο κυπελλο και στο Europa League.Θα το σηκωναμε κιολας το κυπελλο αν δεν τον υπονομευε ο ΖΒ ,ο Selfie ,ο Βελζεβουλ κλπ κλπ.Ειχαμε και τα θηρια Καλαμαρια,Κερκυρα και Γιαννενα απεναντι μας βεβαια.. Να τον κρατησουμε και του χρονου να αναδειξει παλι αμετρητους νεαρους ποδοσφαιριστες,αρκει να ειναι κοντοκουρεμενοι να προσευχονται πρωι βραδυ και επ'ουδενι να μην μας απασχολουν τα ποδοσφαιρικα τους χαρισματα.Αλλα ειπαμε αγαπαει τον ΠΑΟΚ αυτος οποτε συγχωρουνται ολα ετσι?Λες και εμεις που δεν μπορουμε να κοιμηθουμε το βραδυ δεν τον αγαπαμε και παρακαλαμε να χασει (Ακουστηκε και αυτο) Σαν τον εγωισμο δεν εχει.
- desperando
- Επικοινωνία:
τι να κάνουμε αφού πιστεύω ότι ενδυματολογικα του ταιριάζει περισσότερο το φιγουρινι που έβαλα.Dinos_Liverpool έγραψε:Despe, υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του Άγγελου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ειδικά αυτή με τον Γκουερίνο στο πρωτάθλημα του '76, εσύ αυτή βρήκες να μας βάλεις;
OK, πήγε κάτω και αυτός, αλλά τι μπορεί να σημαίνει αυτό πράγμα;
Εγώ προτιμώ αυτή:
ο καθένας με τα γούστα του,αλλά όσες φορές και να σβήσεις εδώ μέσα τις φωτογραφίες με το τριφύλλι στο στήθος την ιστορία δεν μπορείς να την σβήσεις.
- kataramenos5

ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ.
Πλεον μου δινεται η εντυπωση οτι το θεμα ειναι προσωπικό δεν εξηγείται αλλιώς η προσπάθεια να εφευρεθούν με το στανιο κατηγορίες .
- desperando
- Επικοινωνία:
Επειδή είμαι σίγουρος ότι το παραπάνω απευθύνεται σε μένα να σου πω ότι δεν είμαι με την καμία φανατικός κατά του Άγγελου, απλά πλέον όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσει κανείς τις προκλήσεις των αγγελογαβγαβ και να μην τρελαθεις είναι αυτός.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο φανατισμός είναι η σύφιλη του πνεύματος.
δεν μπορώ άλλο πλέον να βιάζουν την νοημοσύνη μου και γω να το παίζω υπεράνω και πολιτισμένος ειδικότερα από ανθρώπους που όταν θα εξαφανιστεί ο άγγελος από την ομάδα θα εξαφανιστουν και αυτοί από τη ζωή μας
υγ Κατ πιστεύεις ότι κάνεις κάτι διαφορετικό από μένα στην περίπτωση βρυζα?
υγ2 η σύγκριση με τον μπανε είναι τελείως άστοχη,αν θέλετε να τον συγκρίνετε με κάποιον αυτός είναι ο Δημητρος
Ποιοι είναι οι "αγγελογαβγαβ" εδώ μέσα; Επειδή κάποιοι έχουν λυσσάξει και τον βρίζουν καθημερινά ψάχνοντας αφορμές να τον λοιδωρούν δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είναι οπαδοί του. Προσωπικά ποτέ δεν είμουν οπαδός του και δεν μου αρέσουν οι δηλώσεις που κάνει και κάποιες επιλογές του αλλά ως εκεί, δεν θα γίνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ ο σάκκος του μποξ για να ικανοποιηθούν οι εγωϊσμοί μιας μερίδας οπαδών.
Κάποιοι συνταυτίζεστε πλέον με τους αρδ τύπου μύρτσου που μόλις είδαν ότι δεν τους σηκώνει να συνεχίζουν να υποστηρίζουν Αγγελο την έκαναν κωλοτούμπα. Θα παρακαλάνε όλοι μαζί να χάνει ο ΠΑΟΚ για να βρίζουν Αγγελο μέχρι να αναγκαστεί ο Ιβάν να τον διώξει. Εννοείται μετά ότι θα έρθει ο ΓΧ μέχρι το καλοκαίρι γιατί δεν υπάρχει αλλος.
Κάποιοι συνταυτίζεστε πλέον με τους αρδ τύπου μύρτσου που μόλις είδαν ότι δεν τους σηκώνει να συνεχίζουν να υποστηρίζουν Αγγελο την έκαναν κωλοτούμπα. Θα παρακαλάνε όλοι μαζί να χάνει ο ΠΑΟΚ για να βρίζουν Αγγελο μέχρι να αναγκαστεί ο Ιβάν να τον διώξει. Εννοείται μετά ότι θα έρθει ο ΓΧ μέχρι το καλοκαίρι γιατί δεν υπάρχει αλλος.
πες τα Άγιε Σπυρίδωνα, το ακραίο μένος μερικών (μέχρι του να προτιμούν να συνεχίσει να χάνει ο ΠΑΟΚ ώστε να να χάνει και ο Άγγελος) είναι λυπηρό, βγείτε από το πακέτο γαριδάκια που έχετε τρυπώσει και χαρείτε τον έξω κόσμο ρεεε! κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί και ο ΑΑ από την ζωή μας, υπομονή.